21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Na, lehet hogy tényleg jobban jártam volna ha eladom öket:
4*8 silver sachetböl beváltott láda+plusz kulcs:
1db OC11-es kard +300/10000 crit
1db +20life/+20 mana zsebbevaló
dehát végülis bármi lehetett volna
-
Dave John #3412 thx ^^ -
Végleg módosítják a statot ezek az italok. DE!
A következő szinthez szükséges italt viszont már nemlehet boltban venni csak piacon, questel vagy ha kiesik mobból.
Viszont lehet negatív hatása is a lőrének ha mindehn igaz. -
Crusnik #3410 +2 és nem örökre akkor az nem érné meg és súlyos hiba lenne a játékban mert hermit-nél 500g +5 buff félórára -
valszeg ha ott van hogy meddig akkor addig, ha meg nem akkor végleg!
de nem tom, még nem próbáltam, pont azért mert borsos, célszerű inkább másoktól venni, ők olcsóbban adják mint a bolt, különben nem érné meg nekik :)
Hefei jó hely erre! ;) -
Dave John #3408 Hi! A dokinál találtam olyan italokat amik 2-vel megnövelnek bizonyos tulajdonságokat (+2 con, wis, dex stb) , viszont eléggé borsos áruk van.( 100 ezer) . Ezek végleg módósítják a tulajdonságokat, vagy csak egy kis ideig hatnak? -
azt hittem csak nálam van ilyen beszaggatós dolog, most happy vok, hogy nem csak nálam van! :D
állandoan azért halok meg!
azán persze basznak feléleszteni :-/ -
Hefei, és ott vanank ilyen collector emberek! ők szedik be, de nézd meg hogy mit kapsz értük, mert kollekcióért is mást kapsz! -
Caezar01 #3405 Összegyűjtöttema golden sacheteket. Most mit csináljak vele? Örüljek neki?
Meg a silver sacheteket is összegyűjtöttem. Hol lehet ezeket beváltani? -
Wirth #3404 RC11en lehet valahogy good karmát szerezni gyorsan?
az, amit a quest ad, rohadtgyorsan elfogy, mert ugyebár könnyen meg lehet halni. főleg ha nem nagyon bírja a gép aztán beszaggat egy kicsit... -
Crusnik #3403 mindenhol ugyanazok a kasztok vannak csak más külső, név , animáció, esetleg fegyver
a skillek is ugyanazok csak animációban külömböznek -
csak a Sacred Flowernél van ilyen stats buffer? -
Rabbit20 #3401 Nem veszik el... Vagyis ha leveszed vissza tudod tenni ugyanúgy. -
de azt egyértelmüen nem teszünk
-
Crusnik #3399 lehet mindkettő
ha van elég karma-d akkor nem veszted el az összeset azt hiszem 5-t vagy 10-et vesztesz és akkor nem veszted el a relic-et -
lehet de nehéz megoldani. A good yön a henteléssel meg a questekkel a bad ha saját oldalbeliket ölsz pl:Wu-Tang es kari shaolint öl
-
na most akkor kérdezek
lehet egyszerre good meg bad karmám?
relicnél ugye ott van hogy cannot equip again...ez gondolom azt jelenti hogy ha fölvetted és leveszed akkor elveszik...akkor ha meghalok -> elveszik a karmám -> baszhatom a relicet? -
Rabbit20 #3396 jaja, ha már beváltod akkor mindenképp láda meg kulcsra váltsd :) néha vannak jó dolgok benne :)
pl. nekem adott egyik láda egy olyan tiger eye ringet, ami azt hiszem abba a party questbe van reward-nak :) de csak 60 life és 25 vital szal sztem nem egy nagyszám ha mondjuk relic-et hord már az ember... -
Rabbit20 #3395 [email protected]
Próbálj írni nekik, bár fórumon olvasgattam és sokaknak van ugyanez a hiba és nem tettek még közzé semmit róla, hogy mi a megoldás... -
jobban jársz ha eladod a sacheteket szerintem
mondjuk 6-7k/db percek alatt elviszik 8*7=56, egy ládát szerintem nem tudsz ennyiért eladni (ilyen gyorsan), ha meg te nyitod akkor nagyon ajánlott mellé még kulcs ami legalább mégegyszer ennyi, és általában fos cucc van benne
én ezüstből nyitottam vagy 6-t anno, full ezüst keyekkel mindig, volt egy GB1 kék dagger amit 70kért adtam el asszem, meg egy 2 slotos gb8 axe, a többi az ilyen +hp/vital energy-s acsessory volt csak... -
láda+kulcs -
a blackmarketes (elvileg, én még nem próbáltam mert amikor arra jartam nem volt penzem)
zengzhouban a valley of a sunken star alatt van a mapon, de csak a southern trailről lehet odajutni (bocs nincs kedvem lementeni bekarikázni és feltölteni :) ) -
Szerintetek silver sacheteket mire érdemes beváltani:
A 9DRAGONS szót 2 pills of /red/blue/yellow globra
vagy 8 darab ugyonolyat aranyládára, kulcsra?
(bronzládákat nyitottam már, volt benne két rossz cipö xD ) -
Valahogy talán meg lehet oldani hogy elinduljon, nekem is csinált egy idöbe ilyesmit..már reinstallt akartam, aztán jó lett (nemtudom mitöl) -
Javitani fogják, csak kitudja mikor, lehet hogy egy hét mulva lehet hogy egy hónap mulva :/
Igy most hogy nekem sincsenek vele óriási gondok (szerencsére), csak mikor nem volt hajlandó elindulni egyik napról a másikra (némi bajlódás után kitöröltem a cache könyvtárat az segitett rajta) Néha reward választáskor nem lehet választani két cucc között, meg ilyesmik...meg ottvannak ezek a zavaró nagyobb hibák is (kari kitölrödik, stb..)
De egyébként el lehet vele játszogatni (ha megy) -
akkor megvárjuk a patchokat,updateket :) szoljatok ha jön valamikor,nem törlöm a gamet,majd jolesz remélem... -
Crusnik #3387 nekem semmi probléma nincs vele egy két ilyen bugon kívül mint amikor 5x akkora a sebzése a mob-nak mint általába
meg egyszer beragadtam két kapu között mert DC-t kaptam
mindenképpen EU szerver sokkal több magyar van ott és még nincs tele túl sok magas szintűvel ezért van esély a top-ba jutni
és legyél shaolin
-
Szerintem a Bardo(EU)-ra
Ha egyátalán elindul, sokszor érthetetlen okokból nem indul, kifagy, stb.., mert amellett hogy jó játék, sajnos még egy ilyen bugosbéta szutyok változat :S, az a baj hogy mostanában nem is adtak ki patchet hozzá..:( -
Crusnik #3385 akkor mostmár 100% hogy törlöm a SF-emet eddig is untam de ezek után csak rosszab lenne,inkább cisnálok begga-rt -
Akkor ezekszerint még mindig nem javitották azokat a hibákat(ezeket a hibákat már bekülték még február elején is a hivatalos fórumba), még jó hogy nem kezdtem el a castert a sacred flowernél :S
-
Ki ad randpm cuccot és hol?:) elvesztettema fonalat. -
Hibák:(:
-
nah meg hogy melyik serverrre menjek ,tudom hogy mind1,de gondolom van tapasztalat :D -
most rakom a gamet,majd elkéne egykis help :)
elöször is kell egy magyar klán,sok segitökész emberekkel ^^ -
Crusnik #3379 azt én is sejtettem hogy random ad valamilyen szintű fegyvert,de nem olyan drága és mivel az az egy amiről tudok zhengzhou-ban van nem hiszem hogy hasznomra válna -
hát pl a Sacred Flower-nél rengeteg bug van, pl kb úgy a 30 skillem közül csak 4-et tudok megtanulni :-/
meg ilyenek!
nem is játszok most Sacred Flowerrel, majd csak ha ezeket kijavítják... addig maradok a régi karimnál... -
ha jól emlékszem (rég néztem már) akkor nem írja ki a szintjét, az ikonja pedig a legalappab staff/glove/pole/stbstb, de ára az meg magas
csak ntm udom hogy random kapsz jót/fost vagy pedig mondjuk egyik nap ezt adja masik nap azt... -
Crusnik #3376 nincs ott semmi vagy nagyon jól álcázzák,egy LS vagy GC pol van csak =/
azt mondják van ott maszk de én nem láttam még -
ha ilyen bugok nagyon zavarnak akkor miért játszol a bétával?
valaki vett már blackmarketnél cuccot? megéri? -
Crusnik #3374 hali mindenki
hallottam hogy itt aktívan foglakoznak a játékkal és lehet róla beszélgetni tanácsot adni/kérni
már egy idelye játszok a játékkal és shaolinoknál vagyok,remélem találkozunk majd játékba és itt is segíthetek ha tudok
jah és most hogy Vulpio nincs egy darabig én vagyok a Hungarians hero band mastere,szal ha valaki akar csatlakozni az dobjon meg egy pm-me játékban vagy itt