21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Csak hogy kapjatok egy kis sírógörcsöt !! 
Ez a zsák , nem a storage :)
-
Rabbit20 #3172 Vagy mondjuk ha váltanék kasztot aminek wisdomot nehéz megszerezni és akkor egyet sem tennék wisdomra ha akkor is lehete restatolni pontokat, aztán visszaváltanék megint diamondra, és már nem raknám újra pontjaimat :D
basszus de úgy se lenne jó :SS na kezdek sztem újat :D
azért szóljatok ha tudtok valami megoldást erre, mert ez szar :D -
Rabbit20 #3171 Huh lenne egy kérdésem :/
Szal az van, hogy mikor van kaszt választás, akkor a csávó megkérdi, hogy akarom-e a pontjaimat újra rakni, nos én újra raktam, de con-nak már itt 2 pontjával rakta, szal így most az előző build-hez képest vesztettem 20 stat pontot :SSSS szal ilyenkor mivan? kezdhetek új karit vagy mi a tököm? de egy szar ez l0l -
Rabbit20 #3170 Szal na :) a 10. az első amit megkapsz sztem, mert azért ha megnézitek az 1. -ők a legdúrvábbak... -
Rabbit20 #3169 Jha sztem is hátulról megy előre, mert én már láttam Demon on The Threshold-ot is :) -
lehet hogy 200 nál meg a kövit kapod meg. -
sztem 100 alatt nincs semmi,eléred a 100at kiirja melléd ami a listaban a 10.k aztennyi
sztem
bár igy nincs sok értelme a masik 9nek :s -
Én is csak tippelgettem. :D -
mostmár végleg elvesztettem a fonalat:) akkor az utolsó amihez 100 good karma kell, oké. Akkor elvileg 10 karmánként kellene változzon a név melletti cucc,nekem már 20 good van de semmit nem rak ki... fura ez a karma rendszer -
Nem, a 10. az utolsó amit megkapsz, ha jól gondolom. -
thx,szóval akkor a listában a 10. az első amit megkapsz? ami ugye 100 bad vagy good-nál van?
-
Sztem automatice kerül ki, és a sorszám*10 good karma után lehet kapni. Ha legalábbis 100 Bad után jár a 10-es... és fordítva. -
oké ezt a leírást ismerem de mikor kerül a neved mellé valami szöveg? vagy ki kell ezt is rakni valahogy? -
olvass vissza.. mégcsak nem is kell 100 hozzászólást átnézned hozzá -
Good Karma
1. Brave Heart
2. Noble Soul
3. Peaceful Warrior
4. Awakened Soul
5. Hero of The Land
6. Selfless One
7. Blessed by Fate
8. Destiny’s Hand
9. Dweller on The Threshold
10. Seeker of Atonement
Bad Karma
1. Dark Heart
2. Ignoble Soul
3. Savage Warrior
4. Captive Soul
5. Scar of The Land
6. Selfish Fiend
7. Cursed by Fate
8. Hell’s Pawn
9. Demon on The Threshold
10. Minion of The Damned
pont most lattam amugy hefeiben ien seeker of atonementet -
Sok ember neve mellett láttam ien minion of damned feliratot, végre kiderítettem hogy az 100 bad karma után jár. Vajon van valami 100 good karma után is? van valakinek valami tartalmas leírása karmárol? -
mondjuk ez a macro is amit kaptam csak annyit csinál hogy megjegyzi a lenyomott billentyűket és ismétli, szal nem nagy csít:) de maradok a fogpiszkálónál:) -
thx thx
-
ha sokan vannak egy helyen akkor a buffok valami grafikai bikfatty miatt nem ismétlődik. Keress egy viszonylag nyugodtabb helyet és ott működik a kiakasztás. És a könyveket ne sajnáld, mindíg használj olyat ami legalább duplázza a skillfejlődést. -
nem kell nyomogatni, bekasztod és buffol -
asszemez csak a futásnál jön be, mert a buffokat nyomogatni kell -
De van egy másik modszer: Fogsz egy fogpiszkálót, félbe töröd, majd a megfelelő billenytü mellés szúrva, beszorítod. Azaz rárakod az egyik buffra, és folyamatosan nyomatja még ki nem fogy. 30 perc mulva ránézel a karidra, nyomsz egy meditációt és mehet minden előről. -
ooohh thx -
"Macro in-game is forbidden, do not attempt it!"
Ez egy idézet a 9dragons moderátorától, szal 2x gondold meg hogy haszálod-e, mert könnyen ban lehet a vége. -
hehe szereztem makrót:) már csak rá kell jönnöm hogy műxik és már fejlődnek is a buffok meg a heal:) -
Rabbit20 #3148 Okok :) hát nekem is healer a karim :D Csak azt hittem shaolinnál más, de akkor így ugyanaz a build lesz sztem :D -
Ha pedig biztosra karsz venni, akkor ajánlom a vételt Aragorn lehetőségei közül. :) -
találsz, veszel piacon, kigyüjtöd az egyik collectiblest. (nemtudom fejből melyik, de az egyikét kapsz 10db-ot) -
blood essence-t honnan lehet szerezni? -
Az én beggaromnak van chi kung támadása, és ahhoz kell a wisdom. (Liquor Spraying Art)
Aláírásban láthaod, hogy healer a karim. -
vágom de nekem is helaer van,és egy darab wisdom nem kell neki,buffok meg a heal essencből megy a támadása meg str mint a többi fegyó,lövöldözni meg nem tud:) -
Rabbit20 #3142 ok.
Csak mert leírásában az van írva hogy essence meg wisdom, és con lesz majd 2 stat pontos... -
ty -
Itt van bejelölve. -
gubberx #3039ben irtad h shizangba van két hely ahol szoktak lenni gold pigek,elmondanad h hol?
vagy itt a térképen bejelölnéd? -
A Diamond monknak egyáltalán nem kell wisdom. -
Rabbit20 #3137 ööö egy kérdés :) diamond monk-nak sok a chi kung támadása? szal mindenképpen kell wisdom-ra raknom? nem nagyon szeretnék chi kung karit, viszont mindenképp healert :) -
Rabbit20 #3136 Jah értem, hát én mindig eladtam elixíreket :D
Azért nem akartam már US-en mert eléggé szar lett sztem a szerver, nem csak hogy fullon van, de egyik update óta eléggé szaggat, nyomok egy teleportot aztán restartolhatok :D szal itt meg kipróbáltam és nem olyan vészes EU-n... -
ja állítiólag jobban megéri öket contribution pontra becserélni mert egy disznó 1000 arany és ugyanigy 1000 contributiont ér, emelett viszont 1000 aranyba kerül 200 contribution :/
bár erre a contrbutionosre lehet hogy jo elég a sok szemét is :/
amig nem tudtam mire jó, ilyen malacsültekre cseréltem be (lehet nemkelett volna)
a Rage-t lehet itallal is "aktiválni" vagy mi, multkor véletlenül megittam a questhez szükséges itókát :D -
Hát nem hanem a lvl 1-2-3-4 elixírek :)