21072
  • miilann
    Chinese New Year Event
    February 22 to March 18
  • Broafka
    ki találta ki azt hogy eltűnnek a pigek meg ilyenek?
    ezt honnan vette?
  • Strahd_
    EU szerveren tud valaki HD Band et? Én 1 röl tudok (Ghost_Riders) , de van más is? (szinte biztos)
  • Strahd_
    ez az en bajom :) es pont essence nem kell .) minden mas johetne de ezek vannak .)

nah nem baj remelem a kovetkezo kuldi mar lvl3 asokat ad :)

• Rabbit20
    Nekem is pont abból van kettő ^^ Pont esett egy, mondom király, aztán questből is kaptam egyet :D :/
  • Strahd_
    a pig dish stackelodik a hybrid buffokkal :) hermitest meg nem neztem meg, mert en eddig csak bloody plainen lattam hogy buffolna.
  • Strahd_
    1 sessionben kell 60+ killednek lennie es nem osszesen.
    Ha kilepsz kozben akkor nem szamolja.
  • Strahd_
    Nekem eddig szerencsem volt a ladaval :) mondjuk en max 3k ert veszem az ezust zacsikat igy 50k korul jon ki nekem 1 lada + kulcsok...
    amik eddig kijottek értékesek voltak 150-ks , 300-ks de igaz volt ami nem ért szinte semmit csak 20kt a kovacsnál.

:) eladó 2db lvl2 Essence elixir vagy elcserelem barmilyen másik lvl2 elixirre. Pm vagy Galambot küldj! ChienFu

Hogy érted hogy egyenlő értékű? :) teljesen mas tulajdonságokra add + okat mitöl lenne = , ha az árat kérdezed akkor meg szerintem =
    elso mondjuk Hybrideknek, Mageknek jo (vagy barkinek akinek kell + wis)
    masodik meg mindenkinek.
  • RussT
    mintha pár hsszel ezeleött láttam volna olyasmit hogy mobok leölése közben is még véletlenszerü hogy ad-e :S

Szerintetek egy +4dex/+4wis good relic egyenlö értékü egy +4ess/+4con good reliccel?
  • Broafka
    megtaláltam az első gold pigemet! :D

annak a mezei ára is nagyon jó, hát még amit adnak az emberek
    amúgy mennyit ér?
  • Rabbit20
    Nemtom én kapok mindig...
  • Wirth
    Érdekes, 300 megölt mob után is 0 good karmám volt. (úgy, h nem haltam meg közben)
  • Rabbit20
    Mweg próbálj nem meghalni, és akkor gyűlni fog, 100 mob megölése után kapsz egyet...
  • Rabbit20
    Sok Gold Pig :P
  • Hikoro
    Velem olyan van,hogy nemtudok mozogni!Az egér nem jó se a billentyűzet!De ha Ctrl+Alt+Del-el kinyomom ott meg minden jó(kinn interneten pl.)
  • Hikoro
    Ez nekem is volt,Mikor ezt a "User already in the game. Try again later!"-t írta ki.Én azt csináltam,hogy újra megpróbáltam belépni és sikerült
  • Broafka
    mi a fene van?
    akarok menni Hefeibe, erre nem enged be!, majd mikor azt mondom hogy jól van akkor nem megyek, akkor mindenki eltűnik a pályáról, most meg kilépek, és be akarok ismét lépni, erre kiírja hogy: User already in the game. Try again later!

:-/
  • RussT
    ehh, egy 0-val akkor eltoltam, na akkor jól járt aki megvette..:S

bár ha belegondolok: faluban, városban hermit ad 5×500=2500ért 5 to all buffot ráadásul nem tiz perce hanem 30-ra, és azt sokkal jobban megéri hazsnálni (igy nem látom elönyét a pig dishnek, kivéve azt hogy bárhol-bármikor instant aktiválható)
  • Wirth
    janem, mert 3 jár.. de kb 12-14000 körül szokott menni a pig dish
  • Wirth
    8*5/4=10k arany kb a pig dish
  • RussT
    Hát -elvileg- holnap vége ennek a sachet és pig mizériának, (azt nemtudom hogy csak találni nem lehet vagy beváltani se)
    Addig megkéne próbálni túladni rajta, beváltani, vagy valamit :/

Én elöbb adtam el rakat pig disht darabja 1200 aranyért, (rosszul számoltam ki :S) Szerintetek mennyi lehet a reális ára egy olyannak?
  • Broafka
    hmm, lemaradtam! mik fognak eltűnni?

egyébként golden piget hol lehet találni? én még nem találtam sehol :-/

megtaláltam életem első relicjét! :D
  • quack
    nem, legalábbis a fir-ek sem tűntek el egy darabig amikor már nem lehetett tradelni őket
    gondolom a következő updatenel fog eltűnni
  • RussT
    Üdv, az fortune pigek ami már az inventoryban van, azok is eltünnek holnaptól? (vagy pontosan mikor is..:S)
  • Wirth
    hogy csináltál 120 good karmát? o.o

Rc12-n lehet valahogy szerezni "könnyen"?
    Mert a questekért alig jár :/

Legjobb esetben is csak 1 good karmám van...
  • Rabbit20
    Hát nem tom ez mennyire igaz, nekem ezzel a karival 120 good karmám van, vagyis már több csak mikor tört a +3as akkor volt ennyi kb. szal az eltört :D másik karimmal egymás után csináltam 2 +4est és annak nem volt több soha 20 GKnál (mindhárom fegyó kék volt)
  • quack
    egy weapon-t az eredeti ár 20%-áért tudod eladni az npc-nél, tehát megnézed hogy mennyit adna érta az npc, *5, annál mindenképp olcsóbban kell adni (bár ez csak addig érvényes igazán amig az adott fegyvert npcnél is lehet kapni)
    egyébként ha megnyomod az L betűt akkor egyből a living ablak jön ki
    ajánlott elolvasni a gyorsgombos részt (IS) a hivatalos honlapon, minden le van írva amit itt egy csomószor szoktak kérdezni
  • Yosimicu
    +2 ig nem tud betörni onnantól minnél több yó karmád van annál nagyobb az esély hogy összejön
  • Caezar01
    Kössz a válaszokat. Vicces két ember árulta ugyan azt a fegyot egyik 30k ért a másik 85k-ért :)
  • Rabbit20
    Sztem legjobban 100/10000 crit ornament éri meg, ha több slotos akkor is azt midegyikbe...
    Veszel combination tool-t general store-ból meg megveszed ornamentet amit akarsz jobb klikk a toolra aztán fegyó rá az ornament és kész ^^

Caezar01:
    3. esély hogy SIKERÜL: sima fegyó 75% kék fegyó 50% zöld fegyó 35% ha jól emlékszem
  • Wirth
    Mit lehet, illetve mit érdemes egy slotos weaponbe tenni? (vagy pocketes, nem tudom hogy hívják) Nameg hogyan? :)
  • Atti12
    1. megnyomod a C-t aztán living, azon belül actions és ott van hogy stand.
    2. változó
    3. erre majd válaszol más mert nem tudom ^^.
    4. elkell érned a sima lightfootbol a 10 es szintet, aztán venned,vagy találnod kell egy tome ot, amit ha elolvasol, megkapod azt a lightfootot .
  • Caezar01
    Nah tegnap felötlött bennem néhány kérdés.
    Hogyan tudok kiülni árulni?
    Honnan tudom, mennyit ér egy cucc? Igencsak eltérő árakkal találkoztam, szal nincs viszonyítási alapom.
    HA +3-ra enchantolom a fegot kb mekkora eséllyel törik be?
    Létok emberkéket akik marha gyorsan futnak. Tudom ez lightfoot, de más az animáció, és sokkal gyorsabb. Mikor lehet ezt megtanulni?
  • Rabbit20
    Jah, sztem jó árak, bár én simákat általában npc-nek adom és csak kékeket rakom ki, mert még azok is nehezen mennek el... Pláne Hefei-ben ugye, mert nagy a kínálat, szal én fegyvereket sokszor városokban teszek ki, mondjuk ezeket zhengzhou utolsó falujába tenném :)vagyis oc9-től mondjuk...
  • RussT
    Az se egyszerü :D :S

nembaj, 12Kért elkelt az kard, de milyen lett volna ha eladom másnak az meg valami jó cuccot szed ki ládából :/

Elöbb meg lefagyott storage hazsnálat közben, lépek be, rákattintok erre kiirja hogy csináljak storaget ha kell na mondom annyi az összes cuccomnak, mindennek, hagyom ezt az egész játékot a francba... :| (szerencsére következö belépéskor jó lett)

szerintetek ezek jó/normális árak? (nyitottam standot de nemnagyon viszik a cuccot, söt, egyátalán nem , nagyon nem vágom az árakat :S)
    fegyverek:
    OC4:5k
    OC9:8k
    RC1:16k
    RC4:20k, blue:+2str/+1dex
    RC8:22k
    RC9:23k
  • Rabbit20
    Izé kb. 1 órája részt vettem Jinan-ban a legyezős boss megölésében :DD
    Egy FD10 el kezdtük a partyt és healeltem, aztán már üti vagy 20 perce, már vagy 800 externalom volt, mondom megnézem már mennyinél jár... erre még csak 85% ig ütötte le, na mondom szép lesz... Szerencsére jött utána egy SM1-es gyerek és azzal fél óra alatt kb megölték :D
    1k gold meg egy shaolin LF volt a drop xD
  • Rabbit20
    Jah, hát nekem is volt már benne GB, csak nem tudom eladni :D megtartom majd később hátha könnyebb lesz túkladni rajta :)
  • Gubberx
    nekem GB6 kék Polearm volt benne^^
  • Rabbit20
    Na ma megcsináltam RL4es fegyómat +3ra, mondom még van 2 bloodom, megpróbálom +4et. Jóhogy eltört :D De visszaadott 1 bloodot :o
    Aztán mondom nézek új fegyót aztán felnyomom +3ra, erre ahogy nézelődök látom egyik stand-ben 4 blood van kitéve, mondom meglesem mennyiért adja :D erre 90k volt a 4 essence l0l szal megis vettem rögtön, vagyis előtte vettem tőle valahogy egy kardot véletlenül xD szal így 110k volt, de még így is nagyon nagyon jó :DDD
    Nem találtam fegyót, megyek ZhengZhou-ba javítani régit, erre ahogy futok látom ott van előttem a gyerek akitől vettem a 4 blood-ot, ahogy mellé értem valahogy kikapcsolódott az LF, mondom bazz ez valami jel xDDD lehet vissza kéne adni neki vagy 2őt, de ez hülyeség szal nem adtam :D
    Hát ennyi a történet ^^
  • Rabbit20
    Neszarj, nekem ma egy Losing Self x fegyó volt benne, ésw ráadásul előtte 7x failed volt a kinyitás :D