21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Caezar01 #3293 Hehehehehe. Ezt nektek white klánosok :P -
Rabbit20 #3292 jah meg közbe leesett -.- hülye vok, csak white klánosok nem tudnak belépni és azok is csak akik ZhegZou-ban vannak... -
Rabbit20 #3291 Hmm most mintha emlékeznék, hogy valaki írt Wu tang meg Demon band-ot is :D na mindegy majd megmondja valaki :) -
Rabbit20 #3290 Hát EU-n van beggar és shaolin band is, többi klánról nem tudok sajna, hogy van-e nekik vagy nincs... Szal ha beggar vagy shaolin vagy akkor van :D
Akkor meg nem mindenkinél van ez :( hát nem tudom mi lehet a gond akkor, és mindenesetre nem tudok felmenni már 1 napja :D -
Caezar01 #3289 Most direkt leellenőriztem. EU szerver Bardo. simán beloggoltam a saját és a barátom accjával is. A játékba is belép. Nem tudom mi lehet a gond...
Egyébként van valami nagy magyar hero band? -
Caezar01 #3288 Az EU szerveren nyomtam. Tudtommal az a Bardo. Nem értem, mert csomóan voltak fönn. Még partiztam is 2 emberrel. -
Rabbit20 #3287 és Bardo-n toltad?
Sztem te Nirvana-n vagy, mert Bardo nem jó, hivatalos fórum is ezzel van tele, szal nem nálam a gond :) -
Caezar01 #3286 Sztem nálad van a probléma. Én egész éjszaka toltam (nem tehetek róla éjjeli bagoly vagyok) és jó volt. Bár már 10 perce nem néztem........ -
Rabbit20 #3285 Djó, h még mindig nemjó EU. Bazz egész éjszaka nem tudtaák megcsinálni... -
Rabbit20 #3284 Mikor először belépsz egy klánba, mondjuk a démon klán, akkor kitehetsz egy ilyen epithet-et, hogy Demon Appertince aztán ha már kasztot is választottál, akkor válthatsz Demon Acolyte-ra. Ezt úgy tudod beállítani, hogy bemész a karakterképernyőre "c" aztán felül ott lesz, h "epithet" azon belül kiválasztod amit akarsz vagy amid van :) és apply és ennyi :)
A színek meg sztem azt jelentik, hogy szövetséges, vagy ugyanabba a klánba van, vagy "ellenség"... így zöld vagy piros. -
Caezar01 #3283 Nálam jó volt egész nap.
Egyébként a nevek színei mit jelentenek? Ugyan úgy van mint a szörnyeknél?
MEg sok játékos felett látom kiírva, hogy pl Demon Acolytic (vagy ilyesmi)
Hogy tudom ezt kiiratni? Vagy ez valami klánrangjelző? -
Rabbit20 #3282 EU-ra csak én nem tudok felmenni? Vagy másnál is van ez?
Kicsit ideges lettem :D Tegnap egész nap szar volt mindkét szerver, ma kb. fél órája kerültem gép elé és most megint EU szar xD -
én kb 50-et megöltem és semmi(boci,kutya,kakas) -
ha jól tudom 1 bad karmát kapsz akkor ha leölsz egy városi (dog/hen/stb) állatot -
Caezar01 #3279 Köszi lehet, hogy így már megtalálom:) -
Rabbit20 #3278 :D
Lehet... ^^ -
Feifei=Hefei :) -
3 helyen spawnol, vagy a feifeibe vezető kijáratnál, vagy a shi-zangba vezető kijáratnál és van még egy haely a kettő között ami asszem a heifeibe vezető portálhoz esik közelebb(kb 3-4 percenként spawnol ujra) -
Caezar01 #3275 Lehet, hogy az a quest :) De akkor sincs ott ahol kéne lennie kéne. Megölték és lassan spawnol? Vagy beesett a földbe? Vagy mit kell csinálni, hogy előjöjjön. -
én is kaptam 1 bad karmát,lehet azért mert white klánost indítottál^^ -
Rabbit20 #3273 Hát én mikor kezdtem a shaolint, nem tom miért de 1 bad karmával kezdtem, és azóta még egyszer sem haltam, és az az 1 bad karma még mindig ott van szal nem nagyon vesztesz sehogy abból sajna :) -
Csak mert a knife of white shadow reggelire fog megenni^^ Egyébként a quest lényege hogy párszor meg kell ütnöd hogy a véréböl szerezz,ha szerencséd van előbb kiirja hogy megvan a vér mint hogy megölt. -
Caezar01 #3271 Én? Opening chi lvl 2. Miért? -
LvL mennyi is vagy te? -
Caezar01 #3269 Megint lenne egy kérdésem. Az a questem, hogy meg kell ölnöm a knife of white shadow-t. Tudom is hol van, régebben találkoztam is vele, de most nincs ott. Mit kéne csinálnom? -
ha a revival pill-re gondolsz, azt lehet venni shi-zhang-ban az első faluban az orvostól -
Caezar01 #3267 Kéne egy kis segitség a Ten years of peace(IV) küldiben. Azt modja, hogy hozzak neki valamiitemet egy white városból. De mivel Heavenly Daemon vagyok ezért nem tudok átmenni. Pls help me. -
én még azt eltudom képzelni, h elkezdesz csak monstákkal jó pontokat szerezni akkor azzal együtt fogyna a bad karma is .. bár nemtom h ez h van :) -
Vulpio #3265 ok lehet, de miért kapok egyáltalán jó pontot ha ez ilyen rossz dolog :D na mind1 engem csak az zavar ,hogy nehezen lehet megszabadulni tőle, legalább valahol lenne egy NPC aki pénzért megszabaditana tőle valami áldással vagy tudom is én mivel. :) -
ez nincs elrontva.. ha belegondolsz miért kapnál csak jópontot gyilkolásért? :P -
Vulpio #3263 hát emberek ez a karma rendszer nagyon el van rontva.Tegnap 5 fős white klános partyba benyomultunk Bloody P.-be,vertük a Black klánosokat csak úgy hullott a férgese
.Miután lenyugodtunk megnéztem a karmám, és volt 300+ good karma és 40 bad, majd rákérdeztem valakinél ,hogy a fenébe kaptam bad karmát mikor csak Black klánost gyepáltam,erre azt a választ kaptam,azért mert ha valakit megölsz legyen az bármelyik klánból, min. 5 bad karmát kapsz.Na már most én nem akarok bad karmát,ezket meg csak úgy tom elveszteni ha meghalok,de minden elhalálozáskor vesztek 5 good karmát és csak 2 bad karmát.Lehet, csak én nem tok más megoldást ezen szarok redukálására ezért kérem aki tud valami mást irja meg.
-
thx:) -
segítek jah:) -
huh,ok:D:D -
mi?:D
tul sok szot jelent a course xD -
Egy tanács, óvakodjatok Zhengzouban a buddha szobortól:) Van ott vmi bug ami miatt kifagy ott a game és nem tudsz többet visszalogolni a kariddal. Engem a GM áttett a városba:) -
of course:) -
hát én ma fogom leszedni a gamet, 2-1 óra mire lejön,kis segitség kéne hogy haladjak a játékban,meg valami klánba akarok lenni,szrntm te tudnál segiteni :) -
Lehet Buddha így büntet amiért white klános karit indítottam.... 
-
Na zsír, tegnap kifagyott a game és azóta ha vissza akarok lépni akkor fekete képernyő( a mana és hp csík,stb látszik meg szól a zene) de kifagy. A másik 2 karim viszont tökéletesen működik :S Éa més az élő support se tudott rá mit mondani... Argh...