21072
  • Rabbit20
    Itt van, hogy milyen címeket kaphatsz karma pontokkal, amiket nem írnak mire jó, vagy csinál-e valamit :/

Karmic Titles of The Land that may befall you are as follows:

Good Karma

1. Brave Heart
    2. Noble Soul
    3. Peaceful Warrior
    4. Awakened Soul
    5. Hero of The Land
    6. Selfless One
    7. Blessed by Fate
    8. Destiny’s Hand
    9. Dweller on The Threshold
    10. Seeker of Atonement

Bad Karma

1. Dark Heart
    2. Ignoble Soul
    3. Savage Warrior
    4. Captive Soul
    5. Scar of The Land
    6. Selfish Fiend
    7. Cursed by Fate
    8. Hell’s Pawn
    9. Demon on The Threshold
    10. Minion of The Damned

Aztán ezt egy gyerek írta:

Here's what i think and heard in game from more experienced players:

Good Karma: grows inconsistently as long as you keep killing mobs, or in pvp killing the 'enemy' clans (with different alignment as posted before). Influences drop rates, other effects not sure.

Bad Karma: you get it from killing really low lvl mobs, like those the LS1 ppl kill. (not confirmed yet) and from pvp killing ppl of your own allignment. No idea about the effects to be honest.

Here's something new i heard: it might be that at higher lvls some special weapons will have specific karma requirements, so you'll only be able to use em with a certain amount of good/bad karma.

Szal később elvileg fegyverekhez is kellesz karma pont :)
  • Rabbit20
    és helyett én*
  • Rabbit20
    Hát hiv oldal fórumán olvastam, azért írtam, h elvileg... és good karmát gyűjtök szal... :)
  • inter15
    A talált relic-eket csak akkor használhatod ha vannak karma pontjaid.
    A +9 dex hez pl bad karma kell.

De nincs egy értelmes RL x -es magyar kari akivel ezt meg lehetne beszélni. FUKK.
  • BlackShadow
    huhúú.. akkor zúzok vissza kezdő földre sötétkéket ölni :D
  • Broafka
    szerintem csak esztétikai szerepet játszanak!
    jó vagy... vagy rossz
    talán ha túl sok a rossz karmád akkor piros leszel és akkor bárki megölhet, de nem biztos (a legtöbb MMO-ban így szokott lenni)
  • BlackShadow
    ezek a karma dolgok mire jók ?:)
  • inter15
    És 5000 -nél többet kell megölni ? (túl vagyok kb 300 -on de semmi)
  • Broafka
    hogyan lehet ruhákat csinálni? vagy olyat nem lehet (és mire jó a pedler? és az mit jelent amúgy? :D)
  • Rabbit20
    Alacsonyszintű... aminél már kiírja hogy nem kapsz expet meg itemet
  • inter15
    A milyen mobokat ?
  • Rabbit20
    Jah amúgy thanks :)
    Már van is egy relic rajtam :D

---

Izé de ha kell egy FD is akkor nekünk olyan nincs :D
  • Rabbit20
    Sötétkék mobokat ölsz akkor is kapsz elvileg bad karmát :D
  • inter15
    Bad charma ügyben keressen már meg 1 white klános. Saját klán tagot nem lehet legyakni basszus.
  • BlackShadow
    "A patch update is being applied to resolve some lag issues and internal advertisement related problems. Patch #8.

Acclaim Sinbadd"

tehát laggmentesebb lett :)
  • inter15
    Az egyetlen változás talán annyi , hogy nem szaggat mostmár.
  • Gubberx
    jövök bármikor csak szóljatok msn-en:) [email protected]
  • effe
    felőlem mehetünk bármikor, csak szóljatok előtte itt, mert most inaktív vagyok ^^
  • Atti12
    én csak azt vette észre hogy belehet adni végre a golden sacheteket :D
  • Gubberx
    én sem találtam sehol infót róla...
  • miilann
    nem vagyok túl aktív - szólt a kocka A:SDF:ASD:ASD

am én is :)
  • Rabbit20
    Nincs írva semmi...
  • Rabbit20
    US
  • quack
    magyar wutang herobandbe én is belépnék ha van/lesz (habár nem vagyok túl aktív)
    us serveren vagyok
  • zsakosfrodo2
    Vki a változtatások listáját legyen szives beilleszteni. Thy!
  • Atti12
    update 8 :)
  • Atti12
    ezt mi is tudtuk :)
  • BlackShadow
    EU
    ---
    Arnyek - Heavenly Demon | Blood Demon | RC6
  • Gilmoor
    EU szerver
    fehér oldal:
    Vulture - Wu Tang Blue Dragon- Band Master of Ronin (RL8)
    Silmaril - Wu Tang Red Phoenix- Band leader of Ronin (RC7)
    Replica - Heavenly Demon Storm Demon - Band leader of Ghost Riders (RL4)

---
    Relic:
    Nem a háttér, hanem a belsejének (ami valami kövecskét ábrázol) a színe határozza meg bad vagy good karma kell e hozzá. Piroshoz bad karma kell, kékhez good karma.
    ---
    Death Walley dungeon:
    A DW dungeonhoz olyan parti kell, ami RL8 felett és FD5 alatt van. A parti leadernek FD nek kell lennie, és meg kell hogy legyen a hero questje (erről nem tudok többet) Az insta elég kemény, nem érdemes alacsony szinten nekivágni. Bejutáshoz szűk keresztmetszet a Red Pass key. Green és Purple passkey van szarásig, de a red elég ritka. Lehet csináltatni is, de ahhoz nagyon sok confuciust kell leölni mert egy red kulcshoz 20 darab leather sack kell.
  • Curbuncle
    Volna egy kérésem hozzátok,

Ha nem nagy fáradtság, légyszíves mindenki írja ki melyik szerveren tolja.
    Az EU volna számunkra a legfontosabb. Szeretnénk bemenni a Shadow Disciples Dungi-jába, ami egyrészt kurva messze van, másrészt meg kellenek az emberek.
  • Rabbit20
    Egyébként relic-ekről valaki tudna nekem pár dolgot írni?.. Az érdekelne, hogy mindegyik csak bad karmával működik, vagy olyan is van ami good-al? Mert van a piros azt tudom hogy bad karma, de vannak kék relic-ek is, szal az lehet hogy good karmához jó?
  • Casillas
    wutang heroband asszem érdekelne engem is :)
  • zsakosfrodo2
    Én is voltam bent (bár én egyedül healerként kibirtam sokáig ^^) és a koponyaszobrokat simán leütöttem, majd ami utána jött attól elállt a lélgezet, mert az a sok piros warrior nélkül... :\ egyedül nem megy. Viszont senki sem nem akar visszajelezni beggars klán ügyben. Wu-Tangosok hányan vannak US szerveren? Azzal is indítottam egy kezdő karaktert, még sok kell neki, főleg hogy napi 30-50 percet játszom majd vele. (Frodo__HuN_3 a neve) Szal aki wutangos, az jelezzen, és írja meg hogy van-e Hero Band. Thx Előre is!
  • Rabbit20
    :D
    Meg BS 850en van szal azt meg kellene várni hogy 999 legyen, nem akarom elbukni :D
    Bocs hogy külön írkálok mindent :D evan...
  • Rabbit20
    Belépőket meg majd veszünk ott azoktól akik ölnek, ha kellesz még :)
  • Rabbit20
    Én benne vagyok ^^
    Csak várjunk még egy kicsit, mert 1-2 nap és kajak buffjaim lesznek meg heal :D
  • Atti12
    bementem Death Valleyba egyedül :D. Szerintem simán megtudjuk csinálni többen a purplet :). én ugy gondoltam hogy Gubber,Shiznit jön buffernak Én és BreakElek vagy még valaki warriornak :D. Csak azért mondom, mert bementem, leütöttem majdnem egy koponyát, csak sok időt elcsesztem az elején mert nem tudtam merre vannak a szobrok :D. Szal sztem simán megtudjuk csinálni, még van 3 kulcsom szal egyszer betudunk menni. Várom a visszajelzéseket
  • Gubberx
    ja tényleg Eu-t ír:) bocsi vakszemű vagyok xD
  • inter15
    Az nem egészen a Nirvana.
  • Gubberx