21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Á, thx, akkor ezekszerint nem szúrtam el nagyon a fejlesztést..
csak eddig az ESSre nem mertem rakni, bár csata közbe mindig az fogyott el jóval elöbb..(str95-ess40-con35-dex72)
HPtöltösböl a 3perceset kezdtem el fejleszteni, elég hamar 2es lett , de csodálkoztam ezen a másikon ami most lett meg ez ugyanannyit tölt csak 3mp-ként :) (ugyhogy akkor inkább erre gyúrok..igaz lasabban is felödik)
Active vagy Smashing skilleket használsz, vagy vegyesen? -
Wirth #3332 nekem helaing-em nincs :/
de valahogy úgy szeretném megoldani a karit, hogy velem egy szintű mobok ellen viszonylag jól bírjam, és ne kelljen rengeteget pihennem.
ja és egyedül játszom :/
-
nekem kb. ilyen beállítású a wutang hybridem:
str 35%
ess 25%
wis 0%
con 10%
dex 30%
saját beállítottság szerint több/kevesebb ess meg con lehet
így elég fasza grinder kari, healing skillt (azt amelyiket 3mpnként lehet recastolni, mar nem emlexem mikor kapod meg) fel kell húzni minimum 4es szintre, azt jolvan -
statok beállítása mindenkinél egyéni. Ha van melletted helaer akkor sok-sok erő, éppen annyi dex hogy ne misselj és viszonylag közepes életerő elegendő. ha nincs healer akkor hasonló, csak több Hp kell. Ha pvpre fittelsz, akkor több dex mint erő. Hp csak annyi, hogy ha mégis eltalál akkor ne halj meg mielőtt felemeli a kezét. Wisdom felesleges egyenlőre, essence annyi kell amennyi az éppen választott harci stílusodnak elegendő manát biztosít amig el nem fogy az életerőd.
kb ennyi tömören. -
Wirth #3329 Hali!
Van egy RC10es Wu-Tang Blue Dragon-om. (warrior)
Rájöttem, hogy teljesen elbasztam a statpontok elosztását :(
Nem tudjátok, h mi lenne az idális elosztás neki? Esetleg valami leírást hozzá? Keresek mindenfelé, de sehol sem találni rendes leírást hozzá :( -
Caezar01 #3328 Oh my god!!! Sorry csak éppenhogy, ki nem szúrta a szemem. Úgy tűnik másra gondoltunk én a hivatalos honlap Game Guide-t szoktam olvasgatni. Kérlek bocsássatok meg nekem....... -
azok kiváncsiságbol rákatintanak 
-
és mi van azokkal akik nem tudják értelmezni a FAQ -ot? ^^ -
*tulsó -
ugy erzem átestünk a ló utlsó oldalára -.-' -
tökéletes 
-
Így jó?:) -
lol:) -
Gubber, sztem kicsit nagyobbítsd meg a F.A.Q feliratot, mert egyesek nem veszik észre
.
-
egyik sem jobb, mindegyik tökéletes és mind jobb a násiknál, de külön külön is jobbak egymásnál, viszont egyik legalább olyan rossz mint a másik. :) Thats all folks ^^ -
Dave John #3318 Oh, hi. heavenly demon klánba melyik class a legjobb pvp-re? -
Rabbit20 #3317 Banditok... -
Hybrid classhoz (taishan bandit) tudnátok pontelosztás tippet mondani? (annyit tudok hogy WISre nem kell/nem érdemes rakni) -
white területen meik mob dob golden caset? -
Rabbit20 #3314 Ezt a FAQ-ból idézem:
"7. Fegyverre hogy tudok +-t rakni?
Hefei -ben megkeresitek a general store-t , és vesztek "Material for lvl1 refinement" -et , és ugyan ezt csak lvl2 -vel. Ezután megkeresitek MO-TAILAN -t "master refiner" aki megcsinálja a + -olást. (berakjátok a fegyvert , majd először a lvl1-es material-t , utána a lvl2-est. Eddig még semmi gáz tuti sikerülni is fog. Ezután be kell szerezned 1 blood essence-t , amivel megkeresed a refinement material merchant-ot a tér másik oldalán. A +3 -as material refinement-hez a "mist of blood dragon-ra" kell kattintani , majd trade. Ekkor megkapod a lvl3 material refinement-et. Ezzel visszamentek MO-TAILAN - hoz és a +2 -es cuccra rá lehet húzni. Ezzel azonban már vigyázni kell mert eltörhet a cucc !!!!! By Inter15" -
Rabbit20 #3313 Sztem amint elosztod a stat pontjaidat jó lesz... Bár lehet hülyeséget mondok, de én is mikor szintet lépek és még nem osztom el akkor kevesebbet ad egy mob... -
azt hogy? :S -
kösz, megtalaltam
azt hittem valami masfajta sirkovet kell keresni :/
caezar: ha tényleg elolvastad volna, most biztosan nem tennéd fel ezt a kérdést -
Caezar01 #3310 Az ilyet úgy szeretem :) Ahelyett, hogy beíratd volna, hogy pl :kovács bélánál (ami mellesleg kevesebb betű). Nézegettema 9dragom game guide-ot, de ott nem találtam. Ezért kérdeztem meg.
Mellesleg, az hogy van, hogy eddig kb 1,5%-ot dobott egy zöld mob (rc lv3). Most szintet léptem és egy sárga mob dob 0,2%-ot. Ez most hogy van?
-
warrior karival én sem halltam még 1x sem^^ -
Rabbit20 #3308 ^^
Csak oda kell figyelni :) No meg az aranymalac szobor sem árt :D De amúgy meg lehet anélkül is másik karimmal is megcsináltam és annak nem volt szobor :) Zöld meg fehér mobokat kell ölni, ha van szobor akkor sárgát... -
hogy az isten nyilába érted el a 999 gyilkolást! :D
nekem egyszerűen nem sikerült egyszer sem! mindig meghaltam mielőtt elértem volna :-/
(vagy csak én vagyok ilyen béna? :$) -
Rabbit20 #3306 jah a jobb alsó sarok miatt tettem be :D -
Rabbit20 #3305 A-JóFiú még nem rogyott térdre egyszer sem ^^
-
olvasd el a FAQ-ot -
Menj a Gravestoneokhoz, és nyirj ki párat. Két helyen vannak, próbálgasd hogy melyik dobja. -
Caezar01 #3302 Huh értem én értem. CSak hogyan kell encantolni? Vagy kinél? -
hol van az old tombstone? abban a küldiben kéne megtalálni ahol a plate utolsó darabját kapnám meg...de a hefei tag annyit mondott hogy valahol zengzhouban a death valleynél és egyszerűen nem találom :\ -
én úgytom h csak fegyver enchant (itt refinement)ra lehet használni.
+3 hoz kell venni alapanyagot ami 1 B.E.
+4 hez egy másik alapanyag kell amihez már 2 B.E. szükséges
+5 höz megint új amihez már 4 B.E.
és így tovább .. asszem mindig duplázódik a szükséges mennyiség.
(persze +4 hez kell a +3as is.. tehát összesen 3 B.E. kellene hozzá)
remélem érthető :) -
Caezar01 #3299 Egyénként mire jo a blood essence? Mer van kemeny 5 :) -
-
Akiknél jelentkezni tudsz :
Feng_Wei
BaoQuen
ChienFu
Replica
NiceScream
Vagy ellátogatsz
ide -
az érdekelne :D -
VAn HD is -
Rabbit20 #3294 :D
Hát nem tesz jót a függőségemnek ez a dolog az biztos ^^
De remélem mivel ez nem túl fair hogy black klánosok tudnak szintelni white-osok nagy része meg nem, hátha kapunk valami kompenzációt :) vagy 10 blood ess-et elfogadnék :D