21072
  • inter15
    Akkor veled is mocsok mód ki vagyunk segítve :))))))))))))
  • miilann
    sztem azt adjak a relicek,de dunno
  • Rabbit20
    Azok a +4 meg +2 a statok mellett mi? :D
    Jah amúgy tegnap előtt én is kezdtem egy shaolint csak EU-n :)
  • Gubberx
    jah nemhogy inkább skilleket vettél volna belőle.. xD
  • inter15
    LOL
  • Broafka
    és miért jó a good karma? :-/

akkor már inkább skilleket veszek belőle a klábháznál, nem? :)

btw, nincs valakinek valami jó kis pénzszerzési módja? :P
  • zsakosfrodo2
  • inter15

• BlackShadow
    5 fortune pig-et lehet beváltani még vmi itókára meg karmára uannál a duelreg-es csajnál
  • zsakosfrodo2
    A rage magától aktiválódik, amint eéri a 100%-ot. A Fortune Pigeket, ha van már felesleg, akkor vigyétek oda, ahol először leadtátok, ugyanis good kama pontokat ad, azt hiszem 3-5 darabért. Nekem így volt a good karmám multkor 8-as ^^. Aztán meghaltam. :(
  • Broafka
    a rage-t nem lehet aktiválni? csak akkor amikor már 100%?
  • Broafka
    szerintem csak eladni (viszont a klán bountyban vagy mi annak a neve ugyanúgy 1000-t számolnak fel és szerintem arra nagyon jó!)

én azért is keresem őket :)
  • RussT
    Szerencsére én is találtam egyet még az elején, de csak egyet, viszont fortune pigböl meg van vagy 5 fölöslegbe, azokkal mit lehet kezdeni?
  • BlackShadow
    zsííír most találtam egy gold pig-et HD training groundon :D ezt a mázlit,h még elmentem megtanulni greater med-et lefekvés elött :P most van egy fasza kis szobrocskám 15 napra ^^
  • inter15
    Már 4. szintje ölöm a brown bear -eket és a little most lett fehér :).

Jó ez a shaolin :)

RL8 -on :

• Rabbit20
    Kösz :) ez király
  • Gubberx
    nem ismerem a white klán területeket:)
  • miilann
    zengzuban is van -.-'
  • Gubberx
    Itten van az infó hogy hol van:)
  • Rabbit20
    :D
    Kösz így már tudom :D

Azt a Brotherhood-os csáveszt tudom csak (az boss?) multkor nekimentem :D 2 heallel bírtam úgy 5 ütést aztán elszaladtam :)
  • Gubberx
    Shi-Zangban:)
  • Rabbit20
    Az hol van? :)
  • Gubberx
    nekem 53-on citromsárga volt a színe és 2 ütéssel agyonvert(warrior voltam)
  • miilann
    egy ilyen white tiger kingnek hanyas lvlen érdemes nekiugrani?
  • Rabbit20
    Hmm... lehet EUs karimat is húzni fogom 2-3 órában egy nap :D Többi 10 órában meg másikat xDD
  • Broafka
    mint én! :)
    mármint én is ott kezdtem!
    az a baj, hogy most pont egy oylan szintnél vagyok ahol most nem találok jó mobokat!
    vagy zöldeket és fehéreket találok, vagy vérpirosakat :-/
  • Rabbit20
    Hát nem hiszem :D max annyi hogy első 10 híresebb lesz mint a többi ^^
    EUn fd5 el már fent lehet lenni :D

----

EUn sok magyarral találkoztam énis, meg sztem legtöbben ott kezdenek játszani mostanában...
  • Broafka
    mostanában én is... de azt nem is feltételeztem hogy EU-n kevesebb magyar van :)
  • Faki
    Hát én EU-n szinte mindenhol magyarokba botlok...
  • Gubberx
    mert nirvana sokkal előbb volt mint eu(sztem te sem szívesen hagynál ott egy magas szintű karit)
  • Broafka
    a nirvanan több magyar van mint az EU-n? :-/ (miért jobb az amúgy?)
  • Atti12
    vajon ezek kapnak valami bónuszt? :D
  • Gubberx
    lol lvl 111:)
  • Rabbit20
    Van ranglista :D Ranking
  • Gilmoor
    persze érthető, de ez nem tud olyan méreteket ölteni, hogy sportot lehessen belőle űzni, hiszen a játék eléggé korlátoz iylen téren egyenlőre. Másrészt meg minek? A bad karmának egyenlőre a piros relic esetében van jelentősége, ráadásul ha meg is van a szükséges bad kar,ád, fel is raktad a piros relicet elmész farmolni pár óra múlva már le is redukálódott a külömbség a jó és rossz karma közt. Halál esetén pedig a bad karma is bukik, szóval nem hiszem hogy ebből bárki is hosszú távon profitálhatna. Gyakorlatilag minden a karakter számára hasznos mozdulat a good karmát növeli, következésképp a bad karmának valymi kevés jövője van a jelenlegi feltételek mellett.
  • Gubberx
    Yeah, végre:)
  • Atti12
    nem csak akkor van, de akkor is kapsz hogyha leölöd a saját klánodba lévőt a pvp arenaba.
  • Faki
    Tudtommal bad karma pontot akkor kapsz, ha saját klánod aprítod. Van 1-2 olyan ember, aki azt szeretné, hogy megkér egy másik azonos oldalon játszó játékost, hogy szabadon levághassa -> bad karma jár érte.
    Így már érthető?
  • Gilmoor
    Nem igazán áttekinthető amit mondasz.
  • Faki
    Azt nem értem hogy ha ez egy játék, akkor miért kell valakivel megbeszélni azt hogy szabadon gyilkolható karma pontokért. Így minek egyáltalán játszani? Ez kb olyan, mint Lineage II-ben azokat a jófej kitüntetéseket pénzért osztogatni.. mert ha ez elterjed, az összes rosszfiú szánalmas lesz.