21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Akkor veled is mocsok mód ki vagyunk segítve :)))))))))))) -
sztem azt adjak a relicek,de dunno -
Rabbit20 #3131 Azok a +4 meg +2 a statok mellett mi? :D
Jah amúgy tegnap előtt én is kezdtem egy shaolint csak EU-n :) -
jah nemhogy inkább skilleket vettél volna belőle.. xD 
-
LOL -
és miért jó a good karma? :-/
akkor már inkább skilleket veszek belőle a klábháznál, nem? :)
btw, nincs valakinek valami jó kis pénzszerzési módja? :P -
-

-
5 fortune pig-et lehet beváltani még vmi itókára meg karmára uannál a duelreg-es csajnál -
A rage magától aktiválódik, amint eéri a 100%-ot. A Fortune Pigeket, ha van már felesleg, akkor vigyétek oda, ahol először leadtátok, ugyanis good kama pontokat ad, azt hiszem 3-5 darabért. Nekem így volt a good karmám multkor 8-as ^^. Aztán meghaltam. :( -
a rage-t nem lehet aktiválni? csak akkor amikor már 100%? -
szerintem csak eladni (viszont a klán bountyban vagy mi annak a neve ugyanúgy 1000-t számolnak fel és szerintem arra nagyon jó!)
én azért is keresem őket :) -
Szerencsére én is találtam egyet még az elején, de csak egyet, viszont fortune pigböl meg van vagy 5 fölöslegbe, azokkal mit lehet kezdeni? -
zsííír most találtam egy gold pig-et HD training groundon :D ezt a mázlit,h még elmentem megtanulni greater med-et lefekvés elött :P most van egy fasza kis szobrocskám 15 napra ^^ -
Már 4. szintje ölöm a brown bear -eket és a little most lett fehér :).
Jó ez a shaolin :)
RL8 -on :
-
Rabbit20 #3118 Kösz :) ez király -
nem ismerem a white klán területeket:) -
zengzuban is van -.-' -
Itten van az infó hogy hol van:) -
Rabbit20 #3114 :D
Kösz így már tudom :D
Azt a Brotherhood-os csáveszt tudom csak (az boss?) multkor nekimentem :D 2 heallel bírtam úgy 5 ütést aztán elszaladtam :) -
Shi-Zangban:) -
Rabbit20 #3112 Az hol van? :) -
nekem 53-on citromsárga volt a színe és 2 ütéssel agyonvert(warrior voltam) -
egy ilyen white tiger kingnek hanyas lvlen érdemes nekiugrani? -
Rabbit20 #3109 Hmm... lehet EUs karimat is húzni fogom 2-3 órában egy nap :D Többi 10 órában meg másikat xDD -
mint én! :)
mármint én is ott kezdtem!
az a baj, hogy most pont egy oylan szintnél vagyok ahol most nem találok jó mobokat!
vagy zöldeket és fehéreket találok, vagy vérpirosakat :-/ -
Rabbit20 #3107 Hát nem hiszem :D max annyi hogy első 10 híresebb lesz mint a többi ^^
EUn fd5 el már fent lehet lenni :D
----
EUn sok magyarral találkoztam énis, meg sztem legtöbben ott kezdenek játszani mostanában... -
mostanában én is... de azt nem is feltételeztem hogy EU-n kevesebb magyar van :) -
Hát én EU-n szinte mindenhol magyarokba botlok... -
mert nirvana sokkal előbb volt mint eu(sztem te sem szívesen hagynál ott egy magas szintű karit) -
a nirvanan több magyar van mint az EU-n? :-/ (miért jobb az amúgy?) -
vajon ezek kapnak valami bónuszt? :D -
lol lvl 111:) -
Rabbit20 #3100 Van ranglista :D Ranking -
persze érthető, de ez nem tud olyan méreteket ölteni, hogy sportot lehessen belőle űzni, hiszen a játék eléggé korlátoz iylen téren egyenlőre. Másrészt meg minek? A bad karmának egyenlőre a piros relic esetében van jelentősége, ráadásul ha meg is van a szükséges bad kar,ád, fel is raktad a piros relicet elmész farmolni pár óra múlva már le is redukálódott a külömbség a jó és rossz karma közt. Halál esetén pedig a bad karma is bukik, szóval nem hiszem hogy ebből bárki is hosszú távon profitálhatna. Gyakorlatilag minden a karakter számára hasznos mozdulat a good karmát növeli, következésképp a bad karmának valymi kevés jövője van a jelenlegi feltételek mellett. -
Yeah, végre:)
-
nem csak akkor van, de akkor is kapsz hogyha leölöd a saját klánodba lévőt a pvp arenaba. -
Tudtommal bad karma pontot akkor kapsz, ha saját klánod aprítod. Van 1-2 olyan ember, aki azt szeretné, hogy megkér egy másik azonos oldalon játszó játékost, hogy szabadon levághassa -> bad karma jár érte.
Így már érthető?
-
Nem igazán áttekinthető amit mondasz. -
Azt nem értem hogy ha ez egy játék, akkor miért kell valakivel megbeszélni azt hogy szabadon gyilkolható karma pontokért. Így minek egyáltalán játszani? Ez kb olyan, mint Lineage II-ben azokat a jófej kitüntetéseket pénzért osztogatni.. mert ha ez elterjed, az összes rosszfiú szánalmas lesz.