21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
nem a mistress of Heaven a buffer? (aki több dex-et ad, meg ilyeneket?) :( -
Sacred Flower-nál mikor leszek student? :-/
és mi kell hozzá hogy az legyek? -
Curbuncle #3371 Ezeket a seggfejeket...kifagyott a kliensem login közben és pass confirm nélkül törölte az RL++ shaolin karimat ( Yu-Gensen ).
Újjat kezdtem egy 3 napra rá, most mint BoT.
Klassz kis klán, sajnálom azonban a Hungarians-t. -
amit ma meg is ejtünk ha minden igaz ;) -
van bad és good relic, a bad relichez bad karma, a good relichez good karma kell. A good karmat a könyebb szerezni, bad karmat úgy kapsz ha a sajátt klánodbol ölsz embereket bloody plain be. -
xD -
itt vagyok én :DDD -
de most a shaolinos guildről beszéltem:) -
Wirth #3365 Valaki magyarázzal el légyszives, hogy hogyan működnek a Recic-ek.
Próbálkoztam össze-vissza, de sehogy sem tudtam rendesen megcsinálni.
Vettem slotos kardot, stb.
És valamelyik relicen van egy kis piros pecsét. Az mi? -
ott vagy te :D -
nekünk van:) bibibííí xD (csak egy db healerünk nincs) -
:) abbol van hianyunk .) FD magek FD Hybrid RL healer meg csak csak .P de FD tankunk meg nem nagyon van .) -
Pár FD warrior meg pár RL-FD healer végig tudja nyomni -
Az Az :) nah én azon szeretnék végig menni csak nem tudom mi a lvl ami mar megfelelő hozzá :) azt tudodm hogy a végén a boss FD5 os -
oh thx:) egyszer bementem és a levegőben terjedő méreg kinyírt.. -
choice of fate -
Tegnap én is átmentem :( de hiába öltem a császár hiveit egy darab karma pontom se lett :( igy örlj neki legalább nöt a karmád :P -
mijaza COF?
-
van már valakinek tapasztalata a COF rol? Mennyire nehéz végigtolni stb?
.) EU szerveren még mindig várunk lelkes Démonokat Hero Band ünkbe.
-
frizurára gondoltam, h az legalább változhatna, ha már a ruha egyforma :) -
Rabbit20 #3353 Sztem meg jó így mert megkülönbözteti a klánokat, most ha bemész egy shaolin templomba akkor mindenki ugyanúgy néz ki :D Lehet úgy is nézni, hogy ez a klán jelképe vagy ilyesmi, és lehet 5 féle közül választani minden klánban, szal nem lesz olyan mint a többi mmo-ban hogy max szinten mindenki egyforma :D -
egyetértek :D -
Rabbit20 #3351 Én egyről tudok Kinyirunk_Vazze a nevük :D -
Wirth #3350 a kötekedők kedvéért: wu tang-es hero group... -
Wirth #3349 Van magyar Wu-Tang klán az EU szerveren? -
vagy ha van a környéken egy segítőkész emberke :) nekem segített egy külföldi healer, én ütöttem ő gyógyított.. úgy könnyű volt :D
#3346: arcra nemhiszem h van, viszon a hajad minden egyes "sapinál" változik, ill ha klánruhát vásárolsz akkoris :) (ami nekem nemigazán tetszik, mert így sok-sok klón rohangál :) én pedig egyedi akarok lenni :P -
Caezar01 #3347 Lépj be a shaolinokhoz akkor hirtelen kopasz leszel :) -
Wirth #3346 Van mód arra, hogy megváltoztassam a karakterem haját, és arcát? -
Kobura #3345 Örök hálám üldözzön (csak utól ne érjen)...
Amúgy Játékmentort is keresek, ha valaki vállalkozna játékon belül tanítani, azt szívesen fogadom ^^. -
GC 8-on lesz a klánbaléptetős quest. Ami mivel igen nehéz lehet leszel OC1 is mire sikerül^^ -
Kobura #3343 Szaisztok! Ifjú 9dragonos vagyok 6 gc-vel.. azt szeretném megkérdezni (még ha meg is kérdezték már 1000×is) hogy hányas szinttől, és hogyan lehetek Heavenly Demon klántag? -
xD -
Rabbit20 #3341 shaolin rulz :D
Más:
Találkoztam Wild Hands-el rc10-en :D ott öltem mellette és mindenkit lenyomott aki körülötte volt csak engem, nem :D szal én csak öldöstem nyugottan, aztán csak annyit láttam hogy sprintel felém, és gyorsba rámnyomott olyan szép kis effecteket, mint -20% life -15% vital xD , szal nem is öltem ott tovább utána inkább ^^ -
Rabbit20 #3340 jah értem, kk ^^ -
Most töltöm a "Mérges Shaolinok" c. filmet^^ -
"paladin is lehet akár" után jött volna a szmájli, de mind1 :) -
Wisdom nélküli hybrid az egy healer/warrior. Lassabban öl mint egy harcos, de tovább bírja a strapát, mivel buffolja magát (paladin is lehet akár ).
RL1-es hybridem (wisdomra semmit se tettem) 1000körüli energiával jóval tovább tudok ütögetni, mint egy állandóan pihengető harcos. Gyorsabban is haladok, de az is igaz, hogy késöbb, kap a harcos 1-2 táposabb skillt, szal nemtudom mennyit fog változni a warrior vs hybrid magassabb szinteken.
Healernek meg elvileg kevesebb támadó skillje van, mint egy hybridnek.
-
Rabbit20 #3336 Hmmm... most kicsit megzavarodtam :) most akkor hybrid mit is jelent pontoson? mert én eddig azt hittem azért hybrid, mert van sima meg chi kung támadása is, és ezért jó. Most meg azt olvasom, hogy nem raktok wisdomra, szal akkor nem értem mondjuk mi a különbség így wisdom nélkül egy hybrid és egy healer között... ha? :D -
Harcosként nem igazán tudod kikerülni a sérüléseket. Ha többségében erőre pakolsz, akkor talán kisebb sebzéseket kapsz be így tovább bírod. Viszont ez esetben nem leszel top pvp-s. -
Wirth #3334 én leginkább active skilleket, smashinget ritkán