21072
  • Rabbit20
    jaja azt láttam :)
    De csak ahhoz van maintence vagy mi írva, másik kettőnek jónak kéne lenni :/ De olvasgattam hivatalos fórumot, és senki nem tud felmenni, szal...

Meg ezt nézegettem, hogy hogy a tökömbe lehet lvl 228 basszus :D
  • Gubberx
    Én sem de ha megnézed megjelent egy Asura nevű uj server:)
  • Rabbit20
    Nem tok felmenni !!! :(
  • Jagi
    A cucc majdhogynem mindegy, csak a zsebek miatt lehet venni grágábbat,
    a skillek egy részét meg csak használod, a másik részét meg gyakorlod a bábukon.
    fegyó meg majd lesz nagyobb jobb szebb
  • Caezar01
    Kissé hiányos az angoltudásom......
    De azért pár dologot sikerült megérteni. De igazból a skilltanulási rendszert nem vágom. Meg azt hogy hol lehet jobb vértet/fegyvert venni? Mert ami az alapvárosban kapható az már megvan.
  • Broafka
    tulajdonképpen ha értesz angolul, és végigcsinálod a tutorialt akkor az elég jól elmagyaráz mindent! :)
  • Caezar01
    Valaki tudna némi leírást adni nekem kezdőnek? Akár ide, akár e-mailben: [email protected]
    Ez az első mmorpg-m szal eléggé noob vagyok.
  • miilann
    akkor visszautazom az időbe,ty
  • inter15
    Ez tegnap este kb 10 körül.
  • miilann
    ez kb mikor volt? mer en ma probaltam de mindig azt irja h chat closed
  • Gubberx
    igen szomorú lenne ha 1k kéne hozzá....
  • Vulpio
    nem hiszem el, megkérdeztem egy csomó embert is mindenki azt mondja, 1000 karma kell a good karma title-hez.Igaz ez?Akkor én még messze vagyok a 105 karmámal :(
  • Gubberx
    kint van a képem a 9dragons mmositeon:):):) a players photoknál
  • Gubberx
    ha valaki tud skillekről leírást pls linkelje be ide:)
  • inter15
    JAJA
  • Rabbit20
    Miaz élő support? :) az kemény :D

Amúgy kb 20 perce fogtam egy gold piget végre :DDD :PPP
  • inter15
    Tegnap nagynehezem megalakult a nirvana -n a magyar shaolinos guild, "The Legacy of Buddha" néven. Akit érdekel az jöhet.

Tegnapi másik sztori:
    Céltalanul rohangáltam Zhengzou-ban , és betévedtem a Wuan falu alatt levő dungeonba. Mit ad Isten ,játék megfagy és következő bejelentkezésnél is csak koromfekete a képernyő.
    Na ,mondom fasza 2 nap mire ismét használhatom :(

Felnéztem a honlapra és a "My Account" alatt levő online chat-ra klikkeltem. Legnagyobb meglepetésemre "Hi what is Your problem ?" megmondtam erre " Ur character name ?" ezt is , "Pls wait about 2 min and try a login again" . LOLLOLOLOLO és jó lett.

• Rabbit20
    ...meg asszem 2 vagy 4 óránként spawnolnak, van amelyik félkor van amelyik egészkor :D
  • Rabbit20
    Öööö hát ez Shaolin területen... Egyiket kezdő város előtt közvetlen, bár sztem kikergették bentről, másik pedig a training groundal szemben lévő üres területen. :)
    Meg ma is lemaradtam egyről :'( ez meg bent volt a templomon belül...
  • Vulpio
    ezt nem értem ma megszereztem a 100 good karmát, vagyis 104-et de nem kaptam semmi titlet a nevem mellé,pedig még bad karmám sincs.Ja még valami EU-n shaolin guild tagokat vesz fel, ha érdekel keress meg engem a nevem Vulpio.:)
  • Broafka
    ma happy vagyok :)
    15 perc alatt találtam 2 blood essence-t és egy jade liquirt :)
  • miilann
    és hol láttad őket? -.-'
  • Rabbit20
    Tegnap 2 gold piget ütöttem :D Egyet se sikerült egölnöm.
    Egyiket én hülye kesztyű nélkül xD és nem vettem észre, h nincs rajtam, másik meg már ketten ütötték mikor odaértem ^^ Legább tudom spawn helyeket...
  • Atti12
    nyereménye egy 5 csillagos utazás, a legközelebbi internet kávézóba :D
  • miilann
    :ASF:ASD:.f.ASD:ASF:A:SD:ASD

WIN
  • Casillas
    Gratulálunk, Ön a hét kockája!

:)
  • inter15
    Egy golden pig -et kell találnod és megölnöd
  • Gilmoor
    kíváncsiságból próbáltam ki. Nem is értem hogy képzelték a játékfejlesztők, hogy ekkora árért egy ilyen sz...t adnak. Esküszöm többet ér egy 500/10000 es bracer mint ez a van déjes bóvli.
  • Gubberx
    azt adják 8 pig-ért? vagy mi kell ahhoz?
  • inter15
    Nekem most 4x100 + 1000 /10000 a crit -em.
    A gold pig-es relic kurva állat.
  • Gubberx
    a kis sacredemnek most egy +3-as 3 const 1 dex 2 slotos van(a slotokba +200 crit van) :)
  • inter15
    Én sem komolyan gondoltam :)
  • Rabbit20
    Hát nekem se kéne az biztos... annyit nem ér meg, inkább csinálok egy +4-est és kész :) Van Daye-ból meg +3ast is ritkán sikerül...
  • Rabbit20
    ^^
    és ott volt, hogy csak viccelek :)
    Egyébként szép gyűjtemény :D
  • Gubberx
    csak oltogatunk xD
  • inter15
    Mi ebben a Photoshop bakker ?
  • Gilmoor
    Van Daye fegyót kiváltottam egy bracer formájában, és a tökéletes kudarc érzése talán a legközelebbi ahhoz amit tapasztaltam. Egy nagy rakás .... ez a van daye fegyó. Olyan speciális esetben ahol (és kizárólag közelharci) közelharcos magas erővel kevés hpval harcol, az életlopó fegyónak lehet némi értelme, egyébként egy szemét. A braceren van +50 attack rate, de RL szinteken a mágusok 90%-a wis buildes. Talán emiatt talán mert nem is működik a chi kung attack rate, semmi értelmét nem látom. A pirosnál ugyanúgy missel a fehérnél meg ugyanúgy nem mint egy normál fegyóval. Szóval ha tehetitek nagyon gondoljátok meg mielőtt nekiálltok kiváltani mert én biz egy lyukas garaast nem adnék érte még 1x.
  • Gubberx
    :D:D:D:D:D
  • Rabbit20
    photoshop rulez :D
    j/k ^^
  • Gubberx
    lol