21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Rabbit20 #3213 jaja azt láttam :)
De csak ahhoz van maintence vagy mi írva, másik kettőnek jónak kéne lenni :/ De olvasgattam hivatalos fórumot, és senki nem tud felmenni, szal...
Meg ezt nézegettem, hogy hogy a tökömbe lehet lvl 228 basszus :D -
Én sem de ha megnézed megjelent egy Asura nevű uj server:) -
Rabbit20 #3211 Nem tok felmenni !!! :( -
A cucc majdhogynem mindegy, csak a zsebek miatt lehet venni grágábbat,
a skillek egy részét meg csak használod, a másik részét meg gyakorlod a bábukon.
fegyó meg majd lesz nagyobb jobb szebb -
Caezar01 #3209 Kissé hiányos az angoltudásom......
De azért pár dologot sikerült megérteni. De igazból a skilltanulási rendszert nem vágom. Meg azt hogy hol lehet jobb vértet/fegyvert venni? Mert ami az alapvárosban kapható az már megvan. -
tulajdonképpen ha értesz angolul, és végigcsinálod a tutorialt akkor az elég jól elmagyaráz mindent! :) -
Caezar01 #3207 Valaki tudna némi leírást adni nekem kezdőnek? Akár ide, akár e-mailben: [email protected]
Ez az első mmorpg-m szal eléggé noob vagyok. -
akkor visszautazom az időbe,ty -
Ez tegnap este kb 10 körül. -
ez kb mikor volt? mer en ma probaltam de mindig azt irja h chat closed -
igen szomorú lenne ha 1k kéne hozzá.... -
Vulpio #3202 nem hiszem el, megkérdeztem egy csomó embert is mindenki azt mondja, 1000 karma kell a good karma title-hez.Igaz ez?Akkor én még messze vagyok a 105 karmámal :(
-
kint van a képem a 9dragons mmositeon:):):) a players photoknál -
ha valaki tud skillekről leírást pls linkelje be ide:) -
JAJA -
Rabbit20 #3198 Miaz élő support? :) az kemény :D
Amúgy kb 20 perce fogtam egy gold piget végre :DDD :PPP -
Tegnap nagynehezem megalakult a nirvana -n a magyar shaolinos guild, "The Legacy of Buddha" néven. Akit érdekel az jöhet.
Tegnapi másik sztori:
Céltalanul rohangáltam Zhengzou-ban , és betévedtem a Wuan falu alatt levő dungeonba. Mit ad Isten ,játék megfagy és következő bejelentkezésnél is csak koromfekete a képernyő.
Na ,mondom fasza 2 nap mire ismét használhatom :(
Felnéztem a honlapra és a "My Account" alatt levő online chat-ra klikkeltem. Legnagyobb meglepetésemre "Hi what is Your problem ?" megmondtam erre " Ur character name ?" ezt is , "Pls wait about 2 min and try a login again" . LOLLOLOLOLO és jó lett.
-
Rabbit20 #3196 ...meg asszem 2 vagy 4 óránként spawnolnak, van amelyik félkor van amelyik egészkor :D -
Rabbit20 #3195 Öööö hát ez Shaolin területen... Egyiket kezdő város előtt közvetlen, bár sztem kikergették bentről, másik pedig a training groundal szemben lévő üres területen. :)
Meg ma is lemaradtam egyről :'( ez meg bent volt a templomon belül... -
Vulpio #3194 ezt nem értem ma megszereztem a 100 good karmát, vagyis 104-et de nem kaptam semmi titlet a nevem mellé,pedig még bad karmám sincs.Ja még valami EU-n shaolin guild tagokat vesz fel, ha érdekel keress meg engem a nevem Vulpio.:)
-
ma happy vagyok :)
15 perc alatt találtam 2 blood essence-t és egy jade liquirt :) -
és hol láttad őket? -.-' -
Rabbit20 #3191 Tegnap 2 gold piget ütöttem :D Egyet se sikerült egölnöm.
Egyiket én hülye kesztyű nélkül xD és nem vettem észre, h nincs rajtam, másik meg már ketten ütötték mikor odaértem ^^ Legább tudom spawn helyeket... -
nyereménye egy 5 csillagos utazás, a legközelebbi internet kávézóba :D -
:ASF:ASD:.f.ASD:ASF:A:SD:ASD
WIN
-
Gratulálunk, Ön a hét kockája!
:) -
Egy golden pig -et kell találnod és megölnöd -
kíváncsiságból próbáltam ki. Nem is értem hogy képzelték a játékfejlesztők, hogy ekkora árért egy ilyen sz...t adnak. Esküszöm többet ér egy 500/10000 es bracer mint ez a van déjes bóvli. -
azt adják 8 pig-ért? vagy mi kell ahhoz? -
Nekem most 4x100 + 1000 /10000 a crit -em.
A gold pig-es relic kurva állat. -
a kis sacredemnek most egy +3-as 3 const 1 dex 2 slotos van(a slotokba +200 crit van) :) -
Én sem komolyan gondoltam :) -
Rabbit20 #3181 Hát nekem se kéne az biztos... annyit nem ér meg, inkább csinálok egy +4-est és kész :) Van Daye-ból meg +3ast is ritkán sikerül... -
Rabbit20 #3180 ^^
és ott volt, hogy csak viccelek :)
Egyébként szép gyűjtemény :D -
csak oltogatunk xD -
Mi ebben a Photoshop bakker ? -
Van Daye fegyót kiváltottam egy bracer formájában, és a tökéletes kudarc érzése talán a legközelebbi ahhoz amit tapasztaltam. Egy nagy rakás .... ez a van daye fegyó. Olyan speciális esetben ahol (és kizárólag közelharci) közelharcos magas erővel kevés hpval harcol, az életlopó fegyónak lehet némi értelme, egyébként egy szemét. A braceren van +50 attack rate, de RL szinteken a mágusok 90%-a wis buildes. Talán emiatt talán mert nem is működik a chi kung attack rate, semmi értelmét nem látom. A pirosnál ugyanúgy missel a fehérnél meg ugyanúgy nem mint egy normál fegyóval. Szóval ha tehetitek nagyon gondoljátok meg mielőtt nekiálltok kiváltani mert én biz egy lyukas garaast nem adnék érte még 1x. -
:D:D:D:D:D -
Rabbit20 #3175 photoshop rulez :D
j/k ^^ -
lol