21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Rabbit20 #3493 Na mi van itt? :D
Nem volt gép most pár napig sajna, azért nem írkáltam :)
Egyébként sztem én megyek Asura-ra ha megnyílik :D
-
de jóóó!
belaggolt a játékom, és meghaltam!
500 ölést vesztettem!
csak kb úgy 2 hét munkája...
úgy örülök ilyenkor!! >-( -
WU-TANG nél mit kell csinálni ha megvana 2es chi légzés? és a futás is? lesznek még itt skillek meg q vagy máshova kell menni?
-
egy emberrel is meg lehet csinálni könnyen
-
Genki #3489 Hali.A Demon-oknál a 3 perces kőoszlop zúzást 2 emberrel meg lehet csinálni könnyen.Leütöd 50% alá azt a másik szétveri.ezt 3x csinálod azt rohansz vissza,míg te rohansz a haver leüti az utcsót is és 2 másodperced még marad.Csak ennyit akartam közölni!!!
-
lépj fel lvl 13 ra, akkor kijön felül egy kis cucc, az lesz ráirva hogy chi breacthing. Ugyan olyan lesz mint a legeleső küldinél amikor a meditációt tanuljuk meg. -
hogyan tudok chi légzést feleszteni??:S:S lv 12 vok és sehol nem tudok ilyet csinálni. emiatt új skilleket sem tudok tanulni:S
-
Nekem elég ritkán fordul elő csak,8-9 óra alatt 1x talán de akkor sem mindíg. -
"Nektek szokott olyat csinálni hogy kilép a játékból? :S(9dragons hibát észlelt , ezért leáll..stb..)"
nálam ja,kurvara irritalo
főleg olyankor szokta csinalni ha partyba hivnak,de akkor sem mindig -
Hi all!
Melyik szerveren játszik a többség?
Karaktereket nem lehet átvinni 1ik szerverről a másikra, mi? :P -
Ismét nem lehet bejelentkezni. Kezd kilenni a tököm. -
Datong elsö falujában vannak disznók 

No, mostmár végre megy rendesen (legalábbis nálam), patchelték a patchet
frissítések listája (még a 9-sé)
és az egyik leglényegesebb: 3. Modified the bug of Sacred Flower's skill
CoF bugon kivül meg föleg csak szöveghibákat javítottak :/
Sacheteket még engedi beváltani
Nektek szokott olyat csinálni hogy kilép a játékból? :S(9dragons hibát észlelt , ezért leáll..stb..) -
szal most javítják?
ideje lesz...
és hozzák vissza a disznókat! nekem kellenek! :D -
Crusnik #3480 engem is kidobott egy küldetésnél,igaz még nem csináltam meg de már maga az is fura volt hogy GC7-en nem emlékszem hogy a gyógyítónál időre mennő küldetés volt mert én valami olyat kaptam,már írtam nekik de akkor ezek szerint fölösleges volt -
Most patch-elik éppen. -
nem! mindenkiével!
engem ki is dob ha rámegyek olyanra amit már megcsináltam! :) -
Crusnik #3477 akkor megnyugottam hogy nem csak az én küldetéseimmel vannak gondok -
Lol Jinanból átjöttem hefei-be és nem tudok visszamenni. Egyből disconnent-ál -
ha most játszottál... akkor az új update van fent és az új updateben van a quest bug! egyetlen questet sem lehet használni! legalábbis minden quest egy üres doboz! -
egyébként csak nekem van az a bug egy ideje (tán a disznós peccs óta) hogy amikor a questtel kapcsolatban az én karakterem beszélne (ilyne piros betűkkel), akkor csak egy üres fekete négyzet van a helyén...nem túl nagy bug de azért jó lenne ha javítanák (az uj apdettel meg nem jatszottam) -
unistall .) es ujbol felrak? :) -
nem tudom valahogy újra letölteni az update-t? -
lol, nálam totálisan szar! a questeket nem látom! ha ott van egy quest, akkor csak az van kiírva hogy mit fogok kapni ha megcsinálom, de se a quest neve, se célja nincs ott, semmi szöveg, szal nem látok semmit!
aztán meg fatálisan összeomlott a rendszer, kilépett a játékból, hiba üzenet, hogy hibás az új verzió, meg ilyenek! -
és sacred flower skilleket javítottak? -
Na, reggel lejött a 9-es frissítés: a disznókat, sacheteket nem engedi már beváltani - de azért még vannak akik 10-20 aranyért megpróbálják eladni.. 

Eddig csak annyi pozitiv változást vettem észre hogy a hirdetéseket végre a képernyö legfelsö részére rakja, igy nemzavarja a harcot uj területre érve
Viszont a questeknél kiír néhány shaolinos ás sacred floweres feladatot is (thief embernél)
-
nem fognak eltunni a malacok az inventory bol az event utan , legalabb is a karacsonyi event utan se tuntek el csak nem tudtad bevaltani.. -
kulccsal nyitottam, de akkor is szar esett belőle! :-/ -
gold piget beviszel rögvest kapsz gold chestet és 3 red gold keyt,szal sztem kulccal nyitotta -
milyen relic? egy statuet ad golden piges kveszt
kulcs nélkül 99% hogy szar cucc lesz benne, még kulcsokkal us csak ritkan vannak jo cuccok, lás lejjebb -
Rabbit20 #3464 Az azért jó mert kapsz 10 good karmát is érte, főleg azért adta le a legtöbb ember... -
de szar!
mondjuk a sapi amit fortune pigtől kaptam, már jó rég óta megvan!
egyébként ha a relic eltűnik, és utána találok arany disznót akkor újra megkapom a relicet, vagy csak ládát meg kulcsokat?
(én hülye bevittem még1 arany disznót, és kaptam belőle ládát, abból meg egy szar cuccot! :(
jobban jártam volna ha eladom...) -
15 napos item, amiutan megcsinaltad a kvesztet onnan szamolja -
Curbuncle #3461 De ha rendes vagy, add nekem olcsóbban. xD -
remélem meg bent hagyják még a pigeket, elvégre az nem event... vagy igen? :(
a satchetek nem érdekelnek annyira! :D
mondjuk az is jó volt, mert egy nap kerestem azokon 50K-t úgy hogy silver sacheteket adtam el 5K-ért, szal eladtam 10-et :) -
Rabbit20 #3459 Az biztos hogy örökre nem tarthatod meg, mert az kurva erős az a szobor :D Sztem vagy egyszerre egységesen elveszik mindenkitől vagy van rajta egy lejáratio dátum és addig rajtad lesz, hát remélem ez utóbbi :) nekem 21-e mindkettő... -
Rabbit20 #3458 25-30k sztem...
relic meg ha kék akkor good karmádnak kell lenni hogy feltehesd, ha piros akkor meg bad karmának :) -
hmm, ha mondjuk találtam golden piget, és beszedtem a cuccot érte, szal kaptam érte azt a jó kis relicet :) akkor azt is ki fogják venni? :(
remélem nem! -
megmaradni megmarad,az h dobja az érdekes : o
viszont lehet lesz megint vmi szerver leállás aztan akkor kiszedegetik -
Caezar01 #3455 Találtam az út mellett 2 bandit lightfootot. Mennyit érdemes érte kérni?
Meg van 2 relicem, de nem tudom őket használni. Miért? RC 8-as vagyok. -
Rabbit20 #3454 Elvileg már vége az event-nek, de nekem még mindig dobnak mobok sachetet meg megmaradt minden :)