21072
  • Rabbit20
    Na mi van itt? :D
    Nem volt gép most pár napig sajna, azért nem írkáltam :)
    Egyébként sztem én megyek Asura-ra ha megnyílik :D
  • Broafka
    de jóóó!
    belaggolt a játékom, és meghaltam!
    500 ölést vesztettem!
    csak kb úgy 2 hét munkája...

úgy örülök ilyenkor!! >-(
  • Devil_Gy
    WU-TANG nél mit kell csinálni ha megvana 2es chi légzés? és a futás is? lesznek még itt skillek meg q vagy máshova kell menni?
  • miilann
    egy emberrel is meg lehet csinálni könnyen
  • Genki
    Hali.A Demon-oknál a 3 perces kőoszlop zúzást 2 emberrel meg lehet csinálni könnyen.Leütöd 50% alá azt a másik szétveri.ezt 3x csinálod azt rohansz vissza,míg te rohansz a haver leüti az utcsót is és 2 másodperced még marad.Csak ennyit akartam közölni!!!
  • Atti12
    lépj fel lvl 13 ra, akkor kijön felül egy kis cucc, az lesz ráirva hogy chi breacthing. Ugyan olyan lesz mint a legeleső küldinél amikor a meditációt tanuljuk meg.
  • Devil_Gy
    hogyan tudok chi légzést feleszteni??:S:S lv 12 vok és sehol nem tudok ilyet csinálni. emiatt új skilleket sem tudok tanulni:S
  • Gubberx
    Nekem elég ritkán fordul elő csak,8-9 óra alatt 1x talán de akkor sem mindíg.
  • miilann
    "Nektek szokott olyat csinálni hogy kilép a játékból? :S(9dragons hibát észlelt , ezért leáll..stb..)"

nálam ja,kurvara irritalo
    főleg olyankor szokta csinalni ha partyba hivnak,de akkor sem mindig
  • Malakai
    Hi all!
    Melyik szerveren játszik a többség?
    Karaktereket nem lehet átvinni 1ik szerverről a másikra, mi? :P
  • inter15
    Ismét nem lehet bejelentkezni. Kezd kilenni a tököm.
  • RussT
    Datong elsö falujában vannak disznók

No, mostmár végre megy rendesen (legalábbis nálam), patchelték a patchet
    frissítések listája (még a 9-sé)
    és az egyik leglényegesebb: 3. Modified the bug of Sacred Flower's skill
    CoF bugon kivül meg föleg csak szöveghibákat javítottak :/

Sacheteket még engedi beváltani

Nektek szokott olyat csinálni hogy kilép a játékból? :S(9dragons hibát észlelt , ezért leáll..stb..)
  • Broafka
    szal most javítják?
    ideje lesz...
    és hozzák vissza a disznókat! nekem kellenek! :D
  • Crusnik
    engem is kidobott egy küldetésnél,igaz még nem csináltam meg de már maga az is fura volt hogy GC7-en nem emlékszem hogy a gyógyítónál időre mennő küldetés volt mert én valami olyat kaptam,már írtam nekik de akkor ezek szerint fölösleges volt
  • inter15
    Most patch-elik éppen.
  • Broafka
    nem! mindenkiével!
    engem ki is dob ha rámegyek olyanra amit már megcsináltam! :)
  • Crusnik
    akkor megnyugottam hogy nem csak az én küldetéseimmel vannak gondok
  • inter15
    Lol Jinanból átjöttem hefei-be és nem tudok visszamenni. Egyből disconnent-ál
  • Broafka
    ha most játszottál... akkor az új update van fent és az új updateben van a quest bug! egyetlen questet sem lehet használni! legalábbis minden quest egy üres doboz!
  • quack
    egyébként csak nekem van az a bug egy ideje (tán a disznós peccs óta) hogy amikor a questtel kapcsolatban az én karakterem beszélne (ilyne piros betűkkel), akkor csak egy üres fekete négyzet van a helyén...nem túl nagy bug de azért jó lenne ha javítanák (az uj apdettel meg nem jatszottam)
  • Strahd_
    unistall .) es ujbol felrak? :)
  • Broafka
    nem tudom valahogy újra letölteni az update-t?
  • Broafka
    lol, nálam totálisan szar! a questeket nem látom! ha ott van egy quest, akkor csak az van kiírva hogy mit fogok kapni ha megcsinálom, de se a quest neve, se célja nincs ott, semmi szöveg, szal nem látok semmit!

aztán meg fatálisan összeomlott a rendszer, kilépett a játékból, hiba üzenet, hogy hibás az új verzió, meg ilyenek!
  • Broafka
    és sacred flower skilleket javítottak?
  • RussT
    Na, reggel lejött a 9-es frissítés: a disznókat, sacheteket nem engedi már beváltani - de azért még vannak akik 10-20 aranyért megpróbálják eladni..

Eddig csak annyi pozitiv változást vettem észre hogy a hirdetéseket végre a képernyö legfelsö részére rakja, igy nemzavarja a harcot uj területre érve
    Viszont a questeknél kiír néhány shaolinos ás sacred floweres feladatot is (thief embernél)
  • Strahd_
    nem fognak eltunni a malacok az inventory bol az event utan , legalabb is a karacsonyi event utan se tuntek el csak nem tudtad bevaltani..
  • Broafka
    kulccsal nyitottam, de akkor is szar esett belőle! :-/
  • miilann
    gold piget beviszel rögvest kapsz gold chestet és 3 red gold keyt,szal sztem kulccal nyitotta
  • quack
    milyen relic? egy statuet ad golden piges kveszt
    kulcs nélkül 99% hogy szar cucc lesz benne, még kulcsokkal us csak ritkan vannak jo cuccok, lás lejjebb
  • Rabbit20
    Az azért jó mert kapsz 10 good karmát is érte, főleg azért adta le a legtöbb ember...
  • Broafka
    de szar!
    mondjuk a sapi amit fortune pigtől kaptam, már jó rég óta megvan!
    egyébként ha a relic eltűnik, és utána találok arany disznót akkor újra megkapom a relicet, vagy csak ládát meg kulcsokat?

(én hülye bevittem még1 arany disznót, és kaptam belőle ládát, abból meg egy szar cuccot! :(
    jobban jártam volna ha eladom...)
  • quack
    15 napos item, amiutan megcsinaltad a kvesztet onnan szamolja
  • Curbuncle
    De ha rendes vagy, add nekem olcsóbban. xD
  • Broafka
    remélem meg bent hagyják még a pigeket, elvégre az nem event... vagy igen? :(
    a satchetek nem érdekelnek annyira! :D
    mondjuk az is jó volt, mert egy nap kerestem azokon 50K-t úgy hogy silver sacheteket adtam el 5K-ért, szal eladtam 10-et :)
  • Rabbit20
    Az biztos hogy örökre nem tarthatod meg, mert az kurva erős az a szobor :D Sztem vagy egyszerre egységesen elveszik mindenkitől vagy van rajta egy lejáratio dátum és addig rajtad lesz, hát remélem ez utóbbi :) nekem 21-e mindkettő...
  • Rabbit20
    25-30k sztem...
    relic meg ha kék akkor good karmádnak kell lenni hogy feltehesd, ha piros akkor meg bad karmának :)
  • Broafka
    hmm, ha mondjuk találtam golden piget, és beszedtem a cuccot érte, szal kaptam érte azt a jó kis relicet :) akkor azt is ki fogják venni? :(
    remélem nem!
  • miilann
    megmaradni megmarad,az h dobja az érdekes : o
    viszont lehet lesz megint vmi szerver leállás aztan akkor kiszedegetik
  • Caezar01
    Találtam az út mellett 2 bandit lightfootot. Mennyit érdemes érte kérni?
    Meg van 2 relicem, de nem tudom őket használni. Miért? RC 8-as vagyok.
  • Rabbit20
    Elvileg már vége az event-nek, de nekem még mindig dobnak mobok sachetet meg megmaradt minden :)