21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Szerintem attól függ melyik szerver lett volna a másik, Az EU és az US közül szerintem az EU-t érdemes választani, vagy pedig az Asura-t (pk szerver) ami most nyílt meg a napokban (ha csak nincs ismerős nirvanan vagy egyéb ok ami miatt US szervert választaná az ember..) -
Ez a Te véleményed.Az enyém meg az, hogy hiányzik belőle egy kis plusz.
Ennyi. -
zenoka #3531 hehe:D nekem 3 nap volt kb..nem vagyok egy nagy gamer plusz van feleseg..igy nem nagyon jatszom at az ejszakakat:DDD -
A karit sajna nem lehet átvinni másik szerverre. A gc1 -et ne sajnáld annyira. Ha felfújod magad 1 kicsit kb 1 óra. -
Semmi nem hiányzik ebből a játékból , maximum az akarat. Az Sro - ban is mikor 70 volt a max szint , nem vot 15 magyar játékos aki elérte. A többi csak verte a nyálát , és költözött az újonnan megnyíló szerverekre. És ott akarta bebizonyítani hogy HAVI 15 PERC AKTÍV JÁTÉKKAL micsoda menő csávó lesz .
-
Teljesen igazad van. Mi már átéltük ezt a Nirvana-n. Üzenem az ottani volt shaolin-osoknak , hogy lóf@sz a seggükbe.
Ennyit a magyar játékostársadalomról.
-
zenoka #3527 Udv!
Balga modon eu szerveren kezdtem el att lehet valahogy vinni a karaktert a masik szerverre?
es vannak e meg magyar jatekosok a H.D-k kozt?
mondjuk jelenleg meg csak CG2 vagyok:D -
Crusnik #3526 nos ha ezt mindenki elsőnek akarja,akkor ne is jöjjön
nem rég volt klán háboru amiről természetesen lekéstem,ha lenne jó band mint amibe most léptem lehet menni dungeon-ba,ott egy nap alat meg lehet szedni magad,vagy boss hunt
és tudom hogy hiányzik belőle pár dolog de ezek nagy részét fd alatt nem lehet érezni csak nagyon kis mennyiségben
a malacok nagyon megkönnyítették a dolgokat,pl sok karma-t lehetett szerezni senki nem volt rákényszerítve hogy BP-be menjen ellenkező klánokat ölni
én nekem ezt tetszik benne a legjobban hogy még új főleg a eu szerver,mire kijön a full verzió lesz egy magasabb szintű karim
12 szint és a top-ban vagyok
mind1 majd ha kijön hátha jön pár elszánt ember is nem csak az a "kipróbáloméselsőnehézségnélmegunom" tipus -
Ennek a játéknak egy nagy baja van és ez ne maz, hogy béta.
Hiányzik belőle valami "izé" ami itt tartaná a játékosokat.
Mint l2-ben a vár ostrom vagy SRO-ban a kereskedő/tolvaj/vadász hármas.
szvsz
-
az a baj, hogy asszem ez a játék még mindig csak béta! és nem is tud róla olyan sok ember, mint mondjuk egy Lineage-ről, ennél fogva nem is játszanak vele túl sokan, de legalább még életképes a játék, reméljük az is marad még soká!
Az ötletek egyébként jók, a mozgások nagyon tetszenek, ötletesek, de én valahányszor felmegyek a játékra, mindig elfog egy olyan érzés hogy: "A fenébe, ebből a játékból mintha hiányozna valami"
szóval szerintem még jó sok mindent be lehetne rakni
például a küldetések lehetnének kicsit... bonyolultabbak, nehezebbek, ötletesebbek, nem csak annyi hogy nyírj ki egy közeli szörnyet (most direkt nem mondom azokat hogy szedj össze valamit, mert például a csak kesztyűvel összeszedhető gomba, az jó ötlet) és nem minden "fajnak" ugyanazok a küldijei lennének! :(
(legalábbis iszonyat hasonló mind1-ik)
és végszóként, a Malacokat kár volt kivenni, olyan kis idillikus hangulatot adott a játéknak, és még hasznosak is voltak! :) -
Crusnik #3523 Na jó ennyit a mygar mmo társaságról 
Én próbáltam sikeresen vezetni a magyar shaolin band-et,de mindenki csak úgy lelép és fel se néz hogy bocs nem játszom. Egy band-nek lényege lenen hogy együt lépnénk szinteket party-ba, boss huntra,m ajd később Cof-ba mennénk de úgy látszik ez senkit se érdekelt annyira hogy maradjon.
Most már meguntam és kiléptem a band meghalt R.I.P.
Vulpio-nak sajnálom de már nem bírtam abban a band-ben és mivel mindenki off volt nem tudtam kinek adni a vezetést.
Aki akarja csináljon másikat de én már nem eröltetem magam, beléptem egy nemzetközi band-be ahol fd és rl a minimum meg pár rc
bocs a duplapostért de ezt már le kellet írnom,meg akik a band-be voltak és látogatják ezt az oldalt legaláb tudják
-
Crusnik #3522 DgoodBoi ha ezt látod gyere már fel valamikor amikor jó neked ,mivel band teljesen meghalt már senki se játszik elhatároztam hogy elhagyom de senki nincs fent akinek odaadhatom a master-séget
-
ashid #3521 De van igaz nem magyar de szerintem elég jó.
A cím:http://9dragons.mmosite.com/ -
Ajánlom a hivatalos oldal FAQ-ját. -
sztem minden fontosat leírtam ami az alapokhoz kell. A többire már magadtol is rájössz -
Kodelka #3518 Köszi. Ezt már néztem de ez nemsok :(
Akkor ugylátom nincs semmi jo honlap :( -
Katt a F.A.Q feliratra -
Kodelka #3516 Sziasztok.Nem tudtok valami magyar oldalt amin tudok olvasni meg megtudni sokmindent erről a játékrol?
-
minden városban van doki, és minden doki gyógyít! -
Kodelka #3514 AZ az external wound lesz a bibi mi a doki neve ? :)) -
először is FAQ, ha az nem használ akkor, véleményem szerint vannak external woundjaid, azokat orvosnál tudod gyógyítani, ha meg nem ez a gond, akkor fingom sincs! :D -
Kodelka #3512 Sziasztok.Segitsetek légyszives 800a hpm de valami miatt csak 290 megy fel és nemtudom hogy miért segitsetek légyszives.Meg azt szeretném tudni nincs e véletlen valami jó magyan honlap erről a játékrol.Válaszotokat előre is köszi -
Crusnik #3511 bocs a duplapost-rt
amugy meg a Secret solver szart sem ér a legjobb a klán epithet student és acolyte -
Crusnik #3510 én nem emlékszem hogy adott volna epithetet pedig elsőnek végig csináltam a küldetést -
végülis ha nem akarsz secret solver of the for gods lenni akkor ne is olvasd el ^^ -
Nem a történet a lényeg, hanem amit az utolsó történet végén ad.... -.- -
Crusnik #3507 a story teller fölösleges én soha nem csinálom meg egy sztoriért kidobok 500 gold-ot ami akkor nagy szám ésez nekem nem éri meg -
szedavid #3506 Shaolin-nál a Story teller mit mesél először? Valami 100gold-os (azt hiszem pia)-ér cserébe? (utána van még pár fejezet. a 4. is megvan, csak az 1.-t nem tudtam elolvasni) Valami "kb." leírás is jó lenne. THX -
Az utolsó részben van egy mondat, asszem Repeat elöttit kell megismételni. Próbáld pontosan beírni, írásjellel a végén, majd ha nem működne akkor írásjel nélkül is. Az egyiknek működnie kell. -
Kodelka #3504 Sziasztok. Segitsetek nekem légyszives a beggarsklánba akarok jelentkezni voltam a fönöknél beszéltem vele de valamit irni kell nála de nemtudom hogy mit pliz segitsetek. Köszi -
Reyes #3503 Megvan, belaggolt a rendszer:S -
Reyes #3502 Lenne még egy kérdésem...
A Wu Tang clan-nál annak a részeges fószernek kell vinni egy gyógyitalt, mert alkoholmérgezést kapott... Csak amikor visszavittem a gyógyitalt, megnyitom a párbeszédablakot, és nem csinál semmit:S
Ez másnál is előfordult, vagy ilyenkor mi a teendő??? -
Rabbit20 #3501 PvE: Player vs Enviroment vagy valami ilyesmi ^^ szal mikor gyakod a mobokat ezerrel :)) -
mik ezek a PvE meg ilyenek? :) -
Rabbit20 #3499 PvM? ^^
PvE: Gyengébbet üt, viszont mindig talál, és mobok pedig nagyon nagyon ritkán találják el :)Szal nekem pl volt olyan, hogy 4 mob volt rajtam és 3-at megöltem úgy, hogy el se találtak még egyszer se :D
PvP: Dex-es warriorok a királyak pvp-ben :D Healerrel mindegy hogy dex-es vagy str-es vagy, úgyis kikapsz xD mivel healed-ből pvp arénában vesztesz 75% ot, buffok pedig használhatatlanok, asszem mind 30 mp recast és 6mp-ig tart :SSSSSS -
Rabbit20 #3498 Jah másik meg hogy dolgozok, igaz kötetlen munkaidőben festek, de általában este 6 előtt nem tudok géphez kerülni. :( Meg ugye 10-12 óra munka után fáradt is vagyok kicsit :D szal max. 2-3 órát vagyok fent egy nap...
Nekem is angyon laggol egyébként, tököm kivan néha... -
Rabbit20 #3497 Jó majd felnézek, csak most kezdtem egy beggart én is :P
Meg az a baj, hogy minden buffom 1es mert ugye eventnél voltak jó cuccok és nem húztam addig őket, most meg nagyon nincs kedvem és gyenge vagyok :( -
mostanában már én is parázok az ilyen lag-os behalásoktól, ma is volt egyszer-kétszer hogy 20-30 mpre beállt a játék :|
Mellettem meg meghalt valaki 800 BP-vel aztán persze a lag miatt még feléleszteni se lehet az ilyen karaktereket :/
meg Shi Zangban a lightning shadows leadereknél mintha lagosabb lenne a játék mint máshol (bár lehet hogy ez csak egy hülye feltételezés . :D )
U.i: DEXes karival mennyire nehezebb, másabb PvMezni mint STRessel? -
nemtudom mitöl lehetett, de mostmár nekem is joval ritkábban csinálja :))
-
Crusnik #3494 Nem igaz ma rohangáltam és keresgéltem a boss-okat amikor hirtelen belaggolok,de súlyosan 10perc után általába felbaszta az agyam és újraindítottam,de maikor megint belépek ugyanúgy laggol-ok,a poén az hogy egy árva lélek sincs ott ahol belaggol-tam. remélem holnapra megoldódik mert mára nagyon felbaszott
Rabbit te meg legyél kicsit aktívabb kéne egy profi healer mert most csak alacsony szintű bufferek vannak fent ők meg még normáláisan fejleszteni se tudják hiába próbálok segíteni :)