21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
kilehet venni a fénylést :D. A játékban lehet valahol, ott keresgélj :D. Amugy sztem meg tök szép hogy csillog minden :P :) -
olvastam a faqot ágr :D
uj karaktert csinni...tulsok áldozatot hoztam ezért is :D bár a játék b*ssz* a szemeimet,kicsit fényes féle tíípus :) -
sztem kezdj egy újjat :). Amikor csinálod a karid, alul jobb oldalt találod a város neveket, és ha rákattitnassz valamelyikre akkor a bal oldalt kiirja hogy melyik klán tartózkodik itt :D. Meg sztem a FAQ-t se ártana elolvasnod:) -
csáo sráccok...ha van aki játszik asuran az irjon mar pls mer lehet átmünk páran oda kicsit gamelni mer hát kiváncsiak vunk erre a pvp modra:D;) -
lol,énmár nemtom mivok,chi-t mindenhova raktam...aztán kardra nyomom,de mégcsak bottal nyomhatom,de akor megvárjuk a kardot,kardot viszont még nem találtam,csak 1x kaptam,de ugye irta hogy még nemjo nekem...emberem nemtom milyen,nahmeg hogy melyik klánban van :D -
Hát ez egy olyan klán (egyelöre) hogy akik ritkábban vannak fennt azok is lehetnek tagok (én is tegnap csatlakoztam de még pár napig-hétig másik szerven leszek) aztán majd akkor lesz feltétel hogy ki mennyire aktív mikor megtelik a létszám, ha komolyan gondolod a csatlakozást akkor lebeszélhetünk egy talákozot hefeibe :)
Most van jónéhány GC, OC tag, 2-3 RC, RL és két FD-s (össz.12) -
Tegnap csináltam 1 óra alatt 1 Oc1 -es Blood Demont.
Mondjuk nem volt nehéz . Kiültettem jinan-ba és a másik karimmal share pt -be hentelve egyengettem az útját :))))) -
zenoka #3566 hmmm..nincs magyar beggar band esetlegesen talan aki vesz fel newbiet (nem hardcore jatekost)?
-
Crusnik #3565 nekem van egy BoT nukerem de ritkán játszok vele -
*** Üdv.!, ha valakit esetleg érdekel, BARDO(EU)-n van tagfelvétel BoT (Brotherhood of Thieves) hero bandbe, feltétel egyelöre nincs (csak hogy magyar legyen az illető) ***
-
Crusnik #3563 akkor te most milyen klánban is vagy? wu tang vagy beggar? ha kell amugy segíthetek
olyan 7-8 között keress este -
Egyáltalán mi vagy?
Mert tudod az sem mindegy.
Ha botod van akkor Te beggar vagy.Annak meg nemigazán való kard mert nemlesz rá skilled ... (vagy mi a rák).Nahát. -
bottal mész és a sword masteryre raktál ember? :D A bottra kellett volna rakni :) -
aham értem,thx...akkor még mindig a banbusz marad :D -
Mert a fegyver szintkövetelménye magasabb mint amennyi Te vagy.
Például ha Te mondjuk rc3-as vagy a fegyó meg rc10-es akkor van ilyen izé. -
jolvan egyre jobban kezdek belejönni :D észre sem vettem de már csintam csomo questet :) bár emgvettem egy 2000 goldos fegyvert,de kiir pirosal valamit,durability vagy mi,vagy nemtom,de vornyékol,ésha berakom a fegyvert pirosos zinel van kitöltve az ikonja... -
sword masteryt választottam,azt növeltem most 10re [most lettem 10level] az valami kard...akkor vegyek majd kardot,és az jo erös lesz ez miatt ? -
nyah,most csajokat ölök,aztán egy angy böhöm dagadt embereket kell,sárga,narancssára,ez a hely kell nekem most ^^ valaki magyar klánba beakarok lépni... -
mostmár ráérek... -
nnah akkor beszéljük meg hol talizunk :)
-
én épp Asura-n vagyok
pff, elöbb csatlakoztam klánhoz (apprentice) gondoltam utána majd megcsinálom a questet ami ad egy frankó zöld kesztyüt (QingQing quest), ere eltünt felkiáltójel ahogy beléptem a klánba
(valami bug lehet?)
-
olyan má van xD -
US server :D -
:(
olyan server nálam nem jelenik meg :O -
én mennék de nirvanan vok :( -
aham.majd késöbb felugrom,valaki elém jön segiteni ? :D vagy te ... -
Jah, így az elején még gyorsan fel lehet fejlödni olyan OC-RC szintre, ilynekor még pénzszerzéssel nem érdemes bajlódni (szerintem) ( igy most RC körül én már nem is a pénz miatt, csak azért adom el a felselget hogy legyen egy kis hely) közbe questekkel ugyis jön néhány jó cucc (pl zöld fegyverek, ruhák) 2 hátizsákot mindeképp érdemes beszerezni + néha fegyverböl kell jobbat venni , de szeritnem azt is playerektöl érdemes jórészt olcsóbb mint boltba és még azok között is vannak nagy árkülönbségek.. -
Itten nöm löhöt belépni valamilyen magyar csapatba ? ...
szerk: jah de,de akkor beakarok valahova lépni... -
ok thx -
a kigyóknál menj tövább, a shi zang kijárat elött lesznek ilyen bazi nagy zombik, nemtom már a nevüket :D. Azokat próbáld ölni -
aham.hát nem nagyon látok sok embert :O kevesen vannak...városban is...gondolom sokan nagy levelsek ezért :) -
Én nemigazán ismerem az árakat, de pl. fegyvereket elég sokáig tart eladni (még olcsón is) néha órákis is ott kell hagyni standot hogy egyátalán valamit elvigyenek, de végülis megéri.mert pl. netezés közbe ugyis mehet :).
Asszem OC-sek azok 5-12k-ig vannak a RC-sek meg 14-25k-ig (talán)
kékeket, slotos fegyvereket jobban viszik
-
Aham.Most lvl9 vok,kígyók már nem sárga szinüek...Most mit kellene irtanom,és az holvan ? Láttam a kigyoknál lejjeb farkasokat,de az még piros,az kinyir simán :S -
Leginkább az eladott tárgyak adják a pénzmagot, ha találsz blood essencet, akkor hefeibena dd el playereknek. Már nem tudom hogy mennyiért érdemes adni, de amikor benne voltam a game-ben rendesen akkor 50k és 70k között érdemes próbálgatni az eladást (néha többért is). Aztán persze a fegyverekböl is lehet sok pénzt keresni, de azokat én inkább a Clan Contribution-be szoktam dobálni, mert sokat kapsz érte. :D -
Bardo EU-n vok...Bár valaki segithetne,most kígyokat ölök,lvl 8vok,ugye az erösbb fajta kigyo az sárga szinü,mindig sárga csikosakat ölök [az azt mutatja hogy mennyire erösebb nálad vagy valami olyesmi]
szoval kéne egykis támogatás hogyan tovább :P boltokat tom,pénzt probálok szerezni lol :D -
grat,
melyik szerveren vagy?
én most kezdtem egy Brotherhood tesztkarit Asuran-n , (rendes kari az Bardo-n van)
--- -
zenoka #3537 Na atmentem a nirvanara...s elinditottam a beggaromat:D lenyegesen jobban tetszik mint a HD:DDD
ZenoKan neven fut az emberke:D -
Valamennyire belejöttem,8 lvlig eltudtam zuzni :) -
jeha,megy a game !!!! WHOOOOOOOO :D
valaki segithetne ha nagyon online a gameben... -
NAh,ujra leszedem a 9dragonsot,hátha most menni fog a játék,nemfog hibát kiirni,de most ma téleg mindent megfogok tenni hogy menjen a game...