21072
  • inter15
  • Crusnik
    na mind1 közbe jó lett akkor marad az eredeti verzió
  • Crusnik
    csal szólok hogy ne ezen a kararakter néven keress mert úton Hefei-be megakadt és amig a GM-ek el nem mozdítják nem tudok játszani vele
    ha kell valami Szeszmester vagy Crusnik02 néven keress
  • chilios
    akármilyen karaktert elkezdenék hogyha valaki segitene :D legaláb kasztosodásik meg megdobna egykis Gold al,esetleg klánnal,és van egy jó tulajdonságom,mindig játszok xD
  • Supa
    köszönöm az infokat.Amugy WengLei néven futok,már ha érdekel valakit
  • RussT
    OK, akkor este , vagy amikor ráérsz mert a leaderség mostmár megvan :)

Én az ext woundsok miatt kezdtem uj karit azhittem valami el lett rontva hogy állandoan vissza kell szaladgálni (RC elött nemnagyon volt ilyen)
  • inter15
    Majd 5 körül csinálok valami screen-shot félét a Deva -m ról.
    Elég jónak mondható , és mindjárt FD10.
  • zenoka
    Szia engem erdekelne egy magyar beggar band!
    Most vagyok OC1 es dragon beggar...tudom tudom nem eletkepes..de a fun miatt jaccom nem hogy a legutokepesebb karakter legyen:D
    ZenoKan[hun] neven nyomul a kis alkoholista:D
  • Crusnik
    inkább Deva legyél de szólok hogy elég komplikált karakter inkább győződj meg háromszor hogy jól van megcsinálva a karakter mint hogy elrontsd
    hybrid: sok ess és con meignt csak sok str és dex(ezek legyenek egyenlőek)
    és buff-ok healek aktív használata és fejlesztése gőzerővel :)
  • RussT
    Hát ha továbbra is kezes lábas ( ) harcos akarsz lenni akkor Healer(Diamond) vagy Hybrid(Deva) (szerintm hybrid elég jó harcol+gyógyithatja magát (másokat is) -Healer is tud harcolni de az inkább erősit+gyógyít(föként másokat), van akinek az jön be )
  • RussT
    Szerintem nem muszály elöröl kezdeni csak restatolni Hybrid szerint RL1-után(ha még nem multál el RL12) (és úgy a skillek se vesznek el, csak ugyanazt a classt kell választani)
  • Supa
    Shao "kezes-lábas"harcosra gyúrtam és most jön a kasztválltó OC1-en.Kérdés a 4 "kaszt"közül melyik jó nekem?
  • Crusnik
    nos Wt és a Shao quesetk elárulom szinte mind uyganaz
    sőt gyakoraitlag mindent úgy kell csinálnod, sőt egyszerűbb is. már maygar band-et mondjuk nem találsz Shao-knál
    Wt-nél ott a Kinyirunk-Wazze band Lewente vezetésével
  • chilios
    de nemhinném h belekezdek....
  • chilios
    Ahha,kezdenék én mást csak az a helyzet hoyg 1 magyart se ismerek és nemtudnám az uj questeket!Wt be vágom esetleg valaki segitene?
  • chilios
    ez van....
  • Crusnik
    ok majd holnap (kedd) mondom ez olyan 7-8 között legyen
    megéri persze de azt most nem fő karinak szántam arra meg nincs időm hogy szenvedjek vele
    nos én sokat szoktam kapni mert én magamra eresztek vagy 7-et és örült gyógyítással harcolok :D deh a simán akkor nem nagyon megy fel

chillios:no ez csak az én véleményem, de a WT egy nagy szar. Mindenki azért választja mert hogy kard meg hogy milyen cool >_> elösször is a kard szart sem ér (na jó nem gyenge de polearmhoz képest gyenge) plusz az a postás ruha amit kapnak . És oks paraszt van a wu tang-ban tapasztalatból mondom.Shao-k elég ritkák WT beggar shao=3:2:1 , de a pole majdnem olyan erős mint egy spear ami a második legerősebb fegyver(első balta) a skill-jeik is sokkal szebbek és a mozgások is.
    Alap dolgokban meg ugyanolyan mint az az összes többi klán
  • chilios
    Shaolin van wu-tang jobb,és melyik "kaszt"-ot érdemes tanulni
  • chilios
    ez van....
  • chilios
    aha,kössz akor kezdhetem megin előről :D mer csak wishdoom on van pont :P
  • RussT
    Csak a 2-es számú paralyze skillt érdemes hazsnálni (FD körül lehet megtanulni asszem) illetve azzal a skillel ami gyorsan lö/újrattöltödik érdemes csalogatni ki tömegböl ellenséget , úgy konkrétan támadásra-sebzésre hazsnálhatatlanok, nem érdemes foglakozni a szintezésével (+9dragons forumon irta valaki hogy kiváncsiságbol felhuzta a két erösebbet maxra de nagyot csalodott bennük, még a játéktól is elment a kedve)
  • chilios
    Üdv
    van egy fehér tigrisme,full távolságira fejlesztve,van jövője a távolsági skilnek vagy nemérdemes fejleszteni?
  • RussT
    Oké, ha minden igaz ma kapom meg a leaderséget este, akkor megbezsélünk egy találkozot hefeiban ha ugy oké, a band master aztmondta hogy kiszorás csak akkor lesz ha megtelt a band és kell a hely aktívabb playereknek

Nukerröl azt hallottam én is hogy az elején többet kell bajlódnia mint másoknak, de az ereje/elönyei magasabb szinteken jönnek ki, biztos érdemes "elbajlodni" vele akkor ha tényleg ugy van :))

Hybridhez én tapasztalatból annyit mondok hogy WISre nuke-ok miatt nem érdemes tenni, csak 2-öt a relic miatt, olyan gyengék és elönytelenek a hybrid-nek (csalogatni/bénitani jók)

Tényleg te mennyi external woundsot kapsz és milyen gyakran ezzel a str/dex elosztással? (nekem is haosnló elosztásban van de nagyon gyakran vissza kell menni a medichez RC elött nemnagyon volt ilyesmi, de most egy kevés harc után összegyülik párszáz ext wound..)
  • Crusnik
    Én sz ivesen belépek a BoT band-be de nem hiszem hogy fogok fele játszanni,most a shao-mat fejlesztem meg ott a beggar-om is, nuker meg elég necces kari én meg el is basztam az is lehet hogy törlöm és újra kezdem vagy warrior-t csinálok

Akinek magyar beggar band kell,pár haverral csináltunk egyet még elég kezdetleges,de majd alakul,vagy nekem vagy Abszintnak szóljatok

pontok elosztása:
    warrior: str dex, nos én sok str-t és kb a 3/4-e dex-et használok de lehet egyenlő is vagy több dex
    ha kevesebb a dex akkor van esély hogy nem találod el néha és pvp-ben alig de az ütéseid erősek lesznek szörnyek ellen megfelelő
    ha sok a dex akkor gyengébbet ütsz de szinte mindig talál sok crit-et üt és pvp-ben is szinte mindig talál
    con-t általába olyan 1,5k-ig Oc-n aztán majd ahogy érzed úgy emeld
    ess-t mindenképpen érdemes min 15-öt rá tenni majd később relic-ek úgyis emelik
    Hybrid: kb hasonló de sokkal több Con és ess-t is,Wis-re csak épp hogy egy kicsit dex és str meg kb egyenlő legyen
    de az mégfontosabb hogy a skill-eket nagyon fejleszd buff-ok healek passzív skillek mindet
    Mage/Nuker:Wis-re sokat és Essre kb olyan 3/4-t de ha beál egy jó összeg akkor csak Wis és con-ra mondjuk olyan 900-1k élet vagy ha jó vagy a mage-ek használatában akkor kevesebb
    Healer-t sjanos nem nagyon tudodm de annak is kb mint a hybrid csak még jobban kell a skill-jeit fejleszteni
  • RussT
    de, GC1, Brotheroodban (ThedeX néven)
  • chilios
    Chilioss néven.
  • chilios
    Aky én ottvagyok.
  • chilios
    Köszi!
  • aky93
    ha jólt tom
  • aky93
    ha jólt tom
  • aky93
    chilios oc1--->25
  • aky93
    na senki sincs Asura n?
  • chilios
    Üdv

Wu-Tang Student nemtudjátok lvl hánytól van?
  • RussT
    grat
    milyen statokat ad?
  • RussT
    de nem 100% hogy jól jársz igy, valaki még erösitse meg nehogy véletlenül a rossz infok miatt építsen akárki egy elcseszett karit :/
    (warriorom nincs ugyhogy azt nem tapasztaltam, hybridet csak)
  • inter15
    LoL lett egy új epithetem. Mégpedig :
    Killer of Meng Mian .
  • Doomista
    ahogy elolvasom értem én,fejböl viszont nem tom,szal szépen elmondtad,akkor arra nyomom...én hlye meg mindenre nyomtam a chit xD
  • RussT
    kardos shaolin, lol

a karakterlapon a név alatt irja amúgy, ha valóban shaloin vagy akkor nem felesleges kardra gyúrni, polearmra kell

2-szer még ujra lehet rakni a pontokat ha valami nem jól lett osztva (OC1 és RL1)

statokhoz meg annyit tudok mondani hogyha harcos vagy hibrid vagy WISre nerakj (késöbb fel kell nyomni az alapot 10re ha kell a relichez), a két lényeges str és dexnél kiválasztás kell egyiket gyurni, kb olyan 2:3 arányba a másikhoz képest, sok DEX:inkább PvP - sok STR inkább PvM (megfontolás után az egyikböl csak elég annyit pakolni a jövöben amennyi a fegyverhez kell) ESS: warrior esetén állítólag cuccokkal van annyi hogy ne kelljen rárakni, de inkább az a gond hogy 1ESS 2chipontba kerül (csak warriornál) Hybridnél szeritnem muszály rárakni mert késöbb hamar elfogy a mana gyógyítás közbe -> neki tulajdonképp a manábol lesz élet, viszont PvP-ben a mana aniyra nemszámít olyan gyorsan lemegy egy harc.. CON-ra olyan minimum 30 körül érdemes talán (?) De ugytudom azt warriorok felnyomják ~100ra is talán

ui:nembiztos hogy ezek jo 100% hogy ezek jó innfok, ha valaki vágja ezeket javitson ki mert ezeket nem mint ismerem teljesen :))
  • Doomista
    lol kösz,akkor kiveszem [angol tudás=no problémó]
    jolvan kezdek uj karit :) server marad,csávo is ruhával,mostmár 11 lvlig tom mitkell csinni ugyis :)
  • RussT
    engem az zavar hogy nem lehet valódi anti aliasingot beállítani ..:/
    vagy igen?