21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Nekem sokat szarakodott addig amíg az általam egyébként jónak tartott Kerio szűzfal volt fent.Nem rögtön de játék közben random lépkedett ki :( -
Valamelyik telepített programoddal nem akar együttmüködni. Milyen tüzfalat ill. virusirtót használsz? (kapcsold ki öket és próbáld úgy) -
Kecse József #3651 Köszi a válaszokat. Időközben a klánba sikerűlt belépni, csak azt hittem, hogy kb úgy lesz mint a részegeseknél.
Időközben felmerűlt még 1 kérdés a Bardo szerveren játcom és szeretnék magyar klánba belépni(ha van ott) -
Crusnik #3650 Oc1-en fogsz tudni kasztot választani és Diamond monk a gyóygító
dragonfighter: sajnos nem tudom nekem nem volt ilyen problémám és ha bárkinek is volt amirő tudok azoknak újrarakás után ment
menj fel a hivatalos oldalra és kérdezd meg ott szerintem -
dragonfighter #3649 #3638
--
Újraraktam->semmi..
Low grafikán futtattam->semmi..
Window modeban is volt->semmi eredmény...
Mi a rákot csináljak? -
menyasszony #3648 Sziasztok!
Valaki mondja már meg, h a Shaolinoknál melyik a healer, mert így az angol szöveg alapján nem nagyon tudom eldönteni, ja és mikor vehetem föl a kasztot, mert Wu-Tang-nél OC2-n lehetett azt hiszem, de azt hallottam, h itt már hamarabb föl lehet venni. -
Crusnik #3647 Ez az egész csak arra jó hogy kinek milyen skill tetszik,mert lehet hogy 10-esen az újabb erősebb de a relic-ek meg elixir-ek miatt ugyanúgy érdemes használni az alacsonyabbat mint az újjat.
pl én oc1-es skill-t egészen FD-ig használtam felvittem 10-esre mert nekem az tetszett,FD1 skill-et most elkezdtem tanulni és most van 8-ason már erősebb mint az elöző és jobban is tetszik. De azért érdemes eldönteni hamar mit akartok használni mert később már egy skill begyakorlása nehéz lesz az erősebb mobokon. -
Hát akkor egy kicsit pontosabban hogy értsd a lényeget .
Minden skill egyenlőre lvl10 ig fejlődik , és egyáltalán nem mindegy hogy az amit alapon megtanulsz az sebez 120-280 -ig , a másik amit késöbb tanulhatsz meg az pedig 270-420 ig. (lvl10 -en)
-
Áááááá nem lesz az addigra nyócas.
5 után qrva lassan fejlődnek a skillek.
-
Reyes #3644 Ööö, pont ezt írtam, hogy ugyanazon a szinten ugyanakkora a sebzése a másik technikának, vagy lehet, hogy 20-szal nagyobb, na és akkor mi van...
Ha az egyiket kifejlesztettem 5-ösre (dmg 210), és akkor kezdem el fejleszteni a másikat, mire a másik eléri az 5-ös szintet (dmg 260), addigra az első 8-ason van legalább (dmg 300)...
Remélem nagyjából érted te is;) -
ö, van egy kis trükk hogy a tréning groundod is lehet fejleszteni de csak kettes szintig :( -
Hát ha jól megvizuálod barétom akkor észreveszed, hogy bizony érdemes megtanulni az újat.
Tegyük fel van egy amit mondjuk oc1-en tanultál.Ezt fejleszted és eléred vele az 5-ös szintet.Ez tegyük fel sebez 100-at.
Mire erre fejleszted eléred mondjuk az oc5-öt és új tekknikát tanulhaccc.
Amikor megtanulod még csak 1-es szintü és lehet, hogy csak 98-at sebez (kevesebbet mint a másik) nade mire eléred vele az 5-ös szintet már nem 100-at fog sebezni mint az előzö hanem mondjuk 180-at.
Remélem nagyjából érted mire akartam rávilágítani :)
A trénink grundon csak a mozdulatot tanulod meg, ott fejleszteni nemlehet.
-
Reyes #3641 Egy Wu-Tang-os Blue Dragon karakterem van és lenne néhány kérdésem:
1)Folyamatosan tanulom az új kardozási technikákat, de a fejlesztésükenek nem nagyon látom értelmét, mert semmivel sem erősebbek ugyanazon a szinten, mint az a technika, amit már jóval alacsonyabb szinten megtanultam... Most akkor ezt én látom rosszul, vagy tényleg elég egy technikát fejleszteni???
2)Ezeknek a technikáknak van valami értelme, azon kívül, hogy más mozdulatokból állnak? És ha igen, akkor mi?
3)A training ground-on is lehet fejleszteni a technikákat, vagy ott csak megtanulni lehet, és felesleges többször nekiállni a 3 szintnek??
Mert így most úgy veszem észre, hogy tök felesleges mindig az újat fejleszteni, semmivel sem lesz erősebb, csak a mozdulatok lesznek másak.. -
Crusnik #3640 rakd újra -
dragonfighter #3639 Ha valaki tud vmi ötletet plz irja!! Naon szeretnék már jáccani =( -
dragonfighter #3638 Thx!
..
Felraktam a játékot,végigment az update de amikor belépek a gamebe egyszerűen lerakja a tálcára és kilép.Volt vkinek ehhez hasonló problémája?Valami ötlet ellene?? -
healernél a fontos pontok az ess és a dex :) -
Crusnik #3636 6 klán van 3 fehér(Shaolin, Leage of Beggars, WuTang) és 3 fekete(Brotherhood of Thiefs, Heavenly Deamons, Sacret Flower)
minden klánban van 4 fix kaszt (warrior, mage, healer, hybrid)
warrior: közel harcban jó fegyvert használnak és str dex con a kiemelt fontosságú pontjai
mage:varázslatokat tud lőni közel harcban NAGYON gyenge de ha jól van megcsinálja akkor 20 szinttel erősebb szörnyet is lelő mielött megütné
kiemelt pontja wis ess, és valamennyi con habár dupla pont a fejlesztése
healer:gyógyító és buffer,főként ököl harcot használnak kivétel BoT és SF fő pontjai ess és con (de ebben nem vagyok biztos)
hybrid: az elöző 3 kasztból tud egy kicsit nem olyan erősek mint az eredetit de hasznosak főként ökölharcot használnak kivtek BoT és SF
kiemelt ponjuk con ess str dex(utóbbi kettő egyenlő legyen)
bővebb infóért menj a hivatalos oldal fórumára -
GC8 tól lehet belépni a Wu-tang klánba -
dragonfighter #3634 Sziasztok!
Új vagyok, és szükségem lenne egy kis segítségre.
Elöször is milyen kasztok vannak,és mire kell pakolni ha erös buildet akarok csinálni? -
Ja pl Western Union -al.
-
Hát ha egy accountban vannak akkor olyan modon lehetátadni pénzt hogy tárolót kell bérelni a pipés emberkénél, minden faluban van elvileg (storage contract)
(szeritnem ha hoszuútávra (1évre és sokk cuccra) tervez az ember akkor a legdrágább, talán 14400-as a leggazdaságosabb) -
Kecse József #3631 Még 1 kérdés. Pénzt lehet kűldeni másik karimnak? -
Kecse József #3630 PLS HELP!!!!!
Már GC7 vok ÉS NEM TUDOK BELÉPNI A WU-TANG KLÁNBA. ODA HOGYAN LEHET BEJUTNI? ELRONTOTAM VALAMIT? HA IGEN AKKOR HELYRE TUDOM HOZNI? -
Supa #3629 clanbasen tudod novelni a contributiont,NPC-nek adsz valami itemet azért kapsz cp-t -
Reyes #3628 Sziasztok!
Valaki pls segítsen, hogy hol tudom a contribution-t növelni, mert addig nem tudok továbblépni:S -
Ha valaki akar egy full magyar hero band-hoz csatlakozni akkor keressen fel a nevem Sensei_san
leggtöbbször este 12-től vagyok de leginkább péntek este tehát ha valaki nincs még hero bandban és shaolin akkor 2007,04,20.-án este 11:00 körül biztos megtaláltok.
Üdv Zsömi -
tényleg elszámoltam a 25.szinten lehet
-
OC1 az a 25. szint.Itt kell // lehet eldönteni, hogy fegyveres harcos,"pusztakezes", nuker vagy healer // buffer akarsz lenni.
Én úgytudom, hogy lehet váltani máskor is az NPC-nél csak egy szintet kell lépni az új kasztal.Én amikor próbáltam akkor még ígyvolt. -
Chilios kasztot azaz hogy verekszel vagy varázsolsz oc1-en azaz a 36. szinten választhatsz
még annyi hogy eggyetlen egyszer válthatsz az egyik npc-nél de akkor minden szkille újra el kell kezdened fejleszteni!
de a szinted megmarad de ha verekedtél eddig akkor ha nem tetszett választhatsz varázslázst.
Üdv ennyit erről:D ha van kérdés nyugodtan
-
Szassz ARK Sensei_san vagyok nem is tudtam hogy itt vagy:D -
üdv
Wu-Tang Student vagyok,mikor várhatok következő fokozatra?milyen szinten? -
Kindgrind #3621 Köszi szépen.
Sikerült. :) -
Először el kell menned Zhengzhou -ba. Ott az első faluban a kovácsnál lesz egy narancs ? . A kovács továbbküld a central passageway -hoz hogy ölj banditákat. Azokat kell hentelni , akik a dombon vannak. Ha kidobja az itemet , utánna vissza a kovácshoz , majd Song Shan -ba. Ennyi :) -
Kindgrind #3619 Hellosztok! Segistséget szeretnék kérni egy questbe a Shaolin növendékemmel OC 1es vagyok és kaptam egy olyan küldit h valami Buddha szobrot kell vissza szereznem vagy valami ilyesmi de én nem értem h honnan kitöl mitöl kell vissza szereznem. Ha valaki tudna segiteni meg köszöném -
Crusnik #3618 szép hybrid, ááááááááá nekem is kellenek a relic-ek :) soha nem találok Fd relic-et ami jó is nekem :( -
hehe msotmár mind1:D bejöttem a _DooM_ al és 1 acolyte elég szépen felbuffolt ---> 10 perc alatt ls 7:D szal aki asura black klanos annak _DooM_ demon kezdo:P -
ja igen sráccok sztetek mi legyen a karim neve?:P ez az amiben nem nagyon tudok sose dönteni... _DooM_ _AkY_ Hard-_-bas-S :D pls vki segítsen:P:D -
hát igen elég szép:P de volt miből;) amugy msot mi van a hero banddel?:S mer már mindenki kilépet és sensei volt eddig a ldr demár ő sincs... -
http://www.kepfeltolto.hu/?img=fdi