21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
rockyboy #3696 Jah már megvan, és még 1 kérdésXD.... Hogy bloodwolf skint hogyan tudok szerezni? -
zenoka #3695 hua-t mar gyilkoltam oc5-on ez annak a folytatasa az o terkepet kaptam meg oc6 on valami kincset kell keresni... -
Crusnik #3694 Nos menj a pókokhoz, ott van egy kapu azon menj át, majd ott a leopárdoknál fel a dombon, ott lesz egy lépcső azon fell és ott. Vigyázz mert Hua-n kívűl mindenki piros.
rockyboy: ha jól emlékszem gc8-ason kapod meg,ha eddig nem kaptad meg akkor valamit elbaxtál -
rockyboy #3693 Köszi, megvan! Még egy kérdés: heavenly demon vagyok és a basic demon lightfootot hányas szinttől kapom meg? -
zenoka #3692 Oc6 on(dragon beggar vagyok) kaptam valami questet s egy terkepet! valami legendary great thief hua terkepet..azt irja a kuldi leiras hoyg megfog jelenni egy nagy x de korbejartam az alitolagos adott teruletet de semmi:S
valaki tud valamit errol a questrol? -
Reyes #3691 Menj el egy doctor-hoz, az meggyógyít. -
rockyboy #3690 Halljátok én meghaltam és 70%-ban lekorlátozta a hp-m meg a vitalomat.. Ilyenkor mit kell tenni? Segítsetek plz!!! -
Reyes #3689 Megvan. csak egy I-t kellett volna nyomnom:$
-
Reyes #3688 Egy csomagot kéne megtalálnom, ami állítólag egy sírkő közelében van, Death Valley Branchben, Zhengzhou-ban, de hiába ütöm szét a sírköveket, semmit sem találok... A küldit Hefeiben kaptam.
Valaki nem tudna segíteni, hogy mit kell csinálni? Üssem szorgalmasan a sírköveket, amíg nem esik a csomag, vagy mást kell csinálni?
PLS help!
A karim leírását megtaláljátok az aláírásomban. -
Reyes #3687 Épp ez az, hogy ott volt egy RC4-es küdetéssorozat, aztán sámli... De majd átnézek még1x... -
jah most 5-6 szinten keresztul pakolhatom a DEX-et pazar
ugy mar remelem nem lesz gond a sok kis kek takony -
Oc1 -ig nem érdemes másra rakni mint az str a dex és némi con. -
igen most utana olvastam
meg szerintem a DEX-em keves lesz azert tudnak meg a kekek is megolni :(
DEX = 8 -
A helyedben átmennék hefei -be tuti van 1 halom küldi . Kezdve a Mindful Son -al -
hja feher zold meg elmegy de mar lassan nem lesz, es akkor mit csinalok ? -
Reyes #3681 Akkor ölj fehéret, zöldet, világoskéket;)
Legalább addig is fejlődik az éppen használt technikád, meg te is kapod az XP-t.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy RC5-ös vagyok, de mág 2 szint óta nem láto küldeést, csak egyet, de az Ranking List-es:S Ugye azért később kapok, és nem futottam bele egy bugba? -
jah es GC 7 vagyok kivancsi lennek ezen a szinten mit illik olni, mert most eleg tanacstalan vagyok
a nagy tomegben gyulo szornyekkel nem igazan birok olyan ami nem agressziv es sarga mar nincs... -
Hali emberek EU szervere inditottam az este egy Vagabondot Wu-tang hybridet tervezek belole csinalni. Egyenlore kezzel gyalulok meg van 1-2 cucc amivel nem nagyon tok mit kezdeni : Damaged long staff GC 6 kell neki es van egy ures negyzet alul a kepen er ez valamit, meg egy Blue Bronze Conqeror Key. -
dragonfighter #3678 Az NDLAUNCHER.exe-vel inditom mindig,de mondom veszek új videó kártyát ha minden igaz hétfön vagy vmikor a jövö héten megkapom,ha akkor sem jó ... :S -
thx -
Crusnik #3676 köcsögöket kell szét ütni a városban (azok a váza szerüségek ha így jobb :) ) -
ezt elmagyarázhatná valaki.thx
http://img220.imageshack.us/img220/3797/questhelpon9.jpg -
Mint az előtted szóló kolléga írta a fakkban levan írva.
A person skilled mondat kell egyébként.A végén a Repeat nemkell. -
questbe is segitsetek pls -
FAQ-ba levan irva. Egyébként HD nek Saber kell, és ha darálós karit akarsz akkor tankot kell csinálnod, tehát CON-ra és STR-re rakj -
Heavenly Demon nak milyen kaszt& fegyver érdemes?valami darálós karit akarok -
http://img127.imageshack.us/img127/3436/dfsalo8.jpg -
Próbáltad az NDLAUNCHER.exe vel?
én ezt használom mert mozillám van nekem is
az internet explorer is ezt indítja el csak bonyolultabb módszerrel!
Sztem ez így egyszerűbb!
-
dragonfighter #3665 ez már rég kész,igy próbálom/próbáltam elinditani de nem jó -
Crusnik #3664 jah mozzila-val akarod elindítani?
menj program files és ott lesz egy exe fájl arra jobb klikk és sendto/küldés és asztal
elötte töröld az ikont az asztalról
és menni fog
amugy én nekem sima windows tűzfalam van és avg-t használok vírús írtónak és semmi baja -
dragonfighter #3663 Letöröltem Keriot de semmi.Az probléma lehet ha Mozillám van? -
Nálam és még jó sok embernél (egy másik fórumon beszéltünk erről) sajnos csak az uninstall segített.Nagyon fájó szívvel váltam meg tőle mert szerintem qrva jó kis szüzfal.Nagyon úgytűnik, hogy a GG-vel akad össze mert az L2 és az SRO is hasonló dolgokat produkált amíg fent volt a Kerio.
Mikor uninstallra került a problémák megszüntek mindenkinél. -
dragonfighter #3661 inter15/Anthraxus: kikapcsoltam semmi eredmény.videókártyám lehet szar :S úgy is akarok venni újat -
Ne töröld ki csak állítsd le. -
nem csak kapcsold ki nekem kasperskym volt de az be sem engedett a játékba akárhányszor is okéztam le és mostmár nod 32 van tűzfal nincs és működik és a gép is biztonságban van.
És shaolin hero band csak a nirvanan tudok
az enyémet fullmagyarok vannak csak
aki be akar lépni egy pigeogram nekem vagy ha benn találtok játékban akkor barátnak vegyetek fel!
nevem játékban Sensei_san így ahogy írom!
Hede remélem mihamarabb sikerül megoldani a problémát!
Üdv Zsömi
-
dragonfighter #3658 töröljem le a Keriot? -
dragonfighter #3657 Kerio tűzfalam van illetve Peer Guardian .
vírusirtóm nincs..iskolából irok,majd otthon megpróbálom -
Supa #3656 Shaolin bandet keresek Eu serveren,ha ismer valaki magyar bandet irjon ide pls vagy whispeljen játékban.THX 

-
Reyes #3655 Akkor valaki nagyon jól járt:D
Én csak 100k-ért láttam...:S -
Kecse József #3654 Blood Essence mennyit ér? Mert volt 2 1et 5kért eladtam de utánna láttam 80,90k ért is árúlták. Ha én is annyiért árulnám lenne rá kereslet. Azt tudom, hogy +oláshoz kell evvel lehet a 3. +t rátenni fegyóra.