21072
  • rockyboy
    Jah már megvan, és még 1 kérdésXD.... Hogy bloodwolf skint hogyan tudok szerezni?
  • zenoka
    hua-t mar gyilkoltam oc5-on ez annak a folytatasa az o terkepet kaptam meg oc6 on valami kincset kell keresni...
  • Crusnik
    Nos menj a pókokhoz, ott van egy kapu azon menj át, majd ott a leopárdoknál fel a dombon, ott lesz egy lépcső azon fell és ott. Vigyázz mert Hua-n kívűl mindenki piros.

rockyboy: ha jól emlékszem gc8-ason kapod meg,ha eddig nem kaptad meg akkor valamit elbaxtál
  • rockyboy
    Köszi, megvan! Még egy kérdés: heavenly demon vagyok és a basic demon lightfootot hányas szinttől kapom meg?
  • zenoka
    Oc6 on(dragon beggar vagyok) kaptam valami questet s egy terkepet! valami legendary great thief hua terkepet..azt irja a kuldi leiras hoyg megfog jelenni egy nagy x de korbejartam az alitolagos adott teruletet de semmi:S
    valaki tud valamit errol a questrol?
  • Reyes
    Menj el egy doctor-hoz, az meggyógyít.
  • rockyboy
    Halljátok én meghaltam és 70%-ban lekorlátozta a hp-m meg a vitalomat.. Ilyenkor mit kell tenni? Segítsetek plz!!!
  • Reyes
    Megvan. csak egy I-t kellett volna nyomnom:$
  • Reyes
    Egy csomagot kéne megtalálnom, ami állítólag egy sírkő közelében van, Death Valley Branchben, Zhengzhou-ban, de hiába ütöm szét a sírköveket, semmit sem találok... A küldit Hefeiben kaptam.

Valaki nem tudna segíteni, hogy mit kell csinálni? Üssem szorgalmasan a sírköveket, amíg nem esik a csomag, vagy mást kell csinálni?

PLS help!

A karim leírását megtaláljátok az aláírásomban.
  • Reyes
    Épp ez az, hogy ott volt egy RC4-es küdetéssorozat, aztán sámli... De majd átnézek még1x...
  • gvarga12
    jah most 5-6 szinten keresztul pakolhatom a DEX-et pazar
    ugy mar remelem nem lesz gond a sok kis kek takony
  • inter15
    Oc1 -ig nem érdemes másra rakni mint az str a dex és némi con.
  • gvarga12
    igen most utana olvastam
    meg szerintem a DEX-em keves lesz azert tudnak meg a kekek is megolni :(
    DEX = 8
  • inter15
    A helyedben átmennék hefei -be tuti van 1 halom küldi . Kezdve a Mindful Son -al
  • gvarga12
    hja feher zold meg elmegy de mar lassan nem lesz, es akkor mit csinalok ?
  • Reyes
    Akkor ölj fehéret, zöldet, világoskéket;)

Legalább addig is fejlődik az éppen használt technikád, meg te is kapod az XP-t.

Nekem az lenne a kérdésem, hogy RC5-ös vagyok, de mág 2 szint óta nem láto küldeést, csak egyet, de az Ranking List-es:S Ugye azért később kapok, és nem futottam bele egy bugba?
  • gvarga12
    jah es GC 7 vagyok kivancsi lennek ezen a szinten mit illik olni, mert most eleg tanacstalan vagyok
    a nagy tomegben gyulo szornyekkel nem igazan birok olyan ami nem agressziv es sarga mar nincs...
  • gvarga12
    Hali emberek EU szervere inditottam az este egy Vagabondot Wu-tang hybridet tervezek belole csinalni. Egyenlore kezzel gyalulok meg van 1-2 cucc amivel nem nagyon tok mit kezdeni : Damaged long staff GC 6 kell neki es van egy ures negyzet alul a kepen er ez valamit, meg egy Blue Bronze Conqeror Key.
  • dragonfighter
    Az NDLAUNCHER.exe-vel inditom mindig,de mondom veszek új videó kártyát ha minden igaz hétfön vagy vmikor a jövö héten megkapom,ha akkor sem jó ... :S
  • chilios
    thx
  • Crusnik
    köcsögöket kell szét ütni a városban (azok a váza szerüségek ha így jobb :) )
  • chilios
    ezt elmagyarázhatná valaki.thx
    http://img220.imageshack.us/img220/3797/questhelpon9.jpg
  • LeonSilver
    Mint az előtted szóló kolléga írta a fakkban levan írva.
    A person skilled mondat kell egyébként.A végén a Repeat nemkell.
  • chilios
    questbe is segitsetek pls
  • Atti12
    FAQ-ba levan irva. Egyébként HD nek Saber kell, és ha darálós karit akarsz akkor tankot kell csinálnod, tehát CON-ra és STR-re rakj
  • chilios
    Heavenly Demon nak milyen kaszt& fegyver érdemes?valami darálós karit akarok
  • chilios
    http://img127.imageshack.us/img127/3436/dfsalo8.jpg
  • Anthraxus
    Próbáltad az NDLAUNCHER.exe vel?
    én ezt használom mert mozillám van nekem is
    az internet explorer is ezt indítja el csak bonyolultabb módszerrel!
    Sztem ez így egyszerűbb!
  • dragonfighter
    ez már rég kész,igy próbálom/próbáltam elinditani de nem jó
  • Crusnik
    jah mozzila-val akarod elindítani?
    menj program files és ott lesz egy exe fájl arra jobb klikk és sendto/küldés és asztal
    elötte töröld az ikont az asztalról
    és menni fog
    amugy én nekem sima windows tűzfalam van és avg-t használok vírús írtónak és semmi baja
  • dragonfighter
    Letöröltem Keriot de semmi.Az probléma lehet ha Mozillám van?
  • LeonSilver
    Nálam és még jó sok embernél (egy másik fórumon beszéltünk erről) sajnos csak az uninstall segített.Nagyon fájó szívvel váltam meg tőle mert szerintem qrva jó kis szüzfal.Nagyon úgytűnik, hogy a GG-vel akad össze mert az L2 és az SRO is hasonló dolgokat produkált amíg fent volt a Kerio.
    Mikor uninstallra került a problémák megszüntek mindenkinél.
  • dragonfighter
    inter15/Anthraxus: kikapcsoltam semmi eredmény.videókártyám lehet szar :S úgy is akarok venni újat
  • inter15
    Ne töröld ki csak állítsd le.
  • Anthraxus
    nem csak kapcsold ki nekem kasperskym volt de az be sem engedett a játékba akárhányszor is okéztam le és mostmár nod 32 van tűzfal nincs és működik és a gép is biztonságban van.

És shaolin hero band csak a nirvanan tudok
    az enyémet fullmagyarok vannak csak aki be akar lépni egy pigeogram nekem vagy ha benn találtok játékban akkor barátnak vegyetek fel!
    nevem játékban Sensei_san így ahogy írom!

Hede remélem mihamarabb sikerül megoldani a problémát!

Üdv Zsömi
  • dragonfighter
    töröljem le a Keriot?
  • dragonfighter
    Kerio tűzfalam van illetve Peer Guardian .
    vírusirtóm nincs..iskolából irok,majd otthon megpróbálom
  • Supa
    Shaolin bandet keresek Eu serveren,ha ismer valaki magyar bandet irjon ide pls vagy whispeljen játékban.THX
  • Reyes
    Akkor valaki nagyon jól járt:D

Én csak 100k-ért láttam...:S
  • Kecse József
    Blood Essence mennyit ér? Mert volt 2 1et 5kért eladtam de utánna láttam 80,90k ért is árúlták. Ha én is annyiért árulnám lenne rá kereslet. Azt tudom, hogy +oláshoz kell evvel lehet a 3. +t rátenni fegyóra.