21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Crusnik #3736 Érdekes nem is tudtam hogy a Dream faced Buddha nő =/, sajnos annyra laggolok a boss támadása miatt :( -
Na mégegyszer.:
Fun1
Fun2 -
vagy http://media.proxnet.hu -
Értettem kérem
-
zenoka #3732 ejj...az SG forum nem szereti az imageshack-et tessek hasznalni rendes magyar feltoltes pl. iaro.3dmax.hu -t.. -
Nekem soha nem sikerül ez a képbeszúrás:
Fun1
Fun2 -
Egy kis fun:
-
zenoka #3729 Nem adom el akkor masnak!
holnap este 8 es 9 kozott akkor felmegyek
ZenoKan[hun] neven futok koldus beggar:D -
ja és mi a neved pontosan:D
-
ja és mikor leszel fenn?
-
Én megveszem 50-ért
csak ne add el másnak!!!
Lefoglalom adok érte +5000,-et -
zenoka #3725 kaar no mindegy akkor is valtani fogok:D
egyebkent van elado blood essencem ha valakit erdekel magyar nyelvunek 50K ert odaadom nirvana szerver..:) -
eltünnek -
zenoka #3723 hmm kerdes:
beggaroknal ocegyen sikerult bevalasztanom a dragon beggart..hat az egy dolog hogy szeretem a funt de nagyon szenvedek vele...ha jol tudom OC12-n lehet ujravalasztani kaszot (maradok a csihipuhinal) es ujraosztani a pontokat..de a ez eddig a dragonoknal fejlesztett skilljeim eltunnek? vagy megmaradnak?:D -
Ember!! Az SRO-t itt ne vedd a szádra. Még hogy primitívek a küldik.
Sro -ban mi volt azonkívül ,hogy ölj meg pl 5x1500 mob -ot ???
(azért is hagytam abba) -
Crusnik #3721 hát még a felénél van a teljes verziótól még nem érdemes itélkezni,az tény hogy hentelős game,de a látvány és a kitolgozottság kárpótól,aki meg játszani akar vele ne WoW-ot várjon vagy más nem grind alapú mmo-t mert ez egy HARD GRINDING GAME!! -
Hát jobb küldetések vannak mint az SRO-ban :). Az igaz hogy elég unalmas egy idő után, mert el fogynak a skillek is, meg a klánbalépés után nem történik nagyon semmi izgalmas.
#3719: Igen,. de mivel kezdő, és angolul nem nagyon tud, ezért könyebb így kiválasztani :). -
Des #3719 ja és attól mert egy bizonyos helyszínen kezdesz, még akármelyik klánba csatlakozhatsz később... -
Des #3718 nem nagyon tudom miről beszélsz... küldetések iszonyat primitívek és kevés van belőlük, ez egy monoton robotgame, henthenthent és semmi más.
amúgy én kezdetektől fogva erősen a dex-re koncentrálok, soha semmi gondom nem volt, rengeteget crit-elek.
most OC7-en vagyok, Wu-tang hybrid, és qrvajó kaszt.Amikor kasztot választasz, újra lehet osztani a pontjaidat, ami marha hasznos. viszont sztem nagyon könnyen meg lehet unni a gamét, mert nem történik benne semmi izgalmas:) -
Reyes #3717 Már megvan:S -
Reyes #3716 Heavenly Demon-nál hogy kell megcsinálni LS6-on azt azt a küldit, amikor 3 perc alatt kell szétütni 3 gravestone-t?
Mert már azzal szívok egy órája, de mindig lemarad 10-20 mp:(
PLS HELP!
-
Kössz hogy szóltatok így nem este kell majd vele foglalkozni
-
Supa #3714 Megnyugodtam ...csak uj peccs jött:P
-
Supa #3713 hmmm nincs Eu server....Most addig mit csináljak? 

-
Hát olyan gamer angolul tudok, alap szavakat etc..:P akkor inkább maradok sro-nál.. :D -
amikor az elején ki választottad a városokat, ott kell klánt választani. Minden városban egy klán van, és amelyik várost ki választod abba a klánba leszel. És ehez nem kell angoltudás, mert simán ki lehet venni :). Amikor rá kattintassz egy városra, akkor oldalt kiír egy kis ismertetőt a városról, és megnevezi a klánt. Wu-tang ba és Heavenly Demonba gc8 on lehet belépni, a többi klánba pedig ls6-on. Egyébként ha semmit nem tudsz angolul, akkor ne kezdj bele, SRO-nál sokkal nehezebb küldetések vannak :). És nem csak unalmas hentelés ^^. -
wu-tang nal OC 2 volt asszem a tobbinel elobb lehet csatlakozni -
Brotherhood of Thieves Ugye erre gondolsz?:), nekem naon szimpatikus ez a clan:) De ezt mikor fogom tudni kiválasztani? Mert amikor karaktert kell csinálni, ott nem bírtam kiválasztani... Vagy ez majd a training elvégzése után kerül sorra? -
akkor sok szerencset, milyen karit tervezel ? -
Nah akkor holnaptól ezzel fogom nyomni, sokan mondták h. nagyon hasonlít sro-hoz, remélem nem fogok csalódni.. -
itt is tobbnyire hent kuldik
neha van olyan hogy hozz ezt hozz azt vagy meg kell keresni valamit -
Azt is választottam, de már rájöttem h. a Chi-t 0-ra kell vinni, tehát az összes pontot el kell osztani...
Viszont kipróbálni még sajna nemtudom, mert apám nyomatja a másik gépen a feltöltést.. :D
Quest-ek nehezek benne? Mert kevés az angoltudásom, és így elég gyötrelem lenne...SRO azért jó nekem, mert csak hent küldik vannak benne.. :D -
Clánbázist választottál??
Ott van 6 név tianjin song shan mount yanmo
lehet az kell neki! -
Sziasztok! Gondoltam kipróbálom a játékot, mivel sro-ra már 2 napja nem enged fel..
Bár nehéz a kezdet, karaktert akarok csinálni, viszont amikor már mindent beállítottam, elosztottam a pontokat is, kattintok a confirm-ra ezt írja ki: Chi assignment unfinished Mit kéne még beállítanom?
-
Kecse József #3702 Köszi a helpet. Azt hiszem akkor ez 1 nagy kitartást igénylő kűldi. :D
EU szreveren meg magyar klánt keressnék. -
Nekem a 30.-ra adta meg úgyhogy ütögessd a valley branchban nugodtan ugyanaz a 2 -
Reyes #3700 Szerintem ez az, amikor Death Valley Branchba kell menned, és ott vannak a sírkövek... Pár hsz-el alattad írtam én is ugyenrről... Szétütsz egyet, és ott lesz az inventoryban a cucc...
Vagy ha nem ez az, akkor a Wuan alatti Death Valley valamibe menj, ott is vannak sírkövek, és ugyan ez a procedúra. -
ha a wu-tang-ban kezdted akkor kimesz az eszaki kapun es ott a lejto aljan talalod a sirkoveket remelem ua. a kuldire gondolunk -
Kecse József #3698 Van 1 kűldetés amit nem tok +csinálni. Valmi sírkövet kell +vizsgálnom vagy mi és abból tudnám lootolni a Combot de semmi. PLS HELP -
bloodwolfokat ölsz shi zang-ban. Ahogy kirak a teleport, megfordulsz és ott lesznek