5473
Felhasználói programot keresek.
-
Elemusz #793 Én kapisgálom miről beszélsz de nem tudnád átértelmezni a kérdést, mert nem sokat értettem belől!
De lehet hogy nem rosszra gonddolta, írd és velysd ki részletesseben!
-
Elemusz #792 KÖSZI DE NEKEM UYAN EZ KÉNE DE PGROGRAM_BAN!!
köszönöm -
phoenix1 #791 Léci vki a #781-re választ :S -
#790 Univerzális távirányító, a legtöbb televízió márkához jó. Rádióhoz allig ha.
-
Elemusz #789 BOCS, BOCS, INEN TUDOD LETÖLTENI A Google Earth-ot! -
Elemusz #788 ÉN MEG EGY OLYAN PROGIT KERESEK, AMIVEL INTERNETEN KERESZTŰL RÁ TUDOK KAPCSOLÓDNI A TV-re vagy RÁDIÓRA vagy AKÁRMIEN MŰSZAKI CIKKRE ÉS TUDOM KI BE KAPCSOILNI MEG LEHET HŰLYÍTENI A HAVEROKAT!
HA TUD VALAKI EGY ILYAET AZ LEGYEN SZÍVES ADNI EGY LINKET!
ELŐRE IS KÖSZI! -
Elemusz #787 Van egy ilyen progi!
Annak az a neve hogy Google Earth, de ez nem aktuális képet mutat asszem 2003-at!
INNEN tudod letölteni, csak írd be a keresőbe és kiadja!
sok sikert -
#786 szaladj el a coversempire fórumára ott aztán elég kimerítő válaszokat kaphatsz!!
coversempire fórum itt!!! -
Apocalipto #785 nemtom most így hirtelen :( -
Apocalipto #784 hűűű volt egy ilyen progi mindjárt megkeresem -
blackgamer #783 OSXplanet a desktopra rakja az aktuális műholdképet
ilyen létezik Windowsra is?
-
#782 hello, az lenne a kérdésem, h tud e valaki olyan programot, amelyel a következőt tudom megcsinálni: van néhány dvd-m, amelyeket nem .avi-ba szeretnék rippelni, hanem egyszerüen a dual-layeres 7-8 gigás filmet "összehúzni" 1 szimpla dvd méretűre (meghagyva az alapvető menüt, hozzá csupán 1-2 hangsávot meg 1-1 feliratot, és talán a film minőségén piciny romlást elérve). Tudtok ebben segíteni? pls! előre is köszi -
phoenix1 #781 Sziasztok. Ismertek olyan programot amivel hasonló "bevezetőt" lehet készíteni mint a quicktime-nak van a "Content Guide"?. Úgy értem, milyen program kell hozzá. Próbálkoztam SMIL-el, egy kis interaktivitással megfűszerezni, de így nem az igazi. :( -
#780 !avast antivirus? -
hadasrichard #779 nagyon erős és friss trójai ellen kellene valami,tudtok segíteni?Előre is köszönöm.Lehetőleg teljes program. -
aaanyu #778 Sziasztok!
Problémámat próbálom egyszerűen megfogalmazni, remélem sikerülni fog:)
Egy olyan programot keresek, amivel pl. egy sql serveren futó alkalmazásokat lehet monitorozni, megfigyelni, mint valami naptárat, hasonlóan a Microsoft Project-hez, csak elég fontos lenne, hogy perc alapú bontásban lehessen látni, mikor milyen progi fut, akár egyszerre is, és esetleg kiszűrni azokat, amik ütköznek. Nem az ütemezés, hanem a megjelenítés lenne fontos! A felületet valahogy így képzelem el, csak részletesebben:
http://www.criticaltools.com/images/projwb2.gif
Előre is köszi!
üdv -
#777 Szevasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem, ami grafikusan kijelzi a nethasználatot. A vista oldalsávjára találtam ilyet, de ez csak max 1 percig mutatja. Nekem olyan kéne ami szépen elmenti, és így vissza tudom nézni pl 3 órával ezelőtt is.
Előre is köszi! -
#776 "számítogépen lévő programokat el tudom indítani"
Távoli asztali kapcsolat
"a vebkamárákon keresztűl megnézhessem mi folyik az üzletben"
Yawcam - ingyenes, magyarul is tudó webkamera-szoftver -
#775 Irfanview vagy Xnview. Ingyenesek, tudnak magyarul kezelésük egyszerű. -
attas #774 Sziasztok! Én egy olyan progit keresek amivel nagyon egyszerűen lehet több MB képekböl kis méretüt csinálni. Tudom hogy sok van, és magam is használok..de nem nekem kellene hanem olyasvalakinek aki nem nagyon vágja. Szóval nem kell nagy tudásu csak konvertálni akar egyszerűen! Nagyon köszi előre is -
PszihoApu #773 Sziasztok! olyan programot keresek amivel a munkahelyemen lévő számítogépen lévő programokat el tudom indítani,a vebkamárákon keresztűl megnézhessem mi folyik az üzletben.Ilyen programot keresek s segítenétek a konfigurálásában.Köszi -
#772 Köszönöm mindkettőtöknek! Avicodec jó lesz. -
-
Elemusz #770 szevassz!
Millio program fenn van az Origo szoftverbázison!
ITT a link!
Csak írj be valamit a keresőbe... ez nagyon -
#769 olyan programot keresek amivel meglehet nézni a video információit
pl. így
File : 604 MB (604 MB), duration: 1:34:43, type: AVI, 1 audio stream(s), quality: 50 %
Video : 517 MB, 763 Kbps, 25.0 fps, 624*256 (2.43:1), DX50 = DivXNetworks Divx v5, Supported
Audio : 86 MB, 128 Kbps, 44100 Hz, 2 channels, 0x55 = MPEG Layer-3, Supported -
Elemusz #768 és én most nem azt kérdeztem hogy mennyi 5+5 hanem hogy honnan lehet letölteni listázókat!
ugyhogy nem kellenek a tanácsaid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Elemusz #767 Én ugy értettem hogy minden leírás fenn van!
amugy szkriptek is vannak fen, de nem ilyan sok! -
mejik #766 Dj Faustus - VIP -- KÖSZI!! Működik... -
#765 1. #755-ös hozzászólásodban szó sem esett a PHP-Fusion CMS-ről. A panelből meg nem lehet rájönni hogy pontosan miről beszélsz (panel a webszerkesztésben nem létező fogalom). Ergó ha nem fogalmazol pontosan, nem kapsz megfelelő választ. Hogyan kérdezzünk okosan ?, illetve egy kis fórum-etikett egyszer, kétszer, háromszor
2. "És nem kellenek a PHP val kapcsolatos segítségeid!" - nos mivel a PHP Fusion PHP nyelven íródott, kénytelen-kelletlen bele fogsz keveredni a PHP nyelvbe.
3. "A php-fusionon fenn van MINDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" - Ha fenn van minden, akkor biztos megtalálható a PHP-fusion weboldalán a megfelelő kiegészítő (amely általában hasonló metódussal működik, mint az előbb említett script - annyival kiegészítve, hogy adatbázisban tárolása kerülnek plusz információk). -
#764 félre ne értsd, nem gúnyolásból írtam, csak hát a fantázia :D -
Elemusz #763 És nem kellenek a PHP val kapcsolatos segítségeid!
A php-fusionon fenn van MINDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Elemusz #762 JÓLVAN!
mosmár segített más, ugyhogy nem kell segíteni!
de azért köszi!
Amugy a PHP-fusionnál van PANEL!!
ÉS a apnelben van pl.: képek, hangok...stb!!!!!!!! -
#761 "RTFM (Read The Fantastic Manual..." Lol
Kicsit felidegesítenek, ez átalakul Read The F***ing Manualba. xD -
#760 "de nekem egy olyan progi kéne amit fel tok. rakni a honlapomra!"
Programot (futtatható állományt: .exe, .com, .bat,...) nem lehet "felrakni" (úgy hogy a honlapon lehessen használni) a honlapra. Ezt már az előzőekben elmagyaráztam.
Maximum feltölteni lehet programot, amit a látogató letölt és használ.
"Pl.: csinálok egy olyan panelt hogy letöltések és rakok bele olyan cuccokat hogy: - hangok
-képel...stb"
Panel? Mit értesz panel alatt? Ilyen a webszerkesztésben hogy "panel" nincs.
"és ha valaki rákattint mondjuk a képekre akkor kilistázza neki a cuccokat amiket feldobtam az FTP-vel!"
RTFM (Read The Fantastic Manual = olvasd el azt a csodálatos kézikönyvet) - az előbb megadtam, hogy PHP segítségével (szerveroldali nyelv segítségével oldható meg az egész, kliensoldali nyelv - Javascript, stíluslap - CSS, leírónyelv - HTML nem alkalmasak a szerveren levő könyvtárak kilistázására) hogyan lehet egy könyvtár tartalmát kilistázni.
De látom megint támadnak a lazy copyonly-k... akkor step-by-step:
1. Nyisd meg a Jegyzettömböt.
2. Másold bele ezt:
<?php
$k_nev=".";
if ($k_azon = opendir($k_nev)) {
while (false !== ($fajl = readdir($k_azon))) {
if ($fajl != "." && $fajl != "..") {
echo "<a href=\"".$k_nev."/".$fajl."\">".$fajl."</a> ".filetype($k_nev."/".$fajl)." ".filesize($k_nev."/".$fajl)."<br>\n";
}
}
closedir($k_azon);
}
?>
3. Mentsd el index.php néven, majd töltsd fel az adott könyvtár(ak)ba, ahová az állomány(oka)t akarod feltölteni.
4. Ha eléred weben keresztül a könyvtárat (például http://oldal.szolgaltato.hu/kepek/ vagy http://oldal.szolgaltato.hu/kepek/index.php) akkor kilistázza az abba a könyvtárba feltöltött állományokat. -
Elemusz #759 Jólvan mostmár találtam listázó szkriptet!
már csak fel kéne raknom valahogy!
Nem tudnál segítenI??? -
Elemusz #758 Köszi!
de nekem egy olyan progi kéne amit fel tok. rakni a honlapomra!
Pl.: csinálok egy olyan panelt hogy letöltések és rakok bele olyan cuccokat hogy: - hangok
-képel...stb
és ha valaki rákattint mondjuk a képekre akkor kilistázza neki a cuccokat amiket feldobtam az FTP-vel! -
#757 "Nekem egy listázó program kéne a honlapomra"
Honlapok esetén nem beszélhetünk "programokról". Szkriptek vannak.
Ha jól értem listázáson egy könyvtár kilistázását érted.
Erre PHP-ban ott van a readdir függvény. Példákat az előbb említett oldalon találhatsz. -
#756 Yawcam - ingyenes, van benne FTP feltöltési lehetőség, időzítési funkció, időnkénti mentés, tud magyarul, van benne mozgásdetektálás. -
Elemusz #755 Hellosztok!
Nekem egy listázó program kéne a honlapomra, ha tudja valaki miről beszélek!
Előre is köszi! -
mejik #754 Sziasztok! Hátha tudna valaki nekem segíteni...
Olyan progit keresek ami automaitkusan /néhány másodpercenként/ készít egy-egy fényképet (jpg...)a webkamerával és persze el is menti.
Fontos lenne, ha esetleg kell hozzá regisztáció azt is írd már meg és hogy azt hol találom /legegyszerűbb ha beszúrsz egy linket, mert a letöltésben nem nagyon vagyok otthon/
Köszi! Mejik