5473
Felhasználói programot keresek.
-
fepapa #873 Sziasztok!
Ritkán járok erre,de kellene egykis segitség.keresek egy programot amivel avibol (AC 3-as hang) 5.1-es DVD tudok késziteni.
-
#872 "A Thunderbyte Antivirus-t honnan lehet letölteni?"
A Thunderbyte Antivirus - a Wikipedia tanúsága szerint, egy elavult, régi antivírus-szoftver.
A cég, ami fejlesztette Norman Virus Control néven fejleszti tovább a terméket.
A régi Thunderbyte Antivirus pedig sok helyről elérhető:
PC World
PC Advisor -
Vardar #871 A Thunderbyte Antivirus-t honnan lehet letölteni? -
#870 Na jó akkor leírom hogy mit akarok!
Én egy olyan programot szeretnék, amivel a PBP fájlok méretét lecsökkenthetem ugy hogy tudjak vele játszani PSP-n!
Érted? Ha nem akkor leírom részletesebben!
Ja és bocs az elöbbikért, hülye voltam... -
#869 Most döntsd el mit szeretnél. UMD rippert, vagy PBP tömörítőt.
Előbbire megkaptad a választ.
Utóbbira meg: elf2pbp (ha utánaolvas az ember a PSP-vel foglalkozó fórumokon, kiderül, hogy a tömörítetlen állomány a .elf, a tömörített a .pbp - az átalakítást pedig egy elf2pbp program végzi - legalábbis erre hivatkoznak a legtöbben). -
#868 jólvan!
én egy PBP tömörítőt keresek!
-
#867 "ennek a fórumnak a neve: "Felhasználói programot keresek."
A #865-ös hozzászólásomban megkaptad. Ha nem megfelelő, fejtsd ki bővebben a kérdést (miért nem jó, pontosan mire gondolsz, stb...).
"és nem kiabáltam!"
#864-es hozzászólásodban mindent csupa NAGYBETŰVEL írtál (mint ha a Caps Lock billentyű bekapcsolva lenne). Ez nehezíti a szöveg olvasását, zavaró.
Használj vegyesen kis- és nagybetűt, akárcsak a közönséges íráskor. A CSUPA NAGYBETŰ OLYAN, MINTHA ORDÍTANÁL!
Forrás: Magyar Netikett -
ennek a fórumnak a neve: "Felhasználói programot keresek."
és nem kiabáltam! -
#865 Google a jóbarátod:
* [url=http://www.psp-hacks.com/forums/post-117075.html]#1[/url]
* [url=http://www.hackmypsp.com/index.php?categoryid=8&p13_sectionid=3&p13_fileid=362]#2[/url]
* [url=http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=3990]#3[/url]
Másrészt Caps Lock off - ne kiabálj. -
#864 NA AKKOR MOST KÉNE EGY UMD RIPPER!! -
#863 Egy kicsit bővebben kifejtve: van egy gép amelynek az egyik COM, LPT, IRDA, USB, Bluetooth, stb... portjára rá van kötve egy eszköz amit vezérelni akarunk (az eszköz nem nyomtató). Ezen gép előtt ül Józsi, aki a munkáját végzi. Mivel Józsi-t nem akarjuk a munkájának végzése közben zavarni, ezért erre a gépre felteszünk egy programot, ami egy másik gépről érkező adatokat továbbküldi az adott COM, LPT, IRDA, USB, Bluetooth, stb... portnak.
A másik gépen az adott port kétféleképpen jelenhet meg:
* IP-cím+portszám (192.168.0.15:4568)
* virtuális port (Az eszközkezelőben Com3) - ez utóbbi lenne a jobb
Tud erre valaki célprogramot (Windows XP alá)? -
#862 Olyan programot keresek, amely képes egy távoli gép fizikai portját (LPT, COM, Irda, Usb,...) TCP/IP protokollon keresztül a lokális gépen logikai portként (tehát például a lokális gépen levő Com3-as port a távoli gép Com1-es portja) vagy hálózati eszközként (tehát a távoli gép Com1-es portja a 192.168.0.15-ös IP címen és a 4568-as TCP porton keresztül érhető el) kezelni. -
#861 Köszi szépen, de az Exact Audio Copy-val már megcsináltam amit akartam. Azért köszi még egyszer! -
#860 audiograbber...letölthető magyar nyelvi file, ingyenes , olyan mp3 kodek-et használsz hozzá amilyet szeretnél...
audiograbber
a lame encodert neg már linkelték... -
#859 Létezik olyan program ami pl egy vinyó tartalmát tudja naplózni??
Mert pl 300GB adatom ha van és szeretném tudni tötölnek-e valamit akkor jólenne egy ilyen program. -
wba #858 Hi! Tudtok ajánlani vmilyen tvtuner progit, nekem egy Asus MyCinema P7131-em van és nem nagyon tetszik a gyári program hozzá. thx -
#857 Köszönöm szépen! -
#856 "Üdv. Én egy nagyon jó audio CD rippelőt keresek"
Exact Audio Copy - ingyenes, tud magyarul, és nevéhez mérten nagyon jó minőségű.
A Lame nevű MP3-enkódert tudja használni, ami jó minőségű. -
#855 na megjött? -
#854 Hát jó lenne, ha működne a bemásolás funkció a WMP-ben. :) Valamiért nem működik. Az írja hogy a Windows Media Player Ismeretlen hibába ütközött. Lehet hogy egy frissítés megoldaná, de nem eredeti az XP, és a windows valódi előny miatt nem tudom frissíteni. valódi előnyt meg nincs kedvem ellátni okossággal, nincs kedvem össze vissza bonyolítani a dolgot. :) -
Nuki #853 nemjó *.wma ? mert azt a Windows Media player is tud... :P -
#852 Üdv. Én egy nagyon jó audio CD rippelőt keresek. A legfontosabb, hogy nagyon jó minőségben rippeljen, nem kell, hogy ingyenes legyen, nem baj, ha X nap próbaidős, lényeg, hogy nagyon jó minőségű mp3-at készítsen, minőségi legyen. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha esetleg van hozzá okosság, azt is nagyon szívesen fogadnám.
Köszönöm! -
#851 Beírod a Google-be: youtube video downloader és tied a világ.
Vagy beszerzed a Firefox böngészőt, hozzá a Firebug kiterjesztést és bármelyik oldalról beszerezhető a videó.
Másrészt egy kérdést elég egyszer feltenni.
Harmadrészt a syasztok, köcce és egyéb állatfajták (tok, vok, cejetem) meg a privi.hu-ra és egyéb (színvonalon aluli) oldalacskákra (vagy a gumiszobába) való. -
#850 e azt hisszem le kell toltsd elosszor a youtube downloader es abba be irod a video adatait es lesszedi neked.probald meg lime wire vel lesszedni a letoltot.na pa -
anika #849 syasztok tudna nekem valaki segiteni?hogy kell letöltenia youtube oldalárol videokat?köcce mindenkinek főleg annak aki segit!syasztok további szép napot! -
anika #848 syasztok tudna nekem valaki segiteni?hogy kell letöltenia youtube oldalárol videokat?köcce mindenkinek főleg annak aki segit!syasztok további szép napot! -
Nuki #847 poweriso, de ha jól láttam egy másik topikban már válaszoltak :) -
Mokus1 #846 de küldd mert még mindig nicns itt:D -
#845 küldöm-küldöm -
Mokus1 #844 akkor most elküldöd mert még nm jött meg... -
#843 olyan program kéne ami .daa formátumot nyit meg szerintetek mivel tudom megnyitni plz help fontos lenne^^ -
Mokus1 #842 oks köszi -
#841 nem tudom !!
akkor küldöm a cuccost amit ígértem
-
Mokus1 #840 oksi köszi csak nekem az amv convert tool nem vol jo mert recsegett utánna a hang ott milyen hiba lehetett? -
#839 ja hogy neked AMV konvertáló kel?
hááát az is van !
elküldöm oké!?? -
Mokus1 #838 azt hiszem pcit félre értettél én az ,,amv" az egy video fájl.:s -
#837 de, most a Mokus-nak válaszoltam!
Amugy nézd meg jobban a kérdését!
"estleg nisnc valami más program a amv convert tool on kivül?"
de van még egy csomó program!
-
Nuki #836 köszi, kipróbálom ^^ -
CaligulaHUN #835 Ezt most nem értem:)))....nem kodekgondom van hanem egy elűnt adatfile-t szeretnék visszahozni...... -
#834 Nemrég találtam ezt, de még nem próbáltam ki.