5473
Felhasználói programot keresek.
  • Mrena
    nekem már megvan
  • Evin
    Valószínűleg magyarul fog idehaza megjelenni, talán még az idén.
    Egyébként nincs, és nem is lesz.
  • Mrena
    adobe photoshop 10 hez tud vki magyarosítást?
  • Matyigyerek
    Sziasztok Köszi de megoldotam a problémát. sziasztok és üdv mindenkinek
  • Matyigyerek
    Sziasztok mindenkinek. Kéne egy kis help. Szerkesztetem saját pps-t és tudtam hozzá hangot rögziteni mp-3 bol midi böl. Vettem egy uj xp profeszionált. Na most szeretem volna megint késziteni pps .
    Megis szerkesztetem, de ahogy a hang témához értem ledöbentem. Nem enged csak wav zenét hozzá rendelni. Ennek meg igen nagy a kiterjedése. Sem az mp-3 sem a midi zenét nem engedi. Most segitsetek hogyan tudok mp-3 vagy midit hozzárendelni vagy hangot rögziteni.Bár nekem a wav is jolenne ha öszelehet tömöriteni hogy kisseb legyen a mérete de wav formátum, mert ahogy montam aszt engedi. Köszi elöreis a segitséget.
  • Kabuki
    PS2 emulátor? Könyörgöm aki ps2-vel akar játszani vegyen egyet, többszázezres erőgép kell, amiből 20 eredeti ps2-es játékot és alapgépet vehettek
  • bala2
    ps2 emulátort
  • Sipito
    Bocs az előbbi törölve
    mostmár képben leszek asszem, köszi a tippet!
  • Sipito
    Oké megnéztem azt a VirtualDub-ot, 1.5.10.2 van, betöltöm a movie-t, majd video->filters->add->Vobsub2.23-ra rákattintok, majd megjelenik a vobsub, ott open, de nem tölti be a feliratot, pedig .sub kiterjesztésű...
  • Dj Faustus #624
    Virtualdub-bal megoldható.
    Már régebben volt erről szó a fórumon:

• Sipito
    Sziasztok! Olyan programot keresek már régóta, amivel külön .srt, illetve .sub kiterjesztésű feliratokat bele tudnák importálni divx/avi videókba! Azért kellene mert az asztali dvd lejátszóm vmiért nem akarja behozni a feliratot, hiába van az egy mappában a videóval, ugyanazon a néven. Már mindkét kiterjesztéssel próbálkoztma, nuku eredménnyel. A lejátszó Chili (sajna, komolyan ne vegyetek ilyet!!!)
  • Kövesdi A
    öt ismerem SzSpeakBoard - A beszélő számítógép de sajnos nagyon gyorsan olvas fel még -10-es beálitásnál is gyors !
    mindenképen lényges lenne hogy a szövegböl mp3-mat tudjak csinálni !
  • sakac
    SzSpeakBoard - A beszélő számítógép

szövegfelolvasók.....
  • Dj Faustus #620
    "Olyan videószerkesztő progit keresnék, amivel másodpercenként minimum 50 framere lehetne feldarabolni egy videót."
    Ez csak abban az esetben lehetséges, ha a videó 50 képkocka/másodperc "felbontású".
    Ha kisebb (mint általában), akkor ezt az FPS értéket meg kell növelni (pár eléggé kérdéses hogy érdemes-e megtenni). Virtualdubban a videó megnyitása után a Video/Frame rate menüpontban növelhető meg az FPS.
  • Equlan
    Sziasztok!

Olyan videószerkesztő progit keresnék, amivel másodpercenként minimum 50 framere lehetne feldarabolni egy videót. Tudna valaki segíteni ebben? Fontos lenne!

Köszi előre is
  • Kövesdi A
    Nem tudtok esetleg olyan progit amivel szövegböl tudok csinálni hangot de legyen lehetöség a felolvasot szöveg lassúságának beálitására ero egész halkan mondjah ugy hogy közben lehesen írni mellete !
  • Dj Faustus #617
    "ja de a photoshop nem tud animálni
    vagy igen? "

Animációkészítésre:
    * Ha megvannak a fázisrajzok (a képkockák) - Corel (Jasc) Animation Shop, Ulead Gif Animator, vagy akár Gimp (van hozzá animációs kiegészítés)
    * Ha a képkockákat is a progiban akarod megrajzolni: például Flash
    * Ha 3D akkor Maya, 3D Studio Max, vagy Blender (bár ezek is alkalmazhatóak az előbbi 2D-s esetre is)

"de egyszerűen nem lehet, hogy a gép analóg jelét egy szimpla kábellel a laptop második monitor csatlkozójára dugom"
    A laptop második videó csatlakozója KIMENET.
    Ha a gép analóg jele KIMENETRŐL jön NEM köthető rá (kimenetet kimenetre nem lehet kötni).
    Ha a gép analóg jelet tud fogadni a BEMENETÉN (mint videórögzítő eszköz) akkor tudsz rögzíteni (csak egy VGA-videó konverter kell).
  • Kövesdi A
    #613 tudtok segiteni ?
  • Zarache
    hi all kene egy ksi help olyan progit keresnek ami stabialba tenne a netemet kulfoldre pl usa mert ha ott probalok barmivel is jatszani eleg nagy pingem van sajnos
  • Mrena
    ja de a photoshop nem tud animálni
    vagy igen?
  • Kövesdi A
    hi tudtok ajánlani valami jó programot Tv-tunerhez (felvételhez ?
    PVR 2-n kivül !
  • polgi
    köszi megnézem
  • Evin
    Vagy virtuális gépet csinálsz.
    Vmwareingyenes próbaverzió, és van benne videó felvevő
    Virtualboxingyenes
  • Evin
    Nekem Nvidia kártyám van, és régebben olyat csináltam vele, hogy a driverében vagy a Tvtool-al (már nem emlékszem) átraktam a képet a TV kimenetére, és mikor újraindítottam, minden a TV-n jelent meg. A bootolás kezdetétől.
  • polgi
    ("egy régi gépnek szeretném felvenni a bootolását, meg egy-két dosos mozdutatot.(és prsze nem kamerával:) van erre lehetőség?"
    1. TV-Out-os videókártya az egyik gépben -> Videó digitalizáló kártya a másikban
    2. Monitorkimenet az egyik gépen -> VGA->Video átalakító -> Videó digitalizáló kártya a másikban)

Igen, ezek a lehetőségek voltak tervbe, de egyszerűen nem lehet, hogy a gép analóg jelét egy szimpla kábellel a laptop második monitor csatlkozójára dugom, és a jeleit egy programmal rögzítem?
    előre is kösz
  • öregharcsa
    embertelen...jót vigyorogtam rajta...birom az ilyen hülyeségeket..grat neki!
  • scs17
    "Ezt az egyik haverom csinálta a photoshopjával"
  • Mrena
    egy ilyetmivel lehet megcsinálni?????
  • Dj Faustus #605
    "keresek még egy ingyenes/szimpla WAV to MP3 kodeket"
    Lame. Van parancssoros és más programokhoz csatolható dll-les változata (a parancssoros felülethez való grafikus felülettel) és kódekváltozata is.

"ha van akkor egy olyat, ami APE, FLAC, M4A to MP3-at is tud"
    Például a Winamp is képes erre. Csak legyenek fenn hozzá az APE, FLAC, M4A bemeneti, és egy MP3 kimeneti pluginok.

MP3 kimeneti plugin (outLame)
    M4A - a legújabb Winampba (5.21 és a felett) bele van építve. Ha régebbid van: M4A plugin
    FLAC - ugyancsak bele van építve a Winampba. Ha régebbi Winampod lenne: plugin
    APE - plugin (is van benne)
  • dinomano
    Sziasztok! Egy APE to MP3 ingyenes, kisméretű codec-programot keresek; ill. ha van akkor egy olyat, ami APE, FLAC, M4A to MP3-at is tud. Tudom, h. vannak különböző CD-iro/rippelö progik amik tudnak kódolni is; de nekem valami szimpla kellene, ha van.
    Valamint keresek még egy ingyenes/szimpla WAV to MP3 kodeket...
  • Kenoby
    Sziasztok !
    Egy olyan programot keresnék amely figyeli hogy egy hálózaton belül ahol van internet, milyen IP-cimen használják a netet, esetleg még a forgalmat is méri.
    előre is köszi mindenkinek.
  • Dj Faustus #602
    "sziasztok.tud vki egy jó magyar nyelvű ingyenes weboldal szerkesztő progit,aminek a végső grafikája "háttere" olyan marad amilyennek én azt valóban beállítottam???"
    NVU - ingyenes, tud magyarul, grafikus webszerkesztő szoftver.
    Amaya - ugyancsak ingyenes, magyarul is tud, grafikus webszerkesztő szoftver.

De ha nagyon-nagyon-nagyon biztosra akarsz menni és eléggé lelkes vagy), akkor megtanulod a HTML (CSS,...) nyelvet és kódszerkesztő programot használsz (PSPad, Notepad++, Notepad2,...). Ha betartod (vagy legalábbis megpróbálod betartani) az ajánlásokat, akkor igen jó esetben azt fogsz kapni, amit bepötyögtél - némi kivétellel (az IE - és a régebbi böngészők - ugyanis nem teljesen tartja be az ajánlásokat, és néha trükközni kell, hogy azonos eredményt érj el a többi böngészővel). Ez az utóbbi megoldás sajnos sok fáradtsággal jár, rengeteg idegességgel, de a vér és verejték eredménye végül meghozza a gyümölcsét. ;)
  • Dj Faustus #601
    Telepítsd fel a legújabb NVidia drivert (amit letölthetsz az NVidia oldaláról). Ha fel van telepítve driver, akkor távolítsd el, és telepítsd újra a legfrissebbet.
  • halexandra
    sziasztok.tud vki egy jó magyar nyelvű ingyenes weboldal szerkesztő progit,aminek a végső grafikája "háttere" olyan marad amilyennek én azt valóban beállítottam??? microsoft office publisher-en kivűl?
  • sferike2
    Sziasztok!
    Én is telepítettem a Google Earth - ot, de indítás után ez a hibaüzenet jelenik meg nVidia OpenGL driver fejléccel: "Driver component sizes mis-match. Retry to keep going. Cancel to exit. Ismét v. mégse ?" Ez mit jelent?
    Előre is köszike!!
  • Dj Faustus #598
    "Azt a Progit keresem amivel a Földet lehet nézni és rá lehet zoom olni egy egy város ra is akár."
    Google Earth

"egy régi gépnek szeretném felvenni a bootolását, meg egy-két dosos mozdutatot.(és prsze nem kamerával:) van erre lehetőség?"
    1. TV-Out-os videókártya az egyik gépben -> Videó digitalizáló kártya a másikban
    2. Monitorkimenet az egyik gépen -> VGA->Video átalakító -> Videó digitalizáló kártya a másikban

"Lehet egy kicsit hülye kérdésnek fog tűnni! Olyan programot keresek amivel sok szöveget ABC sorrendbe lehet rakni!"
    Excelben és Wordben van erre lehetőség, a PSPad nevű kódszerkesztőben is van rá lehetőség, vagy írsz rá egy programot/szkriptet.
  • baggu
    Sziasztok!
    Azt a Progit keresem amivel a Földet lehet nézni és rá lehet zoom olni egy egy város ra is akár.
  • orgik
    Helló. Egy Asrock K7S41GX alaplapom van 2200+os procival. A procihütő állandóan 2881-en van egy picit hangos, nem lehet valami programmal visszavenni a fordulaton? Mert a biosba nincs ilyen funkció
  • polgi
    egy régi gépnek szeretném felvenni a bootolását, meg egy-két dosos mozdutatot.(és prsze nem kamerával:) van erre lehetőség?
  • LaliK
    ezeket kéne Ezen az oldalon, cask már unom mindig megcsinálni, és így egyszerűbb lenne!