5473
Felhasználói programot keresek.
  • ProGabe #913
    hi
    keresek egy progit,ami osd-t varászol a képernyőre.ez így hülyén hangzik tudom,szóval jöjjön konkrátan a dolog:olyan progi kéne,ami minden körülmények között(tehát bármilyen teljes képernyős program fut) kiírja a master volume mértékét amikor változik,úgy mint pl a fraps teszi az fps-sel.remélem létezik ilyen,én meg most olyan topa vagyok hogy azt sem tudom mi alapján keressek,azért fordulok hozzátok :)
  • Gomber
    ja akkor bocs, nem tudtam hogy informatikus vagy!
  • Nuki
    én senkivel sem vagyok rosszban, akit utálok, azt letojom, nem érdekel :) ilyet hogy feltörjek valamit, nem fogok folyamodni remélem soha az életben.
  • Dj Faustus #910
    "ugy beszélsz mint egy politikus!!"
    Nem vagyok politikus, csak mint informatikus ismerem (alkalmazom) az informatikához kapcsolódó jogszabályokat.
    És mivel vagyok annyira kedves, hogy itt a fórumon segítek, ezen jogszabályokra mások (leginkább a tőlem fiatalabbak) figyelmét is felhívom.

"vagy neked van egy ilyen TÖRVÉNYES könyved?"
    Ezen jogszabályok fenn vannak az Interneten, elolvashatóak.
  • Dj Faustus #909
    "ilyet te honnan veszel?"
    Megadtam a két BTK paragrafust. Tessék szemezgetni.
    De adhatok még (lásd magántitok jogosulatlan megismerése: 178/A. §)

"sőt, egy jelszót feltörni (e-mailes, akármilyenes jelszót) egyáltalán nem nehéz"
    1. Nincs szükségünk igénytelen script kiddy-kre. Ezért nem is ajánlatos ötleteket adni.
    2. Brute force-ra gondolsz? Addig jó, míg a szolgáltató nem nyom be egy IP-bant. No meg ha eléggé bonyolult (szám, kis- és nagybetű, speciális karakter, 8 karakternél nagyobb hossz) ez egy jó ideig eltart.
    3. Adatbázis feltörés? Az még inkább illetéktelen hozzáférés a szolgáltató rendszeréhez.

Tessék már megtanulni, észbe vésni (nota bene), nem az a megoldás, hogy mindenféle baj miatt (elfelejtettem a jelszót, valaki feltörte az oldalam, megcsal a barátnőm, nem engednek játszani a suliban) egyből illegális, etikátlan módszereket alkalmazunk! Ne legyünk már ennyire kisstílűek!
  • Gomber
    erre én is kiváncsi lennék!
    ugy beszélsz mint egy politikus!!
    "BTK 300/C. §; BTK 300/E §" nagyon dúrva!
    vagy neked van egy ilyen TÖRVÉNYES könyved? xD
  • Nuki
    "Egyrészt mert bűncselekmény (BTK 300/C. §; BTK 300/E §)."

ilyet te honnan veszel? :P (sőt, úgy konkrétan büntetőtörénykönyvszám (jól írtam?), stb...?)

sőt, egy jelszót feltörni (e-mailes, akármilyenes jelszót) egyáltalán nem nehéz :)
  • Dj Faustus #906
    "Ki tud jelszót feltörni neten?? Feltörték a freemailomat és kidekorálták sok szarral!!"
    Regisztrálj új tárhelyet, és írj a Freemail üzemeltetőinek, és értesítsd benne őket a kialakult helyzetről.
    Ha általában egy (kettő) helyről érted el a postafiókod, akkor a naplóállományokban szerencsés esetben szerepelni fog a csatlakozáskori IP-címed, ami egy (kettő) tartományon belüli. Illetve megadhatod a te jelszavadat is; esetleg régebben kapott leveleket csatolhatsz mellé. Ha szerencséd van TALÁN tudnak segíteni.

A jelszófeltörést nem javaslom.
    Egyrészt mert bűncselekmény (BTK 300/C. §; BTK 300/E §).
    Másrészt mert az nem úgy megy, hogy "letöltök egy programot, rákattintok a HACK gombra és fel van törve a jelszó". A jelszópróbálgatás ellen védve van a rendszer (meg hosszú ideig tartana, meg túlzottan "látványos"), a jelszóadatbázishoz hozzáférés meg megint csak necces.
    Harmadrészt meg nem ez a normális módja a dolgoknak. Ha a barátnőd megcsal, nem keyloggert rakunk a gépére (mert az bűncselekmény). Ha az iskolában nincs engedélyezve a hálózatos játék, nem a szerverhez való illetéktelen hozzáférés a mód rá.
  • SuperCharger
    Nincs olyan, hogy jobb. Akármivel csinálod, a vége ugyanaz.
    Kíméletesebb, mert kevesebb átírás művelettel jár, ami egy flash drive-nál korlátozott. De tulajdonképpen semmi szükség defragmentálásra, mivel nincsenek benn mozgó alkatrészek, ugyanannyi ideig tart a tárolóhely végérõl adatot elérni, mint az elejérõl (persze nem egészen, de olyan nagy különbségek messze nincsenek, mint egy vinyónál).
  • iguanodon
    Hogy érted hogy kíméletesebb.
    Komolyabb alatt azt értem, mert a windows-é nál jobbra gondolok.
  • SuperCharger
    Másolj le róla mindent, formázd meg, és másolj vissza mindent. Tördezettségmentes lesz. (és kíméletesebb is, mint ha úgy akarnád töredezettségmentesíteni, mint 1 vinyót, mert a defrag nagyon sok lemezműveletbõl áll, a flash drive-oknál pedig ezeknek a száma véges)

Mit értesz "komolyabb" alatt? Írja ki indulás elõtt, hogy "SYMANTEC"?
  • iguanodon
    Szevasztok.
    Tudvalaki olyan programot mondani amivel, pen drivet, usb drivet, tudok töredezettség mentesíteni.
    A windows xp-vel lehet de valami komolyabb kellene.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • xdomx
    Hellósztok! Figyeljetek!! Ki tud jelszót feltörni neten?? Feltörték a freemailomat és kidekorálták sok szarral!! szal ha tudnátok jó lenne egy kis segítség! előreis köszönöm!!
  • raptor22
    köszi megprobálom
  • Gomber
    elmagyaráznád hogy mire mennyek rá, pontossan?
  • Dj Faustus #898
    A PSP packer esetén egy parancssoros eszközt kapsz.
    Itt láthatóak a különböző opciók. Tehát a tömörítés:
    psp-packer -o kimeneti.pbp bemeneti.elf

Ezen kép tanúsága szerint elvileg a pbp unpacker menteni is tud (Save gomb) - bár mivel se psp-m, se pbp állományom kipróbálni nem volt még lehetőségem.
  • Mokus1
    Van valami olyan program ami a .vob fájlt át teszi mondjuk aviba?és az lenne a legjobb mivel a lejátszómra szeretném feltenni és a film 4db vob fájlbol áll össze h ezt egybe rakni illetve amikor átkonvertálnám ebböl akkor az elsödleges nyelv angol és az marad ezt szeretném még magyarra beálitani köszönöm...
  • Gomber
    szia Fantus!

Volna egy kérdésem, hogyan lehet használni ezt a PBP tömörítőt amit belinkeltél nekem?
  • zvaragabor
    nerégiben kerestem én is ilyen programot, Fausus ajánlott is programot. Lossless quality-hoz FLAC-ba rippeld, mp3 minőségromlással jár, az már más tészta, hogy nem nagyon veszed észre. :)
  • akyyy
    olyan progit keresek, amivel a legegyszerübben lehet lossless cd-t mp3-á alakítani ( lehet siam grabberrel is lehet, nemtom, nem néztme utánna:D)
  • SuperCharger
    A .max nagyon spéci formátum, erõsen kötõdik a Max belsõ mechanizmusához, úgyhogy .max-ot csak 3dsmax-al tudsz beolvasni (asszem levédett fileformátum is). Ha max nem tud .lwo-ba, akkor tedd ki max-ból Wavefront .obj-ba, aztán blender-el import .obj -> export .lwo .
  • raptor22
    nem tudtok olyan programot amivel .max-ból lehet .lwo-ba (lightwave)konveretálni? keresetem google-el de nem találtam semmit :S
  • Dj Faustus #891
    Mit szólnál a Windows beépített naplózásához?
    1. Vezérlőpult/Mappa beállításai/Nézet fül/Egyszerű fájlmegosztás használata (ajánlott) - kijelölőnégyzetből pipa ki
    2. Adott meghajtón jobb klikk Tulajdonságok menüpont/Biztonság fül/Speciális gomb/a megjelenő ablakban Naplózás fül/Hozzáadás gomb/a megjelenő ablakban hozzáadod az ellenőrizendő felhasználókat majd az új megjelenő ablakban beállítod milyen eseményeket naplózzon.
  • grebber
    #859-re Senki?
  • fepapa
    Ok.Köszönöm a segitséget próbálkozom vele :)

További szépnapot nektek
  • Nuki
    hát erre progoram, vagy algoritmus nincsen ami kiszűrje, hogy melyik hasznos és melyik nemhasznos vonal.

van pl egy aránylag jó tutorial, olvasd el szerintem. ez az.

digitális fotóknál ez lényegesen egyszerűb... de azok sajnos NEM használhatók rajzoláshoz.
  • phoenix1
    Próbáltam, azért is említetettem meg. Hülyeségből nem írtam volna le!
  • raptor22
    nem tudtok olyan programot amivel .max-ból lehet .lwo-ba (lightwave)konveretálni? keresetem google-el de nem találtam semmit :S
  • Gomber
    jaja! szerintem is. egy mondtat nem elég!
  • jefferson83
    Pedig kisebb lesz. Csak ne úgy próbáld ki, hogy egy mondatot írsz mindkettőbe, hanem mondjuk egy regényt próbálj meg elmenteni.
  • TRibor
    Sziasztok!

Egy olyan programt keresek ami scannet rajzokat kitudna tisztítani. Konkrétan arra gondolok hogy a kis fekete pontokat meg "zajokat" eltüntetnén. Lehetőleg minél inkább "magától" dolgozzon.
    Előre is köszi!
  • Gomber
    Jah értem, és ha nincsenek benne felesleges dolgok?
    Na mindeggy azért megpróbálom, köszi a segítségedet!
  • Gomber
    NEM!

Szerintem a Word és Wordpad eggy és ugyan az, kivéve hogy máshogy nézki!
    Szóval ugyan akkora lessz!

De ezt miért nem nézed meg?
    Írsz két dokumentumot elmented, és megnézed hogy melyik nagyobb!
  • phoenix1
    Ha már a fájl méretről esett szó, akkor megemlíteném, hogy ha pl. Word-ben mentünk egy .rtf filet akkor annak nagyobb lesz a fájl mérete mint ha Wordpadba mentenénk el.
  • Dj Faustus #879
    Ahhoz hogy lekicsinyítsd először ki kell csomagolni. Utána (miután kicsomagoltad, és esetleg kiszedted belőle a "felesleges dolgokat") meg becsomagolod.
  • Gomber
    de én nem kicsomagolni akarom, hanem lekicsinyíteni a méretét!
  • Dj Faustus #877
    "köszi, de a PBP-t nem lehet kicsomagolni!"
    Ezzel a programmal ki tudod (ezen oldal tanúsága szerint elég sokan letöltötték, és elég jó osztályzatot kapott) csomagolni a .pbp-ben levő állományokat. Ott van az Extract gomb.
  • Gomber
    nekem olyan program kéne hogy pl.: feltelepítem ---> megnyitom a programot --> a programban megnyitok egy PBP fájlt --> rámegyek hogy start vagy valami és a PBP fájl ugyan úgy haggya csak a mérete változik!

De az elöbbi csak egy példa volt!

Remélem érted mire gondolok!
  • Gomber
    köszi, de a PBP-t nem lehet kicsomagolni!
  • Dj Faustus #874
    "keresek egy programot amivel avibol (AC 3-as hang) 5.1-es DVD tudok késziteni."
    Hogyan készítsünk, avi-ból (divx, xvid), 5.1-es dvd-t felirattal, illetve hanggal és chapterekkel?

"Én egy olyan programot szeretnék, amivel a PBP fájlok méretét lecsökkenthetem ugy hogy tudjak vele játszani PSP-n!"
    Ezzel ki tudod csomagolni a .pbp állományt - és ha jól sejtem még össze is tudod csomagolni. Ha nem így lenne itt egy eszköz.