5473
Felhasználói programot keresek.
  • hadasrichard
    Sziasztok!
    Punch! Home Design Architectural Series® 4000 v10-hez keresek magyarosítást,tudnátok segíteni?
    Előre is köszönöm.
  • Japep
    De az nem tudja megnyitni a videókat...sajnos.
  • Nuki
    Nero tud ilyet.
  • Japep
    #938 ?
    :D
  • Gomber
    más megoldás nincs? csak rajzolással lehet megoldani?
  • Qwerty4
    hello!

tudtok olyan progiról, amivel yahoo ID-t lehet feltörni?
  • Heartman
    Total Video Converter. Crack : www.icracks.net
  • Dj Faustus #946
    Az egész arc fölé (új rétegre) kell megrajzolnod/beillesztened a száj mozgását (minden egyes fonéma, egy külön szájállás).
    Persze ez eléggé fapados meló, jó ha az ember tud rajzolni...
  • Minstrel
    ahhoz először is kell divx codec, aztán mondjuk WinAVI progi, de láttam, hogy az új divx csomagban (DivX Pro 6.6.2) már van converter is, bár nem próbáltam ki még.
  • fepapa
    Sziasztok !

Keresek olyan progit amivel avi-bol divx-et tudok konvertálni vagy Dr.Divx 2.0-hoz crekket
  • Gomber
    jó azt tudom hogy hogyan lehet animációt készíteni!
    csak azt nem hogy EGYETLEN EGY képpből hogyan lehet mozgó szájat varázsolni!
  • Dj Faustus #942
    Lehetni lehet bármilyen olyan rajzprogrammal, ami kezeli a rétegeket (Gimp, Paint.Net is jó) - legalábbis a fázisrajzok elkészítéséhez jó.
    Utána ezeket a rajzokat kell egymás után rakni, valamilyen animáló-programmal (Gif animátorból van egy rakás).
  • Gomber
    nem tod. a photo shoppal lehet ilyet csinálni??
  • zserrbo
    Értem köszi. Az első megoldást persze ismertem. A 2. és 3. újak. Bár a 3.-ról már hallottam pár szösszenet. Ez nem egy olyan fórum, de majd privátban megírom ezt a részét.
    A 3. megoldás nagyon tetszik megjegyzem.
    A 4.-el kapcsolatban írok mindjárt.
  • Dj Faustus #939
    "Kicsit vad ötletem támadt, de hátha. Olyasmi program vagy módszer kellene, amivel egy adott oldal fórumját csak bizonyos emberek olvashassák."
    A fórumot úgy állítod be (ha van rá lehetőséged), hogy a fórumot csak regisztrált felhasználók olvashassák, és a regisztrációt kikapcsolod. Így csak az a 4 ember férhet az oldal fórumához.

Másik lehetőség: a 4 embernek készítesz egy hírcsoportot. Például létrehozol a GMailen egy postafiókot, és a 4 ember e-mail címére átirányítod az erre az e-mail címre érkező leveleket. Így a kommunikáció teljesen privát lehet, csak a 4 emberre tartozó.

Harmadik lehetőség: szteganográfia. Az adott fórumon a 4 ember egy teljesen közömbös témáról cseveg, és aláírásukban elhelyeznek egy-egy képet (veszteségmentes tömörítésű képeket!). Viszont ezek a képek tartalmazzák a titkos információt.
    Ezeket a képeket egy privát csatornán elküldött - titkos információkat nem tartalmazó - képekből és egy titkosítóprogram segítségével állítják elő. Itt egy példa - a bal oldali kép + a képek alatti vers adja a jobb oldali képet.
    Ez meg egy ingyenes program ami BMP-ben rejt el szöveget (ezt utána tömörítheted PNG-vé).
    Itt egy másik

Negyedik lehetőség: fórumon a titkosított információ közlése. Viszont ez veszélyes, mert a be nem avatottak nem lesznek megtévesztve (mint az előző esetben a közömbös témákról csevegéskor), és a titkosított információk feltörését fogják eszközölni (bár erős titkosító algoritmus - AES 256, DES, PGP - megnehezítené a dolgot, de sokkal publikusabban jelenik meg a titkosított információ).
  • Japep
    Hello!
    Olyan programot keresek, amivel sok kis videót ki lehetne írni DVD-re (nem DivX-es asztali DVD-lejátszó is lejátssza) és menüt is lehet neki csinálni...lentebb kaptam egy programot, ami jó is, de ahhoz csak sablonmenüket lehet használni...nekem olyan kellen, amibe én tudok csinálni magamnak hátteret, gombokat...stb.
    Előre is kössz!
  • fepapa
    Sziasztok !

Keresek olyan progit amivel avi-bol divx-et tudok konvertálni vagy Dr.Divx 2.0-hoz crekket
  • zserrbo
    + Keresek egy olyan progit is, amivel le tudom menten ia rendszert, mint a windows rendszervisszaállítója vagy pl az EDTools Steadfast nevű programja.
  • zserrbo
    Kicsit vad ötletem támadt, de hátha. Olyasmi program vagy módszer kellene, amivel egy adott oldal fórumját csak bizonyos emberek olvashassák. Azaz aki oda ír és akinek olvasnia kellene az értelmes szöveget lát, míg más értelmetlent. Persze adott emberekről van szó, 4 fő. Olyasmi, mint a PGP termékek, csak itt nem e-mailről, stb-ről van szó. Ez megoldható valahogy?
    A böngészőben valamit beépíteni vagy nemtom. Konkrét ötletem nincs. A fórum nem saját ezt hozzáteszem.
  • Dj Faustus #934
    Az ilyen programokat virtuális gépeknek szokták nevezni.
    Ilyenek a Virtualbox, a Virtual PC, és a VmWare. Az első kettő ingyenes, az utolsó fizetős (bár van ingyenes változata is).
    Bármelyik programot is használod, készülj fel, hogy erős procira, sok Ramra lesz szükséged.
  • Vardar
    Van valami olyan program/op. rendszer amivel operációs rendszereket lehet ki próbálni a jelenlegi megtartásával (XP SP2) ?
  • Dj Faustus #932
    "szia, Fanutus!"
    A Fanutusnak semmi értelme.

"animálni hogy a szája mozogjon"
    Biztos vannak erre specifikus célprogramok de nézz szét a különböző animáló és rajzprogramok között. Adobe (Macromedia) Flash, Jasc Animation Shop,...
  • Japep
    Köszi, megnézem őket! :D
  • Vardar
    Tudna valaki behatolásmegelőző/felderítőt ajánlani (IPS/IDS) ? (Nem tűzfalba lévőt)
  • öregharcsa
    1. tmpegEnc xpress...ezt használom én is...egyszerű és jó(ez átkonvertálja az avit mpg2-re
    2. tmpegEnc dvd author ezzel lehet az mpg2-t átalakítani dvd formátumra ill menüt is gyárthatsz benne

csodákat nem szabad várni tőle, de nagyon jó kis progi mindkettő
    én családi videok ill sorozatok összeillesztésére és dvd formátumú képfile készítésére használom...(ja és még egy csomó mindent állíthatsz benne...vágás,színkorrekció,szűrők...stb)
  • Gomber
    szia, Fanutus!
    Nem tudsz olyan progit amivel meg lehet csinálni azt hogy, van egy kép amin van egy ember! és a képen lévő ember száját, meg lehessen ugy animálni hogy a szája mozogjon ide-oda mintha beszélne! az is elég lenne ha csak fel, le jobra barra mozogna!
  • Japep
    Hello!
    Nekem olyan videó-konvertáló kellene, amivel sok kis videót (.avi, .mpg, .wmv) át lehet konvertálni, hogy ki tudjam írni DVD-re, azaz hogy be tudja olvasni egy nem DivX-es asztali DVD-lejátszó is. (Jó lenne, ha meg lehetne határozni a max méretet.)

És akkor még jó lenne egy "DVD-tervező" program is, amivel menüt lehetne csinálni.

Előre is kössz!
  • kollektor
    Tessék!

RivaTuner beállítások
  • Gyocsika
    Ebben hogy tudom beállitani h 85 Hz legyen mindig?
    Légyszi segíts !!!!
    Előre is köszi!
  • kollektor
    próbáld ki ezt !!

Riva Tuner v2.02l
  • Gyocsika
    Hali Powerstrip hez hasonló progit keresek amiben be tudom állitani h a monitorom mindig 85 Hz menjem! Mert nvidia kártyám van és ha driverben beálitom akkor is néhány játéknál csak 65 Hz megy a monitorom!
    Előre is nagyon köszi!
  • Vardar
    Tudna valaki behatolásmegelőző/felderítőt ajánlani? (Nem tűzfalba lévőt)
  • Dj Faustus #921
    Ott van a kereső (DC++-ban a nagyító ikon vagy CTRL+S billentyűkombináció; eMule-ben meg a Transfers és a Shared files közötti ikon vagy Alt+S billentyűkombináció).

Illetve még egyszer elmondom: ez nem warez fórum. A sg.hu-nak nem érdeke, hogy a szervek napi szinten járogassanak hozzájuk.
  • toni1790731
    Ja és esetleg ha valaki ismeri az Autoformot pls help!
  • toni1790731
    Sziasztok! Tudna valaki dc++ ban, vagy emule-ban címet adni Keycreator 6-hoz, Dynaform-hoz és/vagy Qform-hoz? Bármilyen info érdekel ezzel kapcsolatban. Thx!
  • Dj Faustus #918
    "Tudna valaki egy olyan programot ajánlani amivel titkosítani tudom a mappáimat?(Win Guard Pro-n kívül)"
    Windows XP-n belül NTFS partíció esetében is van mappa-, és állománytitkosítás.
    Jobb klikk az állományon/mappán -> Tulajdonságok menüpont -> Általános fül -> Speciális gomb -> Tartalom titkosítása az adatvédelem érdekében-t pipáld ki.

De van ingyenes szoftver is erre a célra: Encrypt Files
    Vagy egy ingyenes tömörítőprogram AES-256-os titkosítással: 7Zip
    Vagy egy hasonló ingyenes program, ami önkititkosító állományt készít Ironkey
    IceEncrypt
  • Gomber
    én is kerestem a google-ban, de nem találtam!
    regizz be valamelyik torrent olldalra, vagy DC++-ba!
    torrent olldalak!
    NE KIABÁLJ!!!!!!!!!!!!!!
  • Dj Faustus #916
    1. Caps lock off. Ne kiabálj.
    2. Google első találata. Itt megtalálható a letöltési oldal - csak előfizetőknek.
    Mivel itt a fórumon a warez ellenjavallt, ezért javaslom nézz szét a filemegosztó hálózatokon (torrent, eMule, DC++).
  • toni1790731
    SZIASZTOK! KEYCREATOR 6 OT KERESEK
  • Vardar
    Tudna valaki egy olyan programot ajánlani amivel titkosítani tudom a mappáimat?(Win Guard Pro-n kívül)