5473
Felhasználói programot keresek.
  • halexandra
    sziasztok.tif vagy bmp formátumot mivel lehet microsoft word documentum-má alakítani?????????????????
  • peti81
    Annyival egészíteném ki az előzőt, hogy az Ashampoo/Zone Alarm kettős mellé a Symantec Norton 360 nevű csomagját is belevenném. Tehát a három közül mik a tapasztalatok, milyenek az erőforrásigények is melyiket ajánjátok a három közül.
  • peti81
    Tanácsot szeretnék kérni:

Egy komplett víruskereső/tűzfal/antispyware programcsomagot heggesztenék a gépemre.

AZ egyik az Ashampoo security pack a másik a Zonealarm biztonsági csomagja. Melyik ajánljátok, mik a tapasztalatok? Fontos az is, hogy mennyire fekszik rá a gép erőforrásaira a progi, mennyire lassul a rendszer - mert a legutóbb használt kerio ráfeküdt, viszont nem működött jól, valami hiba folytán formázás lett a vége.
  • Dj Faustus #670
    Három lehetőség van maximum:
    1. Hexaeditor - ebben bájtonként láthatod az exe állományt. Ha tudod mit akarsz keresni, akkor hasznos lehet. ;)
    2. Disassembler - ezzel az exe állományt assembly nyelvre fordíthatod vissza, és tudsz benne matatni a program működésében - már ha értesz az Assemblyhez (ami egy bonyolult nyelv).
    3. Erőforrás szerkesztő - ezzel meg az EXE-be fordított szövegeket, képeket, hangokat tudod kikeresni, nézegetni, módosítani. Ilyen program a Resource hacker.
  • suffer
    Hali tudna nekem vki segiteni? Egy olyan program kellen amivel egy exe fájlt megtudok nyitni ugy hofy megjelenjen az egesz exe kódsora...nem tom letezik ilyen program?
  • Hamvi
    Helló!
    Kéne egy kis segítség. Video CD-ről kéne kimentenem a hangot mp3-ban. Azaz nem is ragaszkodom az mp3-hoz mert hangkonvertálóprogim van, ami szinte minden formátumot ismer. Kérem ha tud valaki, segítsen, mivel tudnám ezt megoldani??? Fontos és sürgös is... Előre is köszönöm.
  • jefferson83
    Sztem a virtuális meghajtóból simán kimásolhatod oda ahová akarod. Ez lényegében ugyan az.
  • SuperCharger
    Használd a WinRAR-t akkor. Tudja olvasni az .iso-t.
  • orgik
    de én nem megnyitni akarom hanem úgy mint a rar file-t kicsomagolni, szal isoból mappákat(ha van benne mappa)
  • jefferson83
    DAEMON Tools

download
  • orgik
    Helló. keresek egy olyan progit ami az iso dolgokat ki tudja csomagolni a gépre, mert a néróval csak cd/dvd-re lehet,
  • jefferson83
    Oks, akkor bocsi.

Én egy ilyet ismerek, hogy 'Camtasia Studio' Asszem ezzel lehet asztalt videózni talán még neked is jó lehet. Nem nagyon próbáltam csak régen egyszer.
  • francois
    Pont ezért kérdezem, mert a letöltés nem lehetséges.
  • jefferson83
    Szerintem egyszerűbb lenne letölteni őket és akkor is meglesznek (már ahol ez lehetséges).
  • francois
    Hello, videófelvételt szeretnék készíteni az interneten vagy más lejátszó programokban futó videókról. Tudtok iylen programot? Köszi.
  • Brittany
    Sziasztok! Tudna nekem valami olyan programot mondani, amivel filmet lehet készíteni és lehet vele olyat csinálni,hogy egy részt bevágok a másik részbe, vagyis mint pl. amikor ikertestvéreket csinálnak a filmekben. Légyszi segítsetek
  • jefferson83
    Köszönöm szépen, erre így hirtelen nem gondoltam volna :)
  • steen
    Szevasztok!

Egy képernyő rögzítő (videó) programot keresek, ami lehetőleg avi-ba tud menteni és (ez fontos) ki lehessen vele jelölni a felveendő területet.
    Előre is köszönöm!
  • zvaragabor
    Vezérlőpult > Betűtípusok
  • jefferson83
    Üdv!

Egy kis segítség kellene ha beszereztem egy csomó betűsémát (*.TTF) azt hova a fenébe másoljam, hogy a WORD-ben (2007) és a Photoshopban is tudjam használni? Egyszerűen most nem találom :)

UI: A hasonló fórumok kihaltak azért bátorkodtam itt megkérdezni
  • zvaragabor
    Jah, hasonlóról már hallottam, a clickelj magyarországért vagy a clickcklickcklick topikban ilyet használnak.
  • akyyy
    akkor irány afrika de amugy létezik iylen progi (najó nem, csk hasonló, a clickelgetős csítprogija:D)
  • zvaragabor
    Vegyél egy szolgát aki elvégzi ezt neked, mert sztem ilyen program nincsen
    Ha mégis tud valaki ilyet, akkor majd szégyellem magam
  • akyyy
    kéne egy olyan egérkattingatós progi, amivel beállíthatom hogy a képernyő mely részében kattingasson véletlen, nem ismétő helyekre, de minden második kattintás egy bizonyos helyre esne.

a kattintások közt eltelt idő mind1, de ne 1 percenként
  • Kövesdi A
    mert 3 db tv böl felvet dvd formátomu fjt szeretnék egyesiteni de egy programal sikerült is de az meg teljesen át koldolta némeik részeket ki is vágta nem tom mért

egy olyan egyszerü program kéne amibe csak be rakom össze ileszti de sem a minösége sem a mérete nem változik legalábis - irányba nem !
  • Kövesdi A
    sajnos a Windows Movie Maker-el nem agyok képes a fájlokat ösze rakni mivel az inportálás elkezdésével hiba üzenetel le ál az intortálás "ismeretlen hiba "

valami más program maivel megoldható és egyszerüen könyen használható ?
  • Dj Faustus #647
    "hi olyan progit keresek amivel egyszerüen lehet össze vágni 2 db video fájt élegyen az avi Mpg 1 vagy 2 vagy dvd formátum ! "
    Virtualdubmod, Windows Movie Maker,...
  • Kövesdi A
    hi olyan progit keresek amivel egyszerüen lehet össze vágni 2 db video fájt élegyen az avi Mpg 1 vagy 2 vagy dvd formátum !
  • SuperCharger
    Sziasztok!
    Ingyenes videóvágó-szerkesztõ progit keresek. Jahshakát és zweistein-t már néztem, de azok kiadni csak sztenderd felbontásokban tudnak, nekem meg egyéni felbontásban kellene. Effektre csak annyira lenne szükségem, hogy két videót egyikbõl másikba áttűnéssel összefűzni. Elõre is köszi!
  • Dj Faustus #644
    Gimp
  • halexandra
    Sziasztok!Tudnátok egy olyan magyar nyelvű progit ajánlani,amivel tudok logot készíteni???????Előre is köszi!
  • Csuhai G
    Sziasztok!
    Olyan programot keresek, ami hasonlít a Magic Photo Editor-hoz. A lényeg, hogy nagyon egyszerű legyen, mivel idős embernek kéne. :)
    Köszi!
    Csuhai G
  • yokasno1
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Én egy olyan programot keresek, amivel beállíthatom, hogy az egyik családtag Windows XP-s felhasználói fiókjából az internet csak 15-16 óráig legyen elérhető, vagy csak napi 1 órán át. Vagy ez a windows-on belül is megoldható?
    Segítsetek légyszi, köszi! plz
  • Evin
    Attól függ tényleg wav volt-e a videóban.
    Neke is az Audacity-t ajánlom(#637), de ahhoz, hogy mp3-ba tudj vele menteni, kell egy winamp, és a beállításokban meg kell adni a Winamp plugin mappáját, mert abban van egy .dll fájl, ami az átkódolást fogja megcsinálni.
  • joshua
    Köszi ez sikerült. És még egy kérdésem lenne. A kapott wav fájlt mivel tudom mp3-ba átalakítani? Előre is kössz!
  • chicco
    millió köszi +próbálom
  • Evin
    Audacity, magyar és ingyenes
  • Evin
    VirtualDub MPEG2
    Megnyitod a fájlt;
    File->Save WAV -kimentei a hangot
    Audio->No audio,Video->Direct Stream copy, F7gomb, nevet adsz -nem lesz hang a videóban
    (Persze a kimentett hang nem wav lesz, hanem ami a videóban volt; mp3,ac3...)
  • chicco
    Sziasztok.Szeretnék 1 pár .wav filét összeilleszteni ,kérek segítséget milyen progival érdemes
  • joshua
    Szevasztok! Valaki tud olyan programot mondani ami egy videót ketté tud szedni képre és hangra? Elsődlegesen .mpg fájlhoz kéne. Előre is köszi!