5473
Felhasználói programot keresek.
-
#753 Flash
Java
VRML vagy X3D -
raptor22 #752 sziasztok
milyen progival lehet olyat késziteni h egy tárgyat (pl auto v akármi mást) lehet forgatni ammerre csak akarom. Java-val?? ha igen melyik verzio?? Amugy honlapra kéne. -
alakulat #751 Hi!
Olyan progit keresek amivel a rendszerventiknek a fordulatát tudom szabályozni.Tud vki vmilyen progit????
elöre is köszi -
#750 Tud valaki olyan programról esetleg, amivel át lehet rendezni futás közben a taskbaron lévõ programok sorrendjét? (ez most hülyén hangzik, de higgyétek el, nagyon kéne nekem egy ilyen :) ) -
selekta #749 szasztok!
olyan progi kellene ami a
Digital rights management
kódolást tudja törni
vagy avi t csinál
nagyon kössz -
#748 most már csak oylan progi kéne, ami állítható időtartalmon belül (1 vagy 5 vagy 30 másodperc, esetleg perc)
"leüt" a billentyűzeten egy billentyűt. F5-öt:D)
tud valaki ilyet? -
#747 csá! most nekem egy jó konvertáló progi kéne amivel mpeg-be vagy bármibe konvertálhatok anélkül h csúszna a hang vagy felgyorsítaná a videót
thx előre is -
#746 Keress olyan kódszerkesztő alkalmazást, amely kezeli a reguláris kifejezéseket. A Pspad képes rá, de sajnos a \r\n-et (Windowsos/DOS-os sortörés) nem tudja kicserélni szöveg\r\n-re. Esetleg másik tudja.
Vagy írsz rá egy programot/szkriptet.
1. Beolvasod a szöveget
2a. Soronként végigmész a szövegen, és hozzáadod a sorhoz a kívánt szöveget.
2b. (alternatíva) A \r\n-et (vagy Unixos szöveg esetén síma \n-et) kicseréled szöveg\r\n-re (szöveg\n-re Unix esetén).
3. Elmented a szöveget.
Például PHP-ben:
<?php
$infile = "in.txt"; //bemenő file
$outfile = "out.txt"; //kimenő file
/* A bemenő állomány megnyitása */
if (!$outhandle = fopen($outfile, "w")) {
die("Nem tudom létrehozni a kimeneti állományt!"); //Ha nem sikerülne
}
$tartalom = file($infile); //bemenőfile tartalmának beolvasása
for ($i=0; $i<count($infile); $i++) {
$kimenet = str_replace("\r\n","szöveg\r\n",$infile[$i]); //A csere
/* Írás az állományba */
if (fwrite($outhandle, $kimenet) === FALSE) {
die("Nem tudok írni a kimeneti állományba!"); //Ha nem sikerülne
}
}
fclose ($outhandle); //kimenő állomány lezárása
?> -
#745 -
#744 olyna programot, böngészőt, esetleg firefox kiterjesztést keresek, ami, ha meglátogatok egy honlapot, webárúházat, akkor ezt a szöveget automatán leokézotnak veszi.
-
#743 Bocs, inkább megkerestem, mert igy a tuti!;) -
#742 webradio_recorder-t hallgattam régebben, abba berakhatsz webrádiokat is, de alapbol kategoriákra van osztva, rengeteg stilus, és rengeteg adó (igaz jopár nem müködik...), de azzal (is) lehet felvenni! -
#741 Sziasztok,
Olyan progit keresek, hogy minden sor szöveg után, egy bizonyos szöveget berakjon...
Köszönöm -
#740 Sziasztok... !
Olyan progit keresek amivel webrádió-s adást tudok rögzíteni.... A StreamRipper nem jó mert nem pontosan trackeli fel a zenét(Előző számból marad a szám elején vagy 2 másodperc). Nem baj ha fizetős progi!
Köszi szépen előre is!
Üdv:JOE! -
Yani70 #739 Sziasztok!
A Nero Incd-n kívül milyen megoldás létezik még XP alá amivel az újraírható DVD-ket UDF driveként használhatnám? Valami kis gépigényű beintegrálódó alkalmazás érdekelne, hasonló funkciókkal mint a Vistában. -
#738 csá! most nekem egy jó konvertáló progi kéne amivel mpeg-be vagy bármibe konvertálhatok anélkül h csúszna a hang vagy felgyorsítaná a videót
thx előre is
-
#737 nekem nem volt vele gondom igazából....előnye.nagyon sok formátumot ismer....
hátránya:nem mindig jó az amit megcsinál(minőség)
többszöri próbálkozásnál mindíg más minőséget produkál...(általában elfogadhatót) -
#736 "haverom azt mondta ne használjam, mert nem nagy neves cég adta ki és hogy esetleg nem biztonságos vagy vírusos ez igaz lehet? "
1. Próbáltam, de nem volt valami stabil (lehet, hogy csak az én gépem nem tetszett neki).
2. Attól hogy egy szoftver nem "nagy cégtől" jön ki, attól még lehet megbízható. Lásd: Irfanview, vagy Razorlame.
3. Írd be a keresőbe (Google, Yahoo, MSN Live Search, stb...) a program nevét és nézd meg a róla szóló leírásokat. Szerepel nagyobb letöltőoldalakon? -
#735 hi a SUPER © nevü konvertáló progit ismeri valaki szerintetek jó ?
haverom azt mondta ne használjammert nem nagy neves cég adta ki és hogy esetleg nem biztonságos vagy virusos ez igaz lehet ! -
#734 "nem tudtok olan progit amivel egyszerre több kéet is át lehet konvertálni más formátumba? pl egyszerre 50-100 képet"
Irfanview, XNView - mind a kettő ingyenes, tud magyarul (van hozzájuk honosítás) és egyszerű képnézegetésre, kovvertálásra, minimális effektezése alkalmasak.
Irfanview esetén a File/Batch conversion/rename menüpont a megfelelő. -
raptor22 #733 nem tudtok olan progit amivel egyszerre több kéet is át lehet konvertálni más formátumba? pl egyszerre 50-100 képet -
#732 hi,
van egy csomó Quick Time-os videóm, amiken photoshopos tanítások vannak. Mindegyiken 3-3, amiknek a tartalmát (pár modatos szöveg) beillesztettem magába a file-ba (Tulajdonságok/Összegzés/Megjegyzések részbe), hogy tudjam melyik file miről szól, de így kicsit nehézkes megnézni a videók tartalmát, mert sokáig tart.
Tehát egy olyan progi kellene nekem, amivel gyorsan végigböngészhetem ezeket az általam megadott szövegeket, hogy tudjam mirő szól az egyes video.
Tud valaki segíteni? -
#731 VirtualDub. abból is a VirtualDubMod-ot. Abban több hangsávot is lehet rátenni a videóra! -
#730 tudtok olyan lejátszót amivel pl egy videoba külső hangfájlt lehet be rakni kivéve a bs player mert az nálam mindig hibát ír ki amikor be raknám a mp3 hangot azért kéne valami másik program !
-
#729 jójó, de nekem a progi kell nem a kód:D vagy ez 3.2höz van?:D -
#728 akk próba:
s/n: 36126-1294 or 18252-1819 or 01176-0881 or 14422-2951 -
Jocoke #727 Hali. kellene nekem egy olyan progi (a Neron) kivul amivel SVCD-t tudok kesziteni AVI-bol.
legyszives ha tudtok valamifele megoldast irjatok meg koszi.
-
#726 sztem az is jó. -
#725 PsPad - ingyenes, tud magyarul, és képes az Unifier általi szolgáltatásokra (UTF8/UTF-16/ISO-8859-2 formátumok közötti konvertálás). -
#724 1.3? -
#723 Unifier
ezt a progit keresem.
letöltöttem a 3.2 es próbaváltozatát, először azt hittem 30 napos, de rájöttem hogy 30 fájlig korlátlan a használata. én meg egy fájt nyitogattam csak vele. de azt is figyelembe vette ez a szemét, sőt, még azokat is amiket nem tudott átkonvertálni.@
úgyhogy ha valaki tudna hozzá cracket, vagy serialt, azt megköszönném, de mégjobb, ha egy 1.2-es verzióval tudna szolgálni amiből jó a trial is:) -
Jocoke #722 kiprobaltam a http://www.lathatatlanito.fw.hu/ oldalon talat progit de a traybol nem tunteti el a progit sajna :( olyat nem tudtok ajanlami ami erre is kepes? pls -
Jocoke #721 Koszi szepen!! -
#720 Thunderbid - ingyenes, magyarul tudó levelezőkliens
De felhívom a figyelmedet arra, hogy spamküldés, vagy tömeges levélküldés esetén felkerülhetsz különféle blokkolási listákra - aztán nem tudsz majd e-mailt küldeni. Szóval ésszel. -
#719 köszi,sikerült kivennem...igaz belevett pár hülyeséget is...
Esetleg mail küldőt nem tudsz adni? -
#718 Ha a szöveg síma (txt) szöveg, akkor olyan kódszerkesztő programmal (olyan szövegszerkesztő, amit a programozók használnak programkódok szerkesztésére) tudod megoldani, amiben van úgy nevezett reguláris kifejezéseken (ezek egyfajta szabályok, amelyek alapján szövegrészleteket lehet megkeresni) alapuló keresés és csere. A PsPad nevűben van ilyen.
Hogy milyen reguláris kifejezés kell?
Itt van pár példa. -
#717 http://www.lathatatlanito.fw.hu/ -
#716 Sziasztok,
Olyan programot keresek, amivel egy szövegből kitudja venni az e-mail címeket....
Fontos lenne...hálás leszek érte :)
Előre is Köszi -
Jocoke #715 Hali
Nekem olyan progira, megoldasra lenne szuksegem amivel eltudok rejteni programokat. jobban mondva azt szeretnem elerni hogy ne latszodjon hogy a program fut. koszi. -
#714 http://softwaredepo.com/audio_converter.html