5473
Felhasználói programot keresek.
-
#713 hi tudnátok nekkem ajánlani valami egyszerü kovertáló progit ?
ogg-böl szeretnék mp3-mat késziteni csak hát van egy programom ami elég vacak és szinte 5 át kovertálásnál 3 szor hibát írki
de nem baj ha más formátumokat is támogat sosem lehet tudni mire lesz sügségem a jövöben !
anyi lene a lényeg hogy egyszerüen kezelhető legyen magyar vagy angol !
elöre is köszönöm ! -
#712 Hello!
Olyan progit keresek, amivel jó sok videóformátumból tudok konvertálni másféle, ismét jó sok formátumba! Jó, ha vannak minősgéi beállítások is.
Eddig, DVD-előtti konvártálásra és egyéb dolgokra a
SUPER nevű progit használtam.
Ingyenes, egész gyorsan dolgozik, rengeteg formátumot ismer, csak elég sok fájlnál produkál bug-okat... pl. kilép vagy generál egy pár kb-os fájlt és annyi, illetve volt sok olyan opciója, ami azért nekem kicsit bonyolultnak számított.
Keresnék egy jobb, talán felhasználóbarátabb progit, amiben esetleg talán lehet állítatni ezt-azt, és rengeteg formátummal dolgozhatok vele.
Úgy nagy általánosságban DVD formátumra akarom a videóimat átkódolni, hogy szerkeszthessek DVD-t, de néha saját Adobe Premiere-ben készített montázs videóimat is, ahol 3 perc 700 megát foglal a jó minőség miatt, szeretném emberbarát 5-10 mega környékére hozni.
Szóval tud valaki ajánlani valamit? -
#711 Ezt probáld ki, van egy csomo opcio benne, én használtam valamelyiket régebben, nekem elég volt, bevált... -
#710 Olyan progit keresek, ami webcamera képét vesz fel, úgy, hogy belehessen állítani, hgy pl percenként 1 képtet vagy hasonló. Tehát gyorsított felvételt lehessen fele csinálni és közben divx-be vagy vmi hasonlóba konvertál. -
#709 Én a jutubos videokat a "Hkey_Video_Hacker" progival szedem, az mikor leszedi, átkonvertálja automatikusan aviba...
És jo még a goggle videora, meg 2 másikra is! -
#708 "Szeretnék egy saját web oldalt készíteni. Csak az a gondom vele, hogy azt sem tudom, hogy eszik vagy iszák..."
Itt már válaszoltam a kérdésedre.
"tud valaki olyan programot amivel youtube-ról le lehet lopni a videót? köszi!"
Ebbe az oldalba beírod a Youtube-os videó elérhetőségét, és ő megadja, honnan tölthető le az FLV formátumú videó.
Az FLV formátumú videót meg lejátssza a VLC Media Player, az MPlayer, a Riva FLV Player,... -
Bmx01 #707 kösz -
#706 TeamSpeak -
Bmx01 #705 Hell
Keresem azt a programot amivel neten keresztül mikrofonnal tudunk dumálni, régebben használtam csak nem tom pontosan a nevét.
Valami "teamspeaker vagy hasonló vólt a neve a speaker az biztos csak az elejét nem tom pontosan.
Aki tudná a nevét az írja már be.
Előre is kösz.
-
#704 sziasztok!
tud valaki olyan programot amivel youtube-ról le lehet lopni a videót? köszi! -
amasszőr #703 Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Szeretnék egy saját web oldalt készíteni. Csak az a gondom vele, hogy azt sem tudom, hogy eszik vagy iszák...
Szóval fogalmam sincs, hogy hogyan kezdjek hozzá!
Ebben szeretnék segítséget kérni.
Ha valaki segít akkor szeretném megkérni arra, hogy úgy tegye mintha egy újszülöttnek mondaná..... :)
Előre is köszönöm.
ide is írhatok: [email protected] -
ZS0LT #702 köszönöm és bocs, hogy nem kerestem :) -
#701 "olyan programokat keresek amivel lehet úgymond refresheltetni egy oldalt bizonyos időközönként."
Tessék -
ZS0LT #700 Sziasztok!
olyan programokat keresek amivel lehet úgymond refresheltetni egy oldalt bizonyos időközönként.
A másik amit még keresek, hogy sípoljon vagy figyelmeztessen a program ha az oldal bizonyos szakaszában történt valami változás!
Egyáltalán léteznek ilyen programok?
Előre is köszönöm. -
#699 Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét...!! . Meg sikerült oldanom... -
#698 Mint azt már említettem én két programot javaslok: egy AVI->MPEG2 átalakítót: TMPEGEnc, és egy MPEG2->DVD-Video átalakítót TMPGEnc DVD Author. Az előbbi teljesen ingyenes, az utóbbi (30 napos) demó szoftver.
Vagy itt egy leírás. -
#697 Na ez olyan kérdés, amire nem tudom a választ, de biztos, hogy feltették már itt... -
#696 Válasz -
Jocoke #695 Hali. Nekem szuksegem lenne egy olyan progira amivel a hangota filmrol le tudom szedni. De a lenyege az lenne h ne kelljen az egesz filmet vegig engedni hanem csak azokrol a reszekrol szedje a hangot ahol en szeretnem. Nincs inyemre hogy 2 percnyi mp3 ert le kell rippelni 2 oranyi anyagot. -
#694 Nagyon szépen köszönön ... Eddig meg is lennék Még egy fárasztó kérdésem lenne hozzátok mivel lenne érdemes ebből a nyers AVI-ból DVD-t csinálni.???
Segítséget mégegyszer nagyon köszönöm!
Üdv:JOE! -
#693 Itt vannak a progik, freeware-ek, ezzel veszteségmentesen le tudod szedni nyers AVI-ba firewire-n keresztül.
Legyen elég szabad helyed, egy MiniDV kazi asszem 14 giga. -
#692 Sziasztok!
olyan progit keresek amivel le tudom szedni a Kamerámról a filmet FireWire-n keresztül. ( A NeroVisionExpress és a MovieMaker mindkettő gagyi) Ezekre keresek alternatívát. Lehetőleg minnél kisebb legyen a program.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:Joe -
#691 Kedves Mekxa!
Két megoldást is javasoltam a Segítséget kérek! topik #10094-es hozzászólásában -
#690 hát lapozni jobbról balra nem igen tud egy word dokumentumban, de az már megoldható, hogy a word doksi első lapja mondjuk a borító, második pedig a tartalomjegyzék, aminek egyes címeire kattintva odaugrik a word az adott bekezdésre/alcímre/tömbre. Lapozni meg a görgővel, vagy esetleg a word2007-ben van dokumentumnézegető funkció is. -
mekxa #689 Sziasztok.
szeretném leszögezni, hogy nagyon láma vagyok. Ezért nem kinevetni a kisebbet... :-)
A következő dologban szeretném kérni a segítségeteket.
Szeretnék egy olyan szöveges dokumentumot készíteni ,ami úgynézki mint egy könyv.
Vagyis ha kész van és pl: elküldöm valakinek akkor az egész úgynézki mintha egy könyvet olvasna.
Tudna benne lapozni. Tartalom jegyzékből azonnal odatudna lépni amire kíváncsi.. stb:
Vagyis pontosan úgy lehesen használni mint egy könyvet.
Ebben szeretnék segítséget kérni tőletek, hogy ezt hogyan lehetne megvalósítani.
Vagy ha valaki segítene azt nagyon megköszönném.
De még egyszer közlöm, hogy nagyon kezdő vagyok a számítógéppel és a programokkal.
Előre is köszönöm mindenki segítségét.
Puszi Zsani. -
#688 GIMP + a hozzávaló Animation Pack-el, de hogy konkrétan hogyan megy, az nem tudom. -
raptor22 #687 igen törés van benne, a 66os után a 68as jön -
raptor22 #686 és gif formátumba hogyan tudom összefűzni a képeket? gimppel esetleg? -
#685 Nézd meg, hogy sorban jönnek-e a számok, és nincs-e szünet bennük. Többet is kell tudnia, én két hete füztem össze több mint 100 képet. -
raptor22 #684 köszi télleg jóóóóó. de sajna csak 67 képet rakott be pedig 90 volt a mappában. hol lehet beállítani hogy többet rakjon be? -
#683 VirtualDub tud. Nevezd el õket növekvõ sorrendben, és nyisd meg VirtualDub-ban az elsõt úgy, hogy File/Open video file, és alul tedd át a típust image sequence-re. -
raptor22 #682 sziasztok
nem tud közületek olyan programot amivel képeket tudok összefűzni filmé.(pl.avi formátumba) -
#681 Hello!
Nekem olyan programra lenne szükségem, amivel megtervezhetnék egy DVD menüt...azaz van egy csomó kisvideóm (gólok) és azt akarom kiírni egy DVD-re...jó lenne háttérzene, kép, elrendezés...stb.
Előre is kössz! -
#680 szevazstok! tudnátok mondani egy normális font nyilvántartó/kezelő/rendszerező programot? lassan már 3000 fontnál járok, és nem bírom átlátni! -
#679 Próbáld meg azt, hogy a számítógép óráját átállítod korábbi időpontra.
Vagy pár alternatíva:
- Linux alá
És itt van még egy rakat -
#678 "van egy mkv filmem"
Fel kell telepítened egy Matroska Splitter kódeket, ami az mkv állományt szétszedi videó és hangcsatornára. Ezek után a videó és hangcsatornát ki kell tömörítenie a videólejátszó programnak a megfelelő kódekekkel.
Hogy milyen kódekkek kellenek a filmhez, azt a GSpot nevű program tudja megmondani.
De ha nem akarsz kódekekkel bajlódni ott van a VLC Media Player illetve az MPlayer. -
n18junior #677 sziasztok
nekem az lenne a problémám. hogy a speakerboard nevü felolvasóprogram föltelepités után nem indul el mert idézem, lejárt a program demó verziója
a baj csak az hogy azelőtt még nem volt föltelepitve szóval nem is használtam akkor meg hogy járt le.
nagyon megköszönném ha valaki tudna nekem ebben segiteni -
Jofo #676 hali valaki tud segíteni ? van egy mkv filmem elméletileg hd-s film de nem tudom megnézni semmivel sem ha tud valaki hozzá valamilyen progit akkor nagyon megköszönném -
Pyxis75 #675 Valaki segítsen!
A MECONTACT, ADDRESSBOOK és ID2 fájlokat megtudom nyitni valamivel, hogy a tartalmuk olvasható legyen (olvasható karakterek jelenjenek meg).
A segítséget előre is köszönöm! -
#674 Ha az adott képen szöveg van, akkor OCR (Optical character recognition = optikai karakterfelismerő) program segítségével.
Recognita (Omnipage Pro), Readiris, Abby Finereader, gOCR/jOCR, Tesseract, SimpleOCR
(És egy kérdőjel is kérdőjel)