5473
Felhasználói programot keresek.
  • LaliK
    Lehet egy kicsit hülye kérdésnek fod tünni! Olyan programot keresek amivel sok szöveget ABC sorrendbe lehet rakni!
  • Dj Faustus #592
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1162993290&no=562]#562[/url]
  • sferike2
    Ha jól értem csináljak képfájlt, és úgy mountoljam be a daemon-ba?
  • Doomista
    power ISO
  • sferike2
    Sziasztok!
    Olyan progit keresek, ami hasonló a daemon tools-hoz, csak minden típusú fájlt tud kezelni.
    Köszike!
  • francois
    Hello, olyan videószerkesztő progit keresek, ami viszonylag komoly és felhasználóbarát, ilyen powerdirector-hoz hasonlót. Köszi. Lehetőleg privátba kérném a tippet.
  • Evin
    Persze.
  • kissadamvikt
    tudnátok olyan progit adni amivel Nvidiás VGA-k bios-at tom kiolvasni majd vissza írni?!?!?!?! előre is kösz
  • Magnumrolcsi
    Winampba lehet olyan plug-int tenni ami megkeresi neten majd kírja a zene szövegét. Elfelejtettem mi a neve :S

??
  • Mrena
    van az a progi amivel átkonverálom a videókat amv-be, hogy mp4 lejátszóra lehessen videót rakni(AMV convert tool).csak a lejátszón szaggat a hang.
    nem tudjátok mi a baja?
  • Mrena
    szarul 80as évek
  • Mrena
    kössz.vissza állítom a rendszerórát akkor müxik a progi
  • zvaragabor
    Az adobe premiere ezen verziója lejárt.
  • Mrena
    Az Adobe Premiere Pro 7 ezt írja ki:
    This version of adobe premiere pro has expired.

ez mit jelent??
  • fatr
    sikerült már megoldani?
  • Dj Faustus #578
    CloneCD
  • Dj Faustus #577
    Google első találata:
    Magic ISO Maker...
    ...az UIF-formátum teljeskörű támogatása

Forrás: HardwareOC

Vagy második találata:
    Magic ISO Universal Image Format File
    Forrés: filext.com
  • Herti1
    jah
    passz
  • Mrena
    ez lejátszó de az vmi képfile
    *.uif
  • Mrena
    ez nem nyitja meg
  • Mrena
    kössz
  • Herti1
    de az én kérdésemre is válaszoljatok !
    hy...egy olan progit keresek amivel le lehet másolni a műsoros (CD) játékot..de úgy hogy ha lemásolom egy másik cd-re menjen..MŰSOROS szval cd-vel megy..vmi decrypter de a dvd decrypter nem jó mert az cd amit leakarok ! Help léccy
  • Herti1
    radlight 4.0
  • Mrena
    daemontools se poweriso nem nyitja meg
  • Herti1
    hy...egy olan progit keresek amivel le lehet másolni a műsoros (CD) játékot..de úgy hogy ha lemásolom egy másik cd-re menjen..MŰSOROS szval cd-vel megy..vmi decrypter de a dvd decrypter nem jó mert az cd amit leakarok ! Help léccy
  • Mrena
    uif fileot mivel lehet megnyitni?
  • Atika :o)
    Sziasztok nekem egy olyan progi kene amivel egyszeruen ossze tudnak ket gifet rakni hogy aztan mind a ketto egy gifben mozogjon remelem ertheto voltam :) Elore is koszi
  • riky1
    Kössz Faustus
  • Mrena
    kössz span
  • Dj Faustus #564
    Fraps
  • nfs world
    hell!vki tudna ojan progit dobni amivel jatekbol videot lehet felv.?
  • Dj Faustus #562
    Jahsaka
    ZS4
    Zwei-Stein
    Windows Movie Maker

Satöbbi
  • Mrena
    kéne nekem egy baszott jó videószerkesztő, amivel lehet kisípolni, szgépes effekteket nyomatni meg ilyenek
  • zvaragabor
    Jé téged más fórumon is meg lehet találni?
  • Dj Faustus #559
    Egyszer
    Kétszer
    Háromszor
  • riky1
    Sziasztok! Ki tudna nekem segiteni? Mp3-on van egy elöbeszed felvetelem, de tul nagy a hatterzaj. Szeretnem valahogy külön valasztani, de nem nagyon ertek hozza hogyan tudnam megtenni. Van itt profi ezen a területen? :)))
  • Evin
    Ezt viszont nem tudom. Én csak olyan gépet húztam eddig, ami nem gyárailag lett összerakva.
  • kissadamvikt
    ahan értem de egyik ismerősöm mondta h ilyen márkásabb gépeknél(IBM Compaq HP...) gyárilag be van állítva ez az érték és bios ból nem lehet húzni.... de azért megnézem
  • Evin
    Láttatlanban nem igazán tudom. Ha ott ülnék előtte, biztos elsőre menne.
    Csak azt tudom javasolni, nézd végig az összes menüpontot, és keress ki hol vannak a proci tulajdonságai(FSB, frekvencia...). Elméletileg kell lennie egy Auto beállításnak, amit ha átállítasz Manual-ra, több beállítás módosítása is lehetségessé válik. És akkor fentebb tudod állítani a frekvenciát.
  • kissadamvikt
    ahhan akkor IBM gépet biosból hogyan tudom húzni?