5473
Felhasználói programot keresek.
-
#593 Lehet egy kicsit hülye kérdésnek fod tünni! Olyan programot keresek amivel sok szöveget ABC sorrendbe lehet rakni! -
#592 [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1162993290&no=562]#562[/url] -
sferike2 #591 Ha jól értem csináljak képfájlt, és úgy mountoljam be a daemon-ba? -
#590 power ISO -
sferike2 #589 Sziasztok!
Olyan progit keresek, ami hasonló a daemon tools-hoz, csak minden típusú fájlt tud kezelni.
Köszike! -
#588 Hello, olyan videószerkesztő progit keresek, ami viszonylag komoly és felhasználóbarát, ilyen powerdirector-hoz hasonlót. Köszi. Lehetőleg privátba kérném a tippet. -
#587 Persze. -
#586 tudnátok olyan progit adni amivel Nvidiás VGA-k bios-at tom kiolvasni majd vissza írni?!?!?!?! előre is kösz -
#585 Winampba lehet olyan plug-int tenni ami megkeresi neten majd kírja a zene szövegét. Elfelejtettem mi a neve :S
?? -
#584 van az a progi amivel átkonverálom a videókat amv-be, hogy mp4 lejátszóra lehessen videót rakni(AMV convert tool).csak a lejátszón szaggat a hang.
nem tudjátok mi a baja? -
#583 szarul 80as évek -
#582 kössz.vissza állítom a rendszerórát akkor müxik a progi -
#581 Az adobe premiere ezen verziója lejárt. -
#580 Az Adobe Premiere Pro 7 ezt írja ki:
This version of adobe premiere pro has expired.
ez mit jelent?? -
fatr #579 sikerült már megoldani? -
#578 CloneCD -
#577 Google első találata:
Magic ISO Maker...
...az UIF-formátum teljeskörű támogatása
Forrás: HardwareOC
Vagy második találata:
Magic ISO Universal Image Format File
Forrés: filext.com -
Herti1 #576 jah
passz -
#575 ez lejátszó de az vmi képfile
*.uif -
#574 ez nem nyitja meg
-
#573 kössz
-
Herti1 #572 de az én kérdésemre is válaszoljatok !
hy...egy olan progit keresek amivel le lehet másolni a műsoros (CD) játékot..de úgy hogy ha lemásolom egy másik cd-re menjen..MŰSOROS szval cd-vel megy..vmi decrypter de a dvd decrypter nem jó mert az cd amit leakarok ! Help léccy -
Herti1 #571 radlight 4.0 -
#570 daemontools se poweriso nem nyitja meg
-
Herti1 #569 hy...egy olan progit keresek amivel le lehet másolni a műsoros (CD) játékot..de úgy hogy ha lemásolom egy másik cd-re menjen..MŰSOROS szval cd-vel megy..vmi decrypter de a dvd decrypter nem jó mert az cd amit leakarok ! Help léccy -
#568 uif fileot mivel lehet megnyitni? -
#567 Sziasztok nekem egy olyan progi kene amivel egyszeruen ossze tudnak ket gifet rakni hogy aztan mind a ketto egy gifben mozogjon remelem ertheto voltam :) Elore is koszi -
riky1 #566 Kössz Faustus -
#565 kössz span
-
#564 Fraps -
#563 hell!vki tudna ojan progit dobni amivel jatekbol videot lehet felv.? -
#562 Jahsaka
ZS4
Zwei-Stein
Windows Movie Maker
Satöbbi -
#561 kéne nekem egy baszott jó videószerkesztő, amivel lehet kisípolni, szgépes effekteket nyomatni meg ilyenek -
#560 Jé téged más fórumon is meg lehet találni? -
#559 Egyszer
Kétszer
Háromszor -
riky1 #558 Sziasztok! Ki tudna nekem segiteni? Mp3-on van egy elöbeszed felvetelem, de tul nagy a hatterzaj. Szeretnem valahogy külön valasztani, de nem nagyon ertek hozza hogyan tudnam megtenni. Van itt profi ezen a területen? :))) -
#557 Ezt viszont nem tudom. Én csak olyan gépet húztam eddig, ami nem gyárailag lett összerakva. -
#556 ahan értem de egyik ismerősöm mondta h ilyen márkásabb gépeknél(IBM Compaq HP...) gyárilag be van állítva ez az érték és bios ból nem lehet húzni.... de azért megnézem -
#555 Láttatlanban nem igazán tudom. Ha ott ülnék előtte, biztos elsőre menne.
Csak azt tudom javasolni, nézd végig az összes menüpontot, és keress ki hol vannak a proci tulajdonságai(FSB, frekvencia...). Elméletileg kell lennie egy Auto beállításnak, amit ha átállítasz Manual-ra, több beállítás módosítása is lehetségessé válik. És akkor fentebb tudod állítani a frekvenciát. -
#554 ahhan akkor IBM gépet biosból hogyan tudom húzni?