5473
Felhasználói programot keresek.
  • Nuki
    köszi ezeket láttam már, de olyan kéne amivel szabályoni tudom a letöltésemet. bitcomet túl sok sávszélességet szív el, és folyton ledobálgat az msn, net lassú, satöbbi. az meg úgysem fut maximumon, a letöltések nem szoktak többek lenni mint 50-100 kybte (már ezért is összeteszem a kezem ha ott töltök:) és még ígyis baromi lassú minden.
  • zvaragabor
    NetLimiternek van ingyenes változata, ami csak monitorozza a ki és bemenő orgalmat, korlátozni nem tud. NetLimiter Monitor

Vagy NetMeter.
  • Nuki
    halihó!
    netlimiter programot, vagy ahhoz hasonlót keresnék, ami ingyenes. tud valaki ilyet?
  • Gabe the Ninja
    ok.thx
  • phoenix1
    Nem létezik olyan program ami megnöveli a ram "kapacitását", viszont vannak programok amik felszabadítják a memóriát a felesleges "dolgoktól", ilyen pl. a "CachemanXP" is.
  • Gomber
    figyelj...
    ha megvan a NERO abban van egy konvertáló is!
    Menny rá arra hogy audio --> audió fájlok kodolása!

Ha nincs meg a Nero akkor nekem van egy nagyon jó konvertáló programom, küldj egy privátot az E-mail-oddal és elküldöm E-mailban!
  • Gabe the Ninja
    hi. van olyan progi amivel 1 picit meglehet növelni a ram-ot? mert laptopom van és nem akarom elveszíteni a garanciát(még van 1 év).ha van ilyen progi pls help
  • Mokus1
    Sziasztok nekem egfy olyan kérdésem lenne h az mp4 lejátszomhoz kaptam egykonvertáló progit csak a hang r
    ecseg alatta
    estleg nisnc valami más program a amv convert tool on kivül?
  • Mokus1
    Sziasztok nekem egfy olyan kérdésem lenne h az mp4 lejátszomhoz kaptam egykonvertáló progit csak a hang r
    ecseg alatta
  • Mokus1
    Sziasztok nekem egfy olyan kérdésem lenne h az mp4 lejátszomhoz kaptam egykonvertáló progit csak a hang ecseg alatta
  • Gomber
    nem adtak hozzá lejátszó programot?
    ha nem akkor írd be a fényképező nevét a google-ba és valamit biztos ki fog adni??
  • CaligulaHUN
    Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne,hogy csináltam egy fényképezőgéppel formázott sd-kártyára egy videót(kb 2-300Mb-os avit) amit a felvétel után töröltem és egy kép is készült utánna.
    Azt szeretném végre elérni,hogy ezt a videót vissza tudjam állítani.Ha a kép a bejegyzést fellül is írta akkor is ott van fizikailag mert nagyon sok programmal próbálkoztam de ezek a windowsosok nagyon gyengék és max egy kockát hoztak vissza a videóból meg a régi képekból és videókból párat.De a kereséseknél látszik,hogy annál a 2-300Mb-nyi résznél nem talaál semmit sem...szal csak utánna jönnek a régi képek.Ebből arra következtetek,hogy csak technikai akadálya van annak,hogy pl az egész sd-kártya adatait bemásoljam és szét tudjam szedni...ill ki tudjam szedni belőle azt az avit ami kell nekem.
    Nagy probléma még az is,hogy amelyik recovery program működne(elvileg) csak akkor ha a teljes verziót megtalalnám végre vagy megvenném...free használható SD recoveryt nem találtam.
    A merevlemezes visszaállítók közül a dos-os verziók a legjobbak de ugye SD-kártyát hogyan tudnék én beolvastatni dos alól?....szóval milyen programot ajánlotok erre a célra...ill hogyan lehetne dos alól beolvastatni(pl be-zippeltetni) az egész sd-kártya tartalmát,hogy azt ki tudjam hámozni?

Előre is köszönöm!
  • Gomber
    nem, ez mi??
  • mejik
    Köszi "pHoEniX" !!!!! Nagyon jó.... tetszik a progi!!!
  • phoenix1
    Megpróbálhatod a NeoDownloader-el http://www.neowise.com/, nem rosz ki progi, esetleg még a PicaLoader ha jól emléxem vagy még a Teleport.
  • mejik
    Sziasztok!

Valami olyasmit szeretnék, amit ha beállítom egy weboldalra, akkor az azon lévő képeket hozza elő nagyban és töltse is le.
    Pl: beállítom a www.hatterkepek.hu-t és a rajta lévő képeket mondjuk 3 oldal mélységben töltse le, de csak akkor ha teszem azt 15 kb felett van a kép mérete /hogy a kép kicsi változatát ne is szedje le/

Remélem értehtően írtam le.... Köszi!! Mejik
  • pipeppers
    Van nekem itt VDab-om, de nem tudok berakni akármit, és nem tudom, hogy mért. Nem fogad el, csak egy-egy video-t, azt se tudom, hogy mért fogadja el. Vagyis nem tudom használni. Pedig szinte mindenki azt mondja, hogy azt kéne használnom.
  • SuperCharger
    Hacsak nem keyframe-től keyframe-ig vágsz, muszáj újratömöríteni. Egyébként igen, VirtualDub-al lehet vagdosni, ahogy phoneix írta.
  • phoenix1
    Esetleg, ilyenről halottál: Dynamic DNS Setting - http://www.dyndns.org/account/
  • phoenix1
    Hi. Ha videot akarsz vagdosgatni akkor esetleg a VirtualDub.
  • Gomber
    jó de én nem uyg kondoltam, meg a programos dolgot nem gondoltam komolyan csak hülyeségből!
    és is ugy tudtam hogy a szolgáltató szabályozza, de egyik nap néztem a fórumban és valakinek elmagyarázták hogy hogyan kell dinamikussá tenni!
    csak nekem az azért nem jó, mert az ADLS volt és nekünk RÁDIOHULLÁMON jön a net!!
    Szerintem van rá mód hogy dinamikus vagy változó legyen a IP!
    na mindeggy, majd elmegyek egy olyan forumba ahol ezzel foglalkoznak!
    Azért köszi a válaszod!!!
  • pipeppers
    Helló!
    Vágóprogramot keresek XP alá, ami a megvágott anyagot nem tömöríti és nem konvertálja át, ha nem akarom, vagyis ugyanolyan marad a minőségem, mint volt.
  • mejik
    Sziasztok!

Valami olyasmit szeretnék, amit ha beállítom egy weboldalra, akkor az azon lévő képeket hozza elő nagyban és töltse is le.
    Pl: beállítom a www.hatterkepek.hu-t és a rajta lévő képeket mondjuk 3 oldal mélységben töltse le, de csak akkor ha teszem azt 15 kb felett van a kép mérete /hogy a kép kicsi változatát ne is szedje le/

Remélem értehtően írtam le.... Köszi!! Mejik
  • SuperCharger
    Nem vagyok nagy halozat guru, de sztem ezt a dinamikus/statikus aspektust 1 az 1-ben a szolgaltato szabalyozza.
    Hacsak nem a sajat LAN-os IP-det akarod cserelgettetni, de abban meg mi ertelme lenne?
    (ugy egyaltalan az egesz IP cserelgetesnek mi? ettol 5-10-24 oran belul minden programnak megszakadnak az rppen aktiv kapcsolodasai, es reconnect mindenhol...)
  • Bmx01
    hy
    tudnátok ajánlani HD-s filmekhez valami YÓ lejátszó programot
    KÖSZ előre is
  • Gomber
    iylen nehezet kértem volna?
  • phoenix1
    valamit mindig lefelejtek :P a progi ingyenes :)
  • phoenix1
    Classic media player - http://sourceforge.net/projects/guliverkli/
  • Gomber
    én most egy olyan progit keresek amivel az IP-et dinamikussá tom. tenni!
    pl.: bekapcsolom a progit és m,ondjuk 5 vagy 10 vagy 24 órán bellűl megváltozik!
  • Gomber
    telepísd fel a legujjab Nero-t, és azon annak van egy lejátszója ami azzal együtt felmegy azaz tudod változtatni a nyelvet
  • WOLF3x6
    Sziasztok!
    Az a problemam, hogy letoltottem egy 2 nyelvu avi kiterjesztesu filmet, de Windows Media Player-ben nem tudom valasztani a nyelvet, es egyszerre megy a 2. Tudna valaki erre egy programot ajanlani, amivel meg tudom oldani, hogy ha magyarul akarom nezni, akkor csak a magyar menjen, vagy forditva? Elore is koszonom!
  • Kövesdi A
    hi olan progira volna szükségem amivel Mpg fájlokat tudok össze várni anélkül hogy az eredeti össze vont mérete meg változna !
    VirtualDubMod , Easy video joiner kilöve haszna vehetlenek !
  • Gomber
    Hellosztok!
    én most egy olyan progit keresek amivel az IP-et dinamikussá tom. tenni!
    pl.: bekapcsolom a progit és m,ondjuk 5 vagy 10 vagy 24 órán bellűl megváltozik!
  • phoenix1
    Csak egy tipp azok számára akik még nem vettek új számítógépet (nem reklámozni akarok), próbáljátok ki a Netscape-t, meglepett, kellemesett csalódtam. :) Úgy néz ki mint a FF, és mégis gyorsabb, átnézni igazából nem volt időm, a gyorsaság viszont meggyőzött. Mindenesetre marad az FF is. :XD
  • kollektor
    hali!
    klikk
  • Bmx01
    hell
    tudnátok valmi jó programot ajánlani amivel 1 kicsit karbantartani tudnám az xp-met mert kicsit mostanság belassult
    előre is KÖSZ
  • heavyharris
    Sziasztok
    van egy gondom
    azert mert hamarabb megy a nem igenyes DV anyagokat egy LG asztali rekorederen egybol kiiron DVD re
    Ezzel meg semmi gond nem is lenne csak a kiiras utan akadozik rendesbol!!!
    van egy ismerosom amelyik athajtsa egy programon valamilyen savok jellenek meg es gyonyoruen mukszik
    az lenne a kerdesem hogy nincs valami otletetek hogy melyik lenne ez az program mert az illeto nem akarja elarulni !!
    ha nem is konkretan a program nevet irnatok meg akko r sem lenne baj csak tudjam legalabb hogy kb mi utan kutassak!!!!!
    koszi szepen elore is !!
  • phoenix1
    De jó, hogy mindenre figyelsz. :)
    Olyan "bevezetőt" szerettem volna készíteni, mint a QuickTime-nak van, ők ezt úgy hívják, hogy "Content Guide". Megpróbálnám, megpróbáltam SMIL formátumban, de a végeredmény valahogy nem ugyanaz mint ahogy a "Content Guide" is kinéz. Amikor a Content Guide megjelenik akkor egy pár px keret jelenik meg vezérlő elemek nélkül. Ahágy SMIL tutorialt láttam az interneten az annyi fajtául van leírva, a quicktime egyedi "kapcsolóit" használva sem jutottam előrébb.
    Például, van nekik olyasmi az ablak közepén ahol egy "slideshow" jelenik meg. Megcsináltam a képeket, kimentettem .mov-ba. De rájöttem, hogy így sem jó, mert akkor az egész (vagyis a SMIL-be beillesztve) el kell indítani a play gombal és csak akkor meg a beágyazott film.
    Huh, egy napot szántam erre, ha esetleg lenne ötletled, hogy hogyan lehetne olyasmit készíteni mint a "Content Guide" az jó lenne. Még egy érdekesség, hogy bár ez lehet, hogy csak nálam van így, hogy amikor elindítom a .smil kiterjesztésű fájlt, nagy sötétség, és amikor már lejátszotta vagyis a végéhez ért akkor jön be a kép, ez biztos csak inkább számítógép teljesítményével kapcsolatos.

Példát is mutatok:

<smil xmlns:qt="http://www.apple.com/quicktime/resources/smilextensions" qt:autoplay="true" qt:time-slider="false">
    <head>
    <meta name="title" content="Content Guide példa"/>
    <layout>
    <root-layout background-color="white" width="690" height="514" />
    <region id="content" top="15" left="15" width="484" height="324" />
    <region id="nav" top="16" right="16" width="190" height="320" />
    </layout>
    </head>
    <body>
    <par>
    <video src="welcome.mov" region="content" />
    </par>
    </body>
    </smil>
  • Dj Faustus #795
    Osxplanet helyett (Osxplanet Windows keresőkifejezéssel a Googleben): Pmglobe, vagy Earthdesk.

Az Origó szoftverbázisa (másodkézből lekésve) helyett pedig a Google Earth hivatalos elérése: Google Earth.
    Különböző időjárási műholdképek Google earth-höz itt.
    Teljes Földet beborító rétegek: itt.

"ÉN MEG EGY OLYAN PROGIT KERESEK, AMIVEL INTERNETEN KERESZTŰL RÁ TUDOK KAPCSOLÓDNI A TV-re vagy RÁDIÓRA"
    Ez az alábbi esetekben lenne lehetséges:
    1. A gépben TV/rádiókártya van és az adott géphez hozzáférésed van (más gépéhez illegálisan a másik fél beleegyezése nélkül hozzáférni bűncselekménynek számít).
    2. A gép és a rádió/TV egy szobában van, a gépben van infravörös kapcsolat és az adott géphez hozzáférésed van (más gépéhez illegálisan a másik fél beleegyezése nélkül hozzáférni bűncselekménynek számít). Ja és ismerned kell az adott TV/rádió távirányítójának jeleit.
    3. A te géped (ami lehet akár mobiltelefon, PDA, laptop, vagy mikrokontrollerrel felszerelt célhardver) és a delikvens rádiója/TV-je légvonalban nincs túl messze, és át tudsz "lőni" infravörös sugárral.

Az átlagos IRDA túl gyenge (max 1 méter hatótáv), szóval ez nem eszközölhető a 2. és 3. esetben. Soros (párhuzamos/USB vagy esetleg hangkártya) portra megfelelően illesztett nagy teljesítményű infra-LED talán már célravezetőbb (de ahhoz meg ajánlatos járatosnak lenni az elektronikában).
    Nézz esetleg körül a lirc/winlirc/jlirc környékén.

És egy jótanács: ne írj mindent csupa NAGYBETŰVEL. Zavaró. De ezt már egy előző hozzászólásomban elmondtam neked:
    Egy kis fórum etikett

phoenix1: Milyen célra kell a "bevezető"?
    Ha szimpla konzumer célra, ott a Microsoft Powerpoint (ingyenes helyettesítő: OpenOffice Impress).
    Ha webre: Macromedia Flash (na jó ez nem csak webre jó). Esetleg Javascript (a script.aculo.us vagy a moofx csomag érdekes dolgokat tud).
  • zvaragabor
    gondolj már bele, hogy tudnál számítógépről irányítani egy tévét, vagy egy rádiót???