5473
Felhasználói programot keresek.
  • Dj Faustus #993
    F-Prot: legfrissebb adatbázis maga a program.

Aids-lemez: az meg egy vírus. Aids kutató intézetekhez küldte körbe Joseph L. Popp 1989-ben. Bővebb leírás: Kis János, Szegedi Imre: Új víruslélektan, Cédrus kiadó, Budapest, 1991
    Vagy itt
  • Vardar
    Slovak Antivirus Collection jó csak #990 #989
  • zvaragabor
    Tévedtem, megvan még az F-Prot is a floppyn.
  • Vardar
    F-prot DOS-ra honnan lehet letölteni? A cég oldaláról nem megy?
  • Vardar
    Maga az AIDS lemez?
  • Vardar
    Merci beaucoup.
  • zvaragabor
    Én meg találtam itthon olyan floppykat, ami még fateromé volt. Van McAfee 2.29, TBav 6.38, meg F-Prot, de szerintem azt már régen formáztam.
  • Dj Faustus #986
    F-prot
    Slovak Antivirus Collection - itt találhatsz egy rakat Dos-os (némelyik már kissé elavult) vírusirtót.
    (Bár a DOS-szal - mármint az MS-DOS-szal - az a baj, hogy nem ismeri fel az NTFS partíciókat. Bár van arra is megoldás.)

• Gomber
    Mostmár mindeggy, mert ujra telepítettem a rendszert! De azért köszi!
    Valaki tud nekem átküldeni vista témát? Vagy az is jó ha belinkeli valaki!
    Már egy csomót találtam a google-ban de amikor letöltöm nem jó a téma!
    Ugyhogy előre is köszi!
  • Vardar
    Ilyen régi floppy korszakból származó víruskeresőket honnan lehet letölteni? (Sysdoki stb.)
  • Japep
    Hello!
    Melyik Neroval lehet saját DVD-t írni (menü szerkesztése...stb)?
    Nekem Nero 6.6.0.1 van, de ezzel nem tudok DVD-t írni (mármint DVD-formátumot).

Előre is kössz!
  • Dj Faustus #982
    Mint előzőleg mondták: a megoldás a gyártó (az alaplap, vagy a hangkártya, az audió chip) weboldalának felkeresése.
    Ha nem tudod ki gyártotta, nézd meg a hardverhez kapott kézikönyvben, vagy szerezd be az Everest Home nevű programot és határozd meg azzal.
  • phoenix1
    a gyártó webhelyéről?
  • Gomber
    Inkább ugy kérdezem hogy honnan lehetne letölteni ILLESZTŐPROGRAMOKAT!???
  • Gomber
    valaki tud olyan programot amivel le tudom tölteni a Hardwer-hez a friss illesztőprogramot? mert van egy kis gond az Auidó illesztő programmal ! nem tudom frissíteni!
    előre is köszi!
  • Gomber
    kössz de a ps topikban már segítettek! tudtam csinálni de az gyenge lett...és ezért kértelek fel! nem érzed magad megtisztelve xd?
  • zserrbo
    Köszi megnézem.
  • Dj Faustus #976
    Virtualdub. Kicsi, ingyenes, célra tökéletesen megfelel.
  • zserrbo
    Milyen progit ajánlotok több videó egyes részleteinek kivágásához? pl egy videónak csak az eleje kell, stb
  • Magnumrolcsi
    :DD
    "(egyébként hősies hozzáállással)" - ezt is megéltük :)
  • Dj Faustus #973
    Olvasd el a Photoshop topikot - ott a Photoshoppal foglalkozó lányok/srácok már (egyébként hősies hozzáállással) elpátyolgatták.
  • Magnumrolcsi
    3D Me Now Professional
  • Gomber
    hello Faustus!
    ha nagyon szépen megkérlek csinálnál nekem valahogy hogy van egy kép és valahogy mozogjon a szája! szóval gif-be!
    a képet én adnám!
    a választ előre is köszi!
  • Nuki
    Húha! Akkor már csak a megadott programokat kell beszereznem, mert nekem képkezelés és módosítás kimerül a Photoshoppal (+ACDsee) :) ...és ott én nem tudok ilyen kép-kivonási műveletet...

Köszi érte!
  • Dj Faustus #969
    Ha jól emlékszem (az oldal 2003-2004-ben készült) a steghide nevű programmal (majd a bmp-ből png-vé alakítás Irfanview-val) készült.
    Mellesleg vond ki egymásból a két képet (bármelyik jobbacska, rétegeket kezelő képszerkesztő program képes rá: például a Gimp vagy a Paint.Net is), mentsd el az eredményt bmp (vagy raw) formátumban és nézd meg hexa ediitorral a különbséget (bmp esetén fejléc van, azt ugord át). Az eredmény magáért beszél.
  • Nuki
    Kérlek válaszolj hogy rejtetted el az üzenetet a képben mert nagyon kiváncsi vagyok :P
    (tudom hogy láttad már a hozzászólásomat, és nem válaszolsz attól gyorsabban ha beírom, de sajnálom)
  • Japep
    Köszi, megnézem!
  • Dj Faustus #966
    Virtualdub, VirtualdubMod.
    Hogy ne legyen a "12 megából 100 MB" a tömörítést kell beállítani (Video/Compression, Audio/Compression menüpontok - ha a Video/Full processing mode és az Audio/Full processing mode be van jelölve).
  • Japep
    Hello!
    Olyan programra lenne szükségem, amivel meg tudok vágni egy videót (avi, mpeg) és ha végeztem vele, akkor nem lesz 12 megából 100 MB. :S

Előre is kössz!
  • MasterJay
    Hello.

Tegnap csináltam egy kis hülyeséget.
    A lényeg, hogy fájlokat kell visszaállítani. Viszont a fájlrendszer is elszállt.
    Találtam egy programot DiskInternals Partition Recovery v1.91.
    Ennek a programnak kersnék vagy key-t vagy crack-ot vagy egy régebbi v.-t!
    Ez képes volt visszahozni a dolgokat csak ugy mivel nem regelt ezért ténylegesen nem lehet visszaállítani vele.
  • Nuki
    azt hittem nagyon trükkös vagy :D

akkor én mivel találjam meg a micimackót a te képeden?
  • wba
    Hi! Tud vki ajánlani vmilyen tvtuner progit, nekem egy Asus MyCinema P7131-em van és nem nagyon tetszik a gyári program hozzá. thx
  • Dj Faustus #961
    Na te is kevered a Gizikét a gőzekével.
    Egy PNG képben szteganográfiával elrejtett szövegnek semmi köze a futtatható állományokban levő erőforrások átszerkesztéséhez (ez utóbbihoz kell a rshacker). A kettő két különböző dolog.

A Total Commander beépített nézőkéjével hiába is próbálkozol, a szöveg a képpontokban van elrejtve - ráadásul a PNG állomány tömörítve is van.
  • Nuki
    á én megbuktam, nem találtam meg :(

pedig f3(wincmd), forrás megtekintése, *.exe-re is átírtam, úgyse volt jó a reshackernek... :P
  • Dj Faustus #959
    #958-as hozzászólásod végén egy teljesen más dologról beszélsz, mint amiről én a #939-ben.
    Én a szteganográfiáról beszélek, amikor egy szöveget úgy rejtünk el egy képben, hogy a képen nem látszódik meg, hogy szöveget rejtettünk el benne.
    Például az alábbi képben elrejtettem egy részletet a Micimackóból:

Te meg egy programban (.exe kiterjesztésű, futtatható állomány) levő "képen" megjelenő (tehát nem rejtődik el) szöveget akarsz kicserélni.
    Ilyesmit például a Resource Hacker programmal tudsz megoldani. Ha "zoomolni" is lehet benne, akkor valószínűsítem a szöveg simán karakterláncként (tehát nem képként) van letárolva.
  • Magnumrolcsi
    Sajnos nincs.
    Amit a végén írtál az számomra kínai. :)
    Kössz :)

Van egy programom és abban akarnám átírni a szöveget, ezt..

biztos külön kép mert zoom-ni is lehet, de sehol nem találom
  • Dj Faustus #957
    Ha megvan az a (az elrejtendő információt még nem tartalmazó) képed, amibe a szöveg belekerül, illetve az a program, amivel az egészet végrehajtották (illetve, ha a szöveg külön titkosításra került, akkor a megfelelő kulcs).

Egyébként elég nehezen - azzal a kriptoanalízis (azon belül a stegoanalízis) foglalkozik.
  • Magnumrolcsi
    És fordítva is megtudom csinálni, hogy ami a képben van elrejtve szöveg azt lássam(gif kiterjesztésü)?
  • Japep
    Az a baj, hogy megnyitásnál ott vannak a videók, de ha meg akarom nyitni, akkor valamit kiír és nem nyitja meg...
    Pontosan melyik Nero-ra gondolsz ?
  • Nuki
    Ezt hogy érted?
    Én simán tudok vele menüs, testreszabható dévédét készíteni, úgy hogy saját videókat adok hozzá a dévédéhez, ennyi.

Ha ez nem elég akkor nem tudok segíteni, sajnálom...