5475
Felhasználói programot keresek.
  • Dj Faustus #995
    "Tudom, az Új víruslélektanból tudok róla! De hát ez érték a világ első globálisan támadó vírusa!"
    Akkor ezt is tudod:
    1. Víruskódot ne írj, víruskódot ne adj oda kívülállónak, ne terjessz, mert következményei beláthatatlanok!
    7. Vírus és másolásvédelem írásához sem pénzért sem pedig szívességből senkinek ne nyújts segítséget!

(Előzőleg említett könyv 11-12. oldala)

Megjegyzem: beírod a Google-be: virus source code és találhatsz párat. De nagyon vigyázz velük... ...teljesen Internettől elszeparált gépen próbálkozz, nehogy megfertőzzön valakit ;) Meg ki tudja mire jók...
  • Vardar
    Tudom, az Új víruslélektanból tudok róla! De hát ez érték a világ első globálisan támadó vírusa!
  • Dj Faustus #993
    F-Prot: legfrissebb adatbázis maga a program.

Aids-lemez: az meg egy vírus. Aids kutató intézetekhez küldte körbe Joseph L. Popp 1989-ben. Bővebb leírás: Kis János, Szegedi Imre: Új víruslélektan, Cédrus kiadó, Budapest, 1991
    Vagy itt
  • Vardar
    Slovak Antivirus Collection jó csak #990 #989
  • zvaragabor
    Tévedtem, megvan még az F-Prot is a floppyn.
  • Vardar
    F-prot DOS-ra honnan lehet letölteni? A cég oldaláról nem megy?
  • Vardar
    Maga az AIDS lemez?
  • Vardar
    Merci beaucoup.
  • zvaragabor
    Én meg találtam itthon olyan floppykat, ami még fateromé volt. Van McAfee 2.29, TBav 6.38, meg F-Prot, de szerintem azt már régen formáztam.
  • Dj Faustus #986
    F-prot
    Slovak Antivirus Collection - itt találhatsz egy rakat Dos-os (némelyik már kissé elavult) vírusirtót.
    (Bár a DOS-szal - mármint az MS-DOS-szal - az a baj, hogy nem ismeri fel az NTFS partíciókat. Bár van arra is megoldás.)

• Gomber
    Mostmár mindeggy, mert ujra telepítettem a rendszert! De azért köszi!
    Valaki tud nekem átküldeni vista témát? Vagy az is jó ha belinkeli valaki!
    Már egy csomót találtam a google-ban de amikor letöltöm nem jó a téma!
    Ugyhogy előre is köszi!
  • Vardar
    Ilyen régi floppy korszakból származó víruskeresőket honnan lehet letölteni? (Sysdoki stb.)
  • Japep
    Hello!
    Melyik Neroval lehet saját DVD-t írni (menü szerkesztése...stb)?
    Nekem Nero 6.6.0.1 van, de ezzel nem tudok DVD-t írni (mármint DVD-formátumot).

Előre is kössz!
  • Dj Faustus #982
    Mint előzőleg mondták: a megoldás a gyártó (az alaplap, vagy a hangkártya, az audió chip) weboldalának felkeresése.
    Ha nem tudod ki gyártotta, nézd meg a hardverhez kapott kézikönyvben, vagy szerezd be az Everest Home nevű programot és határozd meg azzal.
  • phoenix1
    a gyártó webhelyéről?
  • Gomber
    Inkább ugy kérdezem hogy honnan lehetne letölteni ILLESZTŐPROGRAMOKAT!???
  • Gomber
    valaki tud olyan programot amivel le tudom tölteni a Hardwer-hez a friss illesztőprogramot? mert van egy kis gond az Auidó illesztő programmal ! nem tudom frissíteni!
    előre is köszi!
  • Gomber
    kössz de a ps topikban már segítettek! tudtam csinálni de az gyenge lett...és ezért kértelek fel! nem érzed magad megtisztelve xd?
  • zserrbo
    Köszi megnézem.
  • Dj Faustus #976
    Virtualdub. Kicsi, ingyenes, célra tökéletesen megfelel.
  • zserrbo
    Milyen progit ajánlotok több videó egyes részleteinek kivágásához? pl egy videónak csak az eleje kell, stb
  • Magnumrolcsi
    :DD
    "(egyébként hősies hozzáállással)" - ezt is megéltük :)
  • Dj Faustus #973
    Olvasd el a Photoshop topikot - ott a Photoshoppal foglalkozó lányok/srácok már (egyébként hősies hozzáállással) elpátyolgatták.
  • Magnumrolcsi
    3D Me Now Professional
  • Gomber
    hello Faustus!
    ha nagyon szépen megkérlek csinálnál nekem valahogy hogy van egy kép és valahogy mozogjon a szája! szóval gif-be!
    a képet én adnám!
    a választ előre is köszi!
  • Nuki
    Húha! Akkor már csak a megadott programokat kell beszereznem, mert nekem képkezelés és módosítás kimerül a Photoshoppal (+ACDsee) :) ...és ott én nem tudok ilyen kép-kivonási műveletet...

Köszi érte!
  • Dj Faustus #969
    Ha jól emlékszem (az oldal 2003-2004-ben készült) a steghide nevű programmal (majd a bmp-ből png-vé alakítás Irfanview-val) készült.
    Mellesleg vond ki egymásból a két képet (bármelyik jobbacska, rétegeket kezelő képszerkesztő program képes rá: például a Gimp vagy a Paint.Net is), mentsd el az eredményt bmp (vagy raw) formátumban és nézd meg hexa ediitorral a különbséget (bmp esetén fejléc van, azt ugord át). Az eredmény magáért beszél.
  • Nuki
    Kérlek válaszolj hogy rejtetted el az üzenetet a képben mert nagyon kiváncsi vagyok :P
    (tudom hogy láttad már a hozzászólásomat, és nem válaszolsz attól gyorsabban ha beírom, de sajnálom)
  • Japep
    Köszi, megnézem!
  • Dj Faustus #966
    Virtualdub, VirtualdubMod.
    Hogy ne legyen a "12 megából 100 MB" a tömörítést kell beállítani (Video/Compression, Audio/Compression menüpontok - ha a Video/Full processing mode és az Audio/Full processing mode be van jelölve).
  • Japep
    Hello!
    Olyan programra lenne szükségem, amivel meg tudok vágni egy videót (avi, mpeg) és ha végeztem vele, akkor nem lesz 12 megából 100 MB. :S

Előre is kössz!
  • MasterJay
    Hello.

Tegnap csináltam egy kis hülyeséget.
    A lényeg, hogy fájlokat kell visszaállítani. Viszont a fájlrendszer is elszállt.
    Találtam egy programot DiskInternals Partition Recovery v1.91.
    Ennek a programnak kersnék vagy key-t vagy crack-ot vagy egy régebbi v.-t!
    Ez képes volt visszahozni a dolgokat csak ugy mivel nem regelt ezért ténylegesen nem lehet visszaállítani vele.
  • Nuki
    azt hittem nagyon trükkös vagy :D

akkor én mivel találjam meg a micimackót a te képeden?
  • wba
    Hi! Tud vki ajánlani vmilyen tvtuner progit, nekem egy Asus MyCinema P7131-em van és nem nagyon tetszik a gyári program hozzá. thx
  • Dj Faustus #961
    Na te is kevered a Gizikét a gőzekével.
    Egy PNG képben szteganográfiával elrejtett szövegnek semmi köze a futtatható állományokban levő erőforrások átszerkesztéséhez (ez utóbbihoz kell a rshacker). A kettő két különböző dolog.

A Total Commander beépített nézőkéjével hiába is próbálkozol, a szöveg a képpontokban van elrejtve - ráadásul a PNG állomány tömörítve is van.
  • Nuki
    á én megbuktam, nem találtam meg :(

pedig f3(wincmd), forrás megtekintése, *.exe-re is átírtam, úgyse volt jó a reshackernek... :P
  • Dj Faustus #959
    #958-as hozzászólásod végén egy teljesen más dologról beszélsz, mint amiről én a #939-ben.
    Én a szteganográfiáról beszélek, amikor egy szöveget úgy rejtünk el egy képben, hogy a képen nem látszódik meg, hogy szöveget rejtettünk el benne.
    Például az alábbi képben elrejtettem egy részletet a Micimackóból:

Te meg egy programban (.exe kiterjesztésű, futtatható állomány) levő "képen" megjelenő (tehát nem rejtődik el) szöveget akarsz kicserélni.
    Ilyesmit például a Resource Hacker programmal tudsz megoldani. Ha "zoomolni" is lehet benne, akkor valószínűsítem a szöveg simán karakterláncként (tehát nem képként) van letárolva.
  • Magnumrolcsi
    Sajnos nincs.
    Amit a végén írtál az számomra kínai. :)
    Kössz :)

Van egy programom és abban akarnám átírni a szöveget, ezt..

biztos külön kép mert zoom-ni is lehet, de sehol nem találom
  • Dj Faustus #957
    Ha megvan az a (az elrejtendő információt még nem tartalmazó) képed, amibe a szöveg belekerül, illetve az a program, amivel az egészet végrehajtották (illetve, ha a szöveg külön titkosításra került, akkor a megfelelő kulcs).

Egyébként elég nehezen - azzal a kriptoanalízis (azon belül a stegoanalízis) foglalkozik.
  • Magnumrolcsi
    És fordítva is megtudom csinálni, hogy ami a képben van elrejtve szöveg azt lássam(gif kiterjesztésü)?