5475
Felhasználói programot keresek.
-
Vardar #1075 Mint a littlepig? -
tud valaki oylan programot amivel hogy is mondjam! mesét lehet csinálni, vagy nem mesét hanem...na szóval olyan kéne amivel tudnék egy kisseb mesét csinálni! pl.: van egy ember ami megy, ugy hogy ne keljen 5 millió képet egymás után rakni hanem hogy nem is tudom hogy mondjam! hogy mennyen!
remélem érthető, előre is thx! -
3D Me Now Professional -
csgj #1072 egyik se jó, az elsőt nem is értem, a másik pedig nem támogatja az mds és mdf fájlt (azt akarok kiírni) -
dvddecrypter vagy az utódja imgburn...próbáld ezzel..ingyenes progik.. -
csgj #1070 azzal se ment, már próbáltam -
zserrbo #1069 bocsi írószoftverrel. -
zserrbo #1068 túlírással rámehet talán, de egy normál DVD-re nem megy 4,7gigabyte normál írással!
Próbáld meg amit itt javasolnak, a másik íróval. -
csgj #1067 de ez egy képfájl egy dvd-ről! -
zserrbo #1066 Idézek innen DVDfaq:
7.2-es pont
"A DVD világában sajnos igen zavaros a mértékegységek értelmezése. Például, egy egyrétegű DVD 4,7 milliárd bájt (G bájt) adatot tárolhat, és nem 4,7 gigabájtnyit (GB). Csupán 4,37 gigabájt adat fér rá. Hasonlóan a kétoldalas, kétrétegű lemez csak 15,9 gigabájt adatot tárolhat, ami 17 milliárd bájtnak felel meg."
Bár sose próbálkoztam a túlírással, így arra nem mondok semmit.
-
csgj #1065 én olyan progit keresek, ami képes 4,7 gigás dvd-re minimum 4,5 gigát írni... ugyanis a Nero 7 csak vmi 4,480 gigát képes írni, és amit én akarok a dvd-re írni, az kb 4,4890. Lényeg, hogy nagyon kevés megán múlik, és még túlírással is próbálkoztam, de csak tönkretette a dvd-t... -
-BIOS
-Everest Ultimate
-Everest Ultimate -
Haliho..3 progi köllene xD
-Egy prociteljesitmény növelő
-Procihőmérséklet jelző
-És egy olyan program ami leirja a konfigomat (részletesen)
Köszi előre is -
Időközben megvan a progi: PhotoCool és a PhotoELF. Ezt a két progit találtam ami alkalmas fotók kinyomtatására... Ha esetleg még akadna valakinek hasonló probléma.
Azért köszi a segítséget...
Üdv:Joe! -
Sziasztok!
Nekem egy olyan progi kellene amivel könnyedén lehet digitális fotókat kinyomtatni. Feltette az XnView-t és az IrfanView-t de ahogy elnézem egyiknek sem az erőssége ez a dolog. :( Nem lehet egyikben sem magni,h PL:10x15 legyen a méret.
Van valakinek valami bevállt progi erre...?
Köszke előre is!
Üdv:Joe -
phoenix1 #1060 Próbáld meg flashbe. Legutóbb egy lepkét animáltam (valódi képről van szó).
Ha flashbe csinálod akkor érdemes megrajzolni egy alakzatot amilyen nagyságúra akarod az arcot, majd egy új rétegbe ráfestel majd arra is beállítod a képet, persze utánna hozzá kell igazítani, hogy ugyanolyan legyen a száj részlet mint az eredeti képen. Utánna már csak animálni kell. Nem mondom azt, hogy nagyon tökéletes lesz, de ha ügyes vagy és ha tudsz legalább két képet csinálni a háttérben, hogy a száj nincsen rajta a másik képen amit utóbb említettem amit animálni fogsz azon pedig rajta van.
Sok sikert. -
Vardar #1059 Ezt már nem kérdezted? Ha Dj Faustus nem tudja akkor senki más. -
figyeljetek! van olyan program amivel egy képen lévő száját meg lehet animálni? a photo shoppon kívűl! de ugy hogy csak egy képem van! -
teologin #1057 Hello mindenki, tud-e valaki olyan letölthtő programot, amivel lehet analóg kártyáról PC-n TV-t nézni, és van teletextje, ráadásul nem shareware? Előre is kösz.PS: A Chris TV sajna "eldugta" a hangot az egész Windowsból, de egy rendszervisszaálítással megoldódótt. -
Vardar #1056 Jó, hogy operációs rendszer de van más is. Ennyire egyszerű? -
"Amúgy ismered a FreeDOS-t?"
Az MS-DOS-t ismerem - mivel használtam/használom (a Windowsban) is.
A FreeDOS meg nem nagy különbség.
"Miért van az, hogy a Linux és a Windows mellett ez a harmadik operációsrendszer amit komplett számítógépekhez adnak?"
Azért mert egy ismert operációs rendszer (még a mai napig benne van a Windowsban is némi maradéka). Meg ingyenes. -
Vardar #1054 Amúgy ismered a FreeDOS-t? Miért van az, hogy a Linux és a Windows mellett ez a harmadik operációsrendszer amit komplett számítógépekhez adnak? -
"Neked hogy van ennyi türelmed kibogarászni mindent? :D"
1. Nagy az empátiám (bár az egyre lustább emberek miatt egyre kevesebb).
2. Nem kell sokat kibogarászni. Az előbb említett esetben a Download FreeDOS menüpontban simán olvasható volt az egész.
Jó, persze ehhez angolul kell minimálisan tudni; meg az értő olvasás (amiből kis hazánk fiataljai eléggé a béka segge alatt vannak - tisztelet a kivételnek) is szükséges. Ha ezek valamelyike nincs meg (ami ebben az esetben eléggé hátráltatja az egészet - hisz egy specifikus, operációs rendszerről van szó, ami némi jártasságot igényel), akkor nem fog előrejutni benne a delikvens.
"Más régregek, és egyéb állatfajok már rég kimerülnek abban hogy "használj wikit" stb..."
Mint [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1162993290&no=1032]#1032[/url]-es hozzászólásom végén megemlítettem, ha valaki egy számítástechnikai témában jobban el akar mélyedni, ahhoz önálló, kísérletező "virtusra" van szükség. Helyetted a kutya sem fogja megcsinálni.
Pláne ha komplikáltabb a dolog. Mert amíg míg az egyszerű, egységsugarú átlagfelhasználó átlagos problémáival jön a delikvens, akkor még megérthető.
De ha már egy komplikáltabb dologba utánajárás, tanulás, gyakorlás nélkül fog az átlagfelhasználó - nos az már kissé zavaró. -
Vardar #1052 Faustusnak nagy a tudása éppen ezért fejből tudja melyik programot melyik oldalon keressen így már csak linkelni kell. Amúgy én is köszönök mindent. -
Nuki #1051 Dj Faustus! Neked hogy van ennyi türelmed kibogarászni mindent? :D
Más régregek, és egyéb állatfajok már rég kimerülnek abban hogy "használj wikit" stb...
Szóvalt te valami Shaolin pap vagy, vagy végtelen türelmességedből annyira is futja, hogy néha más helyett átnézz mindent és kiszolgáld őket? (amit már nekem is megtettél amit köszönök)
-
Vardar #1050 Egyébként ismeri valaki a Free DOS-t? -
Vardar #1049 Kösz, ezt akartam. -
Az oldalon olvasható a leírás:
To install FreeDOS, download the ISO image of the installation CDROM you wish to use:
fdbasecd
fdbasecd.iso is the recommended download for dial-up users and those with limited hard drive space. It contains only the BASE diskset and lacks a LiveCD portion. If you are not sure which FreeDOS "1.0" distribution you need, you should download fdbasecd.
fdfullcd
This is the recommended download for users with a fast internet connection and a reasonable level of free hard disk space. It is the same as fdbasecd, but adds the LiveCD portion and the COMPRESS, DRIVER, EDIT, GAMES, GUI, LANG, MEDIA, NET, and UTIL disksets. If you are an experienced DOS user, you should download fdfullcd. The fdfullcd also includes the source code of all BASE packages and a LiveCD portion, as does the fdbasews image.
Vagyis: van két CD-képfájl (.iso), amit kiírhatsz CD-re vagy bemountolhatod a virtuális gépbe (és arról bootolhatsz).
Az fdbasecd egy kisebb, az fdfullcd egy nagyobb, teljesebb változat (ez utóbbit javasolják kezdőknek). -
Vardar #1047 Igen, azt mondtam, hogy már tanítják 5.-ben. Még sohasem telepítettem operációsrendszert ezért kérdezem, hogy a http://www.ibiblio.org/pub/micro/pc-stuff/freedos/files/distributions/1.0/ található összes file-t letöltsem? -
"Dativus 7.3- at keresek!"
Hivatalos weboldal
Meg is rendelheted 22 980 Ft-ért.
E-mail címedet meg ne tedd publikussá, ha nem akarsz rá spamet.
"Milyen programmal lehet txt vagy xml fájlt késziteni??lehetöleg free program legyen,köszi"
Jegyzettömb, Pspad, Notepad++, Notepad2, jEdit, Context,... ...tovább is van, mondjam még?
Vagy írd be az alábbi parancsot a Start/Futtatás menüpontba:
dir c:\zenekkonyvtara\ /b /s >c:\ment\lista.txt
Zöld színnel jelöltem a zenéket tartalmazó könyvtárat, kékkel a lista helyét.
"Free DOS oprációs rendszert honnan lehetne letölteni és pontosan mit?"
Kereső!
Első találat!
"Ja már tanítják 5.-ben."
Nem messze tőlem itt egy 5./6-os számítástechnika tankönyv.
Idézet:
A memória időlegesen őrzi meg az adatainkat, ha kikapcsoljuk a gépet, akkor a benne tárolt jelek elvesznek. Ez alól csak a ROM kivétel. -
Vardar #1045 Ez is jó egy program lehet! -
Besztos :S -
Mokus1 #1043 De én a zenéimröl szeretnék késziteni mivel az Itunes csak ezt olvassa be a médiatárába. -
Jegyzettömb? :-p -
Mokus1 #1041 Milyen programmal lehet txt vagy xml fájlt késziteni??lehetöleg free program legyen,köszi -
carlos43 #1040 Ja bocs a címem:
[email protected] -
carlos43 #1039 Hello!
Dativus 7.3- at keresek!
Bármilyen formában érdekelne a dolog. Aki tud segítsen.
Előre is köszi.
-
Vardar #1038 Ja már tanítják 5.-ben. Free DOS oprációs rendszert honnan lehetne letölteni és pontosan mit? -
"Márcsak az kéne hogy hogyan lehet megcsinálni hogy éjjel is mennyen!"
Ha kikapcsolod a gépet, akkor mivel az alaplap, a processzor, a memória illetve a merevlemez(ek) nem kapnak tápfeszültséget. Ebben az esetben a gép nem tud dolgozni (Általános iskola 5./6. osztályában már megtanítják ezt. ;)), ebből következőleg a le-/feltöltés ebben az állapotban nem fog haladni.
Ha újra bekapcsolod a gépet akkor tudja folytatni a le-/feltöltést, ha a szerver is támogatja ezt.
Bővebben erről:
Can I resume a partially downloaded file? - Tudom folytatni egy részlegesen letöltött állomány letöltését?
Does SmartFTP resume file transfers? - A SmartFTP képes folytatni a megszakadt fájl-átvitelt?
Download - Queue - a letöltési sor használata
Upload - Queue - feltöltési sor használata -
JA!!!!!!!!! ezt még csak most ollvasom: "Ha kikapcsolod a gépet, akkor nem fogja folytatni. Csak ha újból bekapcsolod. ;) Mellesleg ezt a szervernek is támogatnia kell."
akkor nem kell! nekem ott a Total Commander! azt hittem hogy éjjel is megy!