5473
Felhasználói programot keresek.
-
Metteryx #1113 Hello
Olyan progit keresek amivel a .mkv filokat át lehet konvertálni DVD-re úgy h a minőség ne romoljon. -
#1112 Hát akkor nem volt sok értelme lehúzni. -
#1111 köszi az infot. -
kollektor #1110 egyik
másik
megoldás, de többféle van -
#1109 sziasztok tudja valaki hogy milyen progival lehet játékot szétvágni hogy több cd/dvd legyen?mert 6gb a játék -
#1108 aha köszi! én végülis most az egy alkalommal fogom használni az after efectet mert egy nagyon szép és élethű videót akarok öszedobni! ha valaki megmondaná hogy hogyan kell CSAK a lézerkardozást csinálni, örűlnék neki és nem kellene töb hónapot azzal töltenem hogy a filnek a felét megcsináljam! -
#1107 Pedig az lsmakerrel sokkal egyszerűbben meg tudod csinálni, viszont az after effectsben sokkal szebben. És ha az lsmakerral nem tudtál megbirkózni, akkor nem az after effectsel duplán nem fogsz tudni. Ez egy professzionális program videók utómunkájára, érdemes alapoktól kezdeni, megérteni a program működését, és nem rögtön belevágni a lézerkard gyártásba, és heteken keresztül kérdezősködni a fórumban, hogy mit hogyan csinálj.
Én csak azt tudom ajánlani, hogy ha csak lézerkardot akarsz csinálni, akkor lsmakerrel próbálkozz. Ügyesen meg van csinálva a program, ha jól csinálod, és csak egy lézerkard van a képen, akkor egy perc alatt megcsinálhatsz 30 képkockát is.
Ha viszont jobban el szeretnél mélyülni a digitális effektek készítésében, vagy nagyon hatásos dolgokat szeretnél készíteni, akkor kezdj el after effectsel játszadozni. Ajánlom a total training dvd-ket, de sokat kell próbálgatni is, nem csak lemásolni a tutorialokat ahhoz, hogy igazán jól tudj vele dolgozni. -
#1106 ja, csak éppen ősidől óta nem írtak bele:D -
#1105 van ilyen topik:D -
#1104 Igazatok van, és bocsánatot kérek mindenktől akit "megbántottam"!
Én soha nem leszek képes összedobni egy mesét, meg amint mondtam már le is tettem róla és azt is hozzá tettem hogy csinálni akarok egy Star Warsos kis videót!Kibróbáltam ezt LSMakert de mivel ilyen hülye vagyok még a leírás szerint se tudom megcsinálni!DE! hála Nuki-nak adott egy jó ötletet! Elmentem abba a topicba amit javasolt(már voltam ott egszer) és ott írták hogy az LSMakernél jobb a Adobe After Effects Pro v.7.0! Ne ezt letöltöm és keresek hozzá leírász meg magyarisítást ha van! Annyi segítséget szeretnék kérni hogy ha nem tok. valamit akkor segítsetek!
Igyekszek minnél kevesebbet írni ide! Vagy megnézem hogy van -e ilyen topic! Előre is köszi a s e g í t s é g e i t e k e t !!! -
#1103 nem leltem olyan bill kombinációt, amivel le lehetne tiltani. pedig végre megvan, én odakattintanák, csak utánna ha le van tiltva, nemtudom hogyan jutnék el oda egér nélkül:D
meg ugye csak rögtönzött tiltás\feloldás léne, gépeléshez meg ilyesmi..
egyes topikokba is katasztrofa hogys írok:( -
Nuki #1102 Fordítva szerintem nicns ami PS2-ből csinál USB-t... :|
Hát a többi az a te feladatot hogy oldod meg, most 1-2 kattintást csak megér, nem? -
#1101 leltem valami http://www.synaptics.com/ nevű drivert vagy programot, ami egész jól müködik vele, van bene tiltás is, csk azt kéne egy bill kombinációra állítani:D -
#1100 nálam nincs semmi ilyesmi beállítás:(
és usb-s egerem sincs.
holnap megkérdezek egy bótot, van e ps2-ből usb átalakító. itthon pont az ellentétje van:D anyám kapott régen egy delfines egeret ami usb-s volt, de a gépébe nincs usb :D -
Nuki #1099 Nekem úgy van beállítva, hogy ha bedugok egy norm USB-s egért, akkor kikapcsolódik a touch-pad. Ezt ha jól emlékszem az Vezérlőpút->Egér nél állítottam be ^^ -
#1098 olyan programot keresek Vistára, amivel egy billentyűkombinációra kikapcsolható a laptopon a touchpad (egér). magán a laptopon ilyen gomb nincs (eddig legalább is nem találtam:D), és eléggé zavaró gépezés közbe ha csak elmegy felette az ujjam már a kurzor ugrik mindenfelé. -
Nuki #1097 SG-n van topikja is.
Olvass át, csak kb. 130-140 hsz... talán van benne ami tud segíteni. -
zserrbo #1096 Erről eszembejutottak a hazai számtech és elektronikai termékeket forgalmazó és szervizelő emberek...Hát csúfos minden téren.
Nem mind, de úgy igazán kivétellel még nem találkoztam (szubjektív véleményem) -
#1095 Vajon mi a fenének készítik a rajzfilmeket olyan sokáig (a mostani 3d animációsokat is)?
Ja, hogy szakételem kell hozzá? Kemény munka, ügyesség, gyakorlás?
Gondolj bele, amikor fázisrajzonként készítették kézzel a rajzfilmeket - az szép meló volt! Most is kell hozzá azért érteni.
És ez nemcsak a rajzfilmkészítésben van ez így. Csak ezt sokan elfelejtik (és így jön létre a gagyi). -
#1094 pedig magyarul van...
eenél egyszerűbb leírást nem fogsz találni, ha ezt nem érted hagyd a fenébe...
csak azt kell csinálni amit ott leírnak...ennyi.. -
#1093 én ebből egy szót se értek! -
#1092 ja, igen köszi! -
#1091 ezer hála!:) -
#1090 nem, de nem találtam hozzá semmi tutorialt, meg leírást sem! -
#1089 mint minden programot ezt is meg kell tanulni..anélkül nem megy...
vagy valahogy máshogy gondoltad??? -
#1088 ez nagyon jó program! ezt tökéletes, nagyon sok mindent tud! csak a használatát nem tudom!:( -
#1087 köszi, amugy erről már hallotam de állítólag nagyon sok munka van vele: "Adobenak van az AfretEffects nevü progija..."de azért köszi!
és ezt a LsMarker-t te már használtad, vagy eltudnád mondani hogy hogyan tudnám megcsinálni? -
#1086 "Keresek olyan prgramot, amellyel videofile-okról tudnám lerippelni mp3-ba a hangsávot! "
Virtualdub: File/Open menüponttal videót megnyit, majd File Save Wav menüponttal hangsáv elment .wav kiterjesztéssel, de a videó hangcsatornájának tömörítésével. Ez jó esetben lehet MP3 is, de ha nem az, akkor egy hangszerkesztő (konvertáló) program (például Goldwave, Audacity) segítségével átkonvertálható.
"lehet csinálni, vagy nem mesét hanem...na szóval olyan kéne amivel tudnék egy kisseb mesét csinálni! pl.: van egy ember ami megy, ugy hogy ne keljen 5 millió képet egymás után rakni "
Adobe/Macromedia Flash (mivel ebben a vektografikus eszközökkel rajzolt fázisrajzok között létrehozható átmenet lásd: Motion Tween)
"nem tudsz olyanról mint amit a Star Wars-ban használtak, hogy megfogok egy botot vagy valamit és hogy olyanná csinálni mint egy lézerkardot"
Keress rá az LsMaker-re (ez egy magyar célprogram), vagy az Adobenak van az AfretEffects nevü progija... -
atika10 #1085 Szép jó napot mindenkinek
-
#1084 Helló emberek!
Keresek olyan prgramot, amellyel videofile-okról tudnám lerippelni mp3-ba a hangsávot! -
#1083 na jó mindegy, nem kell mert van egy jobb ötletem! de ahhoz kéne egy program is!nem tudsz olyanról mint amit a Star Wars-ban használtak, hogy megfogok egy botot vagy valamit és hogy olyanná csinálni mint egy lézerkardot! szerintem biztos van ilyen mert a Star Wars-ban is ezt használták! ha tudja valaki miről ugatok:D akkor legyen szíves segíteni! -
#1082 jaaa! paintal már én is csináltam egy kisebb mesét! de az nem az igazi! -
zserrbo #1081 Ezzel próbáltad Toon Boom Studio? -
jefferson83 #1080 Használj a próbálkozáshoz RW-s lemezt. Próbáld meg lemezről lemezre másolással (virtuális meghajtóról). Vagy csomagold be a képfájlt hátha nyersz vele annyi helyet amennyi kell és így írd ki. -
csgj #1079 azt írja, hogy nem találja az mds fájlt az mdf-t meg nem is támogatja :P -
#1078 pedig egyszerű....
felül megkeresed a iso/write menüpontot(asszem tools v mode) majd megkeresed asz mds/mdf filet...rákatt...írási sebességet beállítod (4x) és write... -
Vardar #1077 Az nem egy program hanem egy vicces mese amiben paint képek követik egymást alattuk hanggal. -
#1076 nem tudom mi az de ha mese és "jó" akkor IGEN!!!!!!!! -
Vardar #1075 Mint a littlepig? -
#1074 tud valaki oylan programot amivel hogy is mondjam! mesét lehet csinálni, vagy nem mesét hanem...na szóval olyan kéne amivel tudnék egy kisseb mesét csinálni! pl.: van egy ember ami megy, ugy hogy ne keljen 5 millió képet egymás után rakni hanem hogy nem is tudom hogy mondjam! hogy mennyen!
remélem érthető, előre is thx!