5473
Felhasználói programot keresek.
  • öregharcsa
    na megnéztem én melyiket használom...
    az egyik a Virtual.DJ.Studio.v5.3. a másik pedig a MixMeister.Studio.v7.0.8....
    az utóbbi úgy működik mint egy hangszerkesztő progi...látod a hangot és sorba rakhatod melyiket és hol mixelje össze...(egész jól használható)
    sajnos nem magyar!!!
  • akyyy
    van de az nemsok semmit tartalmaz. pl az emlitett bka videó sincs belinkelve, csak párnak tudom a nevét.
  • SuperCharger
    Ha a szerver nem támogatja, hogy lekérhesd annak a könyvtárnak tartalmát (ritka, hogy engedik), akkor semelyik progi sem fogja tudni, mi minden van ott, és mit kéne letölteni.
    Inkább keress egy olyan oldalt, ahova az összes file be van linkelve, és azt töltsd le vmelyik oldalletöltõvel.
  • akyyy
    igazából arra lenne szükség hogy egy videót letötlsek (előzetest)

még igy pl letudm szedni, de ha kitörlöm a végét, hogy csak a könyvtárt nézze, akkor már hibaüzi

és néha cselesek és megváltoztatják a nevél, pl nem bk_a.wmv, hanem bka.wmv, vagy bk1...

persze nem ezt akarom letölteni hanem mást, csak nemtudom hogyan irják ki:(
  • akyyy
    403-as hibát ír ki
  • Dj Faustus #1148
    "nincs olyan progi, amivel ha van egy webcim, monjduk egy köyvtár, akkor az azon belül lévő összes fájt letöltené?"
    WGet, HTTrack, Offline Explorer,...

"olyat nem tudsz ami olyasmi kezelőfelületü mint a virtual dj ?"
    Dj procuder szoftverek
    dj/ producer szoftverek
    dj software
  • akyyy
    nincs olyan progi, amivel ha van egy webcim, monjduk egy köyvtár, akkor az azon belül léő összes fájt letöltené?

• BBird
    Üdv!

Olyan programot keresek, amivel egyszerűen és jól betudnám állítani a monitor+TV beállításait.
    Ugyanis van egy 8800gtx, meg egy hdmi lcd. A kettő között dvi-hdmi kábel van.
    Klónnal müxik, de ha a monitoron állítom a felbontást, akkor öröklődik a TV-re is, így elég ronda. Ha meg az nvidia beállításoknál a 2. kijelzőn (TV) állítok 720p -t, akkor az öröklődik a monitorra.
    Meg aztán a TV-ről kilóg 1-1 ikonnyi a két széléről, s sehol nem tudom belőni az XP-nek, hogy monitoron húzza össze.
  • Gomber
    lehet hogy igazad van, olyat nem tudsz ami olyasmi kezelőfelületü mint a virtual dj ? csak ne legyen köze a virtuál és az atomix dj hez!
  • Dj Faustus #1144
    "Tudtok egy olyan progit ajánlani ami játék screenshotok készítésére alkalmas"
    Fraps
    Free EjoyShot
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1162993290&no=1124]#1124[/url]

"én DJ programot keresek amivel lehet mixelni, efektekkel tele nyomni...stb! tudsz ilyet az atomix meg a virtual dj kívűl? "
    Dj program... Hozzáértés nélküli zenekészítés... Ehh...
    Gomber, megint abba a hibába esel, mint az előbb.
    Lásd be: nincs olyan program, ami egyszerre magyar, könnyen kezelhető, és sok dolgot tud. Némi nyelvtudás, hozzáértés, kísérletező kedv kell.

A Virtual Dj egy alapvetően jó program (bár nem értek egyet az automatikus zenekeverő programokkal - a lényeget veszik ki az egészből), a Fruity Loops meg pláne (ez meg egy jól kezelhető szintetizátor-szoftver: némi zenei elképzettség - hangszeren való jártasság előnyös).

Hiába mondanánk szoftverneveket (Ableton Live, Sony Acid, Ultramixer) - vagy nem magyar lesz, vagy túl bonyolult lesz, vagy nem lesz ínyedre való.

"Lécci segítsetek, egy olyan video joinert keresek, ami össze tudja vágni a dual-audio-s avikat (tehát a 2-3 CD-seket egy nagy aviba)."
    Nandub, vagy a VirtualdubMod talán kezeli a dual-audiós avikat...
  • Vardar
    Ingyenprogram.hu-n képlopók meg ez a magyar elnevezés.
  • Qwerty4
    Épp ezt akarom elkerülni, nem szeretnék kilépegetni a játékból minden egyes shoti csinálása után, hogy a paintbe másoljam a képet és mentsem, fárasztó.
  • Vardar
    Prt Scr aztán Paintben Crtl+V?
  • Qwerty4
    Hello!

Tudtok egy olyan progit ajánlani ami játék screenshotok készítésére alkalmas, annélkül, hogy fényképezésnél automatikusan kilépne, hogy manuálisan mentsem a fájlt?Tehát automatikus mentésre lenne szükség, a mentés útvonalát megadhatom én magam...több képet is készíthetek, ezeket meg mind másnéven mentené a progi az adott mappába.
    Olyan játékokhoz kéne ahol nem lehet alapba shotikat csinálni.
  • Gomber
    én DJ programot keresek amivel lehet mixelni, efektekkel tele nyomni...stb! tudsz ilyet az atomix meg a virtual dj kívűl? ja meg a fruit loop -s sem jó! valami olyan kéne ami magyaR! ha tudsz ilyet!
  • öregharcsa
    akkor most vágóprogramot vagy Dj programot keresel...mert ugye a Dj programmal mixelni szoktak nem vágni...(+effektezni..stb ..majd ezt felvenni...)
    ha hazamegyek megnézem én melyiket használom(mixelni)....
  • Gomber
    ezt most ugye nem gondoltad komolyan? nekem megvan a magyar virtual dj de még arra se jó hogy vágjak vele! nagyon SZAR! egy normális zenét nem tudok vele öszevágni!
  • djaccsy
    Sziasztok!
    Lécci segítsetek, egy olyan video joinert keresek, ami össze tudja vágni a dual-audio-s avikat (tehát a 2-3 CD-seket egy nagy aviba). Már mindent próbáltam, de mindig csak az egyik audio-sávot hagyja meg.
    Lécci segítsetek ebben.
    Köszi
    djaccsy
  • akyyy
    nekem olyan progi kéne, amiha bekapcsolva hagyom a gépet éjszakára, akkor ébresztőórának tudnám használni, vagyis monjduk 6:00kor kezdjen el zenélni-.-, előre is köszi
  • öregharcsa
    most pont azt szaroztad le ami a legjobb...(az egyik legjobb)
    és még nyelvvizsga sem kell hozzá...én sem tudok angolul(sajna) mégis tudom kezelni...nem nagy dolog..
  • Gomber
    Faustus! tudnál nekem ajánlani egy olyan DJ keverőt amivel nagyon sok mindent lehet csinálni pl.: hangefektek, hullámzás...stb! az lenne a lényeg hogy magyar legyen vagy legyen hozzá magyarosítás! ja és igen nem kell Virtual Dj meg a többi szar!
    előre is köszi!
  • Gomber
    kösz
  • JoeFromHun
    HandyBackup-ot találtam jónak így első nekifutásra. Tud magyarul, nincs túl bonyolítva. Remélem jó lesz! :)
    Azért köszi mindenkinek!

Üdv:Joe!
  • shaba23 #1130
    Nincs valami olyan program, amilekapcsolja a gépet, ha megszakad az net és ~20 percig nem tud rekonnektelni?
    Vacakol az otthoni net és (torrent miatt) ha éjszakára, vagy amíg melózom bekapcsolva hagyom, nem akarom, hogy potyára menjen és fogyjon az áram :D
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Egy olyan progi kellene nekem amivel úgynevezett növekményes backup-ot lehet csinálni egy adott könyvtárról.

Köszke előre is a segítséget.

Üdv:Joe!
  • Dj Faustus #1128
    "hellosztok! nekem egy driver kéne ehhez a nyomtatóhoz: "hp deskjet 980cxi professional series" ez volt a dobozán!"
    A HP weboldalán könnyű megtalálni íme.

"Tud nekem valaki ajánlani spéci hangkeverő progit? Hanghullám szerkesztés, azonosítás, felismerés stb. érdekel benne."
    Mit értesz hangkeverő progin? Többsávos hangszerkesztő programot (Audacity, Audition, Multiquence), "Dj-keverőt" (Atomix, VirtualDj), vagy hangminta-bázisú zeneszerkesztő (Sony Acid, eJay) szoftvert?
    Mit értesz azonosításon/felimerésen? Mit ismerjen fel?
  • Gomber
    hellosztok! nekem egy driver kéne ehhez a nyomtatóhoz: "hp deskjet 980cxi professional series" ez volt a dobozán!
    előre is thx!
  • toni1790731
    Sziasztok!
    Tud nekem valaki ajánlani spéci hangkeverő progit? Hanghullám szerkesztés, azonosítás, felismerés stb. érdekel benne.
    Köszi!
  • Noodlee
    Köszönöm szépen!
  • Dj Faustus #1124
    "Olyan programot keresek, amelyik kijelzi az FPS-t játékok alatt."
    Free EjoyShot
    Fraps

"Még olyan kérdésem lenne hogy net sebességet hogy lehet optimalizáni mert hallotam olyan programról ami tud olyat?"
    Nagymértékben növelni nem fogod tudni. Egyes alkalmazásoknál - webböngészésnél, FTP-nél, egyes filemegosztó hálózatoknál - megoldható a tömörített átvitel, de ezt a szervernek is támogatnia kell - és nagy csoda nem érhető el.
    Illetve vannak olyan (FTP és HTTP) letöltésmenedzserek (például a Free Download Manager), amelyek több forrásból tudják szedni az adott állományt - így akár teljes sávszélességgel tudod tölteni az anyagot, és ha megszakad a letöltés, még folytatni is tudják - ha a szerver támogatja ezt.
  • Vardar
    Szerintem olyat nem lehet vagy csak olyan mértékben ami nem mutat jelentős változást. origo.hu-n szoftverbázisban találsz párat
  • Noodlee
    Hiho!

Olyan programot keresek, amelyik kijelzi az FPS-t játékok alatt.
  • Bmx01
    Még olyan kérdésem lenne hogy net sebességet hogy lehet optimalizáni mert hallotam olyan programról ami tud olyat?
  • Bmx01
    KÖSZ a segítséget.
  • Dj Faustus #1119
    "Egy olyan progit keresek amibe tudom tárolni az email címeket és utána bármikor tudok nekik levelet irni."
    E-mail kliens, beépített címtárral: Thunderbird

"Van olyan program, amivel egy zene (mp3) alól különböző hangsávokat ki lehet vágni?"
    Ilyen nincs. A számítógép képtelen megkülönböztetni egymástól a különböző hangszerek hangjaiit.

"Van egy zene aminek tetszik a ritmusa, a "háttérzene" viszont kurvára nem tetszik amikor énekelnek (rappelnek)
    Attól a rappes hangsávtól szeretnék megszabadulni. Megoldható ez valahogy?"

Erre van egy "klasszikus" megoldás, ami sajnos nem 100%-os.
    Erről már többször írtam - például itt vagy itt.

"tudna valaki ajánlani valami olyan programot,
    amivel a feliratot bele lehet égetni a videóba (avi), és nem romlik a kép minősége?"

Romlani mindenképpen romlani fog, hisz veszteséges kódekeket használsz (az egyébként kötelezően - hisz a videó tartalmába raksz + információt - szükséges) újratömörítéshez.
    Egyébként a Virtualdubot javaslom.

"Olyan progit keresek amivel a .mkv filokat át lehet konvertálni DVD-re úgy h a minőség ne romoljon."
    Itt is romlani fog a minőség, hisz az MPEG2 egy veszteséges tömörítést ad.
    Matroska fájlból DVD (Mkv to DVD)

"Keresnék olyan progit amivel 2 HD-s részt 1 be lehetne rakni,"
    Virtualdub: Nyisd meg az első állományt (File/Open), majd menj a megnyitott állomány végére, majd File/Append AVI segment.
    Utána állítsd be a tömörítést, és mentsd el az állományt.
  • Frobi
    Egy olyan progit keresek amibe tudom tárolni az email címeket és utána bármikor tudok nekik levelet irni.
    Elöre is köszönöm.
    Sos lenne
  • Sland
    Van olyan program, amivel egy zene (mp3) alól különböző hangsávokat ki lehet vágni?

Van egy zene aminek tetszik a ritmusa, a "háttérzene" viszont kurvára nem tetszik amikor énekelnek (rappelnek)
    Attól a rappes hangsávtól szeretnék megszabadulni. Megoldható ez valahogy?
  • Gomber
    Ja,de ezt nem gondoltam komolyan! láttam pár tutorialt-t és ettől van értelme az egésznek! szval lehetséges hogy több videót is csinálok! esetleg valakinek egy magyar nyelvü leírás, vagy magyarosítás, esetleg egy pontról-pontra menő tutorial, amit én mint kezdő is meg tok. csinálnI?
    előre is zhx!
  • ldavid
    tudna valaki ajánlani valami olyan programot,
    amivel a feliratot bele lehet égetni a videóba (avi), és nem romlik a kép minősége?
  • Bmx01
    hy
    Keresnék olyan progit amivel 2 HD-s részt 1 be lehetne rakni,
    leszedtem 1 filmet 8GB lenne csak mikor lejött akkor jöttem rá hogy 2 szer 4GB.
    Tudnátok v.mit ajánlani?
    THX