5473
Felhasználói programot keresek.
-
#1193 én (még mindig) keresek egy ébresztő progit. ami ha beállítom, akkor elkezd lejátszani egy zenét monjduk. vagy nincs olyan ami bizonyos időkor elinditja a winampot? (vista) -
#1192 Auto shutdown, ingyenes:) -
MASTER000 #1191 Pc Auto Shutdown vagy regisztáriós kód kellene vagy lyan amit nem kell regelni lécci segítsetek -
#1190 Köszi szépen, ez jó lesz! :D -
#1189 FileZilla - Magyar, ingyenes, nyílt forráskódú, nagyon jó. -
#1188 Hello!
Nem tudtok egy jó FTP letöltő programot? (Lehetőleg magyar legyen... :D)
Előre is kössz! -
Vardar #1187 Kösz. -
#1186 FLV Player-rel. -
Vardar #1185 .flv fájlt mivel lehet lejátszani? -
dibusz #1184 Köszi szépen ! -
#1183 Itt van a progi is:) -
#1182 Hypercam. -
dibusz #1181 Hi All
Nos nekem valami olyan progi kellene ami videóba felveszi ami a monitoron megjelenik.
Kösz.
-
#1180 kösz valami ilyesmit kerestem :) -
#1179 Ha Windows XP-d van, próbáld meg a Windows gomb+L betűt. Ja, és adj jelszót a saját felhasználói fiókodnak. -
#1178 olyan program van hogy elmegyek a gép elől és nem akarom hog ymás addig használja a gépet amíg vissza nem jövök szóval valami lock vagy valami? -
#1177 Mozilla:D -
#1176 Tudnátok mondani olyan programot ami elmenti az internet oldalakon használt felhasználónevet és jelszót?
-
#1175 Köszönöm a linket, de sajnos a célomat nem tudtam elérni vele :(. Az age of empires 2 -t akartam vele megcsinálni, hogy fusson xp-n is. Nem tudsz ajánlani vmit? :( -
#1174 "Ezt a programot keresném: unsafedisk v1.5.5"
Google első találata alapján:
unSafeDisc
"Egyik barátom azt mondta megduplázta a gépe memóriáját valamilyen programmal."
Bement az első közelébe eső számítástechnikai üzletbe és vett RAM-modult a gépébe.
Aztán eldicsekedte neked, hogy megduplázta a memóriáját.
"Videókártyával mit lehet tenni ez ügyben?"
Ott se számíts hatalmas növekedésre.
Lehet fentebb tornászni a GPU és a videómemória órajelét, de ennek is megvan a veszélye (ha nincs rendes hűtés rajta...).
AtiTool - min ATI mind NVidia kártyához. -
#1173 Sziasztok! Ezt a programot keresném: unsafedisk v1.5.5. Akinek megvan, vagy tud vmi ingyenes direct linket az légyszi írjon! MSN címeket privátban kérek. -
Vardar #1172 Egyik barátom azt mondta megduplázta a gépe memóriáját valmilyen programmal. Ezért kérdeztem. Amúgy kösz. Videókártyával mit lehet tenni ez ügyben? -
#1171 "Memóriát"
Mivel adott mérete van növelni nem lehet.
Esetleg vannak olyan optimalizáló programok, amelyek az operációs rendszerből kiszedik a fölösleges dolgokat, így memória szabadítható fel - de ne várj tőlük sokat.
Gyorsítani - esetleg a Biosban (alaplaphoz kapott programban) megnövelni az órajelet - de ez nem megfelelő hűtés (és túl nagy léptékű növelés) esetén eléggé veszélyes.
"winchestert"
Ennek is vannak fizikai korlátai - növelni nem lehet.
Ugyancsak léteznek takarító programok, amelyek helyet tudnak felszabadítani, illetve töredezettségmentesítés révén egy kicsit gyorsabbá tudják tenni. Csodára viszont itt se számíts.
"processzort"
Biosban (alaplaphoz kapott programban) lehet állítani az órajelet és a szorzót, de ugyancsak fontos a megfelelő hűtés, illetve az ésszel való állítgatás. -
Vardar #1170 Memóriát, winchestert, processzort lehet valamilyen programmal növelni/gyorsítani? -
Nuki #1169 Próbáld ki ezt: Cool Edit Pro -
#1168 Emberek! Mivel tudok midi filet átkonvertálni mp3-ba, vagy wav-ba? -
Vardar #1167 Tud valaki valami jó nem tűzfalba épített behatolásjelzőt/elhárítót? -
#1166 Sajnos ez nem megy. A virtuális memória annyira szerves része minden oprendszernek, hogy nem lehet mással helyettesíteni ezt a funkciót. A "szartseérésen" valamicskét lehet javítani, ha fixálod a méretét (min=max), esetleg egy fizikailag külön vincseszterre teszed, mint amirõl a programokat futtatod. De csodát semmitõl sem szabad várni, ha egy program nem fér bele a fizikai memóriába, akkor nem fér bele, és kész.
(1,5 GB RAM és fölötte egyébként már veszély nélkül kikapcsolható) -
#1165 Siasztok:)
Kellene nekem egy olyan program (ha egyáltalán van), hogy a vinyó kis részét RAM nak használja! Tudom hogy van virtuális memória, de megmondom az őszintét, szart se ér...:D -
#1164 Ja, elfelejtettem mondani, amikor első alkalommal elindítod, nagyon sokat vár(perceket), nem tudom miért. De el fog indulni. -
#1163 Ez a SUPER nevü progi tud szinte mindent szinte mindenből konvertálni. Sztem inkább tedd avi-ba, azt sok szerkesztőprogi támogatja, és vissza 3gp-be. -
FEEDER360 #1162 Hali! Tud valaki olyan convertáló programot mondani ami 3gp-ből csinál wmv-t? vagy pedig olyan videószerkesztő program kéne ami támogatja a 3gp-t! -
djaccsy #1161 Szia Faustus!
"Lécci segítsetek, egy olyan video joinert keresek, ami össze tudja vágni a dual-audio-s avikat (tehát a 2-3 CD-seket egy nagy aviba)."
Nandub, vagy a VirtualdubMod talán kezeli a dual-audiós avikat...
- Hát próbáltam, de nem okés a dolog... Hát ezt bebuktam. :-) - Na mindegy, azért köszi a segítséget.
Üdv
djaccsy
-
Vardar #1160 Kösz, ilyen MY Lockbox féle kellett. -
#1159 Köszi szépen ! -
#1158 Truecrypt - teljes partíció titkosítása, vagy virtuális titkosított meghajtó létrehozása
My Lockbox - titkosított mappa
Filewaster
7Zip - AES titkosítást használó tömörítő
Crypto-lock
Powercrypt
AxCrypt
WinPt
Compusec
ABC Chaos
AES free
Chaos Mash
Ironkey
Ice Encrypt
RipCoder
Camouflage
-
Vardar #1157 Ja olyan nekem is kellene az XP titkosítója semmit se ér(nem látom értelmét 1 felhasználós gépemen) a WinGuard Pro-t meg nem tudom kezelni. Olyan lenne jó mint a MSN Plus! beszélgetés titkosítója. -
#1156 Létezik-e olyan program, amivel a mappáimat tudom jelszóval levédeni? -
#1155 "én nem találtam olyan opciót hogy csak bizonyos kiterjesztésü fájlokat töltsön le"
Van bennük ilyen.
Httrack-ben például itt található -
mcsaba #1154 Sziasztok, olyan programot keresek amivel weboldalakat lehet letölteni, találtam is sok ilyen progit, pl. website downloader, httrack, de ezekben nincs vagy legalábis én nem találtam olyan opciót hogy csak bizonyos kiterjesztésü fájlokat töltsön le, pl, ha szeretnék egy oldalról minden jpg, fájlt letölteni, de egyébb fájlokat nem, arra van valamien progi? vagy a fentebb említett progikba van valami beállítás erre? segítségeteket előre is köszönöm.