5447
-
#963 -
Novo10 #962 Pontosan, így értettem én is. -
#961 magyarul nem halottam még :D
pedig megvan egyik haveromnak..na majd elkérem és kiprobálom már én is XD
ugy voltam vele 1 évadot minek nézzek magyarul ha a 2dikat már angolul kell..inkább néztem felirattal és kész..
am 3 részig nem tetszett annyira a sorozat ,csak azutan :D és egyre jobban :) -
#960 Ha nem hallottam volna az angol hangot, akkor valszeg elégedett lennék a szinkronnal, mert nem rossz, de eredeti nyelven a legjobb szvsz. és a filmzene is marhajó, a főcím meg csúcs :D -
#959 ráadásul jobban sikerültek a poénok a feliratban , mint a szinkronban.
(és akkor nem beszéltem a hangsúlyozásról) -
Csesza #958 ez így van, nekem 2 évad angol után, kegyetlen rossz magyarul nézni :S -
#957 aki először angolul nézte , annak szar(abb) a szinkron...(legtöbbünknek) -
#956 sztem is jó, első évadot én is ugynéztem végig. -
#955 Én is. Csak a 2.-at már korábban néztem angolul, mivel akkor még csak az volt.
Mostanság nagyon menő ez a hű de szar ez a magyar szinkron, én úgy nem nézem f@szság. -
#954 Sztem jó a szinkron. Első évadot úgy néztem semmi bajom nem volt vele. -
zotja #953 sztem is undoritó a magyar szinkron... meghalottam atya ég -
#952 egyetértek, a Dexternek viszonylag jó szinkronhangjai vannak, igaz nem tökéletes...ez van, ezt kell szeretniXD én azt mondom vannak olyan sorozatok amik MO-n azért nem lettek sikeresek, mert a szinkron hazavágja az egészet(lásd Traveler, BSG)...szerencsére a Dextert komálja a nép:) -
#951 ennél valóban tűrhető a szinkron, teljesen rendben van az alapján, amit eddig hallottam belőle. ettől függetlenül én is eredeti nyelven nézem. -
#950 egyáltalán nem rossz a szinkron... -
Novo10 #949 Egyetértek, én se bírtam 2 percnél tovább magyar szinkronnal :) -
#948 kész*
fakit-.- -
#947 tegnap láttam tévében egy Dexter részt. kérsz horror volt ez a szinkron.
vááááá :| -
#946 Ennek a Dexternek mindíg eszméletlen jó "Reklámjai" vannak. -
#945 xDDDD -
“Dexter csomagolópapírja. Megtartóképessége megakadályozza, hogy vérnyomot hagyjunk a helyszínen.”
-
#943 qrvajó :) -
#942 -
#941 bazzeXD
-
themiddleF #940 nekem megvan az egész dexter filmzene album, ha kell valakinek, írjon ide: [email protected] -
#939 Anyone -
#938 "If Enyone Deserves My Knife , It's Probably Car Dealers" -
#937 http://www.sho.com/site/dexter/season2/the_dark_defender.html
minirészek -
#936 egyébként a Dark Defender-ről mit lehet tudni? több rész után láttam egy pillanatra felvillanni. ez valami kis külön miniepizód vagy micsoda? -
#935 wow, kösz :) -
#934 1 óra keresés után megtaláltam és felraktam ide:
Long Way Home Jon Licht
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://rapidshare.com/files/121314062/xysat0bb1.MP3
Katt a free-re és download.
Remélem, hogy erre gondoltál. -
#933 köszi. rohadtul semmi infót nem találok erről a számról sehol :S -
#932 "long way home" by jon licht -
#931 S02E04 és ezen belül kb 08:40 körül csendül fel :) youtube-on kétlem h fent lenne. még ráeresztettem a telefonos zenefelismerőmet ami tényleg szinte minden számot fel szokott ismerni, de ez nem ment neki :) -
CUCLI #930 valaki linkelje be a jelenetet x) én is nézelődök akkor :P -
#929 sajnos neten nem találtam mást, mint hogy mások is keresik a számot, így nem tudok segíteni.
mivel van benne szöveg, nem hiszem, hogy OST-n rajta lenne (amiből tudtommal amúgy is csak 1. évados van még, de ebben tévedhetek)
sorry -
CUCLI #928 ostben nem nézted? vagy abban nem volt benne? -
#927 vki nem tudja a számnak a címét, ami az S02E04-ben van amikor Lila és Dexter a kocsival mennek? -
#926 Dexternek társa akadt
egy új szereplő...hát majd meglátjuk milyen lesz:D -
#925 ma indulna a 2.évad magyarul,de mégse...KATT IDE -
#924 link
ne itt offoljunk :)