5447
DexterBanner.jpg
  • Bulykin
    kiváncsi vagyok mi lesz a 3.évadban....ötletem sincs, hogy milyen szálon fog futni a sorozat, szinte mindent lezártak:D
  • tnm #842
    olvasd el újra! ;)

[kábelről átkerült országos csatornára, így az ~56 percről ~42 percre kellett vágni, és elvileg csak a káromkodásokat vágják, mivel az úgyse lehet országos adón]

showtime-on marad minden a régi kerékvágás szerint
  • zotja
    olvastam vhol h leakarják röviditeni..ne legyen benne ennyi vér csunya beszéd..stb.. elbasszák ezt a jo sorozatot akkor
  • zaki
    Kiv vagyok hogy milyen lehet most a sorozat megvágva, csúnya beszéd nélkül... :D
  • Hixer
    ugyanígy vagyok, kész volt a csávó, oltott mindenkit, röhögtem mindig
  • zotja
    Doakes-n én beszartam mikor mindig osztotta az embereket :D
    kemény csávó volt...sajnálom h meghalt :( ajánlották h nézzem a sorozatot..mondom okés megnézem..először 3 részt..utána megnéztem 2 nap alatt a 2 évadot :D kedvenc
  • Csesza
  • Blasta
    A második évadot nemrég kezdtem el, eddig 5 részen vagyok túl, de egyszerűen zseniális az egész, imádom Dextert és az egész sztorit, a mellékszereplőket is. Kevés ilyen sorozat van.
  • Csesza
    esélyed nincs :D
  • zotja
    a weedsbe sztwm Dexter bnője is szerepel Rita...vagy csak hasonlit ? :D
    sztem ő az
  • Bulykin
    áááhXD nem sex-et akartam írni:D:D lolXD
  • ChevyG #832
    :D:DDDD

sex=six

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1190307530

sírhant művek
  • Bulykin
    mi az a Sex feet under? ismertetőt tudsz linkelni?
  • Bulykin
    a Weeds nagyon jó:D:D a történet faxa, a szereplők is jók...csak ennyi tudok mondani, nálam a Weeds benne van a top10-benXD
  • ChevyG #829
    nálam a sopranos és a six feet under
  • zotja
    a weeds-et vki ismeri? mi a véleménye rola? :)
  • Szolnokboy1
    így van, sőt elsőkörben férfiaknak írták. a marc cherry (aki amugy meleg) mondta az elején, hogy ez férfiaknak lett elsősorban kitalálva. egyébként én sem nézem, tán egy részt ha láttam belőle.
  • zotja
    prison breaket nézem :) a ments meg meik is? ami megy az rtl en ?
  • Bulykin
    Vagy nézd meg a Supernatural-t, 3 évad van eddig és überfasza:D:D én is idén kezdtem el nézni és nagyon bejött ámXD
  • ProGabe #824
    látom sikerült elérnie a tv2-nek azt,hogy az egy női sorozat.elárulom:nem az,sőt!eleve férfiak írják...

zotja:elfelejtettem írni,hogy ha valami igazi feelgood sorozatot akarsz,tele jó nővel,akkor próbáld be a las vegast! :)
  • zaki
    :D

én se nézem, csak felsoroltam a legismertebbeket.
  • gabr
    Ehhh, született feleségek egy férfinak? Na ne már!
  • ProGabe #821
    ha hasonlóan igényes,és egyedi sorozatot akarsz nézni,akkor:

nip/tuck (kés/alatt),rescue me (ments meg) és a kistesója,a mindössze 19 részt megélt the job (a meló)
  • zaki
    kés/alatt, sírhant művek, heroes, prison break, 24, született feleségek, terminator - the sarah connor chronicles, dr house stb... :P
  • zotja
    azt nem szeretem :)
  • zaki
    lost :D
  • zotja
    mondjatok már vmi jo sorozatot amit érdemes letölteni :)
  • zaki
    úgy legyen :P
  • tnm #815
    sztem első pár rész már nyár vége fele fenn lesz megint
  • zaki
    ősz
  • zotja
    megnéztem minkét évadot :) kár h még nincs 3. :( mikorra várható?
  • II Rocky II
    google a barátm igen,akkor ha nincs a kérdésre megfelő topic akkor igen a barátom de amugy haragban vagyok vele...
  • zaki
    google a barátod.
    2 évad van, már leadták őket, most várjuk a harmadikat.
  • II Rocky II
    most ez a sorozat hol tart?most kezdeném el nézni és azért nem merek visszaolvasni.szoval hány évad ment le,mennyi várható,az aktuális évad hány részes.sztrájk miatt várható -e a sorozat megszakadása..egyebek.kis infot pls adjon vki.:) thx.
  • Bulykin
    http://feliratok.mooo.com/
    Beírod keresőbe hogy Dexter és majd az oldal legalján lesz.....
  • lang14
    sajnos az időm miatt én nem haladtam sokat, de annyi biztos hogy az őrmester követi Dexet, ez tuti hasonlóság.. de én úgy tudom nem nagyon fog egyezni..
  • threeman
    sok hasonlóság van a 2. évad és az új könyv között?
  • zotja
    hello. nem találok feliratot az s01ep01 hez ami dsr xvid no tv formátumu :( akinek van osszamár meg velem
  • lang14
    én is már 5.én :)
  • zaki
    Én már meg is vettem! :)