5447
-
#843 kiváncsi vagyok mi lesz a 3.évadban....ötletem sincs, hogy milyen szálon fog futni a sorozat, szinte mindent lezártak:D -
#842 olvasd el újra! ;)
[kábelről átkerült országos csatornára, így az ~56 percről ~42 percre kellett vágni, és elvileg csak a káromkodásokat vágják, mivel az úgyse lehet országos adón]
showtime-on marad minden a régi kerékvágás szerint -
zotja #841 olvastam vhol h leakarják röviditeni..ne legyen benne ennyi vér csunya beszéd..stb.. elbasszák ezt a jo sorozatot akkor -
#840 Kiv vagyok hogy milyen lehet most a sorozat megvágva, csúnya beszéd nélkül... :D -
#839 ugyanígy vagyok, kész volt a csávó, oltott mindenkit, röhögtem mindig -
zotja #838 Doakes-n én beszartam mikor mindig osztotta az embereket :D
kemény csávó volt...sajnálom h meghalt :( ajánlották h nézzem a sorozatot..mondom okés megnézem..először 3 részt..utána megnéztem 2 nap alatt a 2 évadot :D kedvenc -
Csesza #837 -
#836 A második évadot nemrég kezdtem el, eddig 5 részen vagyok túl, de egyszerűen zseniális az egész, imádom Dextert és az egész sztorit, a mellékszereplőket is. Kevés ilyen sorozat van. -
Csesza #835 esélyed nincs :D -
zotja #834 a weedsbe sztwm Dexter bnője is szerepel Rita...vagy csak hasonlit ? :D
sztem ő az -
#833 áááhXD nem sex-et akartam írni:D:D lolXD -
#832 :D:DDDD
sex=six
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1190307530
sírhant művek -
#831 mi az a Sex feet under? ismertetőt tudsz linkelni? -
#830 a Weeds nagyon jó:D:D a történet faxa, a szereplők is jók...csak ennyi tudok mondani, nálam a Weeds benne van a top10-benXD -
#829 nálam a sopranos és a six feet under
-
zotja #828 a weeds-et vki ismeri? mi a véleménye rola? :) -
#827 így van, sőt elsőkörben férfiaknak írták. a marc cherry (aki amugy meleg) mondta az elején, hogy ez férfiaknak lett elsősorban kitalálva. egyébként én sem nézem, tán egy részt ha láttam belőle. -
zotja #826 prison breaket nézem :) a ments meg meik is? ami megy az rtl en ? -
#825 Vagy nézd meg a Supernatural-t, 3 évad van eddig és überfasza:D:D én is idén kezdtem el nézni és nagyon bejött ámXD -
#824 látom sikerült elérnie a tv2-nek azt,hogy az egy női sorozat.elárulom:nem az,sőt!eleve férfiak írják...
zotja:elfelejtettem írni,hogy ha valami igazi feelgood sorozatot akarsz,tele jó nővel,akkor próbáld be a las vegast! :) -
#823 :D
én se nézem, csak felsoroltam a legismertebbeket. -
gabr #822 Ehhh, született feleségek egy férfinak? Na ne már! -
#821 ha hasonlóan igényes,és egyedi sorozatot akarsz nézni,akkor:
nip/tuck (kés/alatt),rescue me (ments meg) és a kistesója,a mindössze 19 részt megélt the job (a meló) -
#820 kés/alatt, sírhant művek, heroes, prison break, 24, született feleségek, terminator - the sarah connor chronicles, dr house stb... :P -
zotja #819 azt nem szeretem :)
-
#818 lost :D -
zotja #817 mondjatok már vmi jo sorozatot amit érdemes letölteni :) -
#816 úgy legyen :P -
#815 sztem első pár rész már nyár vége fele fenn lesz megint -
#814 ősz -
zotja #813 megnéztem minkét évadot :) kár h még nincs 3. :( mikorra várható? -
#812 google a barátm igen,akkor ha nincs a kérdésre megfelő topic akkor igen a barátom de amugy haragban vagyok vele...
-
#811 google a barátod.
2 évad van, már leadták őket, most várjuk a harmadikat. -
#810 most ez a sorozat hol tart?most kezdeném el nézni és azért nem merek visszaolvasni.szoval hány évad ment le,mennyi várható,az aktuális évad hány részes.sztrájk miatt várható -e a sorozat megszakadása..egyebek.kis infot pls adjon vki.:) thx. -
#809 http://feliratok.mooo.com/
Beírod keresőbe hogy Dexter és majd az oldal legalján lesz..... -
#808 sajnos az időm miatt én nem haladtam sokat, de annyi biztos hogy az őrmester követi Dexet, ez tuti hasonlóság.. de én úgy tudom nem nagyon fog egyezni.. -
#807 sok hasonlóság van a 2. évad és az új könyv között? -
zotja #806 hello. nem találok feliratot az s01ep01 hez ami dsr xvid no tv formátumu :( akinek van osszamár meg velem -
#805 én is már 5.én :) -
#804 Én már meg is vettem! :)