5447
-
#1083 10%nál tartok a fordításban. valszeg holnap reggelre meglesz. csinálja mégvalaki, aki hamarabb befejezi? Mert akkor nem erőltetem magam xD -
#1082 én részemről már befejezve:) -
#1081 baszki fejezzétek már be:)
késett a felirat és akkor mivan? majd lesz...hivatalosan még kint se kéne lenni a résznek... -
#1080 de nem értem miért kell provokálni egy elírás miatt, igaz én fogalmaztam elsőnek kicsit durva hangnemben, de nem sértésnek szántam, nem feliratkészítőt akartam megbántani, csak megjegyeztem hogy nem nagyon lesz, mivel más sorozathoz máskor már ilyenkor van, azt nem tudtam hogy angol nincs, mivel vhol olvastam hogy már van, nem gondoltam hogy ez a hozzászólás ilyen vitát indít... az hogy néha vmit elírok, vagy kihagyok egy betűt azért van mert gyorsan írok, de ez nem hinném hogy olyan nagy probléma lenne, más is hibázik, én mégsem kötök bele, és nem fogok emiatt rajta nevetni, na peace, szóljon most már Dexteről topik. -
#1079 nyalizik a halál, baszok a feliratodra. -
#1078 nem akarok beszállni az ellenségeskedők táborába (habár Te voltál az első, aki agresszív hangnemet ütöttél meg, ahogy erre már korábban is igyekeztem rámutatni), de én a helyedben, vagy nem válaszolgatnék a provokációra, vagy kétszer is elolvasnám, hogy mit írok be, mert most meg betűt hagytál ki a mondatból, amivel csak további alapot adsz a rajtad poénkodóknak.
amúgy meg azért nem készít senki magyar feliratot, mert még angol sincs feltöltve a legnépszerűbb feliratos oldalakra, már pedig nem csak sokat segít egy leírt eredeti szöveg, de anélkül gyakorlatilag garantált a félrefodítás (nagyon-nagyon kevesen _olyan_ jók angolból...), az időzítéssel való pepecselésről nem is beszélve. -
#1077 ez óriási poén volt, nyalizz csak felirakészítőnek... -
#1076 azt várhatod. -
#1075 csak majd nehogy ilyen legyen:
Dex ter els ő rés z :D -
saddi #1074 sok sikert hozzá;)
végeredményre majd kíváncsi lennék. -
#1073 jól van már, elírtam :) -
#1072 jól hang zik -
#1071 há má ne ki is álltam. -
#1070 ki.. kell.. bírnom..
nem.. eshetek.. bel..
csak pár hét.. csak pár..
-
#1069 jah és a lottószámaimat is basznak kihúzni, mindjá széjje verek valakit -
#1068 -.- -
saddi #1067 igen, mert köcsögök vagyunk, de hajrá, neki állhatsz -
#1066 feliratot basznak csinálni... -
#1065 köszi az infót mindenkitől. még dilemmában vagyok, hogy megnézzem-e most.. az a baj a Dexter-el, hogyha az ember megnéz egy részt, akkor nehezen bírja ki a következőig. a 2. évad végétől elvonáson vagyok, ha ezt megnézném, megint jönnének a tünetek :) -
cherubim06 #1064 Hú, az az utolsó mondat...csodálatos, egyszerűen csodálatos ez a sorozat! -
#1063 jó volt az új rész (s3e1) , hozza az előzőek szinvonalát
(már kezdtem hiányolni a szereplőket) -
#1062 ugyanúgy, ahogy az összes showtime-os szokott, kritikusoknak kiküldik előre az első pár részt, hogy a kritikák még a TV-be kerülés előtt megszülessenek ezzel is hírverést keltve az új évadoknak. there, i think it's a full answer:) -
#1061 ovassá' junkie-t -
#1060 szeptember 28... tavaly asszem 2 hónappal előbb jött ki az első 4(?) rész. újságírói preview, de mivel idén is, tavaly is szivárgott ki más showtimeos sorozat, sokak szerint szándékosan csinálja a csatorna. :) -
#1059 én egy ilyet látok:
3x01 - Our Father [DVDSCR - Eng]
hogy szivároghatott ki? messze van még a premier.. -
zotja #1058 felirat van hozzá? -
Doktor Lucsok #1057 káosz lesz! -
#1056 homic-idol :DDD -
a középső az nagyon fasza^^ -
#1054 hát valóban túl sok benne a dráma és kevés a krimi sztem, kicsit szappanoperásra sikeredett a sok ármánnyal. utolsó mondatból viszont szép csavarok lehetnek az évad végén, bár nem hiszem, hogy "azt" meglépnék -
#1053 én megvárom a premiert^^ -
#1052 Nah most jött le , mininován fent van.
De már csak holnap nézem meg sztem
-
#1051 olvasgattam már véleményeket a részról, akik már látták szerintük nem olyan nagy szám... -
#1050 Dexter.S03E01.PREAiR-Unknown ^^ -
#1049 Promós video - Dexter 3.évad -
knightbali #1048 Na, erre én is kíváncsi lennék. Azt mondták, hogy az 1. évad után nyomatják... -
#1047 te állat :D:D:D:D:D
grat, jó lett :D -
marcell007 #1046 Sziasztok!Toom , hogy felirattal illene nézni de én még is csak a viasat3on nézem bocsánat ,hogy ilyen hülyeséggel zaklatlak titeket de nem tudjátok ,hogy a viasaton mikor adják a 2. szezont? (lehet ,hogy én vagyok a hülye de nem találltam meg se a neten sem a TVújságban xD)
Előre is kössz a választ.:) -
#1045 odabasz, nem gyengén:d -
#1044 legközelebb előbb guglizok, mint kérdezek :S
Pierces - Secret