5447
-
Jó étvágyat!
Jó kép...
De messze van még az a 3.évad...
Akkor lehet, hogy ez lesz a 3.évad alapsztorija (#802) ??? -
#802 rendelhető!!!
Drága, Dolgos Dexter
-
#801 Persze, magyarul. -
#800 ebből ban lesz! -
#798 mármint magyarul?
az első nagyon tetszett :D -
#797 Most látom, nemsokárra megjelenik a 2. könyv. Már bele lehet olvasni. -
marcell007 #796 ja télleg rohadt jó de én csak a végét láttam a viasaton nem adják máshol?(magyarul) -
#795 én is első két évadot láttam,várom a harmadikat...sorozat így még nem kötött le! -
#794 1 évad 10. résznál tartok magyarul.
kegyetlenjó sorozat, eltalálták a stílusát.
mindenkinek ajánlom(Y) -
#793 -
#792 Szerintem nem kéne megölni!
Mert akármilyen gyilkos is szerintem egy ilyen szuperhős féle aki az embereknek tesz jót azzal hogy megöli a csúnya bácsikat! -
#791 Amikor néztem a Dextert, nekem mindig Bocskor jutott róla eszembe. :)
Ezt nem bántás képpen írom, mert nagyon szeretem a Bumerángot!
-
#790 jah, láttam én is. itt se egy lelkileg egészséges embernek adat az arcát (kicsit olyan betegesen beesett arcú a színész, szvsz) -
#789 Tegnap a szellemekkel suttogóban ott volt a Jeges!
De ott élt. Lehet Dexter mégse ölte meg. -
#788 -
#787 valaki felébred és kiderül, hogy az egészet csak álmodta XD -
#786 noob -
tajpan #785 Hello, mindenkinek! Végignéztem a 2.évadot, és 1et értek veled. Remek volt az újabb évad (bár kicsit nehézkesen indult) de max még 1 évad és abba kéne hagyni. Így legalább a csúcson hagyják abba. Nem úgy , mint számtalan jónak indult sorozat, amit addig húztak-vontak míg pocsék nem lett....Valami frappáns véget kéne kitalálni :)) Szerintem....... -
#784 szerintem ha elkapják és kivégzik/meghal .. bármi lesz.. akkor ott elbasszák a sorozatot a tipikus amerikai véggel :( (a gonosz elnyeri 'méltó' büntetését)
gyülölöm a happyend filmeket :P -
#783 Szerintem 2 lehetőség van:
1. Nem bukik le, és él boldogan, amíg boldogtalan nem lesz.
2. Lebukik, de ő tuti nem fog börtönbe menni, így értelemszerűen meghal.
-
#782 Szerintem ugy zárják le hogy haljon meg. -
#781 ahogy lentebb kérdezték, nézném én 6 évadon, ha mindig tudna valami meglepőt és újszerűt nyújtani.
De ha nem, nem ez lenne az első sorozat, melyet abbahagytam, lezárás nélkül (legútobb a Prison Breakkel voltam igy)
Nem tudom milyen lenne a jó befejezés.. szinte bármelyik alternativából ki lehet hozni egy ütös lezárást :D Személy szerint a lebukásának örülnék a legjobban (akár el is menekülhet, be is zárhatják.. mindegy). -
Csesza #780 volt már róla szó itt kicsit lejjebb, asszem arról volt szó, hogy szinte teljesen más :) -
#779 Könyvet olvasta valaki? Milyen? Full az, mint a sorozat? -
#778 dallas 365részes volt, mind nem láttam:D
ebből elvislenék 2x ennyit is
most baj h teccik? -
Csesza #777 igen én is írtam, hogy a baátnője reakciója nagyon érdekelt volna, de jah tényleg Masuka :DDDdddd gondolhatta volna, hogy pedig megfoghattam volna :P
-
#776 ahogy mondod, bár engem Rita reakciója érdekelt volna jobban (pláne mikor ezt összerakja Paul elhagyott cipőjével)
Meg Masuka fejére is kiváncsi lettem volna mikor kiderül, hogy nem ő a legbetegebb laboros... -
Csesza #775 tudom, de az, hogy ő mit gondol, hogy mi lesz a reakcio meg az hogy ténylegesen mi lett volna, az ugye teljesen más, ahogy a valo életben is... -
#774 "mert kívánics lettem volna a reakciókra, a huga..."
Te nem nézted a 2. évadot? Ott volt benne a hugának vagy 6 verziójú reakciója. -
Csesza #773 én mondjuk azt vártam a 2. évad végén, hogy lebukik és letartóztatják, reméltem hogy ez lesz mert kívánics lettem volna a reakciókra, a huga, barátnője, doakes őrmester (term. akkor gondoltam ezt mielőtt meghalt)
de így hogy nem bukott le és egyéb már így mégjobban várom a köv. évadot :) -
#772 Nem! A Blaha Lujza téri késes megöli! -
#771 Simpsons, SG-1, South Park, ha nem is olyan jók, mint a legelején, azért még ma is (ill. fináléig) elég magas szinvonalat hoznak/tak. -
#770 minden relatív!ha majd eljön az az időszak,hogy neked nem tetszik,cancelezed!ilyen egyszerű!
tudom,az nem igazi lezárás,de mégis mi lenne az?Dexter meghal?kiderül hogy ő a BHB és lecsukják 6000 évre?nem marad több gyilkos? :) -
#769 És ha mondjuk mind a 6 évad (vagy több) ugyanilyen jó lenne, mint ez a kettő? Tudom, hogy szinte lehetetlen, de ha ilyen lenne, akkor se legyen 6 évad? -
#768 ne már te 6 évadon keresztül néznéd Dexter tevékenykedését? Nem hiszem el hogy egy jó sorozatból akár Dallast is csinálhatnának, mert az megfelel a nézőknek :) Zárják csak le szépen valamikor, még mielött ötlettelenné, tucat termékké silányodna.
sztem -
#767 ..sztem. xD -
tevagyuncsi -
#765 Ausztráloknak nincs humorérzékük... :) -
gabr #764 Miért lenne fura? Eddig három könyv jelent meg... jövőre lesz negyedik is. -
#763 6 évad sztem már uncsi lenne. Már 3. is fura lesz szerintem. Nem kéne húzni sztem.