5447
DexterBanner.jpg
  • Japep

Jó étvágyat!

Jó kép...
    De messze van még az a 3.évad...

Akkor lehet, hogy ez lesz a 3.évad alapsztorija (#802) ???
  • ProGabe #802
    rendelhető!!!

Drága, Dolgos Dexter

• kirol
    Persze, magyarul.
  • AntiHero
    ebből ban lesz!
  • lang14
    mármint magyarul?

az első nagyon tetszett :D
  • kirol
    Most látom, nemsokárra megjelenik a 2. könyv. Már bele lehet olvasni.
  • marcell007
    ja télleg rohadt jó de én csak a végét láttam a viasaton nem adják máshol?(magyarul)
  • Scania Dáci
    én is első két évadot láttam,várom a harmadikat...sorozat így még nem kötött le!
  • PJack
    1 évad 10. résznál tartok magyarul.
    kegyetlenjó sorozat, eltalálták a stílusát.
    mindenkinek ajánlom(Y)
  • ChevyG #793
  • Attila8805
    Szerintem nem kéne megölni!
    Mert akármilyen gyilkos is szerintem egy ilyen szuperhős féle aki az embereknek tesz jót azzal hogy megöli a csúnya bácsikat!
  • kirol
    Amikor néztem a Dextert, nekem mindig Bocskor jutott róla eszembe. :)
    Ezt nem bántás képpen írom, mert nagyon szeretem a Bumerángot!
  • tnm #790
    jah, láttam én is. itt se egy lelkileg egészséges embernek adat az arcát (kicsit olyan betegesen beesett arcú a színész, szvsz)
  • kirol
    Tegnap a szellemekkel suttogóban ott volt a Jeges!
    De ott élt. Lehet Dexter mégse ölte meg.
  • kirol
  • tnm #787
    valaki felébred és kiderül, hogy az egészet csak álmodta XD
  • ChevyG #786
    noob
  • tajpan
    Hello, mindenkinek! Végignéztem a 2.évadot, és 1et értek veled. Remek volt az újabb évad (bár kicsit nehézkesen indult) de max még 1 évad és abba kéne hagyni. Így legalább a csúcson hagyják abba. Nem úgy , mint számtalan jónak indult sorozat, amit addig húztak-vontak míg pocsék nem lett....Valami frappáns véget kéne kitalálni :)) Szerintem.......
  • BlackShadow
    szerintem ha elkapják és kivégzik/meghal .. bármi lesz.. akkor ott elbasszák a sorozatot a tipikus amerikai véggel :( (a gonosz elnyeri 'méltó' büntetését)
    gyülölöm a happyend filmeket :P
  • kirol
    Szerintem 2 lehetőség van:

1. Nem bukik le, és él boldogan, amíg boldogtalan nem lesz.
    2. Lebukik, de ő tuti nem fog börtönbe menni, így értelemszerűen meghal.

• AntiHero
    Szerintem ugy zárják le hogy haljon meg.
  • Kmarha
    ahogy lentebb kérdezték, nézném én 6 évadon, ha mindig tudna valami meglepőt és újszerűt nyújtani.

De ha nem, nem ez lenne az első sorozat, melyet abbahagytam, lezárás nélkül (legútobb a Prison Breakkel voltam igy)

Nem tudom milyen lenne a jó befejezés.. szinte bármelyik alternativából ki lehet hozni egy ütös lezárást :D Személy szerint a lebukásának örülnék a legjobban (akár el is menekülhet, be is zárhatják.. mindegy).
  • Csesza
    volt már róla szó itt kicsit lejjebb, asszem arról volt szó, hogy szinte teljesen más :)
  • kirol
    Könyvet olvasta valaki? Milyen? Full az, mint a sorozat?
  • ChevyG #778
    dallas 365részes volt, mind nem láttam:D

ebből elvislenék 2x ennyit is

most baj h teccik?
  • Csesza
    igen én is írtam, hogy a baátnője reakciója nagyon érdekelt volna, de jah tényleg Masuka :DDDdddd gondolhatta volna, hogy pedig megfoghattam volna :P

• tnm #776
    ahogy mondod, bár engem Rita reakciója érdekelt volna jobban (pláne mikor ezt összerakja Paul elhagyott cipőjével)

Meg Masuka fejére is kiváncsi lettem volna mikor kiderül, hogy nem ő a legbetegebb laboros...
  • Csesza
    tudom, de az, hogy ő mit gondol, hogy mi lesz a reakcio meg az hogy ténylegesen mi lett volna, az ugye teljesen más, ahogy a valo életben is...
  • kirol
    "mert kívánics lettem volna a reakciókra, a huga..."

Te nem nézted a 2. évadot? Ott volt benne a hugának vagy 6 verziójú reakciója.
  • Csesza
    én mondjuk azt vártam a 2. évad végén, hogy lebukik és letartóztatják, reméltem hogy ez lesz mert kívánics lettem volna a reakciókra, a huga, barátnője, doakes őrmester (term. akkor gondoltam ezt mielőtt meghalt)

de így hogy nem bukott le és egyéb már így mégjobban várom a köv. évadot :)
  • kirol
    Nem! A Blaha Lujza téri késes megöli!
  • tnm #771
    Simpsons, SG-1, South Park, ha nem is olyan jók, mint a legelején, azért még ma is (ill. fináléig) elég magas szinvonalat hoznak/tak.
  • ProGabe #770
    minden relatív!ha majd eljön az az időszak,hogy neked nem tetszik,cancelezed!ilyen egyszerű!
    tudom,az nem igazi lezárás,de mégis mi lenne az?Dexter meghal?kiderül hogy ő a BHB és lecsukják 6000 évre?nem marad több gyilkos? :)
  • vasmacs
    És ha mondjuk mind a 6 évad (vagy több) ugyanilyen jó lenne, mint ez a kettő? Tudom, hogy szinte lehetetlen, de ha ilyen lenne, akkor se legyen 6 évad?
  • Kmarha
    ne már te 6 évadon keresztül néznéd Dexter tevékenykedését? Nem hiszem el hogy egy jó sorozatból akár Dallast is csinálhatnának, mert az megfelel a nézőknek :) Zárják csak le szépen valamikor, még mielött ötlettelenné, tucat termékké silányodna.

sztem
  • tnm #767
    ..sztem. xD
  • ChevyG #766

tevagyuncsi
  • GregSB
    Ausztráloknak nincs humorérzékük... :)
  • gabr
    Miért lenne fura? Eddig három könyv jelent meg... jövőre lesz negyedik is.
  • AntiHero
    6 évad sztem már uncsi lenne. Már 3. is fura lesz szerintem. Nem kéne húzni sztem.