5447
DexterBanner.jpg
  • II Rocky II
    jo.de na abbbahagyhatták volna,arra gondoltam mivel sztem mindent lezártak.Vagyis nem hagytak nyitott kaputt mint a pb-ben hogy majd Sco mit fog csinálni...
    azaz dexter mint a 24:D
  • Bulykin
    hát az odaátot egyáltalán nem zárták le a 2.évaddal...sry, de nézd meg újra, mert csak ott indult be nagyon durván a sorozat:D
    Egyébként a Dexterre én is nagyon kíváncsi vagyok, elképzelésem sincs, hogy milyen szálon fog tovább futni a sorozat, remélem valami hihetetlenül izgi és durva lesz:D:D
  • II Rocky II
    na megnéztem a második évadot is..hogy az a lila mien egy utolso keci kuva ringyo:@@@
    a végén azittem arrol fog szolni a 3.évad hogy dex megkeresi őt:D
    de amikor látom hogy megtalálta akkor örültem:Dkemény volt a vége..Doakes meg na egy kocsog de nem ilyen véget szántam neki :(
    összességébe nemtom hogyan tudnák folytatni a 3évaddal mert mindent lezártak.
    báááár a hadnagynőcike sztem nyomozni fog dex után,mert nem hiszi hogy Doakes lenne a mészáros,így nyomozni fog dey után (ismételtem magam bocs:D)...és ennnyi..mást nemtudnék kitalálni.

habár az odaátot is folytatják pedig lezárták sztem azt is a második évaddal.szal akkor ezt is lehet hogy dex tovább szeli áldozatait és kész :)))
  • kirol
    Az jó. :)
  • tnm #879
    mint már korábban is írtam, sztem már nyár végén indul, sőt jó Showtime szokás szerint első pár rész tuti kikerül már júliusig a netre...:)
  • Szolnokboy1
    ősszel, minden bizonnyal
  • Bulykin
    jee:D azt nemtudod mikor indul?
  • ProGabe #876
    a csatorna elnöke jelentette be a 2-ik évad utolsó két részének sajtóvetítésén,hogy lesz 3-ik évad!
  • zaki
    kb én is 2-3 nap latt toltam le a sorozatot, egyszerűen nem tudtam abbahagyni a nézését. még nincs bejelentve a 3. évad, de valszeg lesz ősszel(?). sorozatjunkien volt fent ez a kép 1-2 hónapja :D

• precision
    gyakorlatilag 2 nap alatt néztem meg a 2x12 részt
    hihetetlenül jó volt, az első évad csavarjai nálam nem ütöttek akkorát, nemtom, általában jó vagyok az ilyenekben és itt is ezt történt, hogy valahogy ráéreztem, hogy mi fog történni
    de a 2. évadnál egyik számításom sem jött be, egyszerüen zseniális volt, meglepett minden egyes pillanata, nagyon élveztem... top 1. sorozat lett ez most nálam, nagy neveket gyűrt maga alá, de megérdemli az első helyet

nem vagyok tájékozott a továbbiakban, mármint hogy egyáltalán lesz e folytatás és ha igen mikor?
  • ChevyG #873
  • kirol
    Szerintem biztos. :)
  • tnm #871
    te úgy általában véve nagyon unatkozol? csak, hogy már másodszor akarsz itt _nem értelmes_ és nem mellesleg off vitát indítani
  • gabr
    Te szegény! Annyira sajnálunk! Főleg a xbox360 árával egyenlő videókártyáddal erzünk együtt!
  • kirol
    Hát én biztos soha nem tudom meg, mert talán csak konzolra lesz. :(
  • roppii
    Kiváncsi vagyok hogy mennyire fog hasonlítani a filmre.:D
  • kirol
    Dexter - videójáték a sorozatgyilkos kalandjaiból
  • zotja
    én tesommal néztem végig mind a kettő évadot és neki már megmondtam figyeld meg ez a doktor lesz a jeges....de arra sztem senki nem számitott tényleg h ő a testvére
  • roppii
    Jaja.Erre azért nem gondoltam volna.
  • Kmarha
    mondtam hogy áll leesik :D
  • roppii
    Megnéztem az 1 évadot,most már következhet a 2-dik évad remélem ezek is jó részek lesznek.:)))
  • roppii
    Húúú ez nem gyenge amikor kiderül hogy van egy testvére Dexternek és ráadásul ő a gyilkos.Erre nem számítottam egyáltalán azt hittem hogy csak egy doktor és semmi több.
    Ja és feláldozta a testvérét hogy megmentse a hugát, pedig ő volt az egyetlent aki megértette hogy mit érez igazából.
  • tnm #861
    én értettem mire célzol, de ettől még f@sság amit írtál.

a Sex and the City, nah az p*nasorozat volt, a szül. feleségek nem az. az tény, hogy első évadokban főleg csajos problémák voltak, ahol valóban a feleségek voltak a központban és mellettük csak kellékként a férjek, de időközben a férfi karaktereket is felhúzták. én csak a 4. évad óta nézem (azt is csak azért, mert kiváncsi vagyok, hogy Nathan Fillion mit alakít).
    de az is biztos, hogy Eva Longoria nem a női nézőknek került be, mint eye-candy

DH egyszerűen csak lightosabb, és nőiesebb, mint a többi sorozat, de ettől még nem női! Viszont pl. hétfőnként reggel egy Dexter epizód után megnéze egy részt abból tényleg nevetséges, mert kicsit pitibbek a problémák. (Csajszi megszökjön-e a szeretőjével, vagy maradjon a férjével kontra villamosszék, vagy halálos injekció)
  • Kmarha
    nem :D van ott még olyan aspektus, melyre a végén derül fény.
  • gabr
    Úgy mondom, hogy megérsd...; fériak közül a buzik nézik nagy számban a született feleségeket, mert a buzik a lelkükben nők... ezért a női dolgok érdeklik. Sajnos, úgy látom a szövegértelmezéssel nálad komoly problémák vannak!
  • ProGabe #858
    férfiakat néznek az utcán azok a férfiak,akik nőket néznek a tv-ben? :S
    mindig be tudod bizonyítani,hogy számodra az értelmes gondolkodás ismeretlen fogalom.erre felesleges lesz úgy írnod,hogy várd a választ,mert nem lesz

bocs az offért :\
  • II Rocky II
    " mikor teljes egészében kiderül.. nagyott fog koppani az állad,"
    erre céloztáL?.
    -->
    "végre kiderül hogy ki a gyilkos,de nem gondoltam volna hogy a doki lesz"
  • gabr
    "nem az,sőt!eleve férfiak írják..."

Már, bocs, de ez kizzárt! Nincs olyan hülye aki néhány középkorú feleség mindennapi szenvedését eleve férfiaknak akarja eladni! Baromság!!! Biztoss van aki férfi létére állandóan nézi, de azok többségében az utcán is a férfiakat nézik, nem a nőket!!!
  • roppii
    Na végre kiderül hogy ki a gyilkos,de nem gondoltam volna hogy a doki lesz.De mit akar dextertől a doki.Nagy örömet szerzet magának dexter mivel megtörtént az első szeretkezése egy nővel.Úgy látom azért tetszet neki.:)))
  • Kmarha
    hohoooo.. emlékszem még az érzésre.. meg arra is mikor teljes egészében kiderül.. nagyott fog koppani az állad, ennyit elmondhatok, többet nem :D
  • roppii
    Egyre izgalmasabb ahogy telnek a részek.Az hittem hogy a 6-dik részben Dextert lebuktatja a kisgyerek.A jeges csávóra azért kiváncsi vagyok hogy kilehet.
  • lang14
    Las Vegas nagyon jó, tudom ajánlani..
  • Bulykin
    én még nem hallottam semmit róla, de lesz sztem
  • tep
    évadot
  • tep
    ki tudja , h a Viasat3 mikor fogja leadni a 2. sorozatot???
  • Bulykin
    hajráXD
  • roppii
    Akkor gyors megnézem még a maradék részeket és elkezdem nézni a 2-dik évadot.
  • roppii
    És az nagyon tetszik benne ahogyan Dexter viszelkedik, úgy csinál mit ha a gyilkolás egy hétköznapi dolog lenne.:)))))
    Na meg az ahogyan a nőkhöz viszonyul semmi sex csak kifejezeten barátság és kész.Azért már Ritával jól össze melegedtek.:)))
  • Bulykin
    jobb mint az elsőXD
  • roppii
    Most kezdtem el nézni a sorit és azt mondhatom róla hogy nagyon zsír.:))))Kiváncsi leszek hogy a 2-dik évad is ilyen jó lesz?