5447
DexterBanner.jpg
  • kirol
    Szeptember 30-án. Hát az jó messze van.

Bár ha most vége lenne is tökéletes vég lenne.
    A legvégén szerintem muszáj majd meghalnia, mert egyszer mindennek vége. Br lehet hogy ez majd csak a 6 évadban lesz, vagyis remélem minél később.
  • Mincsi
    szeptemberben vmikor.
  • ProGabe #760
    "Mikor lesz folytatás?"

adj hozzá egy évet az S2 bemutatójához.lusta vagyok utánanézni hogy az mikor volt :)
  • kirol
    Na végignéztem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az az iszonyat jó benne, hogy mindig van benne valami fordulat. Mondom milyen jó, hogy Deb elzavarta a hullafehér Lilát, és Dex meg kinyírja szépen el lezs rendezve. Erre elkúrta Dex, és lelépett Lila. Az hogy később kinyírta, mert ugye csak eltelt egy kis idő, mert már háza meg levele volt Lilának, ami ugye az országba érkezés után elég nehézkes lenne, mert nem tudja senki a címedet. Szóval jócskán eltelt a zidő. De ezalatt nem készített egy kis meglepit, ha történne vele valami, valaki kap egy levelet stb?

Mikor lesz folytatás?
  • ChevyG #758
    nem is belezte ki!:)
  • robotnyk
    más dolog tudni, meg más dolog látni, ahogy a tizenéves nevelt fiad éppen hidegvérrel kibelez valakit.
  • ChevyG #756
    nem, de tudta! (Ő tanította rá!)

NASCAR-os barátom nem figyelsz? pedig még nincs is szezon!:)
  • ChevyG #755
    nem a nővér ölte meg!!! csak Harry felismerte a sorozatgyilkost a nőciben! DExnek pedig kiadta a parancsot! a véletlen miatt lett az első -emberi- áldozata Dex-nek
  • robotnyk
    de azt az apja soha nem látta, mit tett a nővérrel
  • Kmarha
    !!!spoiler veszély, csak annak aki végignézte a 2. évadot is!!!

Adva volt ugye az első évadban, hogy a korházban az ápolónő adagolta túl a gyógyszert vagy mérgezte meg Dexter apját. Ezért is ölte meg Dex, mondta is, hogy ez volt az első, hogy hozzá kell szoknia.. stb.

A második évadban meg azt adják be, hogy az apja öngyilkos lett, Dexter miatt. Sőt még volt egy rész is, ahol megölte azt a férfit, aki az apjának a munkatársával végzett. Dexter apja itt jött rá hogy szörnyeteget teremtett.

Ugye nem csak én érzem ellentmondásnak ezt?! Két külön személy (csapat) irta a forgatókönyvet?
  • kirol
    Lenne egy kérdésem. Aki nem látta még legalább 2x11-ig, az NE olvasson tovább!!

Amikor Lila megtalálta a GPS-t, ki volt kapcsolna, mert ugye ő kapcsolta be. Na Dexter olyan hülye, hogy az útja előtt mindig bekapcsolta volna? Mert ha nem utazott, ezekszerint mindig kikapcsolta.

Amikor Doakes a dzsindzsásban ment éreztem, hogy tuti elkapja egy aligátor és jól megeszi, de nem így lett. Iszonyat jó, ha nem vizsgáznék holnap reggel, akkor még most megnézném tanulás helyett a befejezőrészt! :D

• tajpan
    Ahhoz képest, hogy annyira nem tetszik, mint az első évad, az első 6 részt 2 este megnéztem :)) Ez is jó, csak más:). Én nagyon ritkán tv-zem, sorozatokat meg pláne nem nézek, letöltöttem az első évadot, mert érdekes volt a story, és 2 este megnéztem a 12 részt..Zseniális a történet, a főszereplő pedig telitalálat!
  • tajpan
    oksi. Csak idézem amit Dexter mondott :) Legalábbis az első évadban, ha jól emlékszem éppen hajókázott az elején. És többször kihangsúlyozza, hogy : "ha lennének érzelmeim" bla-bla. :)
  • ProGabe #749
    hogy tudjuk régebbről: "nem érez semmit"

SZERINTE nincsenek érzelmei!az,hogy megtudta hogyan ölték meg az anyját,hogy 2.5 napig ült 30 centi alvadt vérben a TESTVÉRÉVEL,akit aztán megölt,egy kicsit "gatyába rázta" Dextert is érzelmileg :\
  • kirol
    Én a 2x10-nél tartod és szerintem sokkal jobb, mint az első évad. Olyna fordulatok vannak benne, hogy egyszerűen nem lehet megunni a nézését!
  • tajpan
    Hello, és Búék, mindenkinek!!!!
    Én a 2x06 nál járok, de eddig az a véleményem, hogy az első évad jobb volt. Kicsit kezdi elveszíteni a varázsát a sorozat. Dexter lelki válsága, bénázása az első 2 részben kicsit idegesítő, pláne, hogy tudjuk régebbről: "nem érez semmit".... Érzelemmentes muki szerelmi 3szögben.. :))) Barátnője anyukájának odaköltözése pedig kimondottan erőltetett....Kezd olyan szappanoperás fílingje lenni. Az első évad fergeteges volt(!), ez kicsit gyengének tűnik, de van még 6 rész, az remélem rácáfol erre :)))
  • kirol
    Na most néztem meg a 2x07-et. Hát ez a Lila is egy elmebeteg lesz biztos. :)
  • robotnyk
    a sorozatban a módosításokkal sokkal élvezetesebb, én kicsit többet vártam a könyvtől.
  • Trisztin
    már itt van a polcomon két vizsga között szánok rá időt :)
  • ProGabe #743
    elolvastam a könyvet!

simán ki merem jelenteni,hogy 90%-ban más a sorozat!a karkterek nagyjából ugyanazok,de a történetet csak nagyon nagy vonalakban követték

nem mondom azt,hogy egyik jobb vagy rosszabb,mint a másik,hiszen mindkettő lényege Dexter :)

olvassátok el ti is!nagyon megéri!
  • Mincsi
    nem tudta, nem szólt neki senki és nincs benne az ügyben.
    egyelőre. :)
  • kirol
    Most néztem meg pont a 2x05-öt, amiben előjött ez a "hős".

Spoiler
    Itt nem tudta Dexter, hogy a kikötőben kamerák vannak? Mert míg kereste a vérnyomokat a hajón azon gondolkodtam, hogy miért csinálja, amikor kamerák vannak ott, erre a végén mutatják is. :)

MÁS:
    Olvasta itt valaki Keller -t?
    Mármint Lawrence Block: Bérgyilkos könyvsorozatát?

Ebből is jó kis filmet lehetne csinálni.
  • Csesza
    :D
  • tep
    :)
  • ChevyG #738
    http://www.torrentz.com/search?x=0&y=0&q=Dexter+S02E12

ezek vannak
  • ggeerryy
    Dexter S02E12 PREAIR DVDRip XviD gondolom mindenki ilyen formában szedte le...nah én nem találom az isounton, mininovan se a thepiratbayon, valaki valami ötlet?
  • gabr
    Itt van egy új videó, és elméletileg néha fellépnek a szereplők is...

http://www.sho.com/site/dexter/chat.do
  • drjones
    Próbáld mg ezt:
    http://isohunt.com/torrents/?ihq=dexter

itt biztos megtalálod a megfelelo rilízt
  • ggeerryy
    Valaki tudna adni egy linket??nem találom az olyan torrenteket amelyekhez van felirat csak a xor-osokat de ahoz meg még nincs felirat...előre is kösz!
  • zorden
    Nagyon szuper :-))) Mindket szezon csillagos otos nalam, remelem tudjak tartani a szinvonalat a harmadikban is.
  • Csesza
    :O az de soká van :S
  • gabr
    2008 szeptember vége felé
  • AntiHero
    jövőre^^
  • Csesza
    mikor lesz köbö a 3. szérija?
  • AntiHero
    "Igen"-t, kihagytam a válasz elől:)
  • AntiHero
    2. szezon ütős volt. Ilyen jól megírt sorozatot még nem láttam.

Utolsó kérdésre a válasz(12. rész):

"Gonosz vagyok...vagy jó?
    Többé már nem teszem fel
    magamnak ezt a kérdést.
    Mert én nem tudom rá a választ.
    Van olyan, aki tudja?"

Válasz: "Mert te Dexter vagy"

Doakes-et is sajnálom. Eleinte utálta, de valahogy hiányzik:(

Örülök hogy Ritával van megint Dex.

Deb az megint "szopott":) A végén Angel-al jön össze:D

3. széria gyere már:D
  • Attila8805
    Na 2. szezon fégignézve!
    Várjuk a 3.-at!!!!
  • Szolnokboy1
    Lila nem akart mást, csak szeretni Dextert. Nem volt ő rossz ember, csak segítség kellett volna neki, amit Dexter meg is adott neki a maga módján :)
  • ProGabe #724
    jó látni,hogy más is így gondolja,kb én is ezt írtam!

#714:tényleg jó hogy,szólsz.köszi!foly - foj.furcsa,hogy ilyet vétek,pontosabban nem tudok :S

3. évad
  • ffxi
    Naon helyes!