5447
-
#1003 #994 -
http://www.sg.hu/cikkek/61626/itt_a_dexter_3_evad_elozetese -
#1001 Nemsokára megjelenik iPhone-ra a Dexter-játék. -
#1000 yó mindenki értette amugy :D
by the way: #1000 TÉK :D! :D -
#999 kóóódja?:DDDD
kódex esetleg:DDDDD -
#998 ya kay. good (y) -
#997 mester volt a harry .. kódjával
második évad végén volt vmi hasonló megjegyzése dexnek, hogy most már tökéletesen végzi a dolgát, nem kell tovább kisérleteznie.. tud mindent :) -
#996 hogyérti hogy a tanulóból mester lesz?
mijen tanuló? és mijen mester?:o -
#995 zsír, cska jönen mááár:) -
#994 S3 2 perc 44 mp-es überalles promo!
(azért így, mert jobb minőség mint youtube és társai) -
#993 hát, nemtom milyen volt a szinkron, állítólag nem volt rossz, viszont azért mindig az eredeti hanggal az igazi. sztem annyira nem a beteges hangulat itt a lényeg ennél a sorozatnál, nem véletlenül olyan az eredeti szinkron, amilyen. -
Code92 #992 tettszett ahogy a szinkron megvolt csinálva az adta meg azu egésznek azt a beteges hangulatát, felirattal ez kicsit redukáltabb lenne, de már töltöm a 2. évadot is -
#991 sztem arra gondoolt,h felirattal nem szívesen :D
pedig a 2.évad sokkal jobb mint az első,szal elsőt végbírtad nézni akkor a másodikat kihagyni vétek lenne ;) -
#990 annyira nem beteg ez szerintem :)
most azért nem esel neki szívesen a 2. évadnak, mert "külön hangja volt a gondolatainak és magának a szereplőnek"? :S -
Code92 #989 nah megnéztem az első évadot, hát ez iszonyat beteg egy sorozat.... jól megvolt csinálva h. külön hangja volt a gondolatainak és magának a szereplőnek, nem szívesen esek így neki felirattal a 2. évadnak.. -
#988 szeptember 28?! 2 nappal hamarabb -
-
#986 jó lesz avatarnak :D -
#985 -
Csesza #984 -
#983 ya ok.
#973: :D -
#982 most már leesett, elküldtem hozzászólást és egyből beugrott:D -
#981 rájöttem mit akar mondani :D
azt mondja h visszatérő szereplő lessz :D
a lessz-en van a hangsuly vagyis szerepel a 3.évad 1ső részében és visszatér a 4dikbe kb..igy LESSZ visszatérő :Ddddd
érdekes ... -
#980 de majd fog. több részben is. de nem lesz állandó szereplő. ezért visszatérő szereplő. -
#979 meg ott van hogy a S03ban...sztem tök értelmes a mondat^^ -
#978 azért van ott a LESZXD -
#977 deő még nem szerepelt egy részben se. -
#976 miért?:D
most összezavarodtam... tudtommal az a vissaztérő szereplő aki pl.a S03E01 ben szerepel, de néha pl a S03E05 vagy a 06 is így tovább visszatér vagyis többször szerepel, de nem állandó szereplő... -
#975 akkor nem lehet visszatérő szereplő -.- -
#974 de majd fog és nem is egyszer -
#973 nem szerepelt még dexterben... -
#972 ő az -
#971 azkiaz.? -
#970 Kristin Dattilo visszatérő szereplő lesz a Dexter S3-ban -
#969 #903 -
#968 elfelejtettem. van már season 3 start dátum? (tavaly ilyenkor nem volt már kiszivárogtatva első pár rész? vagy csak én vagyok ilyen türelmetelen??? :D) -
#967 -
#966 nem ölt, csak tisztított :) -
#965 Dexter következő áldozata Rambo lesz, sok embert megölt ugy is -
#964 Rita hogyan fogja elmondani Dexternek , hogy nevet változtatott(Sarah) , újra férjhez ment és Rambonak kellett kimentenie a burmai hadsereg keze közül?