Dexter (TV)

← ElőzőOldal 109 / 109

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

threeman
áh, még mindig csak olyan 70%-on vagyok, már értem miért nem kapkodják el a fordításást, rengeteget pofáznak benne 😄 valszeg csak holnap lesz meg, bocsi srácok, kicsit meggondolatlan volt az a 9órás dolog...

threeman
kb 50%-on vok a felirattal, belehúzok.
de olyan mondatok vannak...

robotnyk
nem, már kint van az 5. vasárnaponként van (usában este 10)
Ha jól láttam ma fogják adni ámérikábá az S1E05-öt 😄
PB+Dexter nyammmmm..... 😄

infidel

Gunnersboy
na jonak igérkezik assszem énis megnézem 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

threeman
http://dexter-fansite.extra.hu/ -ra 1. rész feltöltve felirattal
http://dexter-fansite.extra.hu/dexter.s01e01.hdtv.xvid-hv.avi
+ felirat: http://dexter-fansite.extra.hu/dexter.s01e01.hdtv.xvid-hv.srt

Okés😊

infidel

threeman
jaja, nem vagyok profi feliratozó, de élvezhetõ lesz, sztem

dexter.S1E02.HDTV.XVID.KYR ehhez a verzióhoz csinálod?

infidel

threeman
s01e02 felirat: 10%, majd 5után folytatom, de estére meglesz, mittomén 9körül...

threeman
Maak
hát, ha rendesen hozod akkor hadd szóljon...kb 1.5 2 hete ki van írva hogy fordítás alatt...én türelmes vagyok, de azért nem bánnám ha lenne már magyar felirat

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

threeman
tervezem hogy besegítek feliratban, mert zavaró hogy egy ilyen profi sorozathoz nem készül el pikk-pakk az angol után...

mucsácsó
hát lehetne már rohadt felirat...
threeman
ez egy világbajnok sorozat, kár hogy nem kapkodják el a fordítást 😛

Calver
pedig a második rész még talán üti is a pilotot <#vigyor1>
amugy csak én érzem ugy h ennek a sorozatnak van mind közül messze a legjobb fõcíme?

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
komolyan, ez a sorozat csak egyre jobb és jobb lesz... <#vigyor1>
"I'm Dexter. Bo!"

Maak
amúgy nem tudom hogy vagytok vele de nekem kegyetlenül bejött a pilot...nem tudom mikor lesznek kész a feliratok, de következõ részeket egyben tervezem lenyomni...elsõ rész után úgy gondolom ebbõl sosem elég...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

jaja, reméljük vki fordítja

Maak
én úgy tudom, hogy egyenlõre csak a pilot van leforditva igen, elvileg már ott van a kijött négy rész angol felirata, úgyhogy már csak kis türelem és meglesz...reméljük 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Üdv mindenkinek! Feliratok eddig csak azok vannak amik a feliratok.hu-n találhatóak? Pontosabban csak a Pilot van lefordítva? Ha valaki tud még valahol elkészült magyar feliratot akkor legyen szíves linkelje.
Elõr is köszönöm! <#smile>

infidel

Maak
Végre sikerül megnéznem a pilotot...a pofám leszakad...ez a sorozat valami fenomenális lesz.A fõszereplõ nagyon odab@sz <#eplus2>de az a néger õrmester sem semmi.<#nyes>Tulajdonképpen az egész történet tetszik...egyedi na, meg kell hagyni.Semmi szuperképesség, csak teszi a dolgát a maga módján.

most már az sem biztos, hogy januárban, sajnos. de a traveler az igazi populáris siker lehet (de szerintem lassítani fog, hiszen úgy vélem, hogy flashbeackes tinidráma lesz), míg a donnellys rétegebb lesz, de ütni fog)
raven87
Nah meg néztem a The Black Donnellys Pilot-ját. Nekem nem jött be. Valahogy nem az igazi. Pedig a kedvenceim között van a Blöff meg a Ravasz, az agy... is. Bár lehet ha elkezdõdik akkor még szánok rá pár részt az életembõl és akkor lehet hogy jobban meg fog majd.
---
Hogy ne legyen annyira OFF:
A Dexter még mindig egy beteg sorozat! 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

robotnyk
Traveler nekem tetszett, bár én egyátalán nem találom annyira kiugrónak, újabb conspiracy-menekülõs sorozat, mint a PB. viszont ígéretes ezzel együtt. viszont a The Black Donnellys veri szvsz. zenék, hangulat, kicsit egyedibb, legalábbis nekem. annyira tetszett, hogy a pilotot le is fordítottam btw 😊
raven87
Bocsi. Csak gyorsan írtam . 😊

Calver: The Black Donnellys-nak a pilotját nem láttam még.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Calver
OFF: mit eszik mindenki Traveleren? semmi durvább tempó, semmi szimpatikus karakter, és jajj nemzetbiztonsági ügy, hú szegények... nekem egyáltalán nem jött be a preair rész... ha tempót, pörgést, és krimit akar valaki arra ott a "The Black Donnellys" nevû iszonyatosan eltalált sorozat (a pilot kb egy rövidebb Blöff szintû film), de sajnos azt majd csak januárban kezdik...

EmThor
2 rész után 9/10 ez beteg, ez nagyonjó! :]

Casillas
nem Traveller lesz, hanem Traveler (Y)

(nálam akkor is a House az elsõ, mögötte a Lost és a Heroes vetekszik a 2. helyért, Dextert most fogom megnézni)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

raven87
A Taveller lesz az év sorozata, ha még elkezdik adni az ebben az évben 😊
A Dexter nekem nagyon bejön. Király sorozat elé nézünk.

mucsácsó
messze nem...
én pont pár órája láttam az elsõ részét..nem rossz, de nem a legjobb azért...
szvsz az év sorozata a Heroes.. 😊
én egy sorozathoz képest értettem

Calver
nekem ami abszolútde bejön azok a belsõ monológok...
"I can kill a men, dismember his body, and be home it time for the Letterman..." <#vigyor1>

épp tegnap gondoltam rá, h nyitok neki topicok😊

Nagyon bejövõs! Különösen a párbeszédek tetszenek!

ProGabe
osztom,legjobb sorozat idén,legalábbis a legeredetibb
brutálisnak tényleg annyira nem brutálius,inkább "csak" beteg 😊
aki nézte,szerette a kés/alattot annak mondhatni kötelezõ!!!ugyanazt a kicsit* nyomasztó,kicsit* beteg,kicsit* polgárpukkasztó hangulatot érzem alatta

*:nagyon 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Calver
3. részig van kint (3. még mint preair), kellemesen eltalált, és morbid <#vigyor1>

robotnyk
legjobb új sorozat idén.
mellesleg ANNYIRA nem brutális, hogy ennyire ki kelljen emelni.
ColdFire
ne tõccsed me bekakkantasz :|

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
Dexter laborateriuma a kiraly... :|

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

SHADOWEYES7
tõtsük,ok<#vigyor1>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Nah én eddig megnéztem a Pilot részt, nem volt túlságosan szimpatikus,de azt meg kell hagyni nagyon egyedi sorozatnak ígérkezik a Dexter.

http://www.imdb.com/title/tt0773262/

Ki látta már rajtam kívül ? Kommenteljétek, tõtsétek de VIGYÁZAT ! Brutális, csak erõs idegzetûeknek !

← ElőzőOldal 109 / 109