5447
DexterBanner.jpg
  • tnm #1123
    Nem kell itt félrevezetni senkit!:P
    Helyesen:

25 3x01 28/Sep/2008 Our Father
    26 3x02 05/Oct/2008 Finding Freebo
    27 3x03 12/Oct/2008 The Lion Sleeps Tonight
    28 3x04 19/Oct/2008 All In The Family
    29 3x05 26/Oct/2008 Turning Biminese
    30 3x06 02/Nov/2008 Si Se Puede
    31 3x07 09/Nov/2008 Easy As Pie
    32 3x08 16/Nov/2008 The Damage A Man Can Do
    33 3x09 23/Nov/2008 About Last Night
    34 3x10 30/Nov/2008 Go Your Own Way
    35 3x11 07/Dec/2008 I Had a Dream

Tehát következő rész -magyar idő szerint- hétfőn hajnalban, de semmiképpen se (semmilyen emberiség által használt időszámítás szerint nem) ma lesz. -.-
  • II Rocky II
    ja most én is megzavarodtam és megnéztem a " rész időpontokat "
    és az első rész 1 hete ment le és ma lessz a következő; a több pedi:
    3- 1 - szeptember 28.: Our Father
    3- 2 - október 04.: Finding Freebo
    3- 3 - október 11.: The Lion Sleeps Tonight
    3- 4 - október 18.: All in the Family
    3- 5 - október 25.: Turning Biminese
  • trident
    Köszönöm!:)

(barátnőmmel szeretjük nézni a sorozatot, nekünk szórakoztató, az első rész felemás volt, de majd látjuk mi sül ki belőle).
  • ProGabe #1120
    már lement az első rész :) és igen, mindenben megegyezik a kiszivárgottal
  • trident
    De a vasárnapi a "kiszivárgottal" egyező lesz ugye?
  • Fenrir
    Jól kezdődik a harmadik évad lol :)
  • CUCLI
    vasárnap (asszem).
  • lele
    a dexter amerikában milyen napokon megy?
  • Bulykin
    Dexter - A színfalak mögött

kúrva jó képek^^
  • GregSB
    Szerintem teljesen jó volt az első rész. Vissza a "nyugodt hétköznapokhoz" minimális konfliktusokkal, amik gondolom az évad közepe felé elkezdik majd megcsavarni a történetet :)
  • II Rocky II
    mondjuk én kicsit vártam hogy másabb lessz az intro-ami valóban másabb volt de mégse azaz igazi nagy változatosság :D
  • kirol
    DERMEDT, DACOS DEXTER

LINDSAY, JEFF

Agave Könyvek
    Könyv > Regény > Krimi
    Dexter Morgan hozzászokott a borzalmak látványához, annál is inkább, mert szereti maga elkövetni őket. A külvilág felé példaszerű életét egyetlen szabály szerint éli: csak a nagyon rossz embereket szabad megölni. Dexter szorgosan dolgozik a miami rendőrségnél vérnyom elemzőként, segíti menyasszonyát két csodálatos (és némiképp egyedi) gyermekének felnevelésében, és tervezgeti a telihold fényében tett kis kirándulásait. Aztán minden megváltozik. Helyszínelni hívják egy hátborzongató kettős gyilkossághoz és Dexter Sötét Utasa valami egészen dermesztőt érzékel, és mindent hátrahagyva megfutamodik. Belső Hangja nélkül Dexter egyedül kényszerül megbirkózni a helyzettel - követelőző testvéréről, Deborah-ról, kissé túlpörgött menyasszonyáról, Ritáról és minden idők legijesztőbb esküvőtervezőjéről nem is szólva. Ennél is nyugtalanítóbb azonban, hogy Dexter lassan rájön, hogy valami nagyon sötét és nagyon hatalmas vetett szemet rá. Tudásának minden morzsájára szüksége van ahhoz, hogy megtalálja ellenségét, illetve meglelje és megértse a Sötét Utast. Hogy megtalálja, fel kell tennie a kérdést, amit sosem mert: kicsoda a Sötét Utas, és honnan jön?

Ez már talán a 3. könyv. És már a második évad se a 2. könyv tartalmára épített ugye? Csak az első.
  • AntiHero
  • kirol
    Nem érdekelsz. Most erről én nem vitázok.
  • AntiHero
    el is kezdődöt.
  • kirol
    Hogy valami elkezdődik.
  • zotja
    mit vártál az első résztöl ? mi a dexter filing neked?
  • AntiHero
    Hát na olyan rég láttam már dextert hogy ennyi is jó volt. Amuyg meg Kb ugyan olyan volt mint anno s2 első részei.
  • tep
    jól van, kezdésnek azért nem volt olyan rossz....de reméljük ezután fog belelendülni és eléri az előző évadok szintjét.
  • kirol
    Ebben a részben a Dexter fílingnek halovány nyoma sincs sajna. :(
  • ChevyG #1103
  • AntiHero
    Szerintem jó volt az első rész.
    Megint elkapot a Dexter hangulat (a zene mindig megfog).
  • zotja
    a sok akcionak meglett az eredménye :)
  • kirol
    Ja, hát elég sokat akciózott a szöszivel és semmi olyan nem volt, ami az eddigi részekben volt a történetet illetően, semmi jó ötlet.
  • II Rocky II
    nekem tetszett az első rész is:D
    azért érdekes,hogy az első évadban nem volt annyi ágyjelenet összesen mint ebben az egy részben:D(ja és most többet is mutattak:S) kicsit sokaltam :-D
  • kirol
    Hát ez a 3x01 egy nagy semmi volt. Kifejezetten csalódás volt ez az eddigiekhez képest. :(
  • BlackShadow
    hmm, h h még nem linkelte senki?
    mit tenne dex?
    nagyon ottvan :)
  • tnm #1096
    jah, nem. azt a hsz-t én se láttam még, mikor írtam.
  • II Rocky II
    sry:D azt hittem hogy az előtted levő hszban levő preair.szóra keressek rá ha azt nem értem,bocsi elnéztem :D
  • II Rocky II
    értettem mire célzol:D de ha nem értem amit a válaszban irtál egy szó-t akkor azt megirhattad volna nekem ! :D
    bocs,nem ellenségedkedni akartam :)
  • tnm #1093
    [ugyanazzal az erővel, hogy beírod, vissza is olvashattál volna, egy keveset]

amúgy válaszoltam, csak azt írtam, hogyha nem érted a válaszom, akkor google-öz rá a szóra, ami a válaszom volt. nem tudom, miért kell mindenben ellenségeskedést keresni??
  • II Rocky II
    ok,de hogy ezt leirtad már válaszolhattál volna is! (mert ennyi erővel sok mindent nem kéne a topicba irni/kérdezni mert googlen minden ott van:)
    off vége!

1089: ja köszi,elfelejtettem beirni még tegnap de én is rábukkantam,ma elvileg megnézem:D
    tudniillik,tegnap a pb-et néztem,azt haver szol hogy kint van a terminator meg a dexter is :O én meg csak lestem :D
  • tnm #1091
    jah, amúgy egy #1062-ben egy fantasztikus ember (aki az online dexter felmérő szerint gyanúsan 0%-os pszichopata vonással bír) már le is írta :DDD
  • tnm #1090
    preair. ha nem tod mit jelent, akkor ->google
  • ProGabe #1089
    pre-air. showtime kiküldi a sorozatait az újságíróknak, innen már könnyű kitalálni :)

spoilert meg inkább 28ig, pls! én erős vagyok, kibírom. és HD-ban akarom nézni :)
  • II Rocky II
    hogyhogy kint van a dex ??? nem sept.30 volt kirva?
    na azért spoilert tegyetek pls kb 2 napig ok?
  • ffxi
    Semmi raszizmus, de az előrehozott 3.évad első részében. Elég kevéske volt a fehér szereplők száma :D jah és az pofa a végén, amikor bejelenti a csaj a "nagy hírt" :DDD
  • BlackShadow
    samu iz bekk!
  • kirol
    Zsír! Csak első rész van, vagy első 2?
  • Szolnokboy1
    van felirat a hosszupuskán!