5447
-
#923 énis most kezdtem el nézni, eddig 4. részen vagyok túl, elég jó:D -
#922 am ez miről szól?:Smég nem halottam róla :D -
#921 thx a tippet :)
off vége. -
#920 ha IT Crowd-ot szereted, próbáld be a Black Books-ot is. egyik készítő ugyanaz, meg eléggé hasonló szereplők és szvsz az IT Crowdnál is elmebetegebb sitcom
OFF vége -
#919 megvan az is, már láttam :) -
#918 jaja, próbáld be a The big bang Theory-t, nagyon fasza, abban is okos, kocka bénák barmulnak, nálam number1 -
#917 én IT Crowd -al vagyok így... :D megunhatatlan, 2 évad, 6-6 résszel :)
simán le lehet darálni pár óra alatt az összes részt, vmi 20-25 perc egy rész :) -
#914 álltalában én is egyszer nézek meg minden sorozatot, de ah nagy a pangás és nagyon unatkozom, akkor előfordul, hogy előveszek egy-egy kedvenc rövidebb sorozatot feleleveníteni a régi szép időketXD a szitkomokat ajánlom többször nézni, ha kedvet kapnál rá:D -
#915 egyébként én is beszálltam a Dexter-nézők közé, az első évad megvolt, zseniális sztorija volt, aztán utólag láttam csak, hogy könyvből készült, így nem csoda, hogy ennyire jó. van egy stílusa az egésznek, nagyon jó kis sorozat, abszolút a toppon van a helye. -
#914 hát nálam minden sorozat egyszernézős. -
#913 "nem is értem hogy ezt a sorozatot miért nem jelentetik meg nálunk is DVD-n.egy vevő tuti lenne rá :)"
Legalább a TV-ben leadták az első évadot nálunk. Valamelyik országban meg tiltva van, mert a gyereket rosszra neveli. Jó sorozat, de csak egyszer nézős. -
#912 nem is értem hogy ezt a sorozatot miért nem jelentetik meg nálunk is DVD-n.egy vevő tuti lenne rá :)
a kép mellé meg a rizsa:
Title: Dexter
Starring: Michael C. Hall
Released: 19th August 2008
SRP: $39.98
Further Details:
Paramount Home Entertainment has announced the 2nd season of Dexter which stars Michael C. Hall. The 4-disc package will be available to own from the 19th August, and should retail at around $39.98. All 12 episodes will be presented in anamorphic widescreen, along with English Dolby Digital 5.1 Surround tracks. According to our friends at TVShowsOnDVD.com, extras will include 2 second season episodes of Showtime's series Brotherhood, podcasts from Dexter Season 2, an interview with actor Michael C. Hall, and more. We've attached our first look at the official region one package artwork below: -
#911 Ilyen lesz a Dexter 2.évad borítása
-
#910 #903! -
#909 szept 30.-án kezdődik!!! d -
[pont akkor van a születésnapja] -
#907 Zsír! -
#906 Áá még 4hónap, addig szerintem párszor megnézem az első 2évadot.
Nemtudom megunni, meg itt a könyv is ami ugyancsak király :) -
ha már fele olyan jó lesz a 3. évad mint az első v. a második akor megéri rá várni :) -
#904 Áhh... :) -
#903 Azt a 4 hónapot már csak kibírjuk...
-
#902 jah, main theme :)
nekem róka alatt simán fut :P -
Csesza #901 akkor az első track, mert az ugyanaz mint a háttérzene xd -
CUCLI #900 nálam nix háttérzene :ccc nincs kviktájm plugint fent :/
szerk: persze csak róka alatt nem megy, ie alatt meg igen -.-' -
Csesza #899 gondolom a háttérzene :) -
CUCLI #898 mármint melyik a csengőhangod? -
Csesza #897 nekem valamiért nem engedi letölteni őket, nemtudom valakinek volt-e ilyen gondja?! -
#896 bah hirtelen azthittem telón keresnek.. (ez a csengőhangom :D) -
#895 igen , benne vannak az első évad latinos betétdalai is -
#894 fasza zenék? -
#893 akinek még nincs meg....
(egy Iwiw-es lány oldala) -
#892 ja télleg, kösz :P -
#891 nem én mondtam, hogy lezárták:D én is azt mondtam, hogy egyáltalán nincs lezárva:D:D -
#890 nem, csak beszélgetett vele; az meg öngyi lett (én mostanában néztem újra :) -
#889 "késelős gyerek"=az a szőke akit (elöször) életben hagyott dexter... lehet h aztán kinyírta már nem emléxem lehet h újra kéne nézni a részeket :P -
#888 dede és multkor meg a késelős gyerek volt egy beteg gyereke -
#887 ja de most ez olyan hogy azelőtt is voltak démonok,szal elvileg lezárhatták volna :D (de persze örül hogy nem tették) -
#886 Amúgy a Vészhelyzetnem a most éppen szöszke ápolónőnek a fia nem a "kis" Dexter? (Gyerekkori) -
#885 "...nem hagytak nyitott kaput..."
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát nem, mivel sikerült bezárni...
de ha az neked mindent lezárás, hogy ezernyi démon szabadult ki és akkor na most mi lesz, hát.... -
#884 Olvas könyvet és megtod:)