L.A.Noire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon ki javítottad legalább akkor ne oltogas.
A felvágásokat meg tartogasd meg másnak ez nem az a hely.
Ha meg nem tetszik nem kötelezõ válaszolni,de ha gondod van ott van a privát.
Amúgy ha nagyon akarom végig nézem az eddigi hozzá szólásaidat,és akkor megnézzük hányszor írtál mást,vagy írtál le helytelenül biztos találni fogok egy jó párat😊
Off vége.
Vannak Angol nyelvû kazettáim,illetve könyvek gondolom azokkal csak az alapokat lehet fejleszteni?
Sok filmet néztem Angolul,így a ki ejtéseket sokkal jobban tudom már mint régebben.
A költözködés miatt sok suliba jártam,így az egyikben hol Angol,hol Német volt a kötelezõ,így az alapokat olyan szintem nem tudtam meg tanulni,hogy a végén gyenge Angol tudás lett a vége.
Érdekesen amióta Angol nyelvû filmeket nézek sokkal jobban ragad rám az idegen nyelv,de a No name feliratokat nem igazán szeretem,mert sokszor másképpen írja alá a csóka mint ami tulajdonképpen lenne Magyarul.
Ha van ötleted akkor mindenféleképpen várom,mivel sokszor látom szükségét minimum közép fokon.
Valamikor jövõre képzeltem el külföldi utazásomat ott majd a nyelvi részt tanulnám meg 100% an.
Állami iskolában nem lehet... 😄

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Milyen trollkodás? Az, hogy kijavítottam egy szót amit helytelenül használtál? Am meg hagyjuk a mondat eleje dolgot ha szavakat keversz össze... 😊

MerlinW
Nézz angol nyelvû filmeket magyar felirattal, majd utána angol felirattal. Nagyon sokat segít a tanulásban. Persze mindenek elõtt meg kell tanulnod a nyelvtan alapjait, ehhez iskola kell és/vagy szorgalom.

Ha elszánt vagy, fél év alatt közép szinten meg lehet tanulni az angolt nyelviskolában (nem állami iskolában).

[merlinw.org]

Legalább majd együtt fejlõdik a kettõ 😊
Amúgy a trollkodást be lehet fejezni gondolom el tudtad olvasni mit akarok,ha nem akkor így jártál.
Ja igen a mondat elejét mindig nagy betûvel kezdjük már bocs .😄
Köszönöm a segítséget.
Tényleg nem ártana egy olyan Game amibõl egy kis Angolosodás ragadna rám bár elképzelem ha szóról szóra le lenne fordítva egy Enciklopédia lenne az egész mintsem notesz😊
Látom a mimika iszonyatosan ütõs remélem GTA 5 és társaiba a végén bele teszik,mert egyszerûen lenyûgözõ azok az arc/száj mozgások.
Graf az inkább a gépem tudásához lenne nagyon jó plusz egy kis látvány orgia,de inkább legyen sztori,és hangzás,játékmenetben ki magasló.
egyelõre* a magyar tudásod is elég harmatosnak tûnik. 😄

Büdös Bohóc
az úgy hihetetlen értelmes dolog lenne <#wow3>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Firerock
Gyönyörû grafikája van,a válaszok nagyon ritkán számítanak valamit,ha sikerül anélkül végigvinni akkor tanulsz is angolul😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Grafikailag milyen a Maffia 2 höz?
Sajnos Angol tudásom egyenlõre harmatos,de lehet végig játszással neki futnák elõ véve a kis noteszemet amire tudnám mire bökjek majd😊
MerlinW
detto. Idõt is sprólolunk és amolyan filmes átvezetõt is kapunk😊

[merlinw.org]

TaRka0107
Meg ennek a játéknak nem a vezetés a lényege, véleményem szerint. Mint már mondtam én szinte mindig átadom a vezetési lehetõséget a társamnak az E hosszan nyomásával.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Én pont azt mondom, hogy miután megszoktam már nem éreztem szarnak. Mellesleg lehet vitatkozni, hogy mennyire van messze a jótól az autók fizikája, de szerintem nem sokan vezettünk még 40'es évekbeli járgányokat így nem is tudhatjuk igazán hogyan is viselkedhettek. A rángatás meg simán a billentyûzet fogyatékossága... 😊

Kit--Kat
Adom az autók fizikája tényleg messze van a jótól, mondjuk hozzáteszem, ha nem volt sürgõs a helyszínekre érni én betartom a szabályokat és normális tempóban megyek, ami xbox kontrollerrel kényelmes, iylenkor az autók fizikája nem zavaró és így a városból is több jön át. A Mafiat csak azért hozom fel mindig, mert a korszak megegyezik kb. és bár maga a játékmenet kissé eltér, de õk sokkal nagyobb beharangozással és fényezéssel egy nagy nagyon megcsonkított csalódást adtak ki a kezeik közül. Az autós rész is visszafejlõdött többek között, mert kivették a sebességváltót és a kuplungot, a beharangozott és képekkel is bizonyított tömegközlekedésbõl sem lett semmi, ami az L.A.-ben viszont van és elég jól ki lett dolgozva. Emellett sokat dob az autós részen, hogy valódi márkákat licenceltek így a jármûvek kidolgozása mérföldekkel komolyabb mint a Mafia-ban.

Én félszemmel végig figyeltem az L.A. Noire-t, de igazából a DRIVER SF-et vártam. Meg is vettem amint megjelent csalódás is lett vége, most nem mennék bele a részletekbe. Viszont ez a játék a valósághûségével és aprólékosan kidolgozott világával nagyon kellemes meglepetést okozott. Most kalózban tolom végig, de jövõhéten megveszem eredetiben, mert ez a játék tényleg megérdemli. Nem vagyok olyan nagy gamer, tehát nincs összehasonlítási alapom az idei játékokkal, de nagy meglepetésként érne, ha ez nem lenne bent az idei TOP10-ben.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

pisztácia
Ja..csak mafia 2-ben volt az autóknak fizikája... és nem ilyen idióta módon kanyarodtak, hogy rángatja a kormányt. full sebességgel beveszek egy hajtûkanyart... semmi csúszás semmi. Olyan tapadása vannak az autóknak, mint ma egy lambonak. Óttvar letrt a fizika... viszont a game jobb mint a mafia 2, nem akarom lehúzni, de azért mafia-t se írjuk le. Mind2 game jó, vannak hibái. Ennyi.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Kit--Kat
A város félelmetesen nagy lett, nekem tetszik, hogy nem kamusan csapták össze, hanem tényleg óriási kertvárosi területeket csinálták, ahol eltudsz veszni. A Mafia II-nél emlékszem, hogy ment a vetítés, hogy milyen ûber autó törések lesznek benne. hát kb. 0 lett, viszont itt fû alatt nagyon jót csináltak.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

pisztácia
Én is meg tudom szokni, de ez így szar...:S

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

szabii98

I met God. She's black

Kit--Kat
Az autók irányítását én Xbox kontroller nélkül el sem tudnám képzelni.

Kit--Kat
Az csúnya lenne. Nem, ha több gyanúsított is van az õrsön akkor miután a tetszõlegesen kiválasztottal végeztél, akkor megnyílik egy opció elõtted, hogy megvádolod az adott bûnökkel, vagy befejezed a kihallgatást és akkor ezután van lehetõséged átmenni a másik vádlottat kihallgatni. Ez is majd úgy ér véget, hogy lecsukhatod mint bûnöst, vagy kilépsz a kihallgatásból és akkor átmehetsz a másikhoz, ha úgy gondolod a két kihallgatás után, hogy az elsõ tûnik az emberednek.

Remélem érthetõen írtam le.

Én miután megszoktam az irányítást már tök jól megy így billentyûzettel is...

Shep
Hát szerintem ebbõl felirat leghamarabb jövõ ilyenkorra ha lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

pisztácia
Jó ez a game, nagyon bejön. De a magyarosítást megvárom, mert azzal jobb lenne. Értem nagyjából így is.. de úgy jobb lesz. Remélem gyorsan megcsinálják...:S
Ám engem nagyon zavar ez a kormányzás... rángatja a kormányt, mint a f...t. 😞

bazza
Az dönt hogy kit hallgatok ki elsõnek?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Shep
Ezek a Vice esetek sokkal jobbak, az eddigieknél, pörgõsebbek, akciósabbak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TaRka0107
Nem hiszem. De engem annyira nem érdekel, mert nem a vezetés a lényeg benne, + legtöbbször hagyom, hogy a társam vezessen.

pisztácia
Üdv. Billel játszok, és egy olyan kérdésem lenne, hogy ez a kanyarodás miért ennyire szar? jobbra fordulok pl és a kormányt rángatja... tök ocsmány így az irányítás. Be lehet állítani valahogy hogy ne rángassa hanem tekerje is?

Kit--Kat
Igen, ha az apát küldöd sittre lecsesz a kapitány, hogy csináltál ezzel egy újabb árvát.

Shep
Hát én a pedot küldtem sittre, két rossz közül talán a nagyobbik rossztól szabadult meg az utca, bár a fen tudja. alapvetõen meg ugye késõbb kiderül ,hogy ... 😊

bazza
Ugye kettõ gyanúsított van a végén (bár szerintem egyik sem a gyilkos), aztán bemegyek az õrsre, aztán követem a társam aki elõször a pedofilhoz megy be, aztán a férjhez. a végén 10/14 kérdés helyesen válaszoltam, az apát elkapom, de tagad. 5/14 kérdésnél is ez volt. Vagy 14/14 kell?

TaRka0107
Jobb egérgomb, törlés.
Viccen kívül. C/users/neved/documents/rockstar games.
Nekem itt van a mentés. Win7 32bit.

Prince23
A mentést hogy lehet törölni?

Kit--Kat
Igen, nagyon fontos, hogy a kihallgatásnál jól kérdéseket tegyél fel. Kit gyanúsítottál meg a végén?

bazza
A The Golden Butterfly ügyet valaki meg tudta "rendesen" oldani? Másodjára futottam neki és 1 csillagot kaptam a végén...

Bence94
igen van rajta de egyáltalán nem zavaró és direkt van így a motion scan miatt, hogy megfelelõ legyen a szinkronizáláls.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Szasztok, ez is FPS lock-os játék, mint az NFS RUN? Vagy itt van valami trükk több FPS-t kicsalni.
barcalaci84
hihetlen jó ez a játék, és mindenképp ajánlok második végigjátszást (én nemrég kezdtem hozzá )az ügyek végkimenetele persze ugyanaz lesz viszont most sok esetben teljesen máshogy jutok el a megoldáshoz

megszeretném venni a játékot karácsonyra , viszont azt olvastam , hogy a védelem okoz teljesítménybeli gondokat...mennyire igaz ez?
nincs túl erõs gépem , de az új védelem nélküli verzió simán megy maxon , nagyon jó lett az optimalizáció...
MerlinW
AMíg össze tudod rakni az ügyet addig semmit. Max a bónusz cuccokat (intuition pontok, stb).

[merlinw.org]

Firerock
Kössz szépen srácok,a nincs bizonyítékos dolgot nem vágtam,de mostmár jó! Mit veszítek hogyha nem sikerül két kérdésbõl 1re se válaszolni? Most a bárban a fickósat elrontottam,de megy tovább a játék,nem ment vissza az elejére!

MerlinW
Nem csak angol tudás, logika is kell: Az említett jelenetben azt kell bizonyítanod, hogy rasszista. Mert ugye az áldozat zsidó volt, a kollegina pedig ezzel rágalmazta a gyanúsítottat. Erre bizonyítékod nincs, amit láthatsz a noteszedben (TA😎. Igazat nem mond, ez egyértelmû, tehát max kétségbe tudod vonni az állítását. Ezzel pedig ki is bújik a szög a zsákból.

[merlinw.org]

Büdös Bohóc
2est nyomj neki és ne 3-ast, nincs bizonyíték annál a résznél

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Ha 3-st nyomsz ki kell választanod mi alapján. Honnan tudod hogy hazudik, mi a bizonyítékod. Angoltudás nélkül tényleg hanyagold.

Firerock
Akkor nekem valami játékhiba van. Tudok angolul. megnyomtam már az 1-2-3 gombot,de mindig ugyanaz:/

TaRka0107
Mégsem mindent. Az a lényeg, hogy jót válassz. Ha nem tudsz angolul, nincs értelme játszanod ezzel a játékkal. Arcáról kell leolvasni, hogy igazat mond vagy nem. Ha hazudik, akkor be kell bizonyítanod a kis könyvedbõl lévõ információkból.

Firerock
El tudnátok mondani hogy ez a kihallgatás hogy mûködik?
Megnyomtam én már mindent de sajnos mindig ordít velem a fickó.

bakvarnyu
Nekem a vincsi swap-el mint az állat azért szaggat pedig van bõven RAM.

muHaHaHa
Hellotok!
Az mitõl lehet, hogy teljesen low grafikán ugyanúgy szaggat a játék, mint maximumon?
Minimum gépigény megvan pedig.

Én nem érzem különösebb szükségességét... :S

alma2
Azert sajnalom, hogy az xbox verziohoz kepest nem latom nagyon a texturak minosegenek a javulasat, fokepp a fohos mosott arca picit illuziorombolo. Fura mert van egy-ket ember, foleg az idosebbek, rancosabbak ahol jobban kijonnek az arc vonasai elsebbnek is tunnek.Na mindegy azert remelem tulelem😊

szerintem