L.A.Noire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A felvágásokat meg tartogasd meg másnak ez nem az a hely.
Ha meg nem tetszik nem kötelezõ válaszolni,de ha gondod van ott van a privát.
Amúgy ha nagyon akarom végig nézem az eddigi hozzá szólásaidat,és akkor megnézzük hányszor írtál mást,vagy írtál le helytelenül biztos találni fogok egy jó párat😊
Off vége.
Sok filmet néztem Angolul,így a ki ejtéseket sokkal jobban tudom már mint régebben.
A költözködés miatt sok suliba jártam,így az egyikben hol Angol,hol Német volt a kötelezõ,így az alapokat olyan szintem nem tudtam meg tanulni,hogy a végén gyenge Angol tudás lett a vége.
Érdekesen amióta Angol nyelvû filmeket nézek sokkal jobban ragad rám az idegen nyelv,de a No name feliratokat nem igazán szeretem,mert sokszor másképpen írja alá a csóka mint ami tulajdonképpen lenne Magyarul.
Ha van ötleted akkor mindenféleképpen várom,mivel sokszor látom szükségét minimum közép fokon.
Valamikor jövõre képzeltem el külföldi utazásomat ott majd a nyelvi részt tanulnám meg 100% an.
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Ha elszánt vagy, fél év alatt közép szinten meg lehet tanulni az angolt nyelviskolában (nem állami iskolában).
[merlinw.org]
Amúgy a trollkodást be lehet fejezni gondolom el tudtad olvasni mit akarok,ha nem akkor így jártál.
Ja igen a mondat elejét mindig nagy betûvel kezdjük már bocs .😄
Tényleg nem ártana egy olyan Game amibõl egy kis Angolosodás ragadna rám bár elképzelem ha szóról szóra le lenne fordítva egy Enciklopédia lenne az egész mintsem notesz😊
Látom a mimika iszonyatosan ütõs remélem GTA 5 és társaiba a végén bele teszik,mert egyszerûen lenyûgözõ azok az arc/száj mozgások.
Graf az inkább a gépem tudásához lenne nagyon jó plusz egy kis látvány orgia,de inkább legyen sztori,és hangzás,játékmenetben ki magasló.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Sajnos Angol tudásom egyenlõre harmatos,de lehet végig játszással neki futnák elõ véve a kis noteszemet amire tudnám mire bökjek majd😊
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Én félszemmel végig figyeltem az L.A. Noire-t, de igazából a DRIVER SF-et vártam. Meg is vettem amint megjelent csalódás is lett vége, most nem mennék bele a részletekbe. Viszont ez a játék a valósághûségével és aprólékosan kidolgozott világával nagyon kellemes meglepetést okozott. Most kalózban tolom végig, de jövõhéten megveszem eredetiben, mert ez a játék tényleg megérdemli. Nem vagyok olyan nagy gamer, tehát nincs összehasonlítási alapom az idei játékokkal, de nagy meglepetésként érne, ha ez nem lenne bent az idei TOP10-ben.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Remélem érthetõen írtam le.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ám engem nagyon zavar ez a kormányzás... rángatja a kormányt, mint a f...t. 😞
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Viccen kívül. C/users/neved/documents/rockstar games.
Nekem itt van a mentés. Win7 32bit.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
megszeretném venni a játékot karácsonyra , viszont azt olvastam , hogy a védelem okoz teljesítménybeli gondokat...mennyire igaz ez?
nincs túl erõs gépem , de az új védelem nélküli verzió simán megy maxon , nagyon jó lett az optimalizáció...
[merlinw.org]
[merlinw.org]
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Megnyomtam én már mindent de sajnos mindig ordít velem a fickó.
Az mitõl lehet, hogy teljesen low grafikán ugyanúgy szaggat a játék, mint maximumon?
Minimum gépigény megvan pedig.
szerintem