1120
  • sublimaze
    Pedig szerintem ez sokkal nagyobb szopás mint megtanulni angolul... :D Ha lusta vagy az érthető de időt fordítani mindenre lehet amire akar is az ember... :)
  • grebber
    LOL.Ezt utoljára irom le mert már elég sokszor leirtam.:ha a németet se tanultam meg rendesen ami kötelező volt gondolod hobbiből a 3műszak mellett fogok angolozni. sehova máshova nem kell a gépezésen kivül nekem szóval igen inkább sírok és várok a magyaritásra.
  • barcalaci84
    na a story végére értem és számomra eddig az év legjobb játéka...

viszont próbáltam a street crime-okat megcsinálni , de csak 33-ig jutottam, a többit vajon hogy vagy hol lehet megtalálni?
  • TaRka0107
    Nekem például pont jókor jött ez a játék. Jöv. hétfőn szóbeli érettségizek angolból, szóval jó kis gyakorlás.
  • MerlinW
    Tudom volt már erről szó, meg nem is az én dolgom, de egy röpke 6 hónapos képzés után nemzetközi nyelvvizsgát lehet letenni. Ha nem kell a vizsga akkor szinte zsebpénzből le lehet nyomni azt a heti két tanórát, ami ráadásul még többnyire kellemes, vidám dolog is. Emberek között is lennél. Ha januárban elkezdenéd, nyártól nem lenne szükséged magyarításra többé... Csak mondom... és ne gyere a németes múltaddal, mert irreleváns:)
  • MerlinW
    Ezt a játékot szerintem magyarítással sem fogod tudni végigjátszani. Miután nem a feliratot kell olvasni, hanem az arcokat:)
  • Mastigias
    Félreértés ne essék: egyelőre nincs csapat, aki készítené a magyarítást. Illetve Baker tervei között szerepel, de nem tudom, ez mit jelenthet.
  • sublimaze
    Előbb meg lehet tanulni angolul mint ahogy elkészül...
  • grebber
    Várni tudok, ezért nem játszok a skyrimmel sem!
  • Pluskast
    Hááát akkor sok-sok türelmet kívánok Neked!! :) Annyi duma van benne, hogy szerintem ez max csak valamikor jövő év közepére lesz meg.
  • Büdös Bohóc
    Nem akarok nyavajogni, de ne spoilerezzetek már, ami küldetéshez erősen köthető elem azt spoilerbe tessék rakni.
  • grebber
    Sehol nem tartok.Mivel láttam ,hogy tervbe van véve a magyarítása így megvárom!
  • Pluskast
    Igen mikor elküldtem már láttam, hogy rosszúl írtam, de gondoltam nem veszitek észre:P Sorry!! :)
  • sublimaze
    Shelley* nem Shelby... :)
  • Pluskast
    Nem tudom, hogy hol tartasz de a nyelvhasználat igénye nálam tegnap komolyan megmutatkozott annál a résznél amikor a Shelby verseket kellett értelmezni és kitalálni, hogy hol lehet a helyszín. Persze lehet tippelgetni is, de ahogy itt mondták páran, sokat vesz el a játékélményből ha nem érted, hogy miről van szó.
  • Büdös Bohóc
    Kizárt dolog, hogy élvezni lehet az L.A. Noiret anélkül, hogy értenéd a történeteket benne... Engem már az fel szokott kúrni, amikor egy fél mondatot nem értettem meg...
  • grebber
    Ragadt valami az tény de játékokhoz bőven kevés.
  • MerlinW
    Nekem az elején a Black házaspár esete is nagyon tetszett:) Mikor a férj megrendezte a halálát a vasútállomáson:)
  • Kit--Kat
    No offense, de 200 játék alatt már azért ragadhatott volna rád némi angol.
  • grebber
    Valamit azért össze lehet rakni én kb a játékok 90%át ugy viszem végig nem értem őket.
    Ezért van a gépemen kb 200 játék mert várok magyarításra hogy egyszer értsem is mit miért csináltam benne!
  • Evoluti0N
    Sose értettem hogy lehet egy játékot úgy élvezni (főleg egy ilyent) anélkül, h az ember értené. Ez kb olyan, mint ha kínaiul megnéznék egy filmet. Szép, színes, látványos, a képek alapján kikövetkeztetek, de kb fingom sincs róla, h miről van szó.
  • sublimaze
    Hát úgy aztán kurva izgalmas lehet... :D
  • grebber
    Ez így ebben a formában nem igaz.Haverom sem tud mégis végigvitte max tovább tart mert gyakorlatilag tippmix lesz a játék!
  • spy803
    Ha elindítom a linkelt nomousét akkor nem indul el a játék :(
  • Mastigias
    Akit érdekel: Magyarítások Portálon nyitottak egy L.A. Noire topicot, ITT.
  • alexander1993
    Feltelepítem, elindítom ezután activation code-ot kér, mit csináljak ilyenkor?
    Előre is köszi.
  • ratgab
    Jogos... Gyilkosságit akartam írni.
  • sublimaze
    Mind1ik osztály bűnügyi... :)
  • ratgab
    Eddig legjobb és legszövevényesebb bűnügy a Fallen idol volt (ennek megoldása juttatott a bűnügyi osztályra egyébként).
  • ratgab
    Én is most csináltam meg és néhol néztem, hogy most akkor melyik bizonyíték is a jó.
  • Pluskast
    Ebben van igazság. Van az a rész ahol az egyik gyanúsított az faszi aki a Hősök című filmben játszott. Na ott totál ellent mondott a logikának a gyilkos kiléte.
  • sublimaze
    Pedig kurvára logikus... :D
  • Büdös Bohóc
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Asszem a the slip of the tounge, államközi autótolvaj bandás ügy
  • ratgab
    Melyik ügyre gondolsz konkrétan?
  • Büdös Bohóc
    Engem inkább az zavart most egy küldetésnél, hogy voltak helyek ahol a Hazudik volt a jó opció, de van egy halom bizonyíték és nem logikus, hogy melyiket kell választani, pedig van pár köztük sztem ami jó lenne (az se ok, hogy több lehetőség van, pontosabban ok lenne, de a játék mindig csak 1et fogad el, szóval ha logikailag több van az kibaszás)

• ratgab
    Aki nem tud angolul az már a járőrös résznél feladja szerintem.
  • Pluskast
    Ott csak 1 embert tudsz elkapni:)
  • Pluskast
    Igen mondjuk annyira nem nehéz kitalálni, hogy igazat mond vagy hazudik. Viszont meglátásom szerint aki nem beszél jól angolúl annak nehezebb a játék, mivel ha valakit megvádolsz, hogy hazudik azt ugye bizonyítanod is kell és ahhoz meg értened kell az adott küldetés során elhangzottakat.
  • ratgab
    Konzulátusos küldetésnél én 3 bizonyítékot nem találtam meg és nem is volt teljes képem az ügyről. Lehet, hogy nem is jó embert kaptam el.
  • ratgab
    Általánosságban megállapítható, hogy amelyik grimaszol az hazudik (én most az autólopásos esetnél tartok még csak). De szerintem érdemes használni az intuiciót is, mivel 5 pontnál több nem raktározódik, így a többi veszendőbe megy.