1120
-
sublimaze #560 Pedig szerintem ez sokkal nagyobb szopás mint megtanulni angolul... :D Ha lusta vagy az érthető de időt fordítani mindenre lehet amire akar is az ember... :) -
#559 LOL.Ezt utoljára irom le mert már elég sokszor leirtam.:ha a németet se tanultam meg rendesen ami kötelező volt gondolod hobbiből a 3műszak mellett fogok angolozni. sehova máshova nem kell a gépezésen kivül nekem szóval igen inkább sírok és várok a magyaritásra. -
#558 na a story végére értem és számomra eddig az év legjobb játéka...
viszont próbáltam a street crime-okat megcsinálni , de csak 33-ig jutottam, a többit vajon hogy vagy hol lehet megtalálni? -
#557 Nekem például pont jókor jött ez a játék. Jöv. hétfőn szóbeli érettségizek angolból, szóval jó kis gyakorlás. -
#556 Tudom volt már erről szó, meg nem is az én dolgom, de egy röpke 6 hónapos képzés után nemzetközi nyelvvizsgát lehet letenni. Ha nem kell a vizsga akkor szinte zsebpénzből le lehet nyomni azt a heti két tanórát, ami ráadásul még többnyire kellemes, vidám dolog is. Emberek között is lennél. Ha januárban elkezdenéd, nyártól nem lenne szükséged magyarításra többé... Csak mondom... és ne gyere a németes múltaddal, mert irreleváns:) -
#555 Ezt a játékot szerintem magyarítással sem fogod tudni végigjátszani. Miután nem a feliratot kell olvasni, hanem az arcokat:) -
#554 Félreértés ne essék: egyelőre nincs csapat, aki készítené a magyarítást. Illetve Baker tervei között szerepel, de nem tudom, ez mit jelenthet. -
sublimaze #553 Előbb meg lehet tanulni angolul mint ahogy elkészül... -
#552 Várni tudok, ezért nem játszok a skyrimmel sem! -
#551 Hááát akkor sok-sok türelmet kívánok Neked!! :) Annyi duma van benne, hogy szerintem ez max csak valamikor jövő év közepére lesz meg. -
#550 Nem akarok nyavajogni, de ne spoilerezzetek már, ami küldetéshez erősen köthető elem azt spoilerbe tessék rakni. -
#549 Sehol nem tartok.Mivel láttam ,hogy tervbe van véve a magyarítása így megvárom! -
#548 Igen mikor elküldtem már láttam, hogy rosszúl írtam, de gondoltam nem veszitek észre:P Sorry!! :) -
sublimaze #547 Shelley* nem Shelby... :) -
#546 Nem tudom, hogy hol tartasz de a nyelvhasználat igénye nálam tegnap komolyan megmutatkozott annál a résznél amikor a Shelby verseket kellett értelmezni és kitalálni, hogy hol lehet a helyszín. Persze lehet tippelgetni is, de ahogy itt mondták páran, sokat vesz el a játékélményből ha nem érted, hogy miről van szó. -
#545 Kizárt dolog, hogy élvezni lehet az L.A. Noiret anélkül, hogy értenéd a történeteket benne... Engem már az fel szokott kúrni, amikor egy fél mondatot nem értettem meg... -
#544 Ragadt valami az tény de játékokhoz bőven kevés. -
#543 Nekem az elején a Black házaspár esete is nagyon tetszett:) Mikor a férj megrendezte a halálát a vasútállomáson:) -
#542 No offense, de 200 játék alatt már azért ragadhatott volna rád némi angol. -
#541 Valamit azért össze lehet rakni én kb a játékok 90%át ugy viszem végig nem értem őket.
Ezért van a gépemen kb 200 játék mert várok magyarításra hogy egyszer értsem is mit miért csináltam benne! -
Evoluti0N #540 Sose értettem hogy lehet egy játékot úgy élvezni (főleg egy ilyent) anélkül, h az ember értené. Ez kb olyan, mint ha kínaiul megnéznék egy filmet. Szép, színes, látványos, a képek alapján kikövetkeztetek, de kb fingom sincs róla, h miről van szó. -
sublimaze #539 Hát úgy aztán kurva izgalmas lehet... :D -
#538 Ez így ebben a formában nem igaz.Haverom sem tud mégis végigvitte max tovább tart mert gyakorlatilag tippmix lesz a játék! -
spy803 #537 Ha elindítom a linkelt nomousét akkor nem indul el a játék :( -
#536 Akit érdekel: Magyarítások Portálon nyitottak egy L.A. Noire topicot, ITT. -
alexander1993 #535 Feltelepítem, elindítom ezután activation code-ot kér, mit csináljak ilyenkor?
Előre is köszi. -
ratgab #534 Jogos... Gyilkosságit akartam írni. -
sublimaze #533 Mind1ik osztály bűnügyi... :) -
ratgab #532 Eddig legjobb és legszövevényesebb bűnügy a Fallen idol volt (ennek megoldása juttatott a bűnügyi osztályra egyébként). -
ratgab #531 Én is most csináltam meg és néhol néztem, hogy most akkor melyik bizonyíték is a jó. -
#530 Ebben van igazság. Van az a rész ahol az egyik gyanúsított az faszi aki a Hősök című filmben játszott. Na ott totál ellent mondott a logikának a gyilkos kiléte. -
sublimaze #529 Pedig kurvára logikus... :D -
#528 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Asszem a the slip of the tounge, államközi autótolvaj bandás ügy
-
ratgab #527 Melyik ügyre gondolsz konkrétan? -
#526 Engem inkább az zavart most egy küldetésnél, hogy voltak helyek ahol a Hazudik volt a jó opció, de van egy halom bizonyíték és nem logikus, hogy melyiket kell választani, pedig van pár köztük sztem ami jó lenne (az se ok, hogy több lehetőség van, pontosabban ok lenne, de a játék mindig csak 1et fogad el, szóval ha logikailag több van az kibaszás)
-
ratgab #525 Aki nem tud angolul az már a járőrös résznél feladja szerintem. -
#524 Ott csak 1 embert tudsz elkapni:) -
#523 Igen mondjuk annyira nem nehéz kitalálni, hogy igazat mond vagy hazudik. Viszont meglátásom szerint aki nem beszél jól angolúl annak nehezebb a játék, mivel ha valakit megvádolsz, hogy hazudik azt ugye bizonyítanod is kell és ahhoz meg értened kell az adott küldetés során elhangzottakat. -
ratgab #522 Konzulátusos küldetésnél én 3 bizonyítékot nem találtam meg és nem is volt teljes képem az ügyről. Lehet, hogy nem is jó embert kaptam el. -
ratgab #521 Általánosságban megállapítható, hogy amelyik grimaszol az hazudik (én most az autólopásos esetnél tartok még csak). De szerintem érdemes használni az intuiciót is, mivel 5 pontnál több nem raktározódik, így a többi veszendőbe megy.