L.A.Noire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
2. Menj az optionsbe
3. A lent látható kitölthetõ csíkra (command line) írd a következõt:
-str -npd -nonv
Próbáld kim, de szem ugyan az a baja mint a gta4nek amikor kijött pc-re, konzol port... khm.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nincs hivatalos honosítása. CD Galaxis: "Honosítás: angol nyelvû játék"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Ez a játék, olyan (szerintem), mint mondjuk egy columbo vagy poirot film (ezeket hozom fel, mert ezeket szeretem). Na most ha tudom ki a gyilkos, akkor másodszorra már nem nagy kaland.
De pl mass effectben nem ez a lényeg, ott az akció meg minden.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az HL-ot 3x vittem végig, a HL2-nek bizonyos részeit többször, a kiegészítõket (mindkettõt) kétszer.
Remélem ezzel megkavartam a dolgokat. De most tényleg: miért baj, ha tudod mi volt? Úgy értem mondjon valaki egy régi nagy címet, ami minden alkalommal más. Amit érdemes többször is végig vinni, annak ellenére hogy tudok minden scriptelt jelenetet. Persze erre tudom a választ és már meg is van így az L.A. Noire-ra is a válasz. Fõkép, aki szereti a krimit és a kort, amiben játszódik.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Mellesleg Portal 1 a története miatt, Portal 2 a története és nehézsége miatt jó. Mert azért a 2 jócskán több gondolkodós részt tartalmazott. Az elsõ részen én is átszaladtam, de a 2-vel a közepétõl jócskán meg kellett állni gondolkodni.
Portallal meg csak az elsõ részt toltam le 3 óra alatt. Nagyon gyenge volt. Többször hozzá sem fogok érni.
vagy neki se álljak, mert esélytelen?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Játékkal meg azért játszok, hogy megdolgoztassam kicsit agyamat. Na most van egy játék, ahol van puzzle. Ami fõleg puzzlekból áll. Amit ezzel hírdetnek. Na ha most ezeket tudom, akkor nincs semmi értelme másodszorra végigtolni.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A legtöbb játékkal ez a "baj"(igen azért idézõjelbe, mert azért mindent nem hiszem, hogy megjegyez az ember, ha mégis az idõ múltával úgy is elõ lehet venni, ha jó). 😊
Amúgy az a baj vele, hogy egyszer végig tolod és tudsz mindent. Meg állítólag olyan mimikát nyomnak, hogy az már nagyon erõltetett. Szóval egybõl ki lehet találni.
De ettõl függetlenül a történet sokszor alulmarad az ilyenekben.
RPG-vel nem igazán játszok, szóval az ilyen több oldalas kis szöveges történet a játék mellé nem túl jó megoldás.
Nem azért indiek, mert egyedi ötleteket találnak ki, ami nem kell senkinek.
Hanem azért találnak ki egyedi ötleteket, mert kevés a pénz, grafika nem nagy szám, ezért máshol kell brillirozniuk.
Az a gond velük, h általában az erõs történet hiányzik belõlük, én meg leginkább azokat élvezem.
Ezenkívül nem tudom, mi lehet olyan, ami nincs megvalósítva. Nehezen lehet igazán klisémentes játékot kitalálni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én Commodore 64-el kezdtem, játszottam NES-en is, de nem élveztem azokat a játékokat jobban, mint a mostaniakat.