L.A.Noire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
sajnos túl sokat vártam a játéktól,szerintem még a mai nap folyamán törlöm,1 bûntény megoldása 40 perc duma,20 perc cutscene,és 5 perc tényleges JÁTÉK. bocsássa meg a rs games,de ha filmet akarok nézni,akkor majd filmezek...törlõs.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

JethroHUN
1. Indítsd a LANlauncher.exe-t
2. Menj az optionsbe
3. A lent látható kitölthetõ csíkra (command line) írd a következõt:
-str -npd -nonv

Próbáld kim, de szem ugyan az a baja mint a gta4nek amikor kijött pc-re, konzol port... khm.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

IMYke2.0.0.0
L.A. Noire: The Complete Edition v1.0.2393.1 (Eng/Fr/Ger/Ita/Spa)

Nincs hivatalos honosítása. CD Galaxis: "Honosítás: angol nyelvû játék"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LSC
üdv, egy olyan kérdésem lenne hogy aki megvette a játékot annak is szaggat e mint állat még jobb gépen is? Mielõtt kapnám a savazást hogy köcsög warezos, ha legalba jól megy akkor megvenném. Nekem 2,6mhz quad proci 4gb ram, 650ti és játszhatatlanul szaggat lowon is!

bakkerman
na kinntvan a gém,amióta megtudtam,hogy jön PC-re,nagyon kezdtem várni a novembert,jobban vártam mint az MW3-at,vagy a BF3-at,szerintem ez egy olyan témájú,hangulatú játék,amilyen még nem volt,kérdésem az,hogy lesz-e magyar felirat,vagy alapból van-e benne? valamennyi angol tudásom van,de mondom ezt a játékot nagy vártam,és magyar felirattal azért jobb játékélményt lehetne kicsavarni az amúgy is jó sztorijú gémbõl

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Túlkomplikálod az egészet az a helyzet. Ebben a játékban nincs semmi innovatív, nincs benne olyan játékelem amit ne láttunk volna ez elõtt. Ebbõl kifolyólag nem is különbözik a többi/korábbi játékoktól(max technikai megvalósításban), csak a körítés más. A te elméleted miszerint ez a játék különösen és kizárólagosan szar újrajátszhatósági szempontból, az egyszerûen hülyeség.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Másodszorra egyik játék sem nagy kaland, akció ide vagy oda. Egy puzzle játék meg fõleg nem(ezzel kapcs meg nincsenek tapasztalataid ugye, szal nem is tudsz mivel érvelni), bár ez nagyban függ a fejtörõk összetettségétõl is.

Fpocok
Na figyi, akkor még egyszer, de aztán hagyjuk, mert tényleg már off.
Ez a játék, olyan (szerintem), mint mondjuk egy columbo vagy poirot film (ezeket hozom fel, mert ezeket szeretem). Na most ha tudom ki a gyilkos, akkor másodszorra már nem nagy kaland.
De pl mass effectben nem ez a lényeg, ott az akció meg minden.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én is ezt ecseteltem. Fpocok szerint az L.A. Noire az egyetlen újrajátszatatlan cím, mert a feladatok lényegüket vesztik miután egyszer megcsináltad. Ez pedig igaz szinte az összes játékra, attól függ, hogy újrajátszod e vagy sem, hogy mennyire jön be. Az, hogy tudom melyik bizonyíték mire jó, vagy azt tudom mikor melyik sarokból mi ugrik elõ, a lényegen nem változtat...

Még a Silent Hill 2-t és 3-at fogom hamarosan újra végigjátszani, ha lesz idõm.

Half-Life akármelyik része, Portal 2...például
Az HL-ot 3x vittem végig, a HL2-nek bizonyos részeit többször, a kiegészítõket (mindkettõt) kétszer.

Optimus Prime
Én a Mass Effecttel vagyok úgy, hogy minek játszam újra? tudok mindent, megcsináltam max jóra az egészet, kivesézve. Ha újra megyek, akár más csõjátéknál ugyanazt kapom. Persze ott a lehetõség hogy másképp csináljam, de minek, ha tudom hogy a legjobb?
Remélem ezzel megkavartam a dolgokat. De most tényleg: miért baj, ha tudod mi volt? Úgy értem mondjon valaki egy régi nagy címet, ami minden alkalommal más. Amit érdemes többször is végig vinni, annak ellenére hogy tudok minden scriptelt jelenetet. Persze erre tudom a választ és már meg is van így az L.A. Noire-ra is a válasz. Fõkép, aki szereti a krimit és a kort, amiben játszódik.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

És mi az a puzzle, ami számodra tetszett?
Mellesleg Portal 1 a története miatt, Portal 2 a története és nehézsége miatt jó. Mert azért a 2 jócskán több gondolkodós részt tartalmazott. Az elsõ részen én is átszaladtam, de a 2-vel a közepétõl jócskán meg kellett állni gondolkodni.

Ha nincs viszonyítási alapod akkor fölösleges is ezen vitatkozni. Te majd egyszer játszod végig(vagy egyszer sem) azt kalap-kabát... 😊

Fpocok
PnC el NEM JÁTSZOTTAM SOHA. MERT NEM ÉRDEKEL 😄
Portallal meg csak az elsõ részt toltam le 3 óra alatt. Nagyon gyenge volt. Többször hozzá sem fogok érni.

Ezek szerint nem játszottál még egy point n click-el sem... 😄 De hogy közismertebb puzzle-nél maradjunk: Portal(az ügyességi részeket leszámítva, ami ebben is van, pl üldözni kell valakit). Kissé túlkomplikálod az egészet.

Fpocok
Most kb egy olyan játékot sem tudnék mondani, ami hasonlít erre ebben, nem hogy 90%-nyit.

gabo91
Nagyon minimális angoltudás + szótárral (google fordító) van esély rá, hogy esetleg végigvigyem, élvezzem...
vagy neki se álljak, mert esélytelen?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Nah hát a játékok 90%-át a te elméleted szerint nincs értelme másodszorra végig tolni... Erre próbáltam rávilágítani a filmes hasonlattal is többek között...

Fpocok
Filmet azért nézek, hogy kikapcsolódhassak.
Játékkal meg azért játszok, hogy megdolgoztassam kicsit agyamat. Na most van egy játék, ahol van puzzle. Ami fõleg puzzlekból áll. Amit ezzel hírdetnek. Na ha most ezeket tudom, akkor nincs semmi értelme másodszorra végigtolni.

Kissé szarul raktam a zárójelet, de azért remélem így is érthetõ... 😄

Tudom mi a lényege ennek tudatában írtam amit írtam. Ez a lényege kábé a point and click kalandoknak is amiknek (pár újragenerálódó) puzzle-t leszámítva ugyanez a veszte... Ennyi erõvel egy filmet sem nézek újra ha már egyszer láttam. Érted. Nem tudom mért vársz el ettõl a játéktól többet mint más játékoktól csak azért mert nyomozni kell benne... 😊

Fpocok
Az a baj, hogy itt az lesz a lényeg, hogy a sok közül kitaláld, melyik a jó. Na most ha egyszer megvan, akkor azután nem nagyon sokat ér a játék. Én már akkor mondtam ezt, amikor jöttek az infók a játékról. Ez lesz a veszte.

Ha nem lenne erõltetett, rinyáltak volna az emberek, hogy milyen nehéz... 😄

TaRka0107
De itt tényleg erõltetett lesz, ahogy fpocok mondja, szóval biztos lehet majd látni, meg angol tudás nagyon kell hozzá😄 (de gondolom ezt is tudja mindenki)

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

"Amúgy az a baj vele, hogy egyszer végig tolod és tudsz mindent."

A legtöbb játékkal ez a "baj"(igen azért idézõjelbe, mert azért mindent nem hiszem, hogy megjegyez az ember, ha mégis az idõ múltával úgy is elõ lehet venni, ha jó). 😊

Hát én még a valóságban se tudtam emberek arcáról leolvasni, ha hazudnak, úgyh majd ennek utána kell olvasni xD

Fpocok
Szerintem akik idejárnak, pontosan tudják. Nem azért mondom, hogy leszójjalak, csak mondom.
Amúgy az a baj vele, hogy egyszer végig tolod és tudsz mindent. Meg állítólag olyan mimikát nyomnak, hogy az már nagyon erõltetett. Szóval egybõl ki lehet találni.

TaRka0107
Szerintem ez az L.A. Noire nem mindennapi lesz. Hõsök c. filmbõl is van benne a csávó, meg még más sorozatokból is, az õ mimikájukat vették fel, és így lehet majd leolvasni az arcukról hogy hazudnak -e. De gondolom tudtátok már ezt, így szerintem ez nem egy mindennapi játék lesz.

Igen, azok nekem is. De van egy maréknyi olyan színvonalú indie játék.

Hát nekem a Braid története kifejezetten tetszett, a Limbo-é is jó volt (fõleg a vége, meg az egész, hogy elgondolkodtató, és sok szempontból értelmezhetõ)

Tudom, h mit jelent az indie😊
De ettõl függetlenül a történet sokszor alulmarad az ilyenekben.
RPG-vel nem igazán játszok, szóval az ilyen több oldalas kis szöveges történet a játék mellé nem túl jó megoldás.

Fpocok
Majdnem.
Nem azért indiek, mert egyedi ötleteket találnak ki, ami nem kell senkinek.
Hanem azért találnak ki egyedi ötleteket, mert kevés a pénz, grafika nem nagy szám, ezért máshol kell brillirozniuk.

Igen, azok nem véletlenül indie játékok 😊
Az a gond velük, h általában az erõs történet hiányzik belõlük, én meg leginkább azokat élvezem.

De az összes fantáziára elég egy 3D-s tér, melyben wasd-vel tudsz mozogni 😊
Ezenkívül nem tudom, mi lehet olyan, ami nincs megvalósítva. Nehezen lehet igazán klisémentes játékot kitalálni.

Fpocok
khmm khmm indie játékok khmm khmm

Shep
Gyenge a fantáziád 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát én speciel nem nagyon tudok elképzelni nagyon új dolgot a mostani játékvilágban, mert már minden lényegesre volt példa.

Shep
Azok nekem mindig megsérültek és 6x kellett elhozni egy játékot mire minden klappolt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Pedig sokkal eredetibbek voltak. Most már mindegyik egykaptafára készül, csak a grafika változik.

Shep
Hát mindig vannak kivételek, nincs ezzel gond. Én is élvezem a mostani játékokat is de míg ezek többségére már szinte hónapok múlva sem emlékszel a régieket a mai napig szinte mindenki vissza tudja idézni legyen az akció,kaland, RPG vagy bármilyen más stílusú játék. Persze ebben nyilván az is benne van ,hogy régen még volt új a Nap alatt ma viszont mikor a cél már csak egyértelmûen a profit maximalizálás nem igazán találkozni túl sok újítással. Ami persze érthetõ is, mert amíg a népek megvesznek a 100. COD rókabõrbõl is huszon milliót, addig minek is erõlködnének.

Hát még a 400kb-os régi 8inch-es floppyra.

Mindenki ezzel jön, de nem tudom, mivel lehettek azok jobbak a mostaniaktól. Maximum nagyobb újdonság volt a virtuális térben szambázás.
Én Commodore 64-el kezdtem, játszottam NES-en is, de nem élveztem azokat a játékokat jobban, mint a mostaniakat.

TaRka0107
<#eljen><#taps>

az biztos!!! mekkora igazság!

Shep
Ja, csak sokszor a 14 giga nem ér fel egy 1,44-es lemezen futó játékkal. Ez itt a gond.

TaRka0107
Már minden játék ennyi, hozzá kell szokni sajnos. Régen még a 700mb volt sok, aztán a 4gb, aztán 8, most meg 14😄

14gb istenkém már megint!!!!

Fpocok
APA KEZDÕDIK!