L.A.Noire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ati tulaj írta és nekem is ati-m van szóval azon mûködik elsõsorban:
1. ati cap 10.6.dll letölt és elhelyez a játékmappában.
2.Lanoire.exe átnevez Fear.exe-vé
3. Ati control centerben a Catalyst AI átállít Quality beállításra (alapból is azon van elvileg)
Így nálam mindenféle konzolba beírás nélkül igen szépen fut, szaggatás 99 %-ban megszûnt.
Ati cap letöltési helye és az eredeti leírást linkelem:
Leírás, benne ati cap letöltés linkje!
Boldog új évet Mindenkinek!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ötlet: tiltsd le vagy driver uninstal csak a dedikáltat lássa!
De gondolom úgy van mint nálam, 1 vga kari van benne a másik a procidon van integrálva!?
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Valaki tud magyarázatot arra, hogy miért van az, hogy általában tök simán fut a játék semmi gond nincs vele, de ha megállok egy kávézó elõtt, vagy bármilyen olyan épületnél ahova be lehet menni, apró lagok jelennek meg? Mert amúgy meg semmi gond vele, csak kávézók elõtt meg fegyverbolt elõtt, pedig a fegyverbolt elõtt a zárt ajtónál, nem kell valami sok mindent kirajzolnia a játéknak, hogy laggoljon.
Van itt olyan, aki Optimus technológiás laptopról játsza ezt a játékot? Sehogy se sikerül beállítanom, hogy a dedikált videókártyával fusson a játék. Pedig már lassan mindent kipróbáltam. Fennt van a legújabb dlc a legújabb crackkel, legújabb Nvidia driver. Addig már eljutottam, hogy elindul a játék, de csak integrálttal, még akkor is ha a dedikált van beállítva. Eddig el se indult ha a dedikált volt beállítva. Mit tegyek?
Forza Ferrari
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
http://konzolcenter.hu/l-a-noire-vegigjatszas/
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
Átfutottam gyorsan, hátha volt róla már szó, de nem találtam semmit.
Szóval magyarosításról van valami hír? Nem gond különösebben angolul játszani, de mivel azért anyanyelvi szinten nem beszélek, ezért egy-két apróság elkerülheti a figyelmem, ez pedig olyan játék, ahol minden szó fontos lehet. Köszi elõre is!
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Azt hittem ez már 1000 éves játék és már csak én játszom vele újként.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
[merlinw.org]
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Az L.A.Noire.Enable 60FPS.Remove.Blackbars-jackfuste pontosan mire jó, mert van benne képarány + 30 és 60 FPS limit, szóval egy 2 magos gépen is jobb lehet a teljesítménye, ha alapból szaggatott?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"