L.A.Noire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

enlightened
Én is így tolom tényleg nagyon megoldja a dolgokat. Kár, hogy rövid a játék és nem lehet kiélvezni.

grebber
Amazon most 12,5 dolcsiért kínálja a game-et!

Next PC upgrade: 2022

Találtam egy megoldást a szaggatásra, legalábbis nálam mûködik.

Ati tulaj írta és nekem is ati-m van szóval azon mûködik elsõsorban:

1. ati cap 10.6.dll letölt és elhelyez a játékmappában.
2.Lanoire.exe átnevez Fear.exe-vé
3. Ati control centerben a Catalyst AI átállít Quality beállításra (alapból is azon van elvileg)

Így nálam mindenféle konzolba beírás nélkül igen szépen fut, szaggatás 99 %-ban megszûnt.

Ati cap letöltési helye és az eredeti leírást linkelem:
Leírás, benne ati cap letöltés linkje!

Boldog új évet Mindenkinek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Béla9248
Lenovo Y560 nyomom és nekem is van dedikált kari benne egy kapcsolóval tudom állítani bár Atis! Ilyen gondom nincs vele! Mióta megvettem át van kapcsolva és nem is használ mást!

Ötlet: tiltsd le vagy driver uninstal csak a dedikáltat lássa!

De gondolom úgy van mint nálam, 1 vga kari van benne a másik a procidon van integrálva!?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

bakvarnyu
Vegyél pc-t.

enlightened
Sziasztok!

Valaki tud magyarázatot arra, hogy miért van az, hogy általában tök simán fut a játék semmi gond nincs vele, de ha megállok egy kávézó elõtt, vagy bármilyen olyan épületnél ahova be lehet menni, apró lagok jelennek meg? Mert amúgy meg semmi gond vele, csak kávézók elõtt meg fegyverbolt elõtt, pedig a fegyverbolt elõtt a zárt ajtónál, nem kell valami sok mindent kirajzolnia a játéknak, hogy laggoljon.

Bator92
Hello!

Van itt olyan, aki Optimus technológiás laptopról játsza ezt a játékot? Sehogy se sikerül beállítanom, hogy a dedikált videókártyával fusson a játék. Pedig már lassan mindent kipróbáltam. Fennt van a legújabb dlc a legújabb crackkel, legújabb Nvidia driver. Addig már eljutottam, hogy elindul a játék, de csak integrálttal, még akkor is ha a dedikált van beállítva. Eddig el se indult ha a dedikált volt beállítva. Mit tegyek?

Forza Ferrari

Béla9248
Köszöntem!

Pár napja végigvittem...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amig az Arson részlegbe le nem fokoztak, nagyon tetszett a játék. Onnantól kezdve (számomra) sajnos nagyon erõltetett és silánnyá vált a program. Eleve utálom azt, hogy van egy szimpatikus karakter, akivel x órát eljátszottam és az utolsó fejezetben sikerül teljesen tönkretenni. Lefokozzák (önhibáján kívül), a felesége elhagyja (amúgy milyen már, hogy kapásból még aznap kirakta a "szeretett" férje szûrét, gyermekei apját..., ráadáaul ez az egész énekesnõs "szeretõ", totál kidolgozatlan volt a történetben), aztán a vissza emlékezésekben a karakter jellemén is alaposan robolnak (rugalmatlan barom volt a 2VH-ban, aki kockáztatta emberei életét), aztán mindennek a tetejében még el is teszik láb alól. Az egész Arsonos ügyek egy túlbonyolított és unalmas egyveleg volt. Teljesen feleslegesen behoztak egy új irányítható karaktert..., hagyjuk. Arsontól kezdve egy baromság az egész. Addig viszont nagyon jó játék volt.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem tudom melyik pályán jársz de:

http://konzolcenter.hu/l-a-noire-vegigjatszas/
sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Mivel én még nem járok ott, két tippet tudnék adni: ha van "intuíció pontod", akkor használd azt, illetve kérdezd meg a társad (a közelében space).

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

Béla9248
Elakadtam segítsetek légyszives! Felrobban egy bomba és utánna nem vágom mit kellene csinálni a táskában a tárcsával. Forgatom ide oda de nem jövök rá!

Büdös Bohóc
nincs, soká lesz

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Heló!
Átfutottam gyorsan, hátha volt róla már szó, de nem találtam semmit.
Szóval magyarosításról van valami hír? Nem gond különösebben angolul játszani, de mivel azért anyanyelvi szinten nem beszélek, ezért egy-két apróság elkerülheti a figyelmem, ez pedig olyan játék, ahol minden szó fontos lehet. Köszi elõre is!

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

Evin
Ne külön töltögess, hanem rakd fel rendesen azt a nyomorult DirecX-et.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

és directx frissitve van,meg a Visual c++ vagy mi,meg a net framework is

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Sziasztok,nekem olyan problémám lenne,hogy elinditanám a játékot,kiirta,hogy hiányzik a d3dx9_43.dll .... letoltottem,felraktam,aztán kiirta,hogy d3dx11_43.dll,azt is felraktam,viszont inditanám a játékot,fekete képernyõ,örülük,aztán hibaüzenet,ennyi

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Béla9248
Sziasztok! Gamepadomat szeretném beállítani rá de valamiért nem fogadja! Valaki tudna ebben segíteni?

Kit--Kat
Az a lényeg, hogy szerves része van a sztoriban. Nekem egyébként tetszett ez az ügyosztály is.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

No problémo <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Akkor még egyszer Mea Culpa.<#szomoru1>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Box-on igen, de pc-n még friss robogós. <#smile>

Jaa, én XBox360 vettem meg ilyen "minden DLC benne van változatot" aztán ezért gondoltam, hogy ez akkor már biztos rég kijött.

Seth
Majd meglátod az összefüggéseket késõbb

PSN ID.: Beegabor

Októberben jött ki... Annyira nem régi ez <#smile>

Büdös Bohóc
Hát kurvára nem, hálistennek (bár még nem tartok itt) ezt valahogy már ki tudtam következtetni.

meg furcsálltam is, hogy az Arson az utolsó, mikor az a gyilkosságihoz képest is aljamunka

Bocs.
Azt hittem ez már 1000 éves játék és már csak én játszom vele újként.

Öööö, azt értem miért fokozták le. Azt nem értem az írók miért tették ezt bele játékba. Most olyan gagyi ügyek vannak. 😞

Hallottál már a spoiler makróról?????<#ticking> Én még nem járok ott ám, de most jól lelõtted a poént.<#ravasz1>

Kit--Kat
Hát, ha tudsz egy kicsit angolul, akkor teljesen világosnak kell lennie, hogy miért.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Én még csak most tolom. Most fokoztak le a mocsadék társam jóvoltából az Arson rendörségi részlegbe. Nem értem ezt minek kellett. Eddig a gyilkosságiaknál volt a legjobb, az volt a legizgalmasabb (mégha egy tróger, iszákos társat is kaptam). A drog osztály nem tudom mitõl volt elöbbre lépés, de legalább valamennyire szorakoztató ügyek voltak. De ezek a tûzesetek elég unalmasak. 😞

Meg szeretném kérdezni,hogy 2 különbözõ user "profil" lehet-e a játékban ,azaz párhuzamosan tolhatja-e 2 ember?
tobias88
Mostanra sikerült végig vinni, nem alakít ki pozitív képet LA-rõl, az biztos <#circling>

Amúgy nem nagyon látni, de mikor lelövik Phelps-et Japánban, akkor ott is hagyják?
Nem tudom elmenteni a billentyûzetkiosztás változásait, valaki találkozott már a jelenséggel?
sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

MerlinW
Hmm... Nálam minden okés..

[merlinw.org]

Nekem nincs semmi addonn (1 régi facebookos chat téma volt, de azt eltávolítottam a Chromeból) és lassul és a frissítési szerver se jó + a "bejelentkezve marad" opció se, lehet karbantartják <#vigyor2>
tommygear
remek portolás eredménye
MerlinW
Pedig semmi baj a Chrome-al, nálatok lesz valami. Valószínûleg valamelyik addon kavar be (pl. adblock, linkify, stb szokott gondot okozni)

[merlinw.org]

TaRka0107
Nekem a chrome már szinte egy oldalt se hoz be. Tudom használni 5percig utána semmi.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

mostmár jó, csak a Chrome nem mindig adja be
TaRka0107
Miért ne mûködne? Vagy nem él a topik, úgy értetted?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Nem müxik a Warez/Off azért ide írom:

Az L.A.Noire.Enable 60FPS.Remove.Blackbars-jackfuste pontosan mire jó, mert van benne képarány + 30 és 60 FPS limit, szóval egy 2 magos gépen is jobb lehet a teljesítménye, ha alapból szaggatott?
Kit--Kat
Nálam ugyanazon a gépen patchelés elõtt nehezebben bírt a GTA-val, mint a frissen kijött L.A. Noire-al. Szerintem jobban sikerült.

tobias88
többet eszik mint a gta
Voltan
Egy próbát szerintem mindenképpen megér, a feliratokat kapcsold be, és figyeld. Vesztenivalód nincs a dolgon, ráadásul sokat tanulhatsz is miközben játszol. Én is rengeteget tanultam a régi klasszikus kalandjátékokból, azt mondanám, hogy komoly részét a tudásomnak játékokból és filmekbõl szedtem, nem az angolórán. Hogy én mennyire tudok? Nos, angoltanár voltam, most pedig brit ügyfelekkel tárgyalok napi szinten a cégnél. Szóval csak nyerhetsz az ügyön.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Sziasztok. Szeretném kikérni a véleményeteket,hogy érdemes-e belekezdenem a játékba? Éretségiztem angolból,alapokat tudom,egyszerü dolgokat megértek,kérdõiveket kitudok tölteni,meg ilyesmi,de azért annyira jól nem megy...

Voltan
Sziasztok. Boxra vettem meg a játékot anno, de idegesítõen szaggatott sok helyen (Igen, LOL), úgyhogy nem vittem végig. Most töltöm a pc-set (bocra megvettem drágábban, nem vagyok hajlandó egy játékért kétszer fizetni) a kérdésem az, hogy jól van optimalizálva? Egy GTA 4-hez képest hogy fut?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Büdös Bohóc
késõbb meglátod, hogy miként függnek össze a szálak, nekem már a 2. gyilkosságnál az volt a sejtésem, ami végül kiderül