1120
  • TaRka0107
    Off topik banner alatt!
  • Evoluti0N
    Milyen géped van?
  • Hell Girl #678
    Akárhogy is írom be a dolgokat .... nem működik.

Lehet hogy a Skidrow verzióval van gond ?
  • elitehun
    Milyen géped van?
  • Evoluti0N
    Próbáltad úgy, h beírod a -npd -nonv is a Command Line-ba? Vagy esetleg próbáld meg úgy, h csak ezt a kettőt írod be a -str nélkül.
  • enlightened
    Nekem laggol str- el is :S
  • Evoluti0N
    Jaj, tényleg! A patch óta nincs kurzor :)
  • FZoleee
    Nekem semmilyen kurzorom nincsen, rakjátok fel az 1.0.2396-os update-t, elvileg ezt javítja
  • Evoluti0N
    Ezzel a progival pedig aztán el tudod tüntetni a windowsos egeret a játékból.
  • Evoluti0N
    Amikor elindítod a Launchert, akkor ott klikk az Optionsra és ott a Command Line-ba írd be, h -str.
  • Hell Girl #670
    Igen betenni a kurzort. Azt olvastam, hogy akkor nem laggol annyira.

A konzol parancs-al kell ugyebár betenni. Na de hogyan ? :)
  • Hell Girl #669
    WoT név, most nem regelek újra vmi más névvel. :)
  • sublimaze
    Ez engem is meglepett, de aztán eszembe jutott, hogy haladni kell a korral mert nem olyan ritka jelenség az ilyesmi és ehhez hasonló dolgok manapság... :D
  • bakvarnyu
    engem inkább azzal zavar össze , hogy "hell girl" aztán neme fiú
  • sublimaze
    Mármint betenni? :D Nekem a dupla kurzorral volt problémám amit egy külső program segítségével oldottam meg(mint sokan mások). Vagy te most a konzolparancsra gondolsz? Kissé összezavartál... :D
  • Hell Girl #665
    Nos akkor vmi ötlet arra, hogy hogyan tegyem be a kurzort a játékba? Hátha nem laggolna annyira .........
  • sublimaze
    Van rá program amivel kilehet lőni. Nekem a parancsnélkül játszhatatlan volt...
  • bakvarnyu
    Á hagyjad inkbb, lehet hogy jobban megy de bejön egy idegesitő kurzor.
  • Hell Girl #662
    Nekem valahogy ez nem akar működni. Nincs kurzor stb. Pedig beírom a konzolba ezt:

"-str"

Ok minden ... és semmi.

Ötlet ?
  • bakvarnyu
    nem kötelező belépni és ment
  • totyak
    Ennél a játéknál is úgy működik a SC, mint a GTA IV-nél? Tehát, ha nem akarok, nem kötelező belépni SC-be, hanem játszhatom azzal a Default Profillal is? Ennek van valami hátránya? Azt írja hozzá, hogy Local only, tehát ez annyit jelent, ha Default-ban játszom, akkor is ment a játék, de online nem játszhatok?

Vagy rosszul értelmezem? Valaki legyen szíves felvilágosítani.

Egyébként miért telepíti fel nekem az SC-t, mikor a GTA IV miatt már fenn van?
  • Hell Girl #659
    Már megoldottam ... :) Ki kellett vennem virtuális meghajtóból ....
  • Hell Girl #658
    Halihó.

Nekem ennél tovább nem megy a játék: synchronize

Valakinek valami ötlete? A skidrow verziót raktam fel.
  • zoliii
    Akinek akad a játék:
    Az LA Noire Launcher/Options-ban írjátok be alul a konzolba, hogy:
    "-str". Ezzel voilá :D
    Command Line sorba kell beírni! Nekem ezután 2 egér kurzor jelent meg, viszont jobban ment a játék :D Ha simán beírod, hogy "str" úgyis jó :D
  • a.carkey
    Köszi.
  • bazza
    Egy bizonyíték hiányzott, most felajánlotta a választást :) köszi!
  • Shep
    Este befejeztem a játékot, hát a vége számomra csalódás volt.
  • Kit--Kat
    Hmm. Kezd elölről és és minden nyomot gyűjtsd be. Úgy tűnik az 4 helyes válasz ami pont nincs meg, hiányzik ahhoz, hogy rendesen le tudd zárni az ügyet.
  • bazza
    A már említett golden butterfly. Írtam, hogy a végén vagyok ahol a pedóbear meg az apuka a gyanúsított. végigkérdezem a pedót, asszem egy kérdést elbasztam, átmegyek a másikhoz, ott is elbasztam 1-2 kérdést, aztán elmenekül az apa és lecsukják. kétszer csináltam meg, mindkétszer ez lett, másodjára 14 kérdésből csak 4-et basztam el.
  • Kit--Kat
    Nem csak kiadta, segítettek is benne elég rendesen.
  • Kit--Kat
    Ez melyik küldetés?
  • TaRka0107
    Tovább keresed a "clue"-kat vagy belenézel a notebook-odba és elmész egy másik helyre.
  • bazza
    Sry az értetlenkedésért, de hol nyílik meg az opció? Kihallgatom az elsőt, minden kérdés elfogyott (mondjuk 2/3 kérdés korrekt), aztán??? Valahogy nagyon elkerülte a figyelmem. Megpróbálok újra nekiugrani az ügynek, de tudni kéne hogy hol keressem.
  • pisztácia
    Erre annyit mondok, mindenki magából indul ki...
    Ha én valamit komolyan veszek akkor azt úgy fogom megcsinálni, nem azért hogy csak lobogtassam... és folyamatosan képzem majd magam, mert érdekel az angol nyelv...
  • TaRka0107
    Én tisztában vagyok, sok mindent ki lehet következtetni a mondat környezetből.
  • Büdös Bohóc
    na azért ha ilyenekkel nem vagytok tisztában... :D
  • TaRka0107
    Meg a ma'am, vagy valami ilyesmi, ez az asszonyom jelentése, gondolom.
  • Büdös Bohóc
    Szintúgy néha még most is problémák vannak nekem is vele, pedig használom is aktívan a nyelvet
  • bakvarnyu
    Hozzá kell tenni ebben a játékban annyi a szleng meg az idióma, hogy szerintem itt-ott még egy felsőfokú tudásunak is beletörik a bicskája.
    például ilyenek hogy above round , settle the score.Még jó hogy van internet ahol a többségét meg lehet találni. De még igy is sok mondatot akármeddig nézek, nem tudom értelmezni.
  • TaRka0107
    Igen, mondjuk azoknak biztos nehezebb, akik fél év alatt tanulják meg, mint aki 8éve már azt tanulja. De ha van hozzá akaratod, és nem vagy lusta, akkor nem hiszem, hogy el fogod felejteni, egy ideig, + ha használod is, akár játék, akár filmnézéshez, nagyon sokat tudsz még hozzá tenni. Főleg ennél az L.A. Noire-nál.