1120
-
#680 Off topik banner alatt! -
Evoluti0N #679 Milyen géped van? -
#678 Akárhogy is írom be a dolgokat .... nem működik.
Lehet hogy a Skidrow verzióval van gond ? -
#677 Milyen géped van? -
Evoluti0N #676 Próbáltad úgy, h beírod a -npd -nonv is a Command Line-ba? Vagy esetleg próbáld meg úgy, h csak ezt a kettőt írod be a -str nélkül. -
#675 Nekem laggol str- el is :S -
Evoluti0N #674 Jaj, tényleg! A patch óta nincs kurzor :) -
#673 Nekem semmilyen kurzorom nincsen, rakjátok fel az 1.0.2396-os update-t, elvileg ezt javítja -
Evoluti0N #672 Ezzel a progival pedig aztán el tudod tüntetni a windowsos egeret a játékból. -
Evoluti0N #671 Amikor elindítod a Launchert, akkor ott klikk az Optionsra és ott a Command Line-ba írd be, h -str. -
#670 Igen betenni a kurzort. Azt olvastam, hogy akkor nem laggol annyira.
A konzol parancs-al kell ugyebár betenni. Na de hogyan ? :) -
#669 WoT név, most nem regelek újra vmi más névvel. :) -
sublimaze #668 Ez engem is meglepett, de aztán eszembe jutott, hogy haladni kell a korral mert nem olyan ritka jelenség az ilyesmi és ehhez hasonló dolgok manapság... :D -
#667 engem inkább azzal zavar össze , hogy "hell girl" aztán neme fiú -
sublimaze #666 Mármint betenni? :D Nekem a dupla kurzorral volt problémám amit egy külső program segítségével oldottam meg(mint sokan mások). Vagy te most a konzolparancsra gondolsz? Kissé összezavartál... :D -
#665 Nos akkor vmi ötlet arra, hogy hogyan tegyem be a kurzort a játékba? Hátha nem laggolna annyira ......... -
sublimaze #664 Van rá program amivel kilehet lőni. Nekem a parancsnélkül játszhatatlan volt... -
#663 Á hagyjad inkbb, lehet hogy jobban megy de bejön egy idegesitő kurzor. -
#662 Nekem valahogy ez nem akar működni. Nincs kurzor stb. Pedig beírom a konzolba ezt:
"-str"
Ok minden ... és semmi.
Ötlet ? -
#661 nem kötelező belépni és ment -
#660 Ennél a játéknál is úgy működik a SC, mint a GTA IV-nél? Tehát, ha nem akarok, nem kötelező belépni SC-be, hanem játszhatom azzal a Default Profillal is? Ennek van valami hátránya? Azt írja hozzá, hogy Local only, tehát ez annyit jelent, ha Default-ban játszom, akkor is ment a játék, de online nem játszhatok?
Vagy rosszul értelmezem? Valaki legyen szíves felvilágosítani.
Egyébként miért telepíti fel nekem az SC-t, mikor a GTA IV miatt már fenn van? -
#659 Már megoldottam ... :) Ki kellett vennem virtuális meghajtóból .... -
#658 Halihó.
Nekem ennél tovább nem megy a játék: synchronize
Valakinek valami ötlete? A skidrow verziót raktam fel. -
#657 Akinek akad a játék:
Az LA Noire Launcher/Options-ban írjátok be alul a konzolba, hogy:
"-str". Ezzel voilá :D
Command Line sorba kell beírni! Nekem ezután 2 egér kurzor jelent meg, viszont jobban ment a játék :D Ha simán beírod, hogy "str" úgyis jó :D -
#656 Köszi. -
#655 Egy bizonyíték hiányzott, most felajánlotta a választást :) köszi! -
#654 Este befejeztem a játékot, hát a vége számomra csalódás volt. -
#653 Hmm. Kezd elölről és és minden nyomot gyűjtsd be. Úgy tűnik az 4 helyes válasz ami pont nincs meg, hiányzik ahhoz, hogy rendesen le tudd zárni az ügyet. -
#652 A már említett golden butterfly. Írtam, hogy a végén vagyok ahol a pedóbear meg az apuka a gyanúsított. végigkérdezem a pedót, asszem egy kérdést elbasztam, átmegyek a másikhoz, ott is elbasztam 1-2 kérdést, aztán elmenekül az apa és lecsukják. kétszer csináltam meg, mindkétszer ez lett, másodjára 14 kérdésből csak 4-et basztam el. -
#651 Nem csak kiadta, segítettek is benne elég rendesen. -
#650 Ez melyik küldetés? -
#649 Tovább keresed a "clue"-kat vagy belenézel a notebook-odba és elmész egy másik helyre. -
#648 Sry az értetlenkedésért, de hol nyílik meg az opció? Kihallgatom az elsőt, minden kérdés elfogyott (mondjuk 2/3 kérdés korrekt), aztán??? Valahogy nagyon elkerülte a figyelmem. Megpróbálok újra nekiugrani az ügynek, de tudni kéne hogy hol keressem. -
#647 Erre annyit mondok, mindenki magából indul ki...
Ha én valamit komolyan veszek akkor azt úgy fogom megcsinálni, nem azért hogy csak lobogtassam... és folyamatosan képzem majd magam, mert érdekel az angol nyelv... -
#646 Én tisztában vagyok, sok mindent ki lehet következtetni a mondat környezetből. -
#645 na azért ha ilyenekkel nem vagytok tisztában... :D -
#644 Meg a ma'am, vagy valami ilyesmi, ez az asszonyom jelentése, gondolom. -
#643 Szintúgy néha még most is problémák vannak nekem is vele, pedig használom is aktívan a nyelvet -
#642 Hozzá kell tenni ebben a játékban annyi a szleng meg az idióma, hogy szerintem itt-ott még egy felsőfokú tudásunak is beletörik a bicskája.
például ilyenek hogy above round , settle the score.Még jó hogy van internet ahol a többségét meg lehet találni. De még igy is sok mondatot akármeddig nézek, nem tudom értelmezni. -
#641 Igen, mondjuk azoknak biztos nehezebb, akik fél év alatt tanulják meg, mint aki 8éve már azt tanulja. De ha van hozzá akaratod, és nem vagy lusta, akkor nem hiszem, hogy el fogod felejteni, egy ideig, + ha használod is, akár játék, akár filmnézéshez, nagyon sokat tudsz még hozzá tenni. Főleg ennél az L.A. Noire-nál.