1120
-
#640 Az összes boxon megjelent DLC-t is kaptuk az alapjáték mellé + egy kicsit javított grafika nagyobb textúrákkal, ennyi. -
#639 Ja persze :DDDD Van egy pár ismerősöm, akiknek van középfokú, makogni alig tudnak valamit, szart se ér a papírjuk. Ok ott az alap, amire tudnak építeni, ha AKARNÁNAK, de nem fognak mert nem fogják se használni a nyelvet és még lusták is. -
#638 Aki nyomta a Boxosal, ahhoz képest mennyivel lett több a PC-s verzió? -
#637 Ha megtanulja, akkor nem fog mindent elfelejteni, alapokat fogja tudni, úgy is. Minden szó biztos nem marad meg benne.
Amúgy én most megyek vissza 1-kor szóbeli érettségizni angolból, kicsit be vagyok f*sva:DDD -
#636 bírom az olyan embereket, akiknek a nyelvvizsga kell de nagyon aztán nem tudnak persze semmit később, de legalább van középfokújuk :) -
#635 Szerintem teljesen jól van optimalizálva. A lenti gépemen simán fut maxon full HD-ba.
Ám valami óriási game lett. Csak magyarítás kéne...:S De lehet fogok egy szótárat és elkezdem, mert nagyon bejön.
Ám angol középfokúba én is most kezdek bele, meló mellett. Remélem meglesz,., mert nagyon kellene. -
#634 Tudom, de úgy értettem ,hogy R*-os csapat. -
#633 Hát laptopon sajnos nem fogsz ezzel szaggatás mentesen játszani 2-300.000 Ft alatt. -
#632 R+ tud ám, de ezt most a Team Bondi készítette, R+ csak kiadta:) -
hedgehog122 #631 Üdv
Sajnos eléggé szaggat a játék, és(laikusként) nem tudom, hogy mit kéne leginkább fejleszteni, ebben segítsetek légyszi.
VGA:ATI Mobility Radeon HD5470
CPU:AMD Turion II Dual-Core P520 2,3 GHz
RAM:3,00GB -
#630 15 órám van eddig benne, most kerültem az Arson bandához úgyhogy lesz még benne pár óra. Úgy tűnik kivételesen nem kamuztak mikor azt mondták ,hogy 20-25 óra lesz csak maga a fő szál felderítése. -
#629 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért ez a R* tud játékot csinálni meg kell hagyni, már csak optimalizálni kellene megtanulniuk :)Már a játék legelején tudtam ,hogy később még gond lesz ezzel a Mr. Fényesöltönnyel hát igazam lett. -
sublimaze #628 -
kasa85 #627 Nem várom el tőled az elnézést,igaz van mikor én is túl reagálok bizonyos dolgokat,de mivel nem sokat írok az SG-én mindig valamelyik száj karatésba bele csapok.
Amúgy amit le firkatotál kevésbé áll a javításhoz (szerintem no mid egy).
Hagyjuk meg másnak a topikot nem kéne szét offolnunk.
Amúgy az utána lévő hsz-ben semmi személyes,és kötözködős stílust nem írtam
Felejtsük el ezt az egész firkálmányt béke
-
sublimaze #626 Nah, de mind1 inkább én kérek elnézést. -
sublimaze #625 A priváttal meg hagyjál is, mert több hsz-on keresztül ezzel traktálsz, de te is írhattál volna privátba, viszont kurvára fontos neked az, hogy itt fitogtathasd, hogy neked mennyire igazad van. Nyomnád le a torkomon ezt az okos enged féle mentalitást, de te magad sem tartod magad ehhez... -.- -
sublimaze #624 Most is te személyeskedsz... No comment... Az oké, hogy túlreagálsz valamit, de a kutyák szoktak ugatni, meg max te. Továbbá szarok a mentségeidre, én mondtam, hogy nem kötözködésnek szántam, max te vagy akkora suttyó, hogy ezt nem vagy képes feldolgozni. Szóval, kurvára te bunkózol és visszavehetnél ebből a stílusból... -
kasa85 #623 Nem az idegeimmel van a baj,hanem a közleményeddel na cső csumi csá.
A másik ha valami személyeset közölsz azért van az a rohadt privát,hogy abban közöld.
Nem vagyok sértődős,de a ki oktatásaidat tartogasd a kölködnek,és ne nekem oszd itt az észt.
Nem mentségem,hogy néha töröm a Magyart,de ha le dolgozol két napot egyben,és egymás után alig tudsz pihenni akkor nyilván valóban te is követsz el hibát.
Most kerültem a gép elé bocsánat,ha sérti szemeidet a megfogalmazásom.
Persze a magad fajta csak azon kap alkalmat,hogy kinek szólhat be segítséged meg egy nagy nulla.
Majd csinálj egy Magyar helyesírási topikot,és ott ugass.
Amúgy ha ennyire komolyan vesszük a dolgot nyugodtan lehetne mindenkinek be böfögni ilyeneket,mert mindenki hibázik egyszer,vagy akár többször is.
Gondolom te nem ember vagy ha nem vétesz ilyet.
Ugyan ez vonatkozik aki dolgozik gondolom nem kell ecsetelnem mi a mondás.
Na off vége szerintem ez nem ide tartozik,ahogy a bunkózásod sem.
Meg az enyém sem.
-
sublimaze #622 Ki oltogat? Te reagáltál túl egy hsz-t amiben kijavítottalak és mindezt próbáltam kissé frappánsan is, hogy nehogy sérüljön a kis lelked. Erre fel te letrollozol aztán még csodálkozol, ha úgy reagálok rá ahogy... Ha nem tetszik a stílusom ugyanúgy neked sem kötelező rá válaszolni(ezzel a lehetőséggel élhettél volna már a legelején ha ennyire az okos enged híve vagy...). Mellesleg nem szőrszálhasogatásról van szó, hanem az egyik leggyakrabban elkövetett helyesírási hiba amire legalább naponta egyszer felhívják valaki figyelmét a fórumon. Ebben pedig nem tudom mi a felvágás, ha gyengék az idegeid ne fórumozz. puszipá -
Dtomka #621 Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem!2 küldetésnél járok, ott tartok mikor schroeder's apartment - kell menni. Bemegyek a házba, fel az emeletre, verekedés, megbilincselem az ember. Ezután megtalálom a noteszt és nem történik semmi....
Youtubeon néztem videot, a notesz megtalálása után a másik rendőr is megszolal és folytatodik a story...!
Bug lenne, vagy én nem csinálok jól vmit?(már mindent megnéztem ...kb 1 órát xa**kodtam de nem jövök rá mit kell csinálni:()
(Amúgy a karakterek arcmimikája hol van , mert nekem fapofájuak:S!)
köszönöm a segítséget!
-
kasa85 #620 Nagyon ki javítottad legalább akkor ne oltogas.
A felvágásokat meg tartogasd meg másnak ez nem az a hely.
Ha meg nem tetszik nem kötelező válaszolni,de ha gondod van ott van a privát.
Amúgy ha nagyon akarom végig nézem az eddigi hozzá szólásaidat,és akkor megnézzük hányszor írtál mást,vagy írtál le helytelenül biztos találni fogok egy jó párat:)
Off vége. -
kasa85 #619 Vannak Angol nyelvű kazettáim,illetve könyvek gondolom azokkal csak az alapokat lehet fejleszteni?
Sok filmet néztem Angolul,így a ki ejtéseket sokkal jobban tudom már mint régebben.
A költözködés miatt sok suliba jártam,így az egyikben hol Angol,hol Német volt a kötelező,így az alapokat olyan szintem nem tudtam meg tanulni,hogy a végén gyenge Angol tudás lett a vége.
Érdekesen amióta Angol nyelvű filmeket nézek sokkal jobban ragad rám az idegen nyelv,de a No name feliratokat nem igazán szeretem,mert sokszor másképpen írja alá a csóka mint ami tulajdonképpen lenne Magyarul.
Ha van ötleted akkor mindenféleképpen várom,mivel sokszor látom szükségét minimum közép fokon.
Valamikor jövőre képzeltem el külföldi utazásomat ott majd a nyelvi részt tanulnám meg 100% an.
-
sublimaze #618 Állami iskolában nem lehet... :D -
sublimaze #617 Milyen trollkodás? Az, hogy kijavítottam egy szót amit helytelenül használtál? Am meg hagyjuk a mondat eleje dolgot ha szavakat keversz össze... :) -
#616 Nézz angol nyelvű filmeket magyar felirattal, majd utána angol felirattal. Nagyon sokat segít a tanulásban. Persze mindenek előtt meg kell tanulnod a nyelvtan alapjait, ehhez iskola kell és/vagy szorgalom.
Ha elszánt vagy, fél év alatt közép szinten meg lehet tanulni az angolt nyelviskolában (nem állami iskolában). -
kasa85 #615 Legalább majd együtt fejlődik a kettő :)
Amúgy a trollkodást be lehet fejezni gondolom el tudtad olvasni mit akarok,ha nem akkor így jártál.
Ja igen a mondat elejét mindig nagy betűvel kezdjük már bocs .:D
-
kasa85 #614 Köszönöm a segítséget.
Tényleg nem ártana egy olyan Game amiből egy kis Angolosodás ragadna rám bár elképzelem ha szóról szóra le lenne fordítva egy Enciklopédia lenne az egész mintsem notesz:)
Látom a mimika iszonyatosan ütős remélem GTA 5 és társaiba a végén bele teszik,mert egyszerűen lenyűgöző azok az arc/száj mozgások.
Graf az inkább a gépem tudásához lenne nagyon jó plusz egy kis látvány orgia,de inkább legyen sztori,és hangzás,játékmenetben ki magasló. -
sublimaze #613 egyelőre* a magyar tudásod is elég harmatosnak tűnik. :D -
#612 az úgy hihetetlen értelmes dolog lenne -
#611 Gyönyörű grafikája van,a válaszok nagyon ritkán számítanak valamit,ha sikerül anélkül végigvinni akkor tanulsz is angolul:) -
kasa85 #610 Grafikailag milyen a Maffia 2 höz?
Sajnos Angol tudásom egyenlőre harmatos,de lehet végig játszással neki futnák elő véve a kis noteszemet amire tudnám mire bökjek majd:) -
#609 detto. Időt is sprólolunk és amolyan filmes átvezetőt is kapunk:) -
#608 Meg ennek a játéknak nem a vezetés a lényege, véleményem szerint. Mint már mondtam én szinte mindig átadom a vezetési lehetőséget a társamnak az E hosszan nyomásával. -
sublimaze #607 Én pont azt mondom, hogy miután megszoktam már nem éreztem szarnak. Mellesleg lehet vitatkozni, hogy mennyire van messze a jótól az autók fizikája, de szerintem nem sokan vezettünk még 40'es évekbeli járgányokat így nem is tudhatjuk igazán hogyan is viselkedhettek. A rángatás meg simán a billentyűzet fogyatékossága... :) -
#606 Adom az autók fizikája tényleg messze van a jótól, mondjuk hozzáteszem, ha nem volt sürgős a helyszínekre érni én betartom a szabályokat és normális tempóban megyek, ami xbox kontrollerrel kényelmes, iylenkor az autók fizikája nem zavaró és így a városból is több jön át. A Mafiat csak azért hozom fel mindig, mert a korszak megegyezik kb. és bár maga a játékmenet kissé eltér, de ők sokkal nagyobb beharangozással és fényezéssel egy nagy nagyon megcsonkított csalódást adtak ki a kezeik közül. Az autós rész is visszafejlődött többek között, mert kivették a sebességváltót és a kuplungot, a beharangozott és képekkel is bizonyított tömegközlekedésből sem lett semmi, ami az L.A.-ben viszont van és elég jól ki lett dolgozva. Emellett sokat dob az autós részen, hogy valódi márkákat licenceltek így a járművek kidolgozása mérföldekkel komolyabb mint a Mafia-ban.
Én félszemmel végig figyeltem az L.A. Noire-t, de igazából a DRIVER SF-et vártam. Meg is vettem amint megjelent csalódás is lett vége, most nem mennék bele a részletekbe. Viszont ez a játék a valósághűségével és aprólékosan kidolgozott világával nagyon kellemes meglepetést okozott. Most kalózban tolom végig, de jövőhéten megveszem eredetiben, mert ez a játék tényleg megérdemli. Nem vagyok olyan nagy gamer, tehát nincs összehasonlítási alapom az idei játékokkal, de nagy meglepetésként érne, ha ez nem lenne bent az idei TOP10-ben. -
#605 Ja..csak mafia 2-ben volt az autóknak fizikája... és nem ilyen idióta módon kanyarodtak, hogy rángatja a kormányt. full sebességgel beveszek egy hajtűkanyart... semmi csúszás semmi. Olyan tapadása vannak az autóknak, mint ma egy lambonak. Óttvar letrt a fizika... viszont a game jobb mint a mafia 2, nem akarom lehúzni, de azért mafia-t se írjuk le. Mind2 game jó, vannak hibái. Ennyi. -
#604 A város félelmetesen nagy lett, nekem tetszik, hogy nem kamusan csapták össze, hanem tényleg óriási kertvárosi területeket csinálták, ahol eltudsz veszni. A Mafia II-nél emlékszem, hogy ment a vetítés, hogy milyen űber autó törések lesznek benne. hát kb. 0 lett, viszont itt fű alatt nagyon jót csináltak. -
#603 Én is meg tudom szokni, de ez így szar...:S -
#602 -
#601 Az autók irányítását én Xbox kontroller nélkül el sem tudnám képzelni.