L.A.Noire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
az utcai bûneseteket meg leht majd oldani a story befejezte után is?
Csak idõnként, pár helyen lemegy az fps. Szal "1-2 kisebb esetet leszámítva akadásmentesen fut". Hogy téged idézzelek. 😊
Kinek hogy megy a kikérdezés? (Volt már, hogy párszor visszatöltöttem és volt úgy, hogy tudtam, hogy hazudik, csak nem tudtam melyik bizonyítékkal bizonyíthatnám rá, de azért igen nagy hatékonysággal jól döntök).
Milyen hatékonysággal tippeltek jól?
Mennyire használjátok az Intuiciós pontokat (minden szintlépésnél kap az ember egyet, ha jól tudom... én még csak 1x használtam bizonyíték kereséskor (olyan bizonyítékot találtam meg, amit magamtól sohasem és ez az egész ügyet más mederbe terelte)?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
hát akkor most emlékezzünk meg 1 perc néma csönddel egy olyan csapat elõtt, amelyik születése után már meg is halt, pedig mekkora születés volt ez kéremszépen...
Hát szomorú, hogy ilyen morálisan gyenge vezetõi voltak a cégnek, mert egy mestermûvet alkottak. Kár, hogy tõlük már nem lehet folytatás.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Team Bondy-t pedig bezáratta a hatóság etikai problémák miatt (önzõ, telhetetlen köcsögök voltak a vezetõk, meglopták az alkalmazottakat (még a játék credits listájába sem került be majd' 100 munkatárs neve), akik feljelentették fõnökeiket).
[merlinw.org]
Sajnos a olvastam ennek az alkotója, a Team Bondi is megszûnt. Remélem Rockstarnl marad a franchise és jól sáfárkodik vele.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
BioShock Centrum - Merülj el benne! http://bioshock.web4.hu
mafia egy kalap szar volt... pontosabban a 2. része, az elsõ az igazán fasza hangulatos játék volt.
Elõttem is írták és le is ett hurrogva, hogy nem lehet összehasonlítani a Mafia-val, de akkor ez a játék zsebre teszi.
Szenzációs.
Épp mentem egy esethez amikor megláttam egy gyorséttermet. Gondoltam megnézem, bementem, igaz én nem tudtam semmit csinálni, de az emberek ettek-ittak rendeltek(!) a pultnál, a körbejáró pincérnõnél, befejezték, felálltak, egyik evõeszközt kért, és valami brutális kidolgozottságú volt a hely. És ezt úgy, gyakorlatilag csak véletlenszerûen megálltam ott. Döbbenet....
Emiatt lesz egy gond, ott marad az egér, ezt ezzel oldod meg:
Töltsd le ezt a kis progit: http://data.hu/get/4403005/nomouse.rar
amikor indítod a játékot, indítsd el a mouseoffot, h ne legyen a játék közben egér.
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
I met God. She's black
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Itt is kézzel fogdossák a bizonyítékokat (3:55). Igazi film noir,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de utánanézek, erõs a gyanú, hogy tényleg, mert azért ennyire amatõrséget csak nem követett volna el a fejlesztõcsapat

Nagyon élvezetes, filmszerû, de mégis kellõ mennyiségû interaktivitás van benne.
A játék gyakorlatilag addig "nem" folytatódik, amíg nem találsz vmi kiinduló nyomot, de ez a valóságban is így van, addig szaglásztok, amíg nincs vmi.
Van sajna benne hiba
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Repetitivitás meg kell is, mert hát minden nyomozásnak van egy algoritmusa, azt követik a valóságban is a rendõrök.
Sajnos a korból adódóan nem is lehetne ettõl korlátlanabbul nyomozni.
Én azt mondom, hogy ha nem ennyire iszonyat rövidek lesznek az esetek, mint a játék elején, és ha kell sorozatgyilkosok után is nyomozni, akkor ez egy tökéletes játék, a stílusában.
Mafia 2 meg tényleg más stílus, összehasonlíthatatlan a 2.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"