L.A.Noire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én se akarnám megsütni! Akkor ez a megoldás kilõve.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Márkaszervíz mondta nekem, hogy nem célszerû az asztali drivereket feltenni, hisz a laptopban a hûtés nem elég jó a hardverhez, ezért szépen megsütné a gépet. Szóval marad a régi amit kiadtak rá.

Béla9248
Hogyne lenne jó! Kb. 5 éve csak laposom van és sosem volt driver gondom pedig játszok rajta eleget! Pl. 5730-ra ugyan az a driver megy mint a 6770-re! És tökéletes játszásra is!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Laptop nem is gamelésre való elsõsorban. Laptopodban lévõ ati kártyához nem jók az új driverek? Az furcsa...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

"Törtetõ kis nyaligép, aki azt hiszi, hogy mindenkinél jobb."

Hát, csak azért mert az is! <#nevetes1> Társai mit csinálnak? Csak hátráltatják. Én kedvelem Phelps-et, nagyon emberséges karakter, aki tanult a múltban elkövetett hibáiból (na akkor tényleg nyaligép, szabálykönyvet notóriusan betartó volt és ennek emberéletek látták bizony kárát)

Jah az lehet, csak a laptophoz 2 éve nem készült új driver már 😄

Büdös Bohóc
van pár szar, csináld csak, vége felé megint jók lesznek

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

enlightened
Na megint belekezdtem a játékba és 1 ügy megoldása után megint eluntam :S Nem valami változatosak az ügyek, futószalagon végig kell menni rajtuk, a kérdezéseket jól kell csinálni és ennyi. De ami a legrosszabb a játékban, hogy a fõszereplõ Phelps nekem iszonyatosan unszimpatikus. Törtetõ kis nyaligép, aki azt hiszi, hogy mindenkinél jobb.

grebber
Már készül!

Next PC upgrade: 2022

MrIncredible
hát ha addig kellene várni, akkor ....
Szóval ez még rejtély?

Büdös Bohóc
Egyszer a Nap is vörös óriás lesz

MrIncredible
várható valaha is magyarítás a játékhoz?

Büdös Bohóc
nálam is tökéletesen fut 6770-es radeonon

wollnerd
Nekem is a legfrissebb van!
De most sokkal jobban fut azokkal a kapcsolókkal amit a Rockstar Support adott plusz azzal a .dll-lel! (nem is volt fontos átnevezni az exe-t)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

MerlinW
Nálam is tökéletes Radeonnal.
(ATI mint név már rég nem létezik)

[merlinw.org]

Hiba az ön készülékében van. Nálam ugyanis tökéletes: Hozzátenném, hogy 11.12-es driver van fönt! Lehet azért nem megy nálatok!

Nvidia? Hagyjuk már (mostani ati kártyámnak sose lesz olyan traktor hangja, sose fog annyit fogyasztani és sose lesz olyan forró, mint az eddigi Nvidiáim. Jah és strapabírásban is tanulhat Nvidia Ati, illetve AMD-tõl).

1 ponton veri az Nvidia az ATi-kat és az a DRiver, ezzel meg együtt lehet élni (tavaly kb. 3x volt driver problémám és nem kevés játékkal játszottam).

wollnerd
Nekem nem mûködik... Enélkül csak kicsit akadozik (de azért idegesít) De vele sokkal jobban...
KIB****OTT ATI DRIVEREK!!!<#violent><#violent><#boxer><#falbav> Így csak a nvidia a legjobb!!!
(Már elnézést!)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Rage47
Engem nem is zavar, szétunom magam a sandbox játékokban, ez pont tetszik nekem😊
MerlinW
Nem gugliztam, hanem híradó + újság😊

[merlinw.org]

enlightened
Az jó hogy nagy a város, de nem tudod kihasználni. Nincs mit csinálni benne, azon kívül, hogy filtekercseket gyûjtögetsz meg badgeket, semmit nem lehet csinálni benne.

Kit--Kat
Én már az elején az állam kerestem. A város óriási, a grafika büntetõen jó és nagyon részletes. És ebben a játékban érezni azt amit anno az elsõ Mafiában, az a részletes kidolgozás a játék nminden terén, ami túlmutat egy muszáj fejlesztéseken.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Evin
Újrajátszásnál akkor kapcsold be a fekete/fehér effektet, és szerintem akkor még durvább lesz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Rage47
Mivel annak kb. nincs is, így nem nehéz😄
És nem hiszem, hogy az arcmimika miatt. Már a zenék alapból olyan atmoszférát kölcsönöznek, ami kevés játékban van meg, tényleg ott érzed magad. A kameraállások szintén. Persze még a felénél sem vagyok, de nagyon ütõs darab számomra.
Kit--Kat
Kilómétereket ver hangulatban a Mafia 2-re.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Rage47
Attól még nem kell tudnia, hogy magyar, gondolom te is gugliztál.

Kezdek amúgy ráérezni pár eset után, már annyira nem vészes eldönteni, ki mond tényleg igazat.😊
Egyébként nekem ez a játék sokkal jobban megadja olykor a Mafia hangulatot, mint a Mafia 2. 😄 Pedig itt nem is bûnözõk vagyunk. 😊
Büdös Bohóc
<#lookaround>

MerlinW
Jó, hogy magyar vagy😊 Itthon KBEO (azaz Kábítószer Bûnözés Elleni Osztály)

[merlinw.org]

Az a drogosztály, vagy drogügyosztály, vagy hogy mondják magyarul 😄
Ez a "Vice" magyarul milyen osztálynak felel meg?
(Ez jön a "Homicide" után.)

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

Valóban van egy kis hasonlóság. Amikor igazat mond, az adott: "Truth". Viszont a "Doubt" esetében is igazat mond, viszont valamit elhallgat. Ezt néhány tanúnál tényleg nagyon könnyû eldönteni, viszont a lehetséges (hidegvérû) gyilkosoknál, akik megfontoltak, magabiztosak és esetleg szerepük szerint számítanak a rendõrség felbukkanására...na ott nehéz. Lényeg, hogy nagyon is van különbség!😊

Most újra elkezdtem játszani, csak attól tartok, hogy nem fog összeállni a történet a kis szünet miatt, és nem fogom érteni.

Büdös Bohóc
sehogy

azt meg tudná mondani valaki hogy hogyan lehet menteni magamtól?
De achi-n kívül semmit nem kapsz érte.

<#eljen> Így van!

Még 1 dolog, amit most fedeztem fel! Ha meggyanúsítasz valakit hazugsággal és nincs bizonyítékod, akkor megfigyelve az illetõt látni fogod, hogy baromi magabiztos. Ebben az esetben tutira veheted, hogy nem hazudik (mit írtam mindig érdemes kipróbálni a 3-as hazudik opciót, legfeljebb visszakozol).

Kit--Kat
Annyit még hozzátennék, hogy a testbeszédre is érdemes figyelni, aki kamuzik, az általában ficánkol, beletúr a hajába stb...

erdemes 5 csillagosra csinalni az ugyeket, mert achit kapsz ertuk.

Rage47
<#worship>
Aki belenéz a szemedbe és arcizma se rándul az igazat mond (esetek 5 %-ra érvényes, általában már karakterbõl lehet tudni, hogy az illetõ õszinte lesz vagy sem. Aki egyszer õszinte az általában hazudni nem nagyon fog, inkább elferdít dolgokat (Doubt)). Ha sittes volt, vagy priusza volt az illetõnek, akkor hajlamosabb hazudni, mint egy egyszerû szemtanu (õ is hazudhat, ha leplezni akar valamit, tehát ha hátrány érheti a valóság miatt: pl.: házinéni az egyik küldetésben aki letagadja, hogy betörtek hozzá, mivel védi a hotelje jóhírét.

Aki félrenéz, grimaszol az vagy hazudik vagy nem mond igazat. Akkor is Doubt-ot kell választani, ha kitérõ választ ad az illetõ.

Ha tudod, hogy hazudik, de nincs rá bizonyítékod, akkor általában Doubt-ot kell választani.

Sok esetben nehéz a bizonyítékokból kiválasztani a megfelelõt (elõfordul, hogy több bizonyíték is jó).

Nyugodtan nyomj rá a 3-as Hazudik opcióra ha kételyed van, mivel innen lehet visszakozni is (sok esetben Phelps meg is magyarázza, hogy a kihallgatott melyik mondatrészével nem ért egyet, így megkönnyítve a helyes bizonyíték kiválasztását).

Inkább az a nehéz a játékban, hogy a hazugság és a kétély opciót megkülönböztesd (sok esetben ugye a hazugság opció választásával kiderülhet, hogy melyik bizonyítékkal lehet alátámasztani az érvünket.)

Ha végképp nem megy 2 választásod lehet:

1. használod az Intuiciós pontokat, mellyel egy választ ki tudsz iktatni a 3-ból és még a helyes bizonyítékok körét is leszûkítheted ezzel.

2. Kilépsz a menübe majd vissza és próbálgatod a helyes megoldást.

Egyébként meg tökmindegye hány pontod van az ügyeket így is, úgy is meg tudod majd oldani, maximum rosszabb értékelésed lesz a végén, de ez utóbbinak amúgy se sok jelentõssége van.

Arc-ot, szemet, szájat (fõleg ez utóbbi árulkodó) kell figyelni a hazugság eldöntésére, illetve nagyon bele kell ásódni az aktuális ügybe, hogy a részletekbõl rögtön eszedbe ugorjon ellentéteset állít mással az illetõ.

Rage47
<#idiota>

nincs azzal gond, csak felhúzott a játék...
Doubt*... Ahogy elnézem itt inkább a nyelvtudásoddal lesz a gond... 😄

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Rage47
én úgy látom, hogy nagyon lutri az arcmozgás alapján eldönteni, hogy ki mond igazat/hazudik. már agyamra megy, hogy az egyik a szemembe néz, fapofa, néha elpislant, mégis Doupt-ra kellett volna nyomnom. legtöbbször semmi különbség a Doupt és a Truth között....
Én is pihentettem 1 hónapot. Minap újra belevágtam és ismét beszippantott.

2-t csináltam végig eddig: Morfiumos ügyet (ez szerintem jó szövevényes volt, de a végére már azt se tudtam mi van. Csak mert koránt sem volt annyira érdekes, mint a GYilkossági osztályon megoldott ügy(ek)).

2. hálistennek nem volt hosszú: Füves ügy, melyben fõleg üldözni és lõni kellett, de túlzottan ez se nyûgözött le.

Összességében eddig a gyilkossági ügyek voltak a legjobbak, utána a Közlekedésiek, míg a Drogosztályon tapasztalt 2 sajnos nem nyert hangszórót.

Büdös Bohóc
a Vice casek kurvára unalmasak voltak, az egyik volt csak érdekes, de a történet miatt. Meg a gyilkossági végén is volt 1-2 szarabb. Megéri folytatni, a végén a történet nagyon faszán megy tovább és érdekesebb a nyomozás újra.

Én nem tudom, hogy a felénél e, de amennyire az elején tetszett, most annyira unom. Már vagy két hete nem játszottam vele. Na, de lehet, hogy most folytatom.

Nekem így csak jobban akad. :S

Büdös Bohóc
ok

MerlinW
Rövid, nem rövid, én a felénél meguntam..

[merlinw.org]