1120
-
Joybull #880 ott nem találtam semmi újat, mint amit a campány részben is játszottam. -
mester1987 #879 A "Cases" menüpontban. -
Joybull #878 sziasztok. segítenétek, hogy a dlc-ket hol találom a játékban. Steam-en vettem meg a comlet editiont és ugy tudom, hogy az tartalmazza. -
mester1987 #877 Szerintem rosszabb, mint volt. Szebbnek meg sokkal nem szebb, mint DX9-ben. -
#876 thx -
#875 Asszem a külső konfigban kell beállítani mit szeretnél használni. -
#874 ja igen, kérdés nekem is: elvileg dx11 support is van a játékban, a VGAm is DX11, ehhez képest a menüben miért van a bal alsó sarokban egy dx9-es verziószám kiírva? :-| -
#873 Semmi játékmenetbeli javítás. Szvsz, jobban sosem fog futni, ezt tudja alatta a RAGE motor, ez van.
All versions: Fixed issue where a small number of valid display resolutions were missing.
Steam version: Steam overlay now works in DX11 mode.
-
#872 Énnekem erős gépem van és eddig is gyors volt, azonban eddig volt sokszor az is, hogy random elkezdett keményen szaggatni, abba se hagyta 2-3 percig csak ha alt+tabbal a játékot le és felraktam, de az új patch óta nincs, szóval valamit javított. -
#871 Hát nem egy gyenge gépem van, de elég sok mindent le kellett kapcsolnom hogy normálisan menjen. Gondoltam hátha most majd felkapcsolhatom azokat a dolgokat qualityre, de ahogy látom erről szó sincs. Optimalizáltabb nem lett a játék, csak bekerült egy új opció :S -
#870 miért eddig nem élvezted? -
#869 Sziasztok, most hallom, hogy van új patch. Valaki kipróbálta? Tényleg javított az élvezhetőségen? -
#868 Azt szeretné a játék, hogy megvedd. Vagy hogy fáradj át a warez topikba:) -
Lucky3 #867 ?? -
#866 full idióta vagy amúgy? -
Lucky3 #865 Sziasztok! Egy kis segítség kéne. Letöltöttem a játékot, el is indul, viszont valamilyen activation code-t kér? Valami ötlet? thx -
mester1987 #864 -
#863 Nyár. -
Leky #862 Kb. mikorra várható a magyarítás? -
PunkZoli #861 kár,hogy nincs steamcloud. Elszállt a vinyóm kb 15 óra játék után, 19 es casenél jártam kb -
mester1987 #860 szevasz nekedis! -
#859 az derék, mert alapból gecinagy volt szvsz -
mester1987 #858 Ha jól látom a látótávolság javult a DX11-ben? -
mester1987 #857 Nagy meglepetés a DX11 hozzá -
#856 -
#855 A new title update is available for the PC version of L.A. Noire: The Complete Edition, including the addition of support for DirectX 11. See below for a list of changes:
DirectX 11 support added for improved performance on many Windows Vista and Windows 7 setups using DX11 graphics cards
Option added to game launcher allowing switching between DirectX 9 and 11 renderers
Additional checks added that make sure a selected video resolution is fully compatible with L.A. Noire -
GTV #854 -
GTV #853 Emberek vagyunk, így tévedünk s hibázunk :))) -
#852 Rossz a megfogalmazás: "mikor elkészül" és nem "ha elkészül". :) -
mester1987 #851 Ezért járna Egy ÉV Honosítása járó díj, ha elkészül majd :) -
PunkZoli #850 de azt még a windows installnál kérdezi nem? -
#849 -
#848 -
#847 Ez komoly? Ilyeneket tud szülői felügyelet? -
#846 mert apudék biztos beállították a windowsban a parent lockot és akkor minden ezt támogató játék különféle változtatást eszközöl a játékban, ebben pl nem enged gyorshajtani, hogy mire felnősz megtanuld, hogy nem szabad -
DANIELTRUCKER #845 Azt nem értem hogy miért megy nekem az autó alapból előre egy alap városi sebességgel! -
DANIELTRUCKER #844 ?
-
PunkZoli #843 nyomd erősebben! -
DANIELTRUCKER #842 Az rendben van, de még így se megy elég gyorsan! -