1120
-
mester1987 #520 naná ;) -
#519 ha elrontasz mindent , akkor is meg fogod tudni oldani az ügyet valahogy ...(pl nem tudsz meg valami fontos infót a tanutól és ezért követned kell...) -
#518 Igazából komplexebb lesz a dolog. Több embert kell kikérdezned (pl van olyan eset, hogy 2 fószert bevittél, kikérdeztél és el kellett döntened, hogy akkor most ki is a bűnös) illetve sokkal több bionyítékot találsz és nehezebb eldönteni, hogy melyik bizonyíték ér valamit, és melyik használható. A karaktereknél is nehezebben tudod eldönteni, hogy ez most igazat mond vagy kamuzik. Erre volt egy jópofa eset, hogy kikérdezem a faszit majd a válasznál egyből megvakarta az oldalát:) Én egyből azt mondtam kamuzik de kaptam egy x-et pipa helyett:) -
#517 Viszont tuti, hogy eljátszadoznánk vele egy darabig:) Emlékszem a 90-es évek elején volt egy program ami 3 nagy és ismert csatát dolgozott fel. Na ott volt olyan, hogyha kiadtál egy parancsot egy csapattestnek, hogy vonúljon x területre (pl: az egyik az 1914-es tannenbergi csata volt) akkor mire az odaért eltelt szó szerint 4-5 óra:) Nem is volt egy népszerű játék még a csont stratégia szerelmeseinek körében sem:) -
Evoluti0N #516 Most tartok a cserbenhagyásos gázolásos ügynél. Az előző 2 ügynél volt 1-1 alkalom, amikor rosszul ítéltem meg a kikérdezett ember reakcióját, meg volt 1 eset, ahol 1 bizonyítékot nem találtam meg. De egyébként, eddig minden ügyet sikerült gond nélkül, visszatöltés nélkül megoldanom. Habár még eléggé a játék elején vagyok és gondolom, h nehezedni fognak az ügyek. -
#515 Hihetetlenül hangulatos lett ez a játék...eleinte egy kicsit féltem , hogy unalomba fog fulladni a játék néhány ügy után , de beszippantott a játék és alig tudom abbahagyni...
az utcai bűneseteket meg leht majd oldani a story befejezte után is? -
Evoluti0N #514 Jah, olyan hogy 0-1 között mozgott szerencsére nem fordult nálam elő :)
Csak időnként, pár helyen lemegy az fps. Szal "1-2 kisebb esetet leszámítva akadásmentesen fut". Hogy téged idézzelek. :) -
ratgab #513 Had tartsak már egy kis közvélemény kutatást:
Kinek hogy megy a kikérdezés? (Volt már, hogy párszor visszatöltöttem és volt úgy, hogy tudtam, hogy hazudik, csak nem tudtam melyik bizonyítékkal bizonyíthatnám rá, de azért igen nagy hatékonysággal jól döntök).
Milyen hatékonysággal tippeltek jól?
Mennyire használjátok az Intuiciós pontokat (minden szintlépésnél kap az ember egyet, ha jól tudom... én még csak 1x használtam bizonyíték kereséskor (olyan bizonyítékot találtam meg, amit magamtól sohasem és ez az egész ügyet más mederbe terelte)? -
sublimaze #512 Nem láttál még egy noir mozit se? Akkor nem lepnének meg ezek a(-z egyébként eredeti és igencsak hangulatos) klisék. A néhány óra egyébként neked néhány óra, a játékban hónapok telnek el ha figyelsz a szövegre.... Be is baszna ha teljesen reális lenne az ügyek megoldásának menete(senki sem játszana vele). :) -
#511 Nagyon sokat! Abszolút megszűnt a játék lassúsága. Bár azért hozzá tenném, hogy nincs most fent olyan programom ami mutatná az aktuális FPS-t, szóval lehet, hopgy lent van 20 alatt néha de eddig szó szerint 0-1 között mozgot úgy fél percenként. Ez teljesen eltűnt és azt kell mondjam, hogy 1-2 kissebb esetet leszámítva akadásmentesen fut. -
ratgab #510 "Jah meg miaz már, hogy itt állandóan dumálni kell" hozzáállás is előszeretettel előjön. -
ratgab #509 Szerintem tök mindegy mikor adták volna ki. Játékosok zömét megviseli, ha már 2 agysejtnél többet kell használni, meg még figyelni is kell, hogy mit mond az NPC. -
#508 Ja csak kicsit furcsa hogy az összes gyanusitott a tetőre menekül Meg néhány óra leforgása alatt megoldottam pár olyan horderejű ügyet amennyivel egy átlag rendőr sztem kb 20 év alatt találkozik -
Evoluti0N #507 Jah, ilyen velem is történt. Nagyon jó játék. Azonban a topic hozzászólásai számának alapján lehet, h nem éppen a Skyrim, MW3 megjelenésnek idejében kellett volna kiadni. Kíváncsi vok mennyit adtak el eddig pcre. -
ratgab #506 Most fordult velem először, hogy Phelps-el annyira gyorsan üldöztem a gyanúsítottat, hogy utolértem miközben mászott fel az ereszcsatornán. Erre a gyanúsított 2 jól irányzott rúgással gyakorlatilag lerúgott a csatornáról... Ez a játék hihetetlen. -
Evoluti0N #505 Akkor neked ez a -str -npd -nonv beírás a command line-ba segített valamit? Én nem érzékeltem semmi változást. Ugyanazokon a részeken megy normálisan és ugyanazokon a részeken ugrik le az fps, mint a parancsok beírása nélkül :S -
#504 Szerintem jó, csak az optimalizációt cseszték el - ugye konzolos átirat - egy kissé. Azért az elég nevetséges, hogy nekem kell egy rakás parancsot beirogatni az otions menübe, hogy ne úgy fusson a játék mint egy 1890-ből itt hagyott lassított felvétel. -
Evoluti0N #503 Hm, nem tudom. Nálam elég fura dolgokat produkál a játék. Max grafikán játszom, 2x élsimítással. Nagy területeken, ahol logikusabb módon kisebb kéne, h legyen az fps, megy normálisan. Lövöldözős, üldözős jeleneteknél sokszor a béka segge alatt van. Ráadásul sokszor akkor is, ha kisebb helyiségben történik a lövöldözés. Vagy múltkor az egy nem túl tágas udvarban alacsony volt az fps. -
#502 Egyébként mik a vélekedések eddig a gépigényről nálatok? Szerintem a Rockstar Leeds elég jó munkát végzett, de annyira nem érzem relevánsnak a véleményemet, mert azért erős gépem van. De összehasonlítva más játékokkal mintha valahogy érezném, hogy ezen azért izzad a gép -
#501 lol ezt nem is tudtam
hát akkor most emlékezzünk meg 1 perc néma csönddel egy olyan csapat előtt, amelyik születése után már meg is halt, pedig mekkora születés volt ez kéremszépen... -
#500 Jó akkor 2k, de abból a szempontból ez nem jelent újat, hogy a Take Two leányvállalata. Errő a Massive Bear Studios-ról még nem hallottam. Én úgy tudtam, hogy a Take Two felvásárolta az Illusions-t és a fejlesztések alatt kicserélődött a gárda erősen. Láthatjuk is a végeredményt.
Hát szomorú, hogy ilyen morálisan gyenge vezetői voltak a cégnek, mert egy mesterművet alkottak. Kár, hogy tőlük már nem lehet folytatás. -
#499 Akarod mondani a 2K ami egy kiadó, a játékot pedig a Massive Bear Studios fejlesztette:)
Team Bondy-t pedig bezáratta a hatóság etikai problémák miatt (önző, telhetetlen köcsögök voltak a vezetők, meglopták az alkalmazottakat (még a játék credits listájába sem került be majd' 100 munkatárs neve), akik feljelentették főnökeiket). -
#498 Áll leejtős ez a játék. Bár csak a Mafia II-nél is meghagyták volna az eredeti csapatot és nem ugat bele a Take Two.
Sajnos a olvastam ennek az alkotója, a Team Bondi is megszűnt. Remélem Rockstarnl marad a franchise és jól sáfárkodik vele. -
#497 Nem szóltam, működik minden tökéletesen, nagyon szépen köszönöm a segítséget, gregtom6! (: -
#496 No, kipróbáltam, de az a baj, hogy kontrollert használok, és nem érzékelte, miután megcsináltam mindezt :( Erre nincs esetleg valami gyógyír? -
#495 fú hát gecc, na még az is, megyek, ott az állomás látom nyitva az ajtó... mondom hát bazz hát csak nem dolgozták ki azt is... bemegyek DE :D -
#494 Az igen. És pontosan ezt hiányolták sokan, hogy nem élt úgy a város, mint ahogy várták. Ebben viszont döbbenetes. Nekem az Union állomásnál esett le az állam. Kár, hogy a tengerparti részeket kihagyták a játékból. -
#493 ahogy mondod, én egy landmarknál megálltam, bementem az épületbe, ami óriási volt, volt pár iroda, ahol várakoztak emberek meg dolgoztak mások is, stb...
mafia egy kalap szar volt... pontosabban a 2. része, az első az igazán fasza hangulatos játék volt. -
#492 De ez a kidolgozottság jól jellemzi a játék egészét. -
gregtom6 #491 Egyszer felvették, és azt copy-paste-elték több helyre. Nem emiatt jó ez a játék. -
#490 Hát ez a játék óriási.
Előttem is írták és le is ett hurrogva, hogy nem lehet összehasonlítani a Mafia-val, de akkor ez a játék zsebre teszi.
Szenzációs.
Épp mentem egy esethez amikor megláttam egy gyorséttermet. Gondoltam megnézem, bementem, igaz én nem tudtam semmit csinálni, de az emberek ettek-ittak rendeltek(!) a pultnál, a körbejáró pincérnőnél, befejezték, felálltak, egyik evőeszközt kért, és valami brutális kidolgozottságú volt a hely. És ezt úgy, gyakorlatilag csak véletlenszerűen megálltam ott. Döbbenet.... -
#489 Köszönöm szépen a gyors választ, kipróbálom majd! (: -
gregtom6 #488 Indítsd a LANlauncher.exe-t 2. Menj az optionsbe 3. A lent látható kitölthető csíkra (command line) írd a következőt: -str -npd -nonv
Emiatt lesz egy gond, ott marad az egér, ezt ezzel oldod meg:
Töltsd le ezt a kis progit: http://data.hu/get/4403005/nomouse.rar
amikor indítod a játékot, indítsd el a mouseoffot, h ne legyen a játék közben egér. -
#487 Sziasztok! Nem tudom, volt-e már kérdés, elnézést, ha igen: Nálatok is vannak apróbb szaggatások? Ez a játék hibája, vagy sem? -
sublimaze #486 Attól még nem tűnnek róla az ujjlenyomatok... :D -
gregtom6 #485 Ujjlenyomatvétel van abban a filmben, az előbb láttam, h ecsetelték az ajtófélfát. Annyira én sem értem, de majd utána nézek jobban máskor. -
#484 Ugyanmár, a nagy és erős amerikában mindent megtehetnek, ez nem CSI, nemtudtad?:DDD -
#483 Én úgy tudom, hogy még nem volt ujjlenyomatvétel ilyenkor. Ha volt is, akkor direkt így csinálták, mert nem akarták, hogy CSI legyen belőle. Valami ilyet is hallottam. Tehát ez direkt így lett megcsinálva. -
gregtom6 #482 http://www.youtube.com/watch?v=Os23Qo9pOzI&feature=related
Itt is kézzel fogdossák a bizonyítékokat (3:55). Igazi film noir,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az egyik DLC ezen alapul -
#481 1800 évek végén lett kitalálva az ujjlenyomatvétel angliában, nehogy már itt ilyen amatőrök legyenek
de utánanézek, erős a gyanú, hogy tényleg, mert azért ennyire amatőrséget csak nem követett volna el a fejlesztőcsapat