L.A.Noire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gigabyte GA-MA770-DS3, AMD Athlon X2 5200+, ATI Radeon HD 3850 512Mb, 4 GB DDR2
2. glitch/bug a motorban talán, pár érdekes runtime paraméterrel elvileg megszûnik. Nálam is elõjön néha.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
A másik, hogy ennél a játéknál is van rá példa, hogy beszaggat, pedig a cpu+gpu használat sem éri el az 50%ot, ez mitõl lehet?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Segítsetek lécci!
A Slip of the Tongue esetnél járok, ott tartok, hogy elmentem a Marquee Printing nyomdához, beszélni Gordon Leitvol-al, megtörténik egy kis beszélgetés, de utánna nem jönnek a keresztkérdések, amikor ki kell faggatni valakit... a noteszben sincsenek benne kérdések az õ lapja mellett.. mit kellene csinálni?
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Ezt a "most mit nézel a monitorra guvadt szemekkel, ugyanaz a téma" stílust meg hanyagolhatnád...
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
500ft meg raklap magyarításért aminek a listája csak egyre bõvülni fog nem pénz.Korábban már írtam magyarítások db-jáért is fizetnék akár 1-2 ezer ft-ot is.Szóval ez az 500ft említésre sem méltó.
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
"**MOST ÉRKEZETT**: az a hír, miszerint a Rockstar Gamessel nem sikerült megegyezni a La Noire lokalizációs kitjével kapcsolatban, így pillanatnyi állás szerint nem fordítható, ezáltal lekerül a projektek közül."
info: Bakeronline
Next PC upgrade: 2022
a kurzor az egy bug amit javítottak egy patch-ben szzóval nem gond ha nincsen mert valszeg akkor neked már javítva van.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Kurvajó, most már én is tudom mi lesz a vége.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Spoiler (katt a megjelenítéshez)