L.A.Noire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3. meztelen gyilkosságot oldottam meg, és elkaptuk a csávót a kódszámos dobozzal. Most vagy nem értettem rendesen, vagy az összes többi halálesetért nem õ felel (2 aminél én voltam + egy elõtte amit emlegettek hogy hasonló), csak azért az 1ért.
Ez nagyon jó 😄

Cole Phelps: Super Cop

Gigabyte GA-MA770-DS3, AMD Athlon X2 5200+, ATI Radeon HD 3850 512Mb, 4 GB DDR2

Büdös Bohóc
1. nem
2. glitch/bug a motorban talán, pár érdekes runtime paraméterrel elvileg megszûnik. Nálam is elõjön néha.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

tobias88
Amúgy a játékban ugye nem végig a közlekedés ügynél leszek? Mert már elég unalmas ilyen alja melókat csinálni.

A másik, hogy ennél a játéknál is van rá példa, hogy beszaggat, pedig a cpu+gpu használat sem éri el az 50%ot, ez mitõl lehet?
Büdös Bohóc
A különbözõ háborús visszaemlékezésekbõl nem mindig értem a fonalat, de Phelps egyre jobban egy kis törtetõ sunyi köcsögnek tûnik azok alapján 😄

Evin
Minden DLC benne van, így kiegészítés biztos nem. Folytatás majd valamikor talán.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Endiman
már nyomtam de folyton csak azt mondja, hogy már megadott minden információt...

Shep
Menj oda hozzá és nyomj space-t.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Endiman
Sziasztok!

Segítsetek lécci!

A Slip of the Tongue esetnél járok, ott tartok, hogy elmentem a Marquee Printing nyomdához, beszélni Gordon Leitvol-al, megtörténik egy kis beszélgetés, de utánna nem jönnek a keresztkérdések, amikor ki kell faggatni valakit... a noteszben sincsenek benne kérdések az õ lapja mellett.. mit kellene csinálni?

Hello! Várható valami kiegészítés vagy folytatás ehhez a játékhoz?
Mellesleg tudok angolul, pont én nem vagyok rászorulva a fordításokra, szal pont leszarom, hogy ingyen van vagy pénzért, de mint írtam nekem más okból voltak fenntartásaim a dologgal kapcsolatban(ami azóta ugye tisztázódott).

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Olvass el minden kommentet mielõtt osztanád az észt. Azóta ezt már megbeszéltük... #703, #704.

Ezt a "most mit nézel a monitorra guvadt szemekkel, ugyanaz a téma" stílust meg hanyagolhatnád...

Büdös Bohóc
Etikátlan? Szabadidejében magyarítást csinál a kényetekre-kedvetekre, ami ugyanolyan kemény munka, mint valami szakfordítás (most mit nézel a monitorra guvadt szemekkel, ugyanaz a téma) és ti meg ingyen kéritek, mert mindent, játékot filmet meg zenét lewarezoltok ingyenélõ barátaim? Nem úgy megy az, aki élelmes annak van pofája a munkáért elkérni pénzt és én a baker csapat mellett állok, mint az ilyenek mellett, mint ti.

A magyarításokat mi készítjük és tesszük is közzé. Ott van minden fordításnál a csapat neve: The Baker Company. Maga a Baker Online pedig a közösségi oldalunk neve.

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

Shep
Persze, hát megközelítés kérdése az egész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Világos, így is fel lehet fogni, viszont az elgondolkodtató, hogy a több száz film/sorozat/játékfordító közül õ az egyetlen aki ezt csinálja. Az online közösség nem errõl szól😊 Baker ráadásul nem milliós karakterszámú RPG, kalandjáték fordításokat ad pénzért, hanem nagyrészt pár mondatos háborús játékokét (COD, MOH, BF, stb)...

[merlinw.org]

Shep
Én úgy tudom igen, de lehet én tévedek és akkor az tényleg etikátlan.

Jah, hogy õ is készíti õket? Nekem az egészbõl az jött le, hogy összegyûjt magyarításokat és azokat árulja(mint az sms-warez oldalak vágod).

Shep
Na de miért? Saját szabadidejében dolgozott azért, hogy másnak is élvezhetõvé váljon egy játék. Szerintem inkább az az etikátlan ,hogy elvárjuk, hogy a fordítók hétrõl hétre lefordítsák nekünk a sorozatokat, játékokat, mindezt ingyen és bérmentve. Arról nem beszélve, hogy sok tapló meg ott hõzöng a fórumokon ha késik az éppen aktuális fordítás. Úgyhogy szerintem inkább maradjunk csendben és örüljünk ,hogy vannak olyan emberek akik saját idejüket beáldozzák a köz érdekében, persze nyilván saját érdekbõl is csinálják (nyelvtanulás pl.)

Ettõl még etikátlan.

tobias88
Igen, tudom, de akkor se tudtam a 3.nál eldönteni hogy hazudik vagy kétkedjek. (Tudom hogy kétely-t kell nyomni, de akkor is)
grebber
Nekem nincs semmi bajom vele éppen ellenkezõleg.
500ft meg raklap magyarításért aminek a listája csak egyre bõvülni fog nem pénz.Korábban már írtam magyarítások db-jáért is fizetnék akár 1-2 ezer ft-ot is.Szóval ez az 500ft említésre sem méltó.

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Baker, aki pénzért árulja a magyarításokat? Egy szavát se hidd, még ha igazat is mond😊 A netes közösség legalja a srác.

[merlinw.org]

MerlinW
ÖÖ a cipõbolt a tutorial, minden döntés elõtt kiírja mi a helyes válasz😊

[merlinw.org]

tobias88
Nem azért, de pont ezért jó a játék. Annyira egyszerû angolt használ, nem bonyolódik komoly és gyors mondatszerkezetekbe, hogy minden mondatát érteni <#vigyor2>
grebber
Aki titkon várta a magyarítás annak a rossz hír:

"**MOST ÉRKEZETT**: az a hír, miszerint a Rockstar Gamessel nem sikerült megegyezni a La Noire lokalizációs kitjével kapcsolatban, így pillanatnyi állás szerint nem fordítható, ezáltal lekerül a projektek közül."

info: Bakeronline

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hát azért késõbb lesz jó pár profi hazudozó akik úgy átvernek ,mint ... a palánkon.

tobias88
Hát nem tudom, elején vagyok még nagyon, és a nõ a cipõboltban aki látta a lövöldözést, 2szer sikerült igazat eltalálnom és 1szer nem sajnos. Elején hogy látta e a lövöldözõt, az egyértelmû volt (helyzetbõl és arckifejezésébõl fakadóan), hogy látnia kellett. Utána az is egyértelmû, hogy többször lõtt az illetõ és nem tudja így azonnal hogy hányszor, de a 3. már nem volt egyértelmû
Le lehet olvasni az arcáról. Pofákat vág, oldalra néz, stb. A játékban konkrétan elég könnyû megítélni, h hazudik-e valaki, mivel teljesen kifejezéstelen arccal néz, amikor igazat mond.
tobias88
Sziasztok, egy kérdésem lenne. Mi alapján lehet eldönteni, hogy valaki hazudik e? Mik az arra mutató jelek? Nem vagyok valami jó ebben <#zavart1>
TaRka0107
Oké! Sorry!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Mert én telezokogtam? 😄 Ne idegesíts már... Driekt azért írtam a smiley-kat mer nem omlok össze, csak hogy beszoptam... Nem kell mindenen felhördülni, vágom, hogy egy szavam nem lehet stb...

Shep
Karácsonyi ajándékot nem a Jézuska hozza.

Bence94
ááááá

a kurzor az egy bug amit javítottak egy patch-ben szzóval nem gond ha nincsen mert valszeg akkor neked már javítva van.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

TaRka0107
Spoilert direkt nem szoktam olvasni ilyen esetek elkerülése végett.

Büdös Bohóc
szerintem ez nem felmentés az alól, hogy teljesen függetlenül mindentõl csak úgy beírjunk egy kulcsfontosságú dolgot (még spoilerben is). Ha valaki kérdezi vagy valami kérdésre ez egy válasz, akkor valahogy megértem, DE MINEK BEKÖPNI IDE EZT? 😄

Kurvajó, most már én is tudom mi lesz a vége.

TaRka0107
Ilyen esetben, alapból nem kell megnézni a spoilert. Ne nyígjunk már mindenért. Spoilerbe rakta, egy szavad nem lehet. Nekem is elmondták, hogy mi a vége, haverom a suliban, de nem zokogtam tele a párnámat.

aki nem tolta végig a játékot ne nézze meg a spoilert akkor 😄

Jó, hogy spoiler f*szom, de írhattál volna valami bevezetõ szöveget mert gondoltam megnézem mirõl van szó tartok e már ott, vagy ilyesmi, erre a legnagyobb spoiler... xDDD Szép volt! 😄 Mind1 azért végigjátszom... 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
R.I.P Cole Phelps kár érte jó gyerek volt 😄

TaRka0107
Off topik banner alatt!

Milyen géped van?
Hell Girl
Akárhogy is írom be a dolgokat .... nem mûködik.

Lehet hogy a Skidrow verzióval van gond ?

elitehun
Milyen géped van?
Próbáltad úgy, h beírod a -npd -nonv is a Command Line-ba? Vagy esetleg próbáld meg úgy, h csak ezt a kettõt írod be a -str nélkül.
enlightened
Nekem laggol str- el is :S

Jaj, tényleg! A patch óta nincs kurzor 😊
FZoleee
Nekem semmilyen kurzorom nincsen, rakjátok fel az 1.0.2396-os update-t, elvileg ezt javítja
Ezzel a progival pedig aztán el tudod tüntetni a windowsos egeret a játékból.
Amikor elindítod a Launchert, akkor ott klikk az Optionsra és ott a Command Line-ba írd be, h -str.