L.A.Noire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A konzol parancs-al kell ugyebár betenni. Na de hogyan ? 😊
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
"-str"
Ok minden ... és semmi.
Ötlet ?
Vagy rosszul értelmezem? Valaki legyen szíves felvilágosítani.
Egyébként miért telepíti fel nekem az SC-t, mikor a GTA IV miatt már fenn van?
Nekem ennél tovább nem megy a játék: synchronize
Valakinek valami ötlete? A skidrow verziót raktam fel.
Az LA Noire Launcher/Options-ban írjátok be alul a konzolba, hogy:
"-str". Ezzel voilá 😄
Command Line sorba kell beírni! Nekem ezután 2 egér kurzor jelent meg, viszont jobban ment a játék 😄 Ha simán beírod, hogy "str" úgyis jó 😄
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ha én valamit komolyan veszek akkor azt úgy fogom megcsinálni, nem azért hogy csak lobogtassam... és folyamatosan képzem majd magam, mert érdekel az angol nyelv...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
például ilyenek hogy above round , settle the score.Még jó hogy van internet ahol a többségét meg lehet találni. <#vigyor1>#vigyor1>De még igy is sok mondatot akármeddig nézek, nem tudom értelmezni.
Amúgy én most megyek vissza 1-kor szóbeli érettségizni angolból, kicsit be vagyok f*sva😄DD
Ám valami óriási game lett. Csak magyarítás kéne...:S De lehet fogok egy szótárat és elkezdem, mert nagyon bejön.
Ám angol középfokúba én is most kezdek bele, meló mellett. Remélem meglesz,., mert nagyon kellene.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
Sajnos eléggé szaggat a játék, és(laikusként) nem tudom, hogy mit kéne leginkább fejleszteni, ebben segítsetek légyszi.
VGA:ATI Mobility Radeon HD5470
CPU:AMD Turion II Dual-Core P520 2,3 GHz
RAM:3,00GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy amit le firkatotál kevésbé áll a javításhoz (szerintem no mid egy).
Hagyjuk meg másnak a topikot nem kéne szét offolnunk.
Amúgy az utána lévõ hsz-ben semmi személyes,és kötözködõs stílust nem írtam <#confused>#confused>
Felejtsük el ezt az egész firkálmányt béke<#pias>#pias>
A másik ha valami személyeset közölsz azért van az a rohadt privát,hogy abban közöld.
Nem vagyok sértõdõs,de a ki oktatásaidat tartogasd a kölködnek,és ne nekem oszd itt az észt.
Nem mentségem,hogy néha töröm a Magyart,de ha le dolgozol két napot egyben,és egymás után alig tudsz pihenni akkor nyilván valóban te is követsz el hibát.
Most kerültem a gép elé bocsánat,ha sérti szemeidet a megfogalmazásom.
Persze a magad fajta csak azon kap alkalmat,hogy kinek szólhat be segítséged meg egy nagy nulla.
Majd csinálj egy Magyar helyesírási topikot,és ott ugass.
Amúgy ha ennyire komolyan vesszük a dolgot nyugodtan lehetne mindenkinek be böfögni ilyeneket,mert mindenki hibázik egyszer,vagy akár többször is.
Gondolom te nem ember vagy ha nem vétesz ilyet.
Ugyan ez vonatkozik aki dolgozik gondolom nem kell ecsetelnem mi a mondás.
Na off vége szerintem ez nem ide tartozik,ahogy a bunkózásod sem.
Meg az enyém sem.
Lenne 1 kérdésem!2 küldetésnél járok, ott tartok mikor schroeder's apartment - kell menni. Bemegyek a házba, fel az emeletre, verekedés, megbilincselem az ember. Ezután megtalálom a noteszt és nem történik semmi....
Youtubeon néztem videot, a notesz megtalálása után a másik rendõr is megszolal és folytatodik a story...!
Bug lenne, vagy én nem csinálok jól vmit?(már mindent megnéztem ...kb 1 órát xa**kodtam de nem jövök rá mit kell csinálni😞)
(Amúgy a karakterek arcmimikája hol van , mert nekem fapofájuak:S!)
köszönöm a segítséget!