L.A.Noire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hell Girl
Igen betenni a kurzort. Azt olvastam, hogy akkor nem laggol annyira.

A konzol parancs-al kell ugyebár betenni. Na de hogyan ? 😊

Hell Girl
WoT név, most nem regelek újra vmi más névvel. 😊

Ez engem is meglepett, de aztán eszembe jutott, hogy haladni kell a korral mert nem olyan ritka jelenség az ilyesmi és ehhez hasonló dolgok manapság... 😄

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

bakvarnyu
engem inkább azzal zavar össze , hogy "hell girl" aztán neme fiú <#papakacsint>

Mármint betenni? 😄 Nekem a dupla kurzorral volt problémám amit egy külsõ program segítségével oldottam meg(mint sokan mások). Vagy te most a konzolparancsra gondolsz? Kissé összezavartál... 😄

Hell Girl
Nos akkor vmi ötlet arra, hogy hogyan tegyem be a kurzort a játékba? Hátha nem laggolna annyira .........

Van rá program amivel kilehet lõni. Nekem a parancsnélkül játszhatatlan volt...

bakvarnyu
Á hagyjad inkbb, lehet hogy jobban megy de bejön egy idegesitõ kurzor.

Hell Girl
Nekem valahogy ez nem akar mûködni. Nincs kurzor stb. Pedig beírom a konzolba ezt:

"-str"

Ok minden ... és semmi.

Ötlet ?

bakvarnyu
nem kötelezõ belépni és ment

totyak
Ennél a játéknál is úgy mûködik a SC, mint a GTA IV-nél? Tehát, ha nem akarok, nem kötelezõ belépni SC-be, hanem játszhatom azzal a Default Profillal is? Ennek van valami hátránya? Azt írja hozzá, hogy Local only, tehát ez annyit jelent, ha Default-ban játszom, akkor is ment a játék, de online nem játszhatok?

Vagy rosszul értelmezem? Valaki legyen szíves felvilágosítani.

Egyébként miért telepíti fel nekem az SC-t, mikor a GTA IV miatt már fenn van?

Hell Girl
Már megoldottam ... 😊 Ki kellett vennem virtuális meghajtóból ....

Hell Girl
Halihó.

Nekem ennél tovább nem megy a játék: synchronize

Valakinek valami ötlete? A skidrow verziót raktam fel.

zoliii
Akinek akad a játék:
Az LA Noire Launcher/Options-ban írjátok be alul a konzolba, hogy:
"-str". Ezzel voilá 😄
Command Line sorba kell beírni! Nekem ezután 2 egér kurzor jelent meg, viszont jobban ment a játék 😄 Ha simán beírod, hogy "str" úgyis jó 😄

a.carkey
Köszi.

A medve nem játék.

bazza
Egy bizonyíték hiányzott, most felajánlotta a választást 😊 köszi!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Shep
Este befejeztem a játékot, hát a vége számomra csalódás volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kit--Kat
Hmm. Kezd elölrõl és és minden nyomot gyûjtsd be. Úgy tûnik az 4 helyes válasz ami pont nincs meg, hiányzik ahhoz, hogy rendesen le tudd zárni az ügyet.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bazza
A már említett golden butterfly. Írtam, hogy a végén vagyok ahol a pedóbear meg az apuka a gyanúsított. végigkérdezem a pedót, asszem egy kérdést elbasztam, átmegyek a másikhoz, ott is elbasztam 1-2 kérdést, aztán elmenekül az apa és lecsukják. kétszer csináltam meg, mindkétszer ez lett, másodjára 14 kérdésbõl csak 4-et basztam el.

Kit--Kat
Nem csak kiadta, segítettek is benne elég rendesen.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Ez melyik küldetés?

TaRka0107
Tovább keresed a "clue"-kat vagy belenézel a notebook-odba és elmész egy másik helyre.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

bazza
Sry az értetlenkedésért, de hol nyílik meg az opció? Kihallgatom az elsõt, minden kérdés elfogyott (mondjuk 2/3 kérdés korrekt), aztán??? Valahogy nagyon elkerülte a figyelmem. Megpróbálok újra nekiugrani az ügynek, de tudni kéne hogy hol keressem.

pisztácia
Erre annyit mondok, mindenki magából indul ki...
Ha én valamit komolyan veszek akkor azt úgy fogom megcsinálni, nem azért hogy csak lobogtassam... és folyamatosan képzem majd magam, mert érdekel az angol nyelv...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

TaRka0107
Én tisztában vagyok, sok mindent ki lehet következtetni a mondat környezetbõl.

Büdös Bohóc
na azért ha ilyenekkel nem vagytok tisztában... 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

TaRka0107
Meg a ma'am, vagy valami ilyesmi, ez az asszonyom jelentése, gondolom.

Büdös Bohóc
Szintúgy néha még most is problémák vannak nekem is vele, pedig használom is aktívan a nyelvet

bakvarnyu
Hozzá kell tenni ebben a játékban annyi a szleng meg az idióma, hogy szerintem itt-ott még egy felsõfokú tudásunak is beletörik a bicskája.
például ilyenek hogy above round , settle the score.Még jó hogy van internet ahol a többségét meg lehet találni. <#vigyor1>De még igy is sok mondatot akármeddig nézek, nem tudom értelmezni.

TaRka0107
Igen, mondjuk azoknak biztos nehezebb, akik fél év alatt tanulják meg, mint aki 8éve már azt tanulja. De ha van hozzá akaratod, és nem vagy lusta, akkor nem hiszem, hogy el fogod felejteni, egy ideig, + ha használod is, akár játék, akár filmnézéshez, nagyon sokat tudsz még hozzá tenni. Fõleg ennél az L.A. Noire-nál.

Büdös Bohóc
Az összes boxon megjelent DLC-t is kaptuk az alapjáték mellé + egy kicsit javított grafika nagyobb textúrákkal, ennyi.

Büdös Bohóc
Ja persze 😄DDD Van egy pár ismerõsöm, akiknek van középfokú, makogni alig tudnak valamit, szart se ér a papírjuk. Ok ott az alap, amire tudnak építeni, ha AKARNÁNAK, de nem fognak mert nem fogják se használni a nyelvet és még lusták is.

a.carkey
Aki nyomta a Boxosal, ahhoz képest mennyivel lett több a PC-s verzió?

A medve nem játék.

TaRka0107
Ha megtanulja, akkor nem fog mindent elfelejteni, alapokat fogja tudni, úgy is. Minden szó biztos nem marad meg benne.
Amúgy én most megyek vissza 1-kor szóbeli érettségizni angolból, kicsit be vagyok f*sva😄DD

Büdös Bohóc
bírom az olyan embereket, akiknek a nyelvvizsga kell de nagyon aztán nem tudnak persze semmit késõbb, de legalább van középfokújuk 😊

pisztácia
Szerintem teljesen jól van optimalizálva. A lenti gépemen simán fut maxon full HD-ba.
Ám valami óriási game lett. Csak magyarítás kéne...:S De lehet fogok egy szótárat és elkezdem, mert nagyon bejön.
Ám angol középfokúba én is most kezdek bele, meló mellett. Remélem meglesz,., mert nagyon kellene.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Shep
Tudom, de úgy értettem ,hogy R*-os csapat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Hát laptopon sajnos nem fogsz ezzel szaggatás mentesen játszani 2-300.000 Ft alatt.

[merlinw.org]

MerlinW
R+ tud ám, de ezt most a Team Bondi készítette, R+ csak kiadta😊

[merlinw.org]

Üdv
Sajnos eléggé szaggat a játék, és(laikusként) nem tudom, hogy mit kéne leginkább fejleszteni, ebben segítsetek légyszi.
VGA:ATI Mobility Radeon HD5470
CPU:AMD Turion II Dual-Core P520 2,3 GHz
RAM:3,00GB

Shep
15 órám van eddig benne, most kerültem az Arson bandához úgyhogy lesz még benne pár óra. Úgy tûnik kivételesen nem kamuztak mikor azt mondták ,hogy 20-25 óra lesz csak maga a fõ szál felderítése.

Shep
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már a játék legelején tudtam ,hogy késõbb még gond lesz ezzel a Mr. Fényesöltönnyel hát igazam lett.
Azért ez a R* tud játékot csinálni meg kell hagyni, már csak optimalizálni kellene megtanulniuk 😊

<#eljen>

Nem várom el tõled az elnézést,igaz van mikor én is túl reagálok bizonyos dolgokat,de mivel nem sokat írok az SG-én mindig valamelyik száj karatésba bele csapok.
Amúgy amit le firkatotál kevésbé áll a javításhoz (szerintem no mid egy).
Hagyjuk meg másnak a topikot nem kéne szét offolnunk.
Amúgy az utána lévõ hsz-ben semmi személyes,és kötözködõs stílust nem írtam <#confused>
Felejtsük el ezt az egész firkálmányt béke<#pias>
Nah, de mind1 inkább én kérek elnézést.

A priváttal meg hagyjál is, mert több hsz-on keresztül ezzel traktálsz, de te is írhattál volna privátba, viszont kurvára fontos neked az, hogy itt fitogtathasd, hogy neked mennyire igazad van. Nyomnád le a torkomon ezt az okos enged féle mentalitást, de te magad sem tartod magad ehhez... -.-

Most is te személyeskedsz... No comment... Az oké, hogy túlreagálsz valamit, de a kutyák szoktak ugatni, meg max te. Továbbá szarok a mentségeidre, én mondtam, hogy nem kötözködésnek szántam, max te vagy akkora suttyó, hogy ezt nem vagy képes feldolgozni. Szóval, kurvára te bunkózol és visszavehetnél ebbõl a stílusból...

Nem az idegeimmel van a baj,hanem a közleményeddel na csõ csumi csá.
A másik ha valami személyeset közölsz azért van az a rohadt privát,hogy abban közöld.
Nem vagyok sértõdõs,de a ki oktatásaidat tartogasd a kölködnek,és ne nekem oszd itt az észt.
Nem mentségem,hogy néha töröm a Magyart,de ha le dolgozol két napot egyben,és egymás után alig tudsz pihenni akkor nyilván valóban te is követsz el hibát.
Most kerültem a gép elé bocsánat,ha sérti szemeidet a megfogalmazásom.
Persze a magad fajta csak azon kap alkalmat,hogy kinek szólhat be segítséged meg egy nagy nulla.
Majd csinálj egy Magyar helyesírási topikot,és ott ugass.
Amúgy ha ennyire komolyan vesszük a dolgot nyugodtan lehetne mindenkinek be böfögni ilyeneket,mert mindenki hibázik egyszer,vagy akár többször is.
Gondolom te nem ember vagy ha nem vétesz ilyet.
Ugyan ez vonatkozik aki dolgozik gondolom nem kell ecsetelnem mi a mondás.
Na off vége szerintem ez nem ide tartozik,ahogy a bunkózásod sem.
Meg az enyém sem.

Ki oltogat? Te reagáltál túl egy hsz-t amiben kijavítottalak és mindezt próbáltam kissé frappánsan is, hogy nehogy sérüljön a kis lelked. Erre fel te letrollozol aztán még csodálkozol, ha úgy reagálok rá ahogy... Ha nem tetszik a stílusom ugyanúgy neked sem kötelezõ rá válaszolni(ezzel a lehetõséggel élhettél volna már a legelején ha ennyire az okos enged híve vagy...). Mellesleg nem szõrszálhasogatásról van szó, hanem az egyik leggyakrabban elkövetett helyesírási hiba amire legalább naponta egyszer felhívják valaki figyelmét a fórumon. Ebben pedig nem tudom mi a felvágás, ha gyengék az idegeid ne fórumozz. puszipá

Sziasztok!

Lenne 1 kérdésem!2 küldetésnél járok, ott tartok mikor schroeder's apartment - kell menni. Bemegyek a házba, fel az emeletre, verekedés, megbilincselem az ember. Ezután megtalálom a noteszt és nem történik semmi....
Youtubeon néztem videot, a notesz megtalálása után a másik rendõr is megszolal és folytatodik a story...!
Bug lenne, vagy én nem csinálok jól vmit?(már mindent megnéztem ...kb 1 órát xa**kodtam de nem jövök rá mit kell csinálni😞)
(Amúgy a karakterek arcmimikája hol van , mert nekem fapofájuak:S!)
köszönöm a segítséget!