1120
  • Evin
    Tudtommal PC-re csak DLC-kkel együtt jött ki. Kb olyan 9 dlc van.
  • MrIncredible
    üdv. nekem még nincs meg a játék. A dlc-ket külün kell megvenni vagy a játék részei. Mennyi jött ki eddig?
  • Evin
    Augusztus 8 (szándékosan link, hogy a leírást is tessék elolvasni)
  • Büdös Bohóc
    respect, végre valami értelmes ember is, nem sokan szoktak ilyen problémákat megoldani itt
  • razor1997
    Megoldódott a probléma!!
    Utánnanéztem ennek az appinit_dll.dll fájlnak és ez a LucidLogix program hibája volt.
    A Lucidlogix egy videókártya virtualizációs féleség ami növeli a teljesítményt de ugyanaz a minőség.A progin belül kivettem az L.A. Noire elől a pipát és láss csodát mükszik.
  • razor1997
    Most néztem a Win7 Eseménynaplójába hogy az L.A. Noire indításakor feljegyzett hibákat de mindegyik hiba ugyanazon fájl miatt van:

A hibát okozó alkalmazás neve: LANoire.exe, verzió: 2382.0.0.0, időbélyeg: 0x4e9694ef
    A hibát okozó modul neve: appinit_dll.dll_unloaded, verzió: 0.0.0.0, időbélyeg: 0x4fddce02
    Kivételkód: 0xc0000005
    Hiba pozíciója: 0x6f921870
    A hibát okozó folyamat azonosítója: 0xc14
    A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01cd6c98ec78a61c
    A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\L.A. Noire\LANoire.exe
    A hibát okozó modul elérési útja: appinit_dll.dll
    Jelentés azonosítója: 2f4fa7a2-d88c-11e1-a9cd-8187a0c22bf8

Tehát a gond valami "appinit_dll.dll_unloaded" modul vagy fájl.
  • razor1997
    Ahova telepítettem ott nincs ilyen mappa de írta a kiskönyv hogy a lemezen vannak ezek viszont ezeket próbáltam először.
    Olvastam olyat hogy telepítsem így mert ezzel a móddal elindult nekik:C/Games/LANoire

Ígysejó.

Most megpróbálok feltenni egy friss oprendszert hátha úgy jó lesz.

De megpróbálom újra amit írtál hátha
  • Evin
    Kell lennie a játék mappájában egy "3rd" almappának. Abban ezeket telepítsd fel: vcredist_x86.exe, Social Club Setup.exe, DXSETUP.exe.
    Hátha valamiért a telepítés során kimaradt valamelyik.
  • razor1997
    Hello

Azt szeretném kérdezni hogy nem tudtok-e arról valamit, hogy megvettem eredetibe a complete editiont, ma feltettem semmi gond nem volt és amikor elindítanám akkor a processzor dolgozik 5 másodpercig aztán alapjáratra kapcsol és se kép se hang.

A gépem az aláírásomba és Win7 sp1 van rajta, minden driver friss.

Előre is köszönöm!
  • szabii98
    és?
    áruld már el, hogy az évszámon /kb/ kívül, mi a különbség?
    Ez egy olyan játék, ahol detektív vagy, nempedig maffiózó ...
    ezáltal, szvsz nincs értelme a boltoknak, se semminek, nem is kell, hiszen NEM az a lényeg :)
  • enlightened
    Be lehet járni a várost, más a GTA-ban is még is lehet mást csinálni.

Be lehet menni a boltba? És? Tudsz bennt valamit kérni, vagy csinálni? Nem nagyon. Még a Mafia 2-ben is lehet inni legalább egy kávét.
  • Evin
    Szeretném mindet 1 napon, de majd még kiderül.
  • kirol
    Hirtelen már azt hittem, készen van. :(
    Box-os verzió mikorra várható kb?
  • Evin
    Hogy mindenki számára érthető legyen(bocs a kis warezért):
    - Steam, Theta: a lentebb említett big.pc DLC fájlok egy fájlba vannak összerakva, ami védett és ezért nem módosítható
    - Skidrow: ezek a DLC fájlok ki vannak bontva
    Akinek a játékban, a magyarítás telepítésekor benne lesz ez a 9db big.pc fájl a helyén, annak magyar lesz a DLC, akinek nem, annak nem.
  • Evin
    Rossz hírem van annak, akinek Steam vagy Theta verzióban van meg a játék, és várja a fordítást. Mivel egyes fájlok le vannak védve, azok nem is módosíthatók. Ezért ezeket kellene beszerezni valahonnan:
    dlc.dlc1.big.pc
    dlc.dlc2.big.pc
    dlc.dlc3.big.pc
    dlc.dlc4.big.pc
    dlc.dlc5.big.pc
    dlc.dlc6.big.pc
    dlc.dlc7.big.pc
    dlc.dlc8.big.pc
    dlc.dlc9.big.pc
    Természetesen a fordítás majd (amint elkészül) telepíthető lesz ezek nélkül is, de így a DLC küldetések nem lesznek magyarok. És csak azok nem!
    Ez a 9 fájl összesen 1.5GB.
  • Kpierre
    A Steamen 75%-os leértékelés 7,49 euro egy napig. Ennyit nagyon megér
  • jocking
    Ha megpróbálom feltenni, kiírja, hogy szükséges információk összegyűjtése, aztán ezt írja 2 percig és eltűnik az ablak. Így rakja fel? Mondjuk elvileg ez is fent van már, nem is egyszer (programok telepítése és törlése menü szerint).
  • Evin
    Ezt próbáld felrakni
  • jocking
    Hali mindenkinek!
    Segítségre lenne szükségem a játékkal kapcsolatban. Megvettem steam-en, letölti, de nem indul el, hibát ír valami msvcr90.dll modulra hivatkozva. A .net framework 3.5-öt meg nem bírja feltenni a játék, telepítési hibát ír ki, bár elvileg már fent van ez a verziójú framework, úgyhogy nem tudom, miért hibát ír, és nem azt, hogy már fent van. Nem volt valakinek hasonló problémája? Elég idegesítő, hogy megveszek valamit eredetibe, és cseszik elindulni...:(
  • Evin
    Ott vannak a kisebb ügyek, plusz be lehet járni az egész várost, és egy csomó boltba is be lehet menni. Vannak ugratók is.
  • enlightened
    Kb nekem is ilyen a gépen, mindent minimumra kellett raknom, hogy játszani tudjak vele. Mondjuk még így is dögunalom a game, nem igaz, hogy miért nem lehet pár dolgot csinálni a városban :S
  • Büdös Bohóc
    szerintem nem nagyon látható a különbség, akkor már nem mindegy? :D
  • MerlinW
    dx9-el nekem is röpül, de akkor is:)
  • Büdös Bohóc
    nálam dx 11 alatt lassú, dx 9cel csodásan megy
  • mester1987
    Azért én örülnék ha ebben a hónapban megjönne a honosítás.
    Ki van még így ezzel? :)
  • MerlinW
    Sovány a vasad :(
    DX11-el max beállítások mellett még nálam is lassú, pedig nem kéne neki... szarul lett megírva.
  • mester1987
    Nem akarlak elkeseríteni, de nem vagy vele egyedül és passzolom mitől van.
  • ffxi
    Steam-es verzióm van. Viszont akad mint a diafilm. Mitől van
    Asus P5K-E || E6550 alapfesz || HD4850(RV770)+Accelero S1 || KINGMAX 4*1GB 800mhz RAM
  • ratgab
    *ennyiért
  • ratgab
    Hát igen... Megfontolandó ajánlat érte!
  • w77d
    köszi
  • grebber
    Készül hozzá igen!

"A fordítás várható elkészülte: 2012. július-augusztus"
  • w77d
    sziasztok! Magyarítás lesz valamikor a játékhoz?
  • BAk3R
    7,49 euró steamen!
  • shaddam
    Vedd meg
  • pite9
    sziasztok! nekem az lenne a gondom, hogy indulásnál kidob egy hibaüzentet, hogy nem találja a socialclub.dll-t, pedig ott van a játék mappájában! help pls
  • Gyuro38
    Faxa játék ez!
  • MerlinW
    Az szerintem csak egy patch. A játék 13GB.
  • Roland3
    Üdv:
    Valaki leírná hogy kell feltenni a L.A. Noire című játékot ?
    Ez a verziót töltöttem le
    L.A. Noire: The Complete Edition v1.0.23...
  • Büdös Bohóc
    nem külön játszhatóak, mindegyik DLC kötődik valamennyire az eredeti történethez és belerakták a küldetések közé őket a megfelelő időpontban (keress rá neten mik a címei a DLC küldetéseknek, látod majd te is, hogy azok is voltak). Pl a Nicholson Electroplanting is ilyen.