L.A.Noire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
miért eddig nem élvezted?
enlightened
Sziasztok, most hallom, hogy van új patch. Valaki kipróbálta? Tényleg javított az élvezhetõségen?

MerlinW
Azt szeretné a játék, hogy megvedd. Vagy hogy fáradj át a warez topikba😊

[merlinw.org]

??
Büdös Bohóc
full idióta vagy amúgy?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Sziasztok! Egy kis segítség kéne. Letöltöttem a játékot, el is indul, viszont valamilyen activation code-t kér? Valami ötlet? thx
<#crazya>
Evin
Nyár.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Kb. mikorra várható a magyarítás?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

kár,hogy nincs steamcloud. Elszállt a vinyóm kb 15 óra játék után, 19 es casenél jártam kb
szevasz nekedis!
Büdös Bohóc
az derék, mert alapból gecinagy volt szvsz

Ha jól látom a látótávolság javult a DX11-ben?
Nagy meglepetés a DX11 hozzá <#eljen><#eljen><#eljen>
Büdös Bohóc
<#eljen>

grebber
A new title update is available for the PC version of L.A. Noire: The Complete Edition, including the addition of support for DirectX 11. See below for a list of changes:

DirectX 11 support added for improved performance on many Windows Vista and Windows 7 setups using DX11 graphics cards
Option added to game launcher allowing switching between DirectX 9 and 11 renderers
Additional checks added that make sure a selected video resolution is fully compatible with L.A. Noire

Next PC upgrade: 2022

Emberek vagyunk, így tévedünk s hibázunk 😊))

Evin
Rossz a megfogalmazás: "mikor elkészül" és nem "ha elkészül". 😊

Ezért járna Egy ÉV Honosítása járó díj, ha elkészül majd 😊
de azt még a windows installnál kérdezi nem?
Büdös Bohóc
<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>

Büdös Bohóc

wollnerd
Ez komoly? Ilyeneket tud szülõi felügyelet?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Büdös Bohóc
mert apudék biztos beállították a windowsban a parent lockot és akkor minden ezt támogató játék különféle változtatást eszközöl a játékban, ebben pl nem enged gyorshajtani, hogy mire felnõsz megtanuld, hogy nem szabad

Azt nem értem hogy miért megy nekem az autó alapból elõre egy alap városi sebességgel!

?

nyomd erõsebben!
Az rendben van, de még így se megy elég gyorsan!

wollnerd
<#nevetes1>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Büdös Bohóc
úgy, hogy nyomod a gázt <#wow3>

Hogyan lehet gyorsan menni az autóval?

Rage47
azóta többet játszottam vele😊
MerlinW
Nem vitás király játék. Kb 2-3 órán át. Aztán lesz belõle repetitív játékmenet, 0 kihívás és mindezek középszerû klisékkel teli történettel körítve.
A mimika dolog k* jó, de inkább megnézek egy krimit, jobban járok😊

[merlinw.org]

enlightened
Rájöttél, pár hozzászólással lejjebb még azt mondtad király a game.

Kit--Kat
Számomra a GTA IV óta ez a legnagyobb játék.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Evin
Valami ilyen lesz a játék fordítása:

Ettõl még jó. Egyébként lehet benne veszíteni csak nehezen... 😊 Szerintem nagyon szórakoztató játék volt, de ugye kinek a pap...

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Rage47
igen, erre jöttem rá én is ma
enlightened
Nem jön be halálra unom. Semmi kihívás nincs benne, egyszerûen nem lehet benne veszíteni. Odamegy a helyszínre, felszedek mindent kikérdezem az embert. Kocsiba be irány az otthona, körülszimatol kikérdez, ha elszúrom az se baj, tovább következõ helyszín, kikérdez, körbeszimatol. Már a 8 adik küldetés óta ugyanez megy, néha megspékelik lövöldözéssel, üldözéssel, wow. De nem egyszerûen nem kényszerít rá hogy gondolkodjak, mert nem tudom elbukni az ügyet, a végén lezáródik így is úgyis. UNALMAS.

Shep
Hát majdnem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kit--Kat
Egy kis retro Miami Vice. 😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Shep
Nekem a kábszeres szál jött be a legjobban, valahogy pörgõsebb az összes többinél. Persze ez ugye nem mindenkinek tetszik de valahol azért érthetõ a készítõk részérõl is ,hogy egy alapvetõen hosszú játékot próbáltak kicsit változatosabbá tenni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Helyes 😄 de mára befagyasztom a nyomozást mert agyilag elfáradtam 😄

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

A kábszeres szál vége kemény lesz, készülj csak fel.

Most kezdtem a kábszereseknél, egyelõre ez a rész annyira nem jön be mint a gyilkosságos...hogy látjátok mire számítsak? Fel fog pörögni vagy készüljek laposabb,klisésebb szálakra? Az elsõt végigcsinálva(bár nem egy esetbõl kéne ítélnem) annyira nem bejövõs...a gyilkossági osztály volt eddig a legjobb, de még a közlekedésiek is jobban izgalomba hoztak...én fáradtam el? 😄

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

A számítógépe nem rendelkezik kompatibilis hardverrel. Kérjük forduljon a notebook gyártójához. Eme üzenet jelenik meg minden alkalommal.

MerlinW
De a gyári honlapon sincs újabb, az amd weboldalon pedig a toshiba honlapra navigál egybõl.

Evin
Csak az a baj, hogy nincs külön driver asztalira meg laptopra. Ekkora
sületlenséget. Csak az fog felmenni, ami a kártyához van!
A driver csomagok, amiket a gyártó honlapjáról töltesz le, ugyanaz, mint ami a mellékelt lemezeken adnak, csak azok régebbiek. Szóval ha lesülne is, az vagy gyári hiba, vagy gondatlan használat miatt lenne.